Marah Pun Tak De Gunanya...CIK ANON Tetap Active Dengan Aktiviti Kejamnya...

Gadis Kidal Berceloteh...


.Assalamualaikum.

Salam SATU Bloggers..
Eh , Jom singgah baca Entry Lyssa kali ini ..
Baca dengan teliti tahu !


 

Seperti yang korang semua sudah tahu ye , CIK ANON ini merupakan panggilan bagi Anonymous iaitu seseorang yang kita tidak ketahui nama sebenarnya.. Pernah korang terjumpa Cik Anon ni ?
Korang tahu ke , siapa Cik Anon ni ? Ntah.. Lyssa pun tak tahu..


Tetapi , ramai lah yang telah jadi sebagai Cik Anon ni untuk menjatuhkan sesiapa sahaja .. terutamanya . Bloggers yang TOP TOP gitu .
Lyssa yang tak TOP ni pun boleh terkena benda-benda macam ni ..

Alar.. biasa lah .. orang yang dengki dengan kita , penakut , pengecut ini lah yang selalu nak menjatuhkan orang je. Bukan nya kita kacau hidup diorang pun. Mungkin ini adalah salah satu aktiviti @ hobi "BELIAU" .. 
(Oppss! Tak patot pun panggil "beliau".. bukannya nye ada pangkat tinggi mana pun haha.)

Ok , alar.. sekarang ni , kalau jumpa Cik Anon ni . buat tak tahu je..
Sebab apa ye .. ? Hee , Lyssa ada SATU RAHSIA TERBESAR untuk membongkarkan rahsia , siapa Cik Anon sebenarnya :)

Ni rahsia nya . Cik Anon selalu akan muncul di Shoutbox korang kan ?
Oke. Sekarang ni .. Korang tengok Shoutbox korang tuh . ada tak benda ni..Yang Lyssa anak panahkan tu ? Ada kan ?

 

 Untuk pengetahuan korang.. Bila kita halakan cursor kita ke situ..
Akan menunjukkan No IP Pemilik Blog itu.. Ok.. Lyssa nak tegaskan dekat sini ye.. 

No IP Lyssa : 203.82.80.57
 atau

IP : 92.82.**.**

So, lepas ni , kalau ada yang menceroboh dengan mengatakan perkataan keji dekat blog korang yang menggunakan nama Lyssa iaitu "Lyssa_Secret"..Korang sendiri akan tahu.. Siapa ? Dan benarkah Lyssa yang melakukan nya....


Tapi , tak semudah itu untuk kita ketahui Cik Anon itu.
Oke , Lyssa bagi SATU contoh mudah yang Lyssa boleh tahu .. siapa Cik Anon itu.. Ini pun nasib baik je :) Sory.. Lyssa terpaksa paparkan nama nya..

 Klik Untuk Nampak Lebih Jelas

Dalam beberapa minit lepas tu kan..
Timbul pula nama sakinah tu..
Dan mempunya No IP yang sama dengan "Tak Kenal" dan "sakinah" tu.

Tapi kali ni . tunjuk baik pula.. cehh. Macam orang tak tahu je pemilik blog tu. haha. Walaupun tak de maki-maki ke apa kat sini . tolong jangan berlagak pandai eh kat sini :) Tengok kat bawah ni.. Rupa2nya , budak2 hingusan yang melakukan perkara sebegini ...

Klik untuk nampak lebih jelas
 

Adik-adik di luar sana yer. Ini dia akak Lyssa nak nasihat ni..
Jangan lah cuba-cuba nak jadi Cik Anon yer ? Burokk padahnya nantii . menyesal tak sudah pulak kang.. Konon-konon nak menjatuhkan orang .. Balik-balik dia sendiri yang terjatuh ! :)
NOTA KAKI :
Bagi para bloggers yang selalu kena maki-maki dengan orang lain..
korang boleh cuba cara ni , walaupun agak susah nak mencarinya.
Tak pe . kebenaran pasti sebelah korang ok ? Percayalah~
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

45 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:43 AM delete

Mari kita membanteras aktiviti anon yg suka maki hamun... hahaha.. good tips.. I Loikee..

avatar
June 1, 2011 at 11:44 AM delete

kantoi suda..

slalu anon ney muncul dekat coment aieda..

tapii tak pernah publish lar komen dorang sume...

avatar
momoNERD
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:44 AM delete

momo tak pernah kene lagy XD

avatar
ema.amirah
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:53 AM delete

myra dh kene.. ok series tk ske.. -_______________- malu bila org tyer knape dy ckp cmtu kat ko... rse cm kita de wt salah besar pulak..

avatar
June 1, 2011 at 11:56 AM delete

aku disable komen anon,dye merayap kat cbox pulak. Oh, tak cilaka!

avatar
qila aliesya
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:58 AM delete

caiyahhh lahh kak lysaaa , anda memang pandai ;D

avatar
June 1, 2011 at 12:07 PM delete

takda pun tanda mcmtu kat shoutbox...ke kalau cik anon jerit ja baru ada?

avatar
June 1, 2011 at 12:09 PM delete

@Miss Xyz =)

okee. thnx . yupp ! ramai-ramai kita banteras ok ? :) kalau rajin , korang share lah ke FB n Blog korang erk ^^

avatar
June 1, 2011 at 12:09 PM delete

@ღ Sis Aieda ღ

ehee . ini pulak dekat shoutboxx. tuh yg payah ciket tuhh ^^

avatar
June 1, 2011 at 12:09 PM delete

@momoNERD

wahh . bgus kalau tak pernah kena lagii ;)

avatar
June 1, 2011 at 12:10 PM delete

@ema.amirah

tahu tk per. padahal . kita tak buat pun . kan ? :(

avatar
June 1, 2011 at 12:10 PM delete

@A retarded kitty

wahh . boleh pulak cik anon lakukan bgitu kan ? dasar manusia apa lah kan .!

avatar
June 1, 2011 at 12:11 PM delete

@qila aliesya

hee ~ bukan pandai . hanya saje nak share kat korang jee ^^

avatar
June 1, 2011 at 12:11 PM delete

ahaha..like this entry..naseb baek bel0g ERIN x de shoutbox..kalau x..x tao lah ape jadi...lebih-lebih lagi ERIN x pandai bab-bab nih.,..tq again!

avatar
June 1, 2011 at 12:12 PM delete

@::Mastura Zakaria::

ehh . mybe , awak gunaa CBOX kot ? tk de lah bnda tuhh,.~

avatar
June 1, 2011 at 12:15 PM delete

@ERIN SAYANG MIA

heheh . mmg bgos tak de shoutboxx. kalau nak letak shoutbox pon . buat mcm Lyssa neyy haa :) hee~ senang . tk de org yang baca ^^

avatar
ahmad fadlan
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:18 PM delete

hahahahaha cik anon y...........bukan cik lyssa hehehhhehehe

avatar
June 1, 2011 at 12:19 PM delete

@ahmad fadlan

ehh . bkn .bkn . cik anon . cik anon lah . cik lyssa. cik lyssa lahhh . hahaha :)

avatar
lyana ying..
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:35 PM delete

haha bila msa plak ader notA KAKI wakakak

avatar
June 1, 2011 at 12:37 PM delete

@lyana ying..

dah lama ada lahh . kadand-kadang je letakk yaww :)

avatar
Scya Lollita
AUTHOR
June 1, 2011 at 12:44 PM delete

mnx2 la xde or dengki kt cik scya nk buat bnde2 mcm ni -.-

avatar
June 1, 2011 at 1:08 PM delete

lisa,kalu die komen kat blog kite cmne plak..i mean bukan dkt shoutout atau shout mix..rin sllu kene..tibe2 kene maki..ish..geram gak la

avatar
Wanaa Nana
AUTHOR
June 1, 2011 at 2:39 PM delete

blog saya pun baru je kene maki dgn seseorang yg guna nama'anonymous'. rasanya dia tu sama spesis dgn CIK ANON kot...

avatar
June 1, 2011 at 3:51 PM delete

byk dah dgr psl cik anon ni, ermmmm manusia manusia...tak pernah berhenti hasad tu ek

avatar
June 1, 2011 at 4:41 PM delete

CIK LYSSA,
TAK PERNAH KENE...HARAP2 TAK KENE...

PD CIK ANON TU...UDAH2 LA TU...

avatar
June 1, 2011 at 5:11 PM delete

ishh3!! x baek tol orang tuh.. camne kak lyssa bleh taw keje die ni??

avatar
June 1, 2011 at 5:30 PM delete

@♥ Frau Reen ♥

ohh. kalau diorng maki dekat komen . jgn buat bg boleh anonymous . set as registered :)

avatar
June 1, 2011 at 5:30 PM delete

@Wanaa Nana

memang spesis ni tak kan insaf buat keje terkutukk ni :(

avatar
June 1, 2011 at 5:31 PM delete

@Fareha Rahmat (Bos Besar)

tahu tak per . tahu nak menjatuhkan orang jer... ~

avatar
June 1, 2011 at 5:31 PM delete

@msredcheesecake

btol! mmg mcm tk serik2 je kan ? aduess~

avatar
Anis
AUTHOR
June 1, 2011 at 11:19 PM delete

Lyssa la yg terhebatt!!! YEAH,YEAH,YEAH!!

^^

avatar
Una
AUTHOR
June 2, 2011 at 12:34 AM delete

macam mana nak tahu no ip kita??

and kalau dah tahu no ip dia, kita boleh buat apa? boleh tahu dia siapa tak? hee

avatar
June 4, 2011 at 1:04 PM delete

akak blh x nak tahu budak hingusan tu sape?

avatar
Baby Domo
AUTHOR
June 17, 2011 at 10:02 AM delete

k.lyssa , nk copy entry nie boleh ? sbb ade yg buat cmtu kat blog saie :(

avatar
Izzah Izyan
AUTHOR
August 25, 2011 at 5:13 PM delete

err lyssa..
tapi bile sy tengok,no. die
IP.92.82
err
itu no ip akk ke??

avatar
August 25, 2011 at 5:31 PM delete

@Izzah Izyan

sebenarnya , no ip nih , ada 4 angka , so maybe yang izzah jumpa tuh , sama no ip depan ngn akk . tapi , yang belakang lain ker..kan ?

avatar
October 23, 2011 at 3:56 PM delete

Akak , mcm mna nk dpkn background blog akak nie . . cntik lha .. boleh ajar? (tQ..)

avatar
Naqib bff
AUTHOR
November 10, 2011 at 4:41 PM delete

Kak lyssa ! my blog pon ade la orang tulis. ade satu ni kak lyssa ade balas. ur ID was IP 18.111

then ade satu tu . die ade tulis .
name Kak Lyssa JUgak . tapi ID nye laen. yg comment tu die maki My blog
. I see that u say : "tk guna sgt blog tuu" but the ID was different.
the ID was IP 129.145 .
ade la yg jadik Cik Anon yg macam dalam entry ni kak lyssa. TT__TT

avatar
December 15, 2011 at 12:11 AM delete

wah , nie yg best , jadi detektif jup .. thanx kakak

avatar
December 15, 2011 at 12:11 AM delete

wah , nie yg best , jadi detektif jup .. thanx kakak

avatar

Google+ Followers