Contest Kucing Paling Comel

Hi Semua! :)

Meoww~Moeww~Meoww~
Tahu ke , kenapa Lyssa bunyi macam tu ? hehe!
Alar ... Korang tengok tajuk entry tu pun , korang dah boleh agak kan ?
hihik2! :))

Kali ni , Lyssa nak mencuba nasib nak masuk contest ini lah ! :)

 
(Kalau nak join , klik banner di atas erk :)

SYARAT DAN PERATURAN

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun   kedai rostam tukang jait.
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;) 
5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.
Oke !! Semua ! Lyssa nak pertaruhkan pic niyh taw! >.<
Comel tak kucing PakMat Tempe sebelah rumah Lyssa niyh ??! HAHA!
Comeyy kan :p 

 

 Oke ! . Hope En.Apis boleh pertimbangkan ehh ! >.<

Kat sini , Lyssa nak TAG pada yang berminat untuk join this contest !
So , jom lah join ramai2! kasi meriahkan lagi contest ini ! heheXD

Tarikh tutup: 30 April 2011

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
apisv2
AUTHOR
March 27, 2011 at 2:40 AM delete

timekasih sbb join contest ni.
goodluck;)
blog apisv2

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 1:21 AM delete

waaahhhh..cute giler2 kucing ni...hehee

avatar

Google+ Followers