Korang patot BACA entry ini !

.......

ENTRY TAK PUAS HATI !!

Baca dialog kat bawah ni :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Perbualan antara Cik Lyssa dengan Si Comel :)












Comel : Hii Lyssa :)

Lyssa : Hoyt , babe !!!

Comel : Ni , kenapa muka tension je niyh ?

Lyssa : Mana aku tak tension weyh !! Kaw tengok ah , bila aku BW blog orang je, aku tgk ,banyak icon yang aku edit sendiri , ada kat blog diorang ! Apsal eh , memandai je dorang nak curik aku nyer icon!!Tension taw ark !

Comel : Lahh , pasal itu je ker ?? Comel ingat kan apa lah tadii .! hehe .. 

Lyssa : Hmm. Aku dok serius ni , kaw boleh pulak dok gelak-gelak ekk ?!!

Comel : Alar , Lyssa... Itu pun nak tachink lelebih pulak . Relax arr. Banyak bersabar . Dalam dunia blog ni , memang macam tuh . Kenapa bnyk bersabar and kena banyak tanggung risiko .Apatah lagi , ramai orang kata ,  blog Lyssa kan cantik . Dorg jeles lah tuh . Sebab tuh , dorg pakai copy je yg mana diorg suka..

Lyssa : Tak de hal lah , kalau dorang nak copy ke hape ! Masalah nye skunk niyh , aku tak puas ati , sebab dorg dok curik2 copy icon tuh ! Tuh yg bikin aku panas nih !!


Comel : Sabar . Sabar . Bawak bersabar ye Lyssa . Comel nak tolong pun Comel bukan lah tahu sangat bab bab ni semua .Haduihh . Skunk ni , apa yang Lyssa nak buat ??


Lyssa : Kalau kaw nak tahu , skunk niyh . aku dah active kan balik "Disable Right-Click" aku tuh ! So , haa... padan lah muka dorang yang suka sangat copy icon aku tuh ! Kan dah tak boleh dah ! HAHA :) Kejam kan cara aku ??


Comel : Nak kata kejam tuh . tak de ar sangat . Sebab itu hak Lyssa . Blog ini kan Lyssa punya , So , sukati Lyssa ler nak buat apa pun . hehe :)

Lyssa : Yup Yup ! Betol tuh .! :) hehe ^_^  Thnx ehh Comel , sebab sudi dengar masalah aku ni.. Fuhhh....Lega gila hati ni , bila dapat cerita kat kaw! :)


Comel : Hahahaha . Tak de masalah punya lah Lyssa sayang oiyt ! Lepas ni . jangan ar buat muka tension tuh lagi . Kan dah tak comel dah .. hahah !:)

Lyssa : HAHA . Ye lah Cik Comel Sayang oitt !! huhuhu . Thnxx a lot ! <3



*Sory pada sesiapa yang terasa eh ! 
Lyssa bukan nyer marah sangat kat korang.
Just , Lyssa memang dari dulu tak suka orang copy2 benda 
yang ada kat blog Lyssa ni . 
-Harap Maaf-

 **Lepas ni , bagi sesiapa yang nak COPY CODE tutorial Lyssa tuh ..
Korang Highlight Kode tuh..then...
Korang tengok keyboard korang..
Tekan CTRL serentak dengan huruf C ok?
Terima kasih!:)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

13 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
sayatasha
AUTHOR
March 6, 2011 at 6:12 PM delete

dlm blogging world ni biase la...pusing2 benda yang same...x boleh ckp ape...papepown chill =)

avatar
March 6, 2011 at 6:22 PM delete

@sayatasha

hehehe yup yup dear .! btol tuh . mmg tk bleh nk kata pe dah .adess ;(

avatar
.nuruashia.
AUTHOR
March 6, 2011 at 7:26 PM delete

ilex2.. nuru ta wt keje jaat tu ngeee~

avatar
March 6, 2011 at 7:27 PM delete

@.nuruashia.

hehehe . naseb nuru baikk .!! hik;)

avatar
NUR AYNIE
AUTHOR
March 6, 2011 at 9:13 PM delete

sye ker?? sye ade curi icon ker??
*blurr hihi...kalau ade yg sye curi rase nyer curi ilmu tutorial kot..hihi....

sabar ek...=)

avatar
aEn shAhirA
AUTHOR
March 7, 2011 at 10:08 AM delete

sabar ye..hehe..
do visit my blog :D
http://aenshahira.blogspot.com

avatar
March 7, 2011 at 7:24 PM delete

@aEn shAhirA

haha .dh terlebih bersabar dah niyh .! HAHA! :)

avatar
March 8, 2011 at 2:33 AM delete

ayokkkk..sapakah??? lysaa da mrh....naaaa naaa naaaa... ^^

sy tk curikk...(smbil agkt tgn)

sy just curik ilmu cntikkn belog jerk...nk ajr2 org tk reti.. =_="

avatar
March 8, 2011 at 5:06 PM delete

@♪..aq[daN]pUteraku..♪

hahaha .adalah . nk bgtaw , stg , org tuh marah plak .! HAHA! :) so , tggu lah erkk . akan thu jgk ! kah3! XD

avatar
Nurul Zawani
AUTHOR
December 3, 2011 at 6:24 PM delete

spe akak ,sye ke ? hehe (just tnyee)

avatar
December 6, 2011 at 10:43 PM delete

kak lyssa , kenapa sya boleyh right klik tue ?

avatar
Adni Aziz
AUTHOR
January 19, 2012 at 7:16 PM delete

@Lyssa Dollixious Sayes ke? Btw, best lah entry kaka ni :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers