Memang Ada Yang Nak Kena Makan Kaki Aku Hari nihh...

Gadis Kidal Berceloteh.....

.Assalamualaikum.
Hi :)
Malam yang membosankan..

 Lyssa terima pulak Satu perkara yang mengejutka Lyssa..
(Plus) Berita Yang Boleh membuatkan Telinga Lyssa berasap-asap 
(Plus) Berapi-api bagaii !!
Berita Apa Itu ?
Seorang Wanita Yang Bernama Cik Lyssa Suhayla..
disyakiii ....

menggunakan nama Lyssa.!
Apa ??

Salah ker , kalau dia nak guna nama Lyssa ?
TAK ! TAK ! Bukan ! :)

Pada-Pada lah , Sampai nak guna nama 
LYSSA SECRET

Macam tak de je nama lain dekat dunia nih ha!
Nama aKu jugak yang dia nakk .
Kalau admire kat aku sekali pun.. Atau dua kali..
bagitahu ler. hehehe ^_^

Boleh lah Lyssa bagi penumbukk tujuhributujuhratustujuhpuluhtujuh kali !
Nak takk ;) Tak pun meh , rasa kaki Lyssa :) Sodapp !

Hahh .. Korang nak tengok ke BlogYangTakSedarDiriNakGunaNamaOrangTuh.

Nak tak ? Klik Link Bawah ni ;)

^
^
^

Tengok .. sampai URL blog pun nak ciplak ?
Apa Kes ? haha :))


JOM KOMEN LAJU-LAJU !!
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

97 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:35 PM delete

maybe die hard fan awak kot.. hihihihi

avatar
June 8, 2011 at 10:35 PM delete

sape tu?? grr.. lempang dia kangg~

avatar
aimie
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:35 PM delete

apa kes dia nak tiru huh ? -.-'
penciplak!

avatar
June 8, 2011 at 10:36 PM delete

saba lisa..org cm 2 ajar je..

avatar
June 8, 2011 at 10:37 PM delete

Sab0 jer la cik lyssa 0ii .. ^_^

avatar
K O R I E
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:38 PM delete

bley plak beza url juz www jea?
huhu..
boring je blog tue..
rlex r.. lyssasecret yg ori maitain the best yoo..

Let join my contest
http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html

avatar
June 8, 2011 at 10:40 PM delete

teroknye , msti da x d idea nk ltk nme lr 2

avatar
LuvIeka
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:42 PM delete

sabo jer lah kak lyssa..=))

avatar
.fariza.
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:43 PM delete

aiyok.
femesnya die :P

avatar
June 8, 2011 at 10:43 PM delete

lar.. blog nih da pnah jmpe.. hurm, mse search blog kak lyssa ary tuh ..

avatar
June 8, 2011 at 10:44 PM delete

@Miss Xyz =)

haha . maybe lah kot :) Peminat setia . haha .

avatar
June 8, 2011 at 10:44 PM delete

@y u y u Z u l a i k h a

betul tuh yuyu .. jom kita lempang dia sama-sama :) serbu jom . hehe :)

avatar
June 8, 2011 at 10:45 PM delete

@aimie

tahu tak per. memang dasar penciplakk . saborr je ler =,=

avatar
June 8, 2011 at 10:46 PM delete

@K O R I E

hahaha . thnxx sebab cakap macam tuh yer korie :)

avatar
Niena Myna
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:47 PM delete

haha , saba3 , jnji kmu chumell lgy .

avatar
Ily chocochip
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:48 PM delete

tu gedik name nye tu . haha . nak bagi orang confuse mane lysa yg ori dengan yg tipu . ;D

avatar
June 8, 2011 at 10:48 PM delete

dah lama tau.. tgk kosong je post2 dia.. saja kot..

avatar
cherryzeyra
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:49 PM delete

cian kak lyssa . dea nk bwt LYSSA SECRET ADMIRE uh . hehhe

avatar
Atyka Ieka
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:49 PM delete

Kak Lyssa . sabar lhaa enn ~ 0rang teringin naa famous lhaa tue akak . hurmm (:

avatar
Atyka Ieka
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:50 PM delete

Kak Lyssa , sbar je lhaa enn ? 0rang teringin naa fam0us macam tue lhaa . haha (:

avatar
June 8, 2011 at 10:51 PM delete

@illa aderalyne

lol.. btol ker. nape tak bagitahu ;(

avatar
June 8, 2011 at 10:52 PM delete

@Niena Myna

wahh . nak kata dia tuh tak comel ker ? tak baikk taw.. hehe .

avatar
June 8, 2011 at 10:52 PM delete

@Ily chocochip

hahaha .gedikk ? no komen . haha! :)

avatar
June 8, 2011 at 10:53 PM delete

@♥ adibah mazlan ♥

ohh . dah lama tahu .tp , tak bgitahu pun.. sdihh ;(

avatar
June 8, 2011 at 10:53 PM delete

@cherryzeyra

hehehe . SECRET ADMIRE ehh ? haha ! :)
Idea yang bgus.. bgtaw dia cepat.. suruh tukar:)

avatar
June 8, 2011 at 10:54 PM delete

@Atyka Ieka

hehehe . macam akk niyh femes jer. aduyaii ~

avatar
cherryzeyra
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:55 PM delete

@Lyssa Dollixioushehehe . xpe arhh . dia pun nk gak jd cm akak . femes . hahha

avatar
ohh ddy
AUTHOR
June 8, 2011 at 10:56 PM delete

die admire u gyla2 tuh. hehehhe

avatar
June 8, 2011 at 10:58 PM delete

ohh ddy :

haha . tuh lah . nak buat cm ner. peminat setia tuh . haha :)

avatar
Niena Myna
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:03 PM delete

bkn cetu lhaa , hee ~ mmg knyataan kn . haha .

avatar
Lissa
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:04 PM delete

nasib bek lisa gune lisa afha. ahaha. nama lisa memang popular kot. 8series perasan:P

avatar
s|s xaRa
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:05 PM delete

ape la. .ekot style jew keja. .senoi pnya org

avatar
farrahusna
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:09 PM delete

sebab maybe dia nak jadi popular macam kak lyssa . and dia nak dapat banyak follower macam blog kak lyssa . hee ~

avatar
June 8, 2011 at 11:27 PM delete

sabo jer lah . dah xde idea sgt lah tu kot nak men copy name org jerk . huhuhuhu .....

avatar
izatul fazlin
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:33 PM delete

bgie jela kaki lisa tu.. ish3,, admire smpai cam2 skali ke??

avatar
Niena Myna
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:39 PM delete

dum wrry lyssa , haihh , mcm ta puas aty pun adea , da lha blog dea tade ape , tp , follower suda mnyak . aduhaii .

avatar
dhyla
AUTHOR
June 8, 2011 at 11:56 PM delete

dulu first time nk cari blog lyssa, jmpa blog dy 2 lah,..tp kosong..bab 2 pelik

avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
June 9, 2011 at 1:05 AM delete

bole plak mcm tue. nak mnyamar la tue.
sbb lyssa kan popular nnti org tengakkan tu lyssa ..last2 dia jadi popular lak.
cmne ye lyssa leh tau. kecik dunia blog ni kan. last2 lyssa sendri leh dpt tau..huhu

avatar
Solihahazahar
AUTHOR
June 9, 2011 at 1:29 AM delete

mybe die frust kott blog akak comei sgatt. hahahaha

avatar
June 9, 2011 at 1:51 AM delete

blog tu la yg wat i pening hari tu...hari tu ade bagi link kat adik sebab adik nak cari tutorial blog best...so, i pun suruh la adik search google "LYSSA SECRET" bila dia search lyssa secret keluar blog tu....menyusahkan tau....cari2 tak jumpe...

avatar
myra ashrul
AUTHOR
June 9, 2011 at 2:26 AM delete

ohh , dy ! td myra terkene jugak taw .nak letak link lyssa , then search nak make sure btol , rupenye urg laen . ishh . tak bole blahh jek an nak copycopy .

avatar
eiqa kepingg
AUTHOR
June 9, 2011 at 3:05 AM delete

tade pape punn kn at blog dea . alaa,,,dea tade life too . HAHA , lawak .

avatar
June 9, 2011 at 4:25 AM delete

@Niena Myna

hhhhe . yer.. memang kenyataan ! HHAA

avatar
June 9, 2011 at 4:26 AM delete

@Lissa

kahkahkah! yupp. nma Lyssa memang agakk fofulerr :)

avatar
June 9, 2011 at 4:26 AM delete

@s|s xaRa

haa. tahu tak per.. ngekss! :)

avatar
June 9, 2011 at 4:27 AM delete

@farrahusna

hahaha . maybe lah kot. ntah lah ! HAHA:))

avatar
June 9, 2011 at 4:27 AM delete

@NAZIRAH MOKHTAR

hee. nak buat macam mana . sabor je ler . hik3!~

avatar
June 9, 2011 at 4:28 AM delete

@izatul fazlin

hehehe . dah admire. apa pun boleh buattt . hhahaXD

avatar
June 9, 2011 at 4:28 AM delete

@Niena Myna

hahha .yupp . memang memeningkan pale :) boleh pulakk macam tuh kan ?:)

avatar
June 9, 2011 at 4:29 AM delete

@dhyla

haiyaa. susah maam niyh. nak ambik nama je dia tuh .. aduh.

avatar
June 9, 2011 at 4:30 AM delete

@ieyza afieyna

hahaahah . dunia memang kecik. aleh2 .. lyssa kan banyak SPY . senang ler nak tahu yaw :)

avatar
June 9, 2011 at 4:30 AM delete

@Solihahazahar

hahahah .comel lah sangat ! HAHA

avatar
June 9, 2011 at 4:31 AM delete

@Bukan Sindarella

hurmmm . aiyaa.. menyusahkan je lah orang cenggitu .! mcm mana nak suruh dia tukar niyh ;(

avatar
June 9, 2011 at 4:32 AM delete

@myra ashrul

haaa. tahu tak per myra.. memang takk boleh belahh jerk ~ hha .

avatar
June 9, 2011 at 4:32 AM delete

@eiqa kepingg

hahaah .tak de life ? lebihh kurang ar.. err. haha ~

avatar
HaNa Hani
AUTHOR
June 9, 2011 at 8:07 AM delete

uish..sabo jerla...
nak numpang glemer le tuh
^_^

avatar
June 9, 2011 at 8:11 AM delete

@HaNa Hani

hee . klau nak tumpang sekali pun , salah ke , bgtahu . huhu .

avatar
June 9, 2011 at 8:22 AM delete

waaa.best ken kalau sepak dye lajulaju,,haish,,dah tak de name lain kot dye nak gune,grrr~~~

avatar
La Majid
AUTHOR
June 9, 2011 at 9:16 AM delete

Lyssa comei sgt..sbb tu dia pun nk jd cam lyssa kot..hikhik

avatar
June 9, 2011 at 9:20 AM delete

@La Majid

hahaha . comeyy ape nyer cm nih.. hoho ;)

avatar
azly&iejah
AUTHOR
June 9, 2011 at 9:42 AM delete

waaahhhhh...kemain sodap jew die ciplak.dia hingat blog cik lyssa ne blog die ke.....ngehhhhhhh....

http://azlyiejah.blogspot.com/

avatar
June 9, 2011 at 10:03 AM delete

haha LOL sy pnah nmpkk blog copycats uh mserr cri blog kak lyssa,, :3
kak lyssa gnerr premium err??? :)

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
June 9, 2011 at 10:15 AM delete

Errr. Ingatkan nak screen Capture.

avatar
NiEsHA__nGexX
AUTHOR
June 9, 2011 at 10:35 AM delete

may be dy perasan , dy secantik sis lyssa ,
kalau bole block macam fb kan best ? kan3? :)
bersabar jer lhaa , dy nak guna nmer tuh sebab famous kodd ,
HAHAAH :)

avatar
HANI
AUTHOR
June 9, 2011 at 11:39 AM delete

sabaq adik manis...myb dia xdak idea kot nak cari nama blog...hehe..dik try bg tajuk blog kt dia tu..hehe

avatar
June 9, 2011 at 12:32 PM delete

trok btol laa dy tu , asal laa gna nma org kan , nak cri publisiti laa tu , hmm , myra dah tgok blog dy , post ta da lngsong , tp follower dah rmai ! hebat glerr dy ! ^^ akak sbar je laa !

avatar
June 9, 2011 at 12:33 PM delete

Lyssa dah adea peminat dalam diam . habis lha . haha

avatar
Ecah
AUTHOR
June 9, 2011 at 12:47 PM delete

ape kes lahh budak tuh nak menciplak link blog org ? if mmg dah takde idea sngat baek takpyah buad kan snang . nak famous ponn agak-2 lahh .

avatar
nooraniza
AUTHOR
June 9, 2011 at 2:03 PM delete

haha.. nak tiru x mengagak.. x abes blajau kot time kat skola dulu.. HAHA! follower ley tahan gak.. 53.. ngalah kan nyza je.. -.-'

avatar
nooraniza
AUTHOR
June 9, 2011 at 2:06 PM delete

x mengagak nk tiru org.. hehe.. x abeh skola kot dulu2.. hahaha.. follower pn ley thn erk.. klh nyza.. -.-''

avatar
shyikin
AUTHOR
June 9, 2011 at 2:53 PM delete

nak join bagi dia makan kaki .. ;D heheh

avatar
anisa
AUTHOR
June 9, 2011 at 3:56 PM delete

mybe nme die pon lyssa kot lisa.
heE
sbr k,
peace
:)

avatar
Iman Shahirah
AUTHOR
June 9, 2011 at 5:47 PM delete

Alaa.. maybe ia adalah kebetulan shj kot. Atau dia tak tahu yg nama tu dah pun diguna pakai.. maafkan je lah...
Mmmm...

avatar
June 9, 2011 at 5:52 PM delete

@NiEsHA__nGexX

hahaha. kalau block pun . boleh dapat aper jer ?:))

avatar
June 9, 2011 at 5:53 PM delete

@HANI

hahaha. kalau bolehh . dah lama dahh lyssa srurh dia tukar . hahaha

avatar
June 9, 2011 at 5:53 PM delete

@myramisschumot

hahaha .memang pelik .yer ler. before niyh. nama lain .. then . dia delete post semua tuh . tukar nama lyssasecret pulak . haha . macam-macam ~

avatar
June 9, 2011 at 5:55 PM delete

@[ Budak Sekolah ]

hahahaah . nak minat pun diam2 . mcm2 org zaman sekarang ;)

avatar
June 9, 2011 at 5:56 PM delete

@Ecah

hahahaha . nak buat mcm mana , budak2 zaman sekrang . pelik2 je prangai . haha~

avatar
June 9, 2011 at 5:57 PM delete

@nooraniza

hahaha . nyza nak follower meningkat mcm tuh gak ker ? buat lah cara dia.hahaha :)

avatar
June 9, 2011 at 5:57 PM delete

@shyikin

hahaah . jom ! kita join ramai-ramai :))

avatar
June 9, 2011 at 5:59 PM delete

@anisa

hahhah . nama Lyssa tk pe lagii . SECRET tuh ? mcm tk de idea lain jerr. hahah .

avatar
June 9, 2011 at 5:59 PM delete

@Iman Shahirah

ada lyssa mention tak maafkan dia kerr ? aduyy..

avatar
nooraniza
AUTHOR
June 9, 2011 at 11:12 PM delete

hahaha.. x kuasa mak nyah.. haha.. biar lar x rmai follower.. blog nyza bkn lawa,letop2 gitu.. janji nyza puas aty dgn blog nyza yg tersendiri.. xde nak ciplak2 name owg neyh.. pape pn,blog kak lyssa lawa2,hebat2.. poom poom! kasik letop sikit.. haha.. ^^

avatar
June 10, 2011 at 12:01 AM delete

salam kak lyssa . actually . da lame gile da sayea perasan ade name org tu . saye pernah search lyssasecret.blogspot.com n dpt yg tu . sayea pon ta sangka org tu buad name akak . sayea pon nk bg taw akak da lame da . tpy , ta berkesempatan . sorry ea . klw nk taw,klw ta silap sayea dr tahun lps kowt saye perasan . sabar je la kak lisa ea.. saye paham perasaan akak . sound la dye sikit.

avatar
mimie shahira
AUTHOR
June 10, 2011 at 2:21 PM delete

macam mane dye bolehh tarik follower smpi 50+ sedangkan 1 entry pun takde ? haishhh ! ntah pape kan sys ?

avatar
July 25, 2011 at 3:21 PM delete

@Lyssa Dollixious

eh2 bkn eh :D xperr arr~ sjerr jerr tnyerr~~ :D heeee~~~

avatar
lily's
AUTHOR
December 28, 2011 at 2:54 PM delete

heheh dia die hard fan lah tue... cik lyssa oii.. heheh jgn mare nti cepat tua dik....

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 3, 2012 at 1:06 AM delete

First time nak cari blog kak lyssa dekat sini tiba2 bukak blog budak tuh? sakai ke budak tuh? ergg!! .. bape juta nama dekat dunia ni ..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers