Kontest Blog Terkemas


 
 
Ahaa  , sini  ,sini ..
Lyssa ada join "Kontest Blog Terkemas"!
wahhh.! Kemas cgt la kot , blog Lyssa neyy , ha! HAHA ;)
Tk pon kn !
wee.~
hee , Lyssa nak masokk pon , saja suka suki ohhh .!

Korunk nak join jgk ?
Cepatan .!!
FOLLOW Hana and Fie
Dorang ney ha , yg anjurkan , hee!

Ini syarat2 nyer :
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
 Korunk lambat rugii ohh ! HAHA.
Hadiah Lumayan !
MISTERI!:)

TARIKH TAMAT : 1 FEBRUARY 2011 

Lyssa nak tag pada ;

Miss Puteri
Miss Zana
Miss Nabila



 
Yang lain-lain tuh,  korunk join jgk taw!
Ramai2 kita join ;)
^_^


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
December 16, 2010 at 11:19 PM delete

hahhahaha! xnak masuk... cz blog ss cibai giler...

avatar
December 16, 2010 at 11:37 PM delete

hahaha .cibai .?? gedikss ah sys .!! ;) blog sys cantikk ohh .!! kan sys ada AWARD blog "nice" ! :)

avatar
December 18, 2010 at 3:18 AM delete

ahaa . awadd gelak .?? hhahahhahha

avatar
January 19, 2012 at 11:10 AM delete

nak link'kan kat komen mcm mne kat blog hana? dya kate untuk readers je? mcm mne kak lyssa ? tolong !!

avatar

Google+ Followers