Jom Ramai-Ramai Join Heartbeat !


 ...........................................................................

Heloww ! Seperti yang korang tahu kan ,
Sekarang ni , ramai yang nak join Heartbeat kan .?

Eh , Sebelum korang baca kat bawah ni , Klik Banner Heartbeat Lyssa ni dulu!


:60:Korang nak tahu tak sebab apa sekarang ni , Heartbeat makin famous ?:60:
Ye lah , masa sekarang ni , apa yang ada kat mata korang semestinya "DUIT" !:face51:
So , dengan Heartbeat and Nuffnang , korang boleh dapatkan sumber kewangan sendiri :)
:face50:Betul tak .?:face50:
Korang bukan nyer kena susah2 nak bawak keluar duit untuk semua ni ;)
Maybe , it just abis kan masa korang lah , untuk sign up semua benda tuh.
Tapi , Lyssa nak bagitahu , memang sangat berbaloi lah kalau korang join Heartbeat ni ;)
Dengan hanya orang KLIK HEARTBEAT korang , automatik korang akan dapat income walaupun dgn jumlah yg sedikit . Tapi , kalau lah semua followers korang click , kompom nanti income korang akan melonjak naik kan ? hehe ! :)

:face26::face26::face26::face26::face26::face26::face26::face26::face26:


So , kat sini , Lyssa nak nasihatkan kat korang ,
untuk Daftar and Buatlah Account Heartbeat ni .:face45:
Ianya memang sangat berbaloi ohh ;)
Kat sini , Lyssa sertakan link cara-cara untuk memudahkan korang join Heartbeat ni ;)


:face26::face26::face26::face26::face26::face26::face26::face26::face26:


KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MENGETAHUI CARA SEBENAR UNTUK DAFTAR HEARTBEAT!




=Selamat mencuba yea ! dan jgn lupa Click Banner Heartbeat Lyssa!:)=
:131:~Trimass~ :131:


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

41 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
March 5, 2011 at 10:38 AM delete

da joinnnn... ^^

erm, klu ada Hb, en nuffy tk mrh ker lysaaa???

avatar
March 5, 2011 at 10:41 AM delete

@♪..aq[daN]pUteraku..♪

tk thu lah marah ker tak . haha! tp , itu hak kita kan ?:) dorg tk boleh nk marah ^_^

avatar
March 5, 2011 at 10:50 AM delete

@Lyssa Dollixious kang kene mrh..haaa..tk tau..hak hak.. :)

avatar
March 5, 2011 at 11:00 AM delete

@♪..aq[daN]pUteraku..♪

kalau kena marah ker , buat muka innocent je . buat mcm tk taw pape! kah3!XD

avatar
March 5, 2011 at 11:13 AM delete

@Lyssa Dollixious ahahah..okess.. nt wt muka cm tuh lar.. lucu lysaa ney...ishk2... lysaa2, kt mna dpt katun tomei2 ne?

avatar
March 5, 2011 at 11:31 AM delete

@♪..aq[daN]pUteraku..♪

ahaa . nk karton tomey2 kt glitter-graphics.com ler ;)

avatar
March 5, 2011 at 2:05 PM delete

yg doll tu d glitter jugak yaaa??? ^^

avatar
March 5, 2011 at 3:18 PM delete

heheh.. pndi lysaa bt.. tk pch lak ya piksel diaa..

avatar
March 5, 2011 at 3:21 PM delete

@♪..aq[daN]pUteraku..♪

tak pon . haha .! pandai ler edit yunk oiyytt ;)

avatar
bella luna
AUTHOR
March 6, 2011 at 1:56 AM delete

klik ur hb dear...
:)

avatar
Sharienz Sz
AUTHOR
March 6, 2011 at 7:34 PM delete

salam lysa..
sha nak tnya..
bila sha letak iklan HB tu dekat sidebar iklan tu x centre. ader x kod utk buat iklan HB tu centre :)

avatar
SyEraa
AUTHOR
March 6, 2011 at 11:00 PM delete

heyyyyy! sudah klik HB :)

avatar
E-Rah Yasin
AUTHOR
March 12, 2011 at 8:50 AM delete

thnx yer kak lyssa...cntik2 link yg akak wt....

avatar
March 12, 2011 at 9:07 AM delete

@E-Rah Yasin

hehehh .link yg mana yunkk .? :))

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
March 12, 2011 at 3:52 PM delete

dtg sini nak ketuk HB lyssa.. hehe
klu ade soalan pasal kecantikkan.. tekan jer sini Kaunter Pertanyaan Kecantikkan

avatar
dott
AUTHOR
March 20, 2011 at 12:51 AM delete

singgah disini sebentar .
is following you :]
dottsaja.blogspot.com

avatar
ema.amirah
AUTHOR
April 3, 2011 at 3:28 PM delete

mira dh byk kali dh click lyssa. haha. sampai lah arituh tergerak nk wt. haha. tapi smpai arini mira check, takde sorg pon click hb mira.. wuwuwuw. siot jea :PP

avatar
Hazrina Erin
AUTHOR
April 16, 2011 at 7:33 AM delete

lyssa, click HB kite^^

avatar
aliana azman
AUTHOR
April 30, 2011 at 12:20 PM delete

kak lisa , yana dah klik :D klik balik yeee :)

avatar
Nazura Hanim
AUTHOR
May 1, 2011 at 7:47 AM delete

Okehh kak lyssa ! dah klikk ! tapi .. kak lyssa takperlulahh susah payah cari heartbeat sayaa ... saya takde heartbeat :)

avatar
ezzah
AUTHOR
May 1, 2011 at 12:39 PM delete

nak try jugak la . hehe

avatar
CikBulat
AUTHOR
May 1, 2011 at 5:48 PM delete

eh doodle tuh, dorang taw k u amik?

avatar
farahd101
AUTHOR
May 2, 2011 at 7:35 PM delete

da click :)
tapi kan, apesal tak naik2 pown HB fara? sama jew macam tu dari dulu sampai sekarang.Nuffnang pown same :(

avatar
May 4, 2011 at 10:05 PM delete

: cik lyssa . hmmm nak tanya tntg heartbeat kat ats boleh x ? ada bnda yg saya kurang faham .

avatar
May 6, 2011 at 10:36 AM delete

mekasih adik lyssa follow balik.. suke ngn blog adik nie.. bnyk bljar tuto kt sini, trbaru, bljr wt HB niehh.. thx ek.. kelik lyssa punyer.. mai dtg click akk punyer gak.. =)

avatar
nadzirah
AUTHOR
September 24, 2011 at 12:35 PM delete

dah klik da lyssa nt klik sy punya plak yer tengs

avatar
December 2, 2011 at 2:30 AM delete

im new blogger..
thnks beri tnjuk ajar...dh klik hb...
klik sy pule ok,,,:)

avatar
December 2, 2011 at 2:31 AM delete

dh klik..
..im new blogger,,
klik me back..huhu..tq..:)

avatar
~My Life~
AUTHOR
January 7, 2012 at 6:12 PM delete

da follow blog kak lyssa dan da klik sumenya..follow dan klik yg saya punyer pulak ye akak ^_^

avatar
June 20, 2012 at 5:04 PM delete

already click your hb :)

avatar
Mr Froogy
AUTHOR
December 27, 2012 at 12:56 PM delete

kenapa x dapat pon ble owg klik

avatar

Google+ Followers