Pertandingan Blog Paling Superb !

Yes !
Ada SATU pertandingan nyh !
"Pertandingan Blog Paling Superb !"

hahaha..
Cam BEST jer .
Tp  , blog Lyssa , tak superb cgt lol yunk ! :)
hee~
Thnx Adik Pu3 , cbb tlg Tag kan , at sys!

Ini Banner Pertandingan ney ^_^


Okie , kat sini , Lyssa bgtawu , dia nyer syarat k ? :)

  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe . 
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam
 
okeng !
Tata sini , nk tag pada :

Korunk join lah yer! ^_^


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

1 000 orang Comment Di Sini:

Write 000 orang Comment Di Sini
wawa awora
AUTHOR
September 24, 2011 at 2:25 PM delete

assalamualaikum..
hyep lyssa.. syok follow kelas2 cik lyssa.. kelas g2.. nak tanya macam mana nak buat yang (jom terjah entry lyssa yang lain:) tu.. apekah namenye tu.. sowie.. sy budak baru blajo~

avatar

Google+ Followers