Tahun Baru , Azam Baru !

~Assalamualaikum ~


 
 
Salam Untuk Sayang Sekalian ;)
Nak masuk Tahun Baru dah ni .!
 
From 2010 to 2011 !
Wahh .! Banyak GILA kenangan time 2010 le !

PAHIT .! MANIS ! KELAT ! TAWAQ ! MASIN ! MASAM! PAYAU !

Semua Ada yunk ! huhuk ! ;)

Korunk pon , mseti cam tuh jugak kan .? ngee~

Oke.. Oke . Sempena Tahun Baru niyh . 
Lyssa Ada azamnya oke ? :))


Nak Tahu ker ? ^_^




Macam malu pulak nak bgtaw korunk ! haha
Lyssa List kan okeng ? :*
 
TAHUN 2011 ini :

  1. Lyssa nak jadi lebih baik dari sebelum niyh ;)
  2. Lyssa nak tebus balik kesalahan Lyssa kat sapew2 yang Lyssa ada sakitkan ati dorg.
  3. Lyssa nak janji pada diri Lyssa , yang Lyssa akan belajar sungguh2 untuk dapat kan 4 Flat!
  4. Lyssa nak bahagia dengan husband Lyssa.
  5. Lyssa tak nak marah2 husband Lyssa lagi.
  6. Lyssa nak berubah menjadi manusia yang berguna.
  7. Lyssa akan KURANGKAN ONLINE :) Jgn tanya kenapa ?! :*
  8. Lyssa tak nak marah-marah abah , mama , adik lagi !
  9. Lyssa nak jadi baik , sebaik-baik umat ! haha . boleh ker? :)
  10. Lyssa nak jadi seorang PENDIAM !! :p
  11. Lyssa nak STUDY jerr !
  12. Lyssa nak tgk BUKU 24 JAM :)
  13. Lyssa nak bagi mama , abah , HAPPY !
  14. Lyssa nak jadi seorang yang rajin .
  15. Lyssa tak nak gadoh2 dah ngan husband Lyssa tuh ;)
  16. Lyssa nak idop happy jeerr ;)
  17. Lyssa tak nak mengadap FB and BLOG lama2 ! Sehari , 5 minit ! ;)
  18. Lyssa nak siapkan semua NOTE , and WORK Lyssa ;)
  19. Lyssa nak jadi student yang CEMERLANG
  20. And Lastly , Lyssa hope , semua yang DISENARAIKAN at atas , menjadi lah ! ;)
Amiinnnnn~  :)

    hahahahahaha ^_^
    Banyakkan .? Jangan Terbeliak plak mata tuh k .?!

    Thnxx Sebab Read Lyssa Punya Azam ! :*





    KONGSIKAN ARTIKEL INI..
    Previous
    Next Post »

    9 000 orang Comment Di Sini

    Write 000 orang Comment Di Sini
    ieMa ackLes
    AUTHOR
    January 1, 2011 at 12:34 AM delete

    uis byk list 2..
    semoga sume y diimpikan menjadi kenyataan....

    go go lyssa....

    avatar
    January 1, 2011 at 1:11 AM delete

    @ieMa ackLes

    hahhaax .yups2!! makacehh yunk ;;)

    avatar
    bella nabila
    AUTHOR
    January 1, 2011 at 2:42 AM delete

    happy new year sweet ! hope you can prove it your wish dis year yau !

    avatar
    January 1, 2011 at 3:21 AM delete

    @bella nabila

    ohho .! okiess yunk ! ;)
    Thnxx a lot yaww! <3

    avatar
    dayah
    AUTHOR
    July 14, 2011 at 5:22 PM delete

    w'slm,hye kakak,semoga apa yg akak nak ... termakbul AmInnn <3 :) :))

    avatar
    nurul amirah
    AUTHOR
    December 7, 2011 at 10:25 AM delete

    salam,kak
    happy new year too walaupun thn2011 blm melabuhkan tirainya .moga azam akq makbul.aminn.

    avatar
    Mas Zull
    AUTHOR
    December 5, 2012 at 6:48 PM delete

    assalamualaikum lyssa...banyak nyer n terbaik la....dah nak habis hujung tahun 2012 ni kena ada azam yg baru pula...;)

    avatar
    Bayu Setia
    AUTHOR
    March 6, 2013 at 9:15 PM delete

    sis dah ade husband ke ?? hekhekhek

    avatar

    Google+ Followers