Alhamdulillah ! Terima Kasih Semua !


:face64:Wahh ! hehe . Alhamdulillah !!:face69:

Akhirnya , blog Lyssa kembali seperti asal !! :)

Try tengok blog Lyssa niyh ! Ada yang cacat cela lagi tak .?? :face38:

Kalau ada , tolong inform erkk .? takot2 ada yang Lyssa tak perasan ke...

Kalau ada timbul photobucket upgrade tuh lagi , bagitawu ,Lyssa taw yunk !:face53:

hehehe! Berpeluh2 edit kan balik ! >.< Thnx semua2 yang ada bagi cadangan kat Lyssa ok :r::r::r:

Atas nasihat dan cadangan korang semua , Lyssa buat keputusan ..

untuk sign up http://kimag.es/ !! :)

Sangat mudah lah ! :) So ..
Pada sesiapa yang nak dapat kan url image korang sendiri ..
boleh lah upload image tuh , dekat http://kimag.es/

:face46:Orait ! Pada sesiapa yang jadi macam profile Lyssa yang sebelum niyh , korang boleh upload kan balik dekat link yg Lyssa kasi kah tu ok ? :)

:face51:Sebarang pertanyaan , tanya Cik Lyssa dekat ruangan komen ini oke ?:)

Thnxx again pada sesiapa yang menolong Lyssa erkk ! :face15:

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
nur hanina
AUTHOR
March 18, 2011 at 2:50 PM delete

akaq , cmne nk bg ilang yg gamba upgrade to pro tuh ?? =(

avatar
.
AUTHOR
March 18, 2011 at 2:51 PM delete

kak , asal gambar katak pulak ?

avatar
March 18, 2011 at 2:55 PM delete

@nur hanina

ntahh , kaka tk thu !! sedih lah :( hmmm

avatar
March 18, 2011 at 2:55 PM delete

@.

gmbar katak lak .? kt bhgian mana tuh .? :(

avatar
March 18, 2011 at 3:31 PM delete

kaka...npew ade gmba katak nie??

avatar
March 18, 2011 at 3:32 PM delete

kaka...npew ade gmba katak plak??

avatar
Syat0za
AUTHOR
March 18, 2011 at 3:41 PM delete

huahauahua~ gambar katak plak xD

nah, guna zai punye! http://kimag.es/ habis crita! :)

avatar
March 18, 2011 at 3:46 PM delete

heyy ,syatoza!! thxx coz bgtaw erkk !
Pasal website tuh ! ahaa >.<

avatar
Syat0za
AUTHOR
March 18, 2011 at 4:00 PM delete

buat review blog zai! wakakakak~ xD

eh kak, camne nk wat ;

"Suka ? LIKE jer :)" yg bawah entry tu?

avatar
March 18, 2011 at 4:08 PM delete

@Syat0za

adik zai ! haha !:)

meh tgk tutorial kat sini ! :)

http://www.lyssasecret.com/2010/12/tutorial-letak-ayat-di-bawah-setiap.html

avatar
nani nono
AUTHOR
March 18, 2011 at 4:21 PM delete

akak , buleh tanye ? lagu ape ek kat blog akak ni . best laa :)

avatar
Tuan Hanis
AUTHOR
March 18, 2011 at 5:58 PM delete

kak..nk tanye ni..mane perginyer abes tuto akak tu?

avatar
March 18, 2011 at 8:05 PM delete

ada ! tgk sebelah kiri . yg float tuh .! bawah button FB .:)

avatar
nurin
AUTHOR
March 18, 2011 at 8:44 PM delete

lyssa .. kami nak tanya .. lyssa guna tempalte apa eikk ?? .. cantik la .. suke sangat tengok ... :) .. boleh buat toturial ta ??

avatar
March 18, 2011 at 8:46 PM delete

@nurin

ehh . tuto dia kt sini ..

http://lyssadollixiouse.blogspot.com/2011/02/tutorial-template-and-background-yang.html

avatar
ika nania
AUTHOR
March 18, 2011 at 9:16 PM delete

kan kat sidebar tu kalau tidak ada background kan ??? cam ner eikk nak hilangkan macam lyssa ni ??

avatar
Mia Ara
AUTHOR
March 18, 2011 at 9:18 PM delete

wahhh , dh pulih lahh sys :)

avatar
March 18, 2011 at 9:21 PM delete

@ika nania

ohh. Lyssa tak ilang kan .Lyssa guna tmplate watermark ! :)

avatar
March 18, 2011 at 9:22 PM delete

@Mia Ara

yupp2! sudah kembali pulih ! heheXD

avatar
Miss Dill
AUTHOR
March 18, 2011 at 9:25 PM delete

yay! lyssa! maaf tak dapat nak bantu sblm ni. saye mengong bab2 gitu.

Miss Dill^^

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
March 18, 2011 at 10:12 PM delete

alhamdulillah.. dah elok dah blog lyssa.. hepi blogging yer syg~

avatar
March 18, 2011 at 10:18 PM delete

@Nurul Mazni

okie dear! thnx taw sys ! hehe :) muahhh ^_^

avatar
March 18, 2011 at 11:13 PM delete

wahh..dah chumel la belog sis lyssa nie..hehehe :D

avatar
March 18, 2011 at 11:17 PM delete

@Asyraf future wife ^^,

hehehe .ye ye . thnxx . prihatin jgk ekk ! :)

avatar
Wan_hazel
AUTHOR
March 19, 2011 at 12:52 PM delete

lyssa..law wan wan tak guna medium gambar yang lain...wan guna uplod dari blog je..sennag so gambar tak de lah btukar jadi buruk..ehehhe..n load page pun cepat dari kita guna medium gambar yg lain..

avatar
March 19, 2011 at 4:02 PM delete

@Wan_hazel

ohh .btol ehh wann .?? ecehh .thnx yaww. coz share jgk ngn Lyssa . lain kali , Lyssa ikot cara wan lak ! lebihh senang ! hehehXD :)

avatar

Google+ Followers