Me & My Teddy Bear Contest

Assalamualaikum....
Now , Lyssa nak try join contest niyh !
Contest ape tu ,Lyssa ?
hahahaahhaah~

"Me & My Teddy Bear Contest"

Wahwahwah!!
Menarik niyh !!
Lagi pon , Lyssa mmg suka Teddy Bear ohh!

Ahaa , ini dia Banner Contest :)

Comel kan , Banner niyh ! i like! :)
Eh , Lyssa... Sape yang anjurkan contest niyh ??
huhuhuh~
SINI.SINI.CLiCk tAw!!
If korunk semua nak join , korunk follow gadis itu , dulu taw! :)

Kat bawah neyy ha , pic yang Lyssa nak pertandingkan!!
Oke tak ? hahaha.
Cam hodoh jerr :)

 

Wahwahwah . Bajet Comel Btol Cik Lyssa niyh ! 
wakakakak ;)
Gedikss ahh ^_^
Ececeh.. okie! Mari sini Lyssa nak ceritakan satu kisah~
Time Lyssa Snap pic niyh, Lyssa tgh minum petang dgn Teddy Lyssa ohh !
berPICNIC lah kata kan ~
hahaha
Agak GILA kn ?
Lyssa mmg suka Teddy Bear :)
hee , oke, korunk try tgk yang Lyssa pegang kat kepala dia tuh.. itu , nama dia Julie taw??
 And lagi satu tuh , yang ada kepala teddy kat baju tuh kan , nama dia Rumie :)
Lyssa sayanng dua2 nyer skali !
Eh , ada teddy kecik kat tengah2 tuh lah .
Sapew tuh ???
Itu , anak dorg . bru dapat anak, semalam! hahahaha
Nama dia ,  Jumie :)
Comel tak!
Rumie And Julie tuh , Lyssa dapat dari papa Lyssa.
Dia yang belikan Teddy uh!
Cebab dia tahu, Lyssa amat suka Teddy!
hehehe~
Makacehh , papa ! ^_^

"Lyssa juga nak berterima kasih pada Mia Dollixious dan Nynna Dollixious kerana sudi memberikan kerjasama untuk cari port utk snap , and tolong snap kan pic Lyssa!"
*Luv you all! *
p/s : sory , Lyssa dapat tag kan dorg punya FB je, cbb dorg tak de BLOG k.

Kat cini , Lyssa Mawu Tag pada :

Korunk join taw! :)

Tarikh tutup penyertaan pada
.31 Disember 2010.





KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
zunah
AUTHOR
December 23, 2010 at 5:40 PM delete

wahh comelnye teddy bear tu sume...
okay thanx for joining
gudluck!

avatar
December 23, 2010 at 7:55 PM delete

@zunah

yuppy ! okie yg . itu teddy , biasa2 ajer lol;p

thnx for viewing :D

Luvee you zunah !

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
September 5, 2011 at 2:31 AM delete

nice :) lyssa, jemput join segmen fya :)

avatar

Google+ Followers