Aku Tak Sehebat Mereka !

Gadis Kidal Berceloteh

.Assalamualaikum.


Salam Semua. Salam 1 blogger. Salam 1 Malaysia...
(bak kata Mas Ahmad Safwan) hee~



Apakah cerita hari ni berkenaan dengan rahsia Lyssa ? (lyssa’secret’) Eh . Siapa yang kata ye tuh ? Tak ,ok.Kali ni , Lyssa nak tukar hobi Lyssa dengan nak meng-TAG blogger2 tegar.Korang nak baca.Baca je lah.Tak nak sudahh. Tak halang pun lah.Korang nak kena TAG sekali ker.Jadi blogger tegar dulu ! hee~ Gurau saja . Jangan ambik hati ye . huhuh~



**Sory , pic doodle kat atas ni.. tersaangat lah hodoh :) Lyssa tak reti lukis. huhu.Minta maaf :*


Ok . Aku Tak Sehebat Mereka !!!
Siapakah Mereka tu ? Nak tahu siapa mereka ??
Teruskan membaca ;)


^
^
^


Aku Tak “Se-Hebat” Hanis Zalikha !

Sebab apa aku cakap macam tu ? Yupp ! Memang aku tak sehebat Hanis Zalikha.. Sebut  je namanya , mesti korang tahu .. tak perlu ditanyakan lagii. Bloggers tegar yang hebat ni ,telah membuka mata aku untuk terus berblogging dalam dunia blog ini .Wanita yang cantik , pandai dan terkenal ini,menyebabkan aku berangan-angan untuk jadi sepertinya. Followers yang beratus-riban itu..menyebabkan aku jadi ber(+) jeles..jeles..jeles.. hehe...



Aku Tak “Se-Gila-Gila” Cik Epal !

Kenapa ? Mana tak nya. 1st time masa aku tengok Cik Epal dalam Vlog beliau.. Pergh.. Gila-Gila punya orang nya. SUKA ! SUKA ! Sangat dan tersaaangat lah sporting !. I LIKE YOU ~ Kalau nak tahu , setiap kali apa yang di postkan oleh Cik Epal ni , kompom aku akan baca punya lah ! Tengok Vlog beliau.. wahh ! Rupa-rupanya,.. memang periang + ceria orangnya.. Pipinya yang tembam itu menyebabkan aku rasa macam nak picit-piiciit je. Geram ! hehe ...



Aku Tak “Se-Comel” Yuyu Zulaikha !

Yeah , yuyu . Kamu COMEL ! Saya jeles ! hehe =) Macam mana aku boleh cakap dia comel pula ? Yer.. mana tak nye , orang nye yang kecil molekk itu menyebabkan aku tertarik untuk selalu menjengukk blognya. Suara nye yang alar-alar kartun comeyy , memikat aku untuk jadi sepertinya. Yuyu Comel. Ramai Cik Anon yang tak suka dia? Kenapa ? Ni yang nak marah nihh..Sabar je lah yer, Yuyu Zulaikha.Isu Cik Anon ni memang tak boleh nak kata apa dah :(



Aku Tak “Se-Ayu” Fatin Liyana !

Hehe . Percaya atau tidakk ? Seharusnya korang mesti percaya ! Fatin Liyana .. Seorang yang ter-saangat lah ayu . Ayu Sebab apa pulak.. Lahh . Tanya Lagi ? Ayu sebab ayu lah.. Tengok lah wajahnya.. Memang ayukan ? Entry yang menarik jugak ada dalam blog beliau.. Menampakan blogger ini seorang yang ayu+ ayu + ayu . Tak percaya.. Klik nama beliau di atas ni haa..hehe.



Aku Tak “ Se-Cantik” Irine Nadia Marcello !

Percaya lah.. Irine ni memang cantik + lawa + comey orang nya. Blogger ini jugak merupakan blogger yang agak terkenal . Lihat sahaja blog nya yang alar-alar pink gitu.. menampakkan lagi kelembutan yang ada dalam dirinya.. ;) Tersaangat lah lembut , marshmallow yang lembut-lembut tuh :)
( bak kata irine nadia marshmallow.)



Aku Tak “Se-Gempak” Ben Ashaari !

Kenapa aku kata Ben Ashaari ni gempakk ? Mana tak nya.. Mana-Mana je , ada je nama beliau.. Gempakk ah tuh ! Siapa yang tak kenal Ben Ashaari.. Merata-rata orang kenal je dengan blogger tegar ni . Beliau telah menjadi sumber inspirasi bloggers lain untuk terus hidup dalam dunia blog ni. Tertarik dengan perwatakan dirinya yang slumber dan kemachoan wajahnyalah.. ecehhh~


Aku Tak “Se-Kreatif” Wan Hazel !

Ehehe. Memang patut pun aku cakap beliau kreatif.. tengok blog beliau pun tahu yang beliau ni ,, seorang yang kreatif dan tidak kedekut ilmu untuk mengajar orangkan ? Memang beliau seorang yang baik hati.. huhu . Orang 1st yang Lyssa belajar edit blog pun , dari blog Wan Hazel ni lah .. Menarikkan Tutorial beliau? Suka kan ? Klik je nama beliau yer....


Aku Tak “Se-Sempoi” Mas Ahmad Safwan !

Yup . Percaya atau tidakk. Aku memang tak setanding MasAhmadSafwan :)
Walaupun dia menganggap aku sifu beliau.. Tetapi , bagi aku , aku mempunyai pemikiran dan pengetahuan yang cetek daripada nya.. Apa yang aku tahu . Edit.Edit..Edit.. Tuh je lah kerjanya. Tapi , tak mendalami sebenar-benarnya .. Tidak sepert Mas .. Beliau banyak tahu pasal blog-blog semuaa ni.
Lebih Mengetahui daripada aku sendriri :) hee~ Sempoi lah Mas !




Kesimpulannya , mereka semua hebat..
Yeahh , Siapalah aku kan ....
Aku hanya Insan Biasa :)



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

55 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
lyana ying..
AUTHOR
June 7, 2011 at 1:46 PM delete

kak lisa pon hebat gakx ngee~

avatar
RAINBOWgirl
AUTHOR
June 7, 2011 at 1:49 PM delete

Sys hebadd lah :)) Bangge dgn sys .

avatar
June 7, 2011 at 1:59 PM delete

hahaha.. semua org sama.. relax la.. heheh

avatar
June 7, 2011 at 2:03 PM delete

kak lyssa lukih sndri katon uh?
comeyy nyerr :D
lawanyerr blog2 downg uh :3

avatar
athirah
AUTHOR
June 7, 2011 at 2:32 PM delete

hahahha... yela tu....

avatar
June 7, 2011 at 2:53 PM delete

sapa cakap kak lyssa x hebat??
Kak Lyssa pun ada caranya tersendiri...

avatar
yaya dluver
AUTHOR
June 7, 2011 at 3:06 PM delete

org pertama bce N3 ni haha, x de lha , org prtma komen n3 ney

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
June 7, 2011 at 3:27 PM delete

insyaallah Lyssa akan berada di tempat2 mereka suatu hari nanti..
lyssa masih lagi muda..

avatar
June 7, 2011 at 3:43 PM delete

Tapi kan, Thinker rasa cik lyssa lagi style. Well, x tau nk explain mcm mna. Yg pasti stiap entry Thinker baca walaupun kadang kala jaa komen. Kita x eprlu jadi mcm dorg, jd mcm diri kita yg sbenarnya jaa. >.<

Kn jadi diri sndr itu adalah trbaik. X gitu ke? Hehehe. Keep on smiling yo!

avatar
Wanaa Nana
AUTHOR
June 7, 2011 at 3:50 PM delete

kak lyssa pun sama hebat dengan mereka semua... ^.^

avatar
June 7, 2011 at 4:06 PM delete

arghhhhhhhhhhhh! NAK FENGSANNNN! hahaahah.. takde makne nye sayanggg... comey hape nye.... ^^
dah dah...


jeles dengan belog ni yang best kemainnN! jeless!

avatar
Cik aPpLe
AUTHOR
June 7, 2011 at 4:10 PM delete

mas ahmad tu blogger bru ~ cpt je dye femes ! ben rajin je wat program ~ :D sis pe kurg nye pemes wat tuto yg cun2 ! XD

avatar
June 7, 2011 at 4:14 PM delete

MSRED TAK SEHEBAT, TAK SEKIUT CIK LYSSA...


HHEEE

avatar
ahmad fadlan
AUTHOR
June 7, 2011 at 4:52 PM delete

wah gila blognya bagus" and comel".........tapi blog lyssa tak kalah bagus ko bener dech

avatar
June 7, 2011 at 5:08 PM delete

lyssa jgn ckap cam tu sebab lyssa la yg cantik, kreatif, ayu, comel n segalanya.. sebab lyssa punya blog PALING cantik + kreatif ! ur blog was the best blog ever !

avatar
June 7, 2011 at 5:28 PM delete

akak ok lah tu akak dah 700o ribu lebih saye 50 pon tak lepas..sedeh.teringin nak jadi popular..

avatar
superb an
AUTHOR
June 7, 2011 at 5:35 PM delete

lisa pn hebad apa , kite owg lagi la , x se cun lisa :P

avatar
k e y r i
AUTHOR
June 7, 2011 at 7:40 PM delete

no, akak pon hebat! setaraf dgn mereka! :D

avatar
June 7, 2011 at 7:41 PM delete

@lyana ying..

hehehe. hebatt apew ? mana de hebat mana pun lah ^^

avatar
June 7, 2011 at 7:42 PM delete

@RAINBOWgirl

hehehe . bangga sebab ape lak ? :))

avatar
June 7, 2011 at 7:42 PM delete

@Kuchiki EnnaMoon

heheh . ye ker ? mana sama. berbeza lah :)

avatar
June 7, 2011 at 7:43 PM delete

@Bella Madden Kaulitz Origliasso

hee . yupp . akk lukis ler. huhu . memang comel blog diorg tuh.. suka bgt deyh!~

avatar
June 7, 2011 at 7:43 PM delete

@yaya dluver

hehehe . takk .bukan orang pertama. ada yang lagii awal lah !:))

avatar
June 7, 2011 at 7:44 PM delete

@Hafizzi Aziz

hee . ye ker ? harap doa apit menjadi kenyataan ! thnx sgt !<3

avatar
June 7, 2011 at 7:45 PM delete

@Mr.Thinker@Ali

hehehe .yerpp . pandai betul thinker berceramah terima kasih.. Lyssa akan ingat kata-kata thinker sampai bila-bila !:) makasehh ya :*

avatar
June 7, 2011 at 7:45 PM delete

@Wanaa Nana

hehe .tak sehebat mereka lah :)

avatar
June 7, 2011 at 7:48 PM delete

@y u y u Z u l a i k h a

perghh . errr ! Lyssa lagii lah nak fenggsannn sebab yuyu datang jugak ke blog Lyssa yang tak seberapa nih. hehe :) siap komen lagii tuh :) Tak kira ! Nak cakap Yuyu Comel jugakk. Comel Comel.. comel <3 hee~

avatar
June 7, 2011 at 7:48 PM delete

@Lyssa Dollixious Ceramah? Hahaha. Most welcome. Ngee..!! >.<

avatar
June 7, 2011 at 7:49 PM delete

@Cik aPpLe

hehehe .yupp . mas makin pemess skunk niyh. abg ben gempak! makin naik dia skrg :) hehe . sis tak sepemess diorang <3

avatar
June 7, 2011 at 7:49 PM delete

@msredcheesecake

hehe .tk de lah . lyssa mana de cute <3

avatar
June 7, 2011 at 7:50 PM delete

@Puteri Faralya !

hehehe . amboihh dia.. puji lelebih pulakk. jangan lah puji ... malu niehh >.< <3

avatar
June 7, 2011 at 7:51 PM delete

@aleeya nurzareen

tak per . aleeya kan masih baru je tuh :) hee . ye lah . akk dah lama . dah 6 bulan berblogging <3

avatar
June 7, 2011 at 7:51 PM delete

@superb an

hehhe . mana de cunss lah :) lyssa biasa saje ^^ terima kasih <3

avatar
June 7, 2011 at 7:55 PM delete

@Mr.Thinker@Ali

hehehe .yupp . ceramahh lah tuh.. panjang bebenoo ! haha <3 thnxx again <3

avatar
Aquwh
AUTHOR
June 7, 2011 at 8:16 PM delete

@Lyssa Dollixious
adik nak jadi cam akak lisa yg serba lengkap ! lagiii cumil =)

avatar
cik EPAL
AUTHOR
June 7, 2011 at 8:31 PM delete

takyah jd cam dorang. jadi diri sendiri lagi best hehe. sebab kdg2x kita nampak kelebihan org lain tp kita tak nampak kelebihan sendiri


btw, thanks sebab masukkan cik epal on the list *terharu


hahaha btw, keep on blogging :)

avatar
June 7, 2011 at 8:35 PM delete

@cik EPAL

hehehe .terima kasih cik epal sebab sudi jugakk komen dekat entry Lyssa ni :) Terharuu baangat dehh :)

Hee . suka cara cik epal ! <3

avatar
Wan_hazel
AUTHOR
June 8, 2011 at 12:31 AM delete

alahai...wan tak kretif lah lyssa..lyssa lagi kretif...tgk je log nie..gempak sgt..pengsan kejap...hehehe..

avatar
June 8, 2011 at 6:23 AM delete

@Wan_hazel

wan . hehee . amboihh . ngehn ngehh .. nak nafikan yer ? huhu . tak kira.. Wan kreatif lebih dr
Lyssa . Lyssa baru blaja . masih budakk-budakk .hehe

avatar
ain revival
AUTHOR
June 8, 2011 at 4:51 PM delete

<-----lagi x hebat.xpandai ape2 pun~

avatar
June 9, 2011 at 10:08 AM delete

@Lyssa Dollixious

hehehe :3 tp sy still rserr blog kak lyssa pling cantikkk! lg2 kak lyssa da tkar skin! :) blog yg pling cantikk sy pnah tngokk! :)) (eh2 t'puji lebih2 lakk :3)

avatar
June 9, 2011 at 10:14 AM delete

@Bella Madden Kaulitz Origliasso

hahah. lekkk ahh ! jgn puji lelebih.. mahu pecah krusi yg akk dok ddukk nih kang . haha

avatar
July 25, 2011 at 3:15 PM delete

@Lyssa Dollixious

eh2 nperr kak lyssa ckp cam uh lak? :p Blog kak lyssa mmg lawa abez! ;) x cm blog syer! kui3 :D kak lyssa2, akk x wat fb baru err?? sy x ley request sbb facebook uh ckp 'this user have many friends' sy nkk sembang2 gakk ngn kak lyssa~~ :D heheee~~~

avatar
Edrina Ezlyn
AUTHOR
September 18, 2011 at 3:07 PM delete

diorang mungkin hebat, tpi blog diowang x secantik blog kak Lyssa

avatar
Ms Ani
AUTHOR
September 21, 2011 at 9:14 PM delete

sapa hanis zalikha tu?

avatar
SaRaH KecHik
AUTHOR
September 23, 2011 at 12:09 PM delete

same lar kite lysa ..sy minat jugak cik epal..

avatar
October 8, 2011 at 7:05 PM delete

kalau kak lyssa insan biasa , dyeorg pun insan biasa .so , kak lyssa adalah org yg tersgt popular mcm dyeorg .kak lyssa ad kelebihan sendiri .berbakti pada para bloggersssss :) .am i rite ?
hehe

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 17, 2011 at 5:17 PM delete

sekarang lyssa dah jadik cam diorang...

avatar
lirik lagu
AUTHOR
January 13, 2012 at 6:16 PM delete

kak lyssa lagu best...:)...yg lain bowink...blog kak lyssa paling terBEST

avatar
suzanne
AUTHOR
January 25, 2012 at 4:12 PM delete

Bgi sye, Kak Lyssa lagi hebat berbandiang diaorang semua tu. Kak Lyssa terbaikkkk!!

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 6, 2012 at 4:24 PM delete

tapi skunk ni kak lyssa dh pndai wat doodle ;) go , go , sis lyssa ! ^^

avatar

Google+ Followers