Nak Cashout Sekarang ke , Esok ke , Lusa ke , Tulad ek ? Tolong !

Gadis Kidal Berceloteh...


.Assalamualaikum.
Hyepz! Heloww korangg ...

Hehe . ALAMAKKK ! Tolong Lyssa .. Tolong Lyssa..
huhuhuhhu~
Memang pening kepala pikir pasal benda ni ..
Lyssa harap korang dapat tolong and bagi pendapat ataupun idea yang bernas siket . Minta tolong ni.. 
Korang mesti tertanya-tanya kann ? Apa yang Lyssa nak korang tolong nii..
Merepekk - repek makan kerepek je lebih kan ...? Aiyoo ..
Tak de lah . Ni haa.. Lyssa konfiuss + Feninkk GILA pikir Nak Cashout bila...

 



Lahh . Cashout apa menatang lah kan ? Hiihii . 
Alar . Haritu , Lyssa ada post pasal yang Lyssa nak Cashout Heartbeat kan ?
Now pulak , rezeki Lyssa untuk Advertlets.com pulak ! :) 



Klik atas ni untuk daftar


Memang masa sekarang ni rezeki datang berlipat ganda lah . Alhamdulillah..
Korang nak tengok ke bukti yang lyssa boleh cashout sekarang ?
Lihat bawah ye ! :) Kalau tak clear , klik je~





Haa.. tu lah dia.. butki yang sebenar2 nya betul dan sahih ! :)
Kita akan boleh mula cashout selepas duit tu mencapai RM100..

Tapi , yang menjadi masalahnya sekarang ni ..
Lyssa buntu .. Adakah patut Lyssa cashout sekarang ..?
Ataupun tunggu duit tu jadi beriban-riban.?
(haha , macam boleh je kau dapat beriban Cik Lyssa oiyy. Perasan je!haha)


Ok.. So , Macam mana ni ?
Nak cashout sekarang ke , nanti-nanti je cashout !
HELP ME . Apa pendapat korang ye ? :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
yaya dluver
AUTHOR
June 2, 2011 at 6:29 PM delete

lyssa mcm mne lyssa leh capai smpai seratus lebih tuw ? hua share cikkit

avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 2, 2011 at 6:30 PM delete

cashout skrg, pas2 belanja keluarga..

avatar
June 2, 2011 at 6:33 PM delete

@yaya dluver

benda ni tak perlu klik apa2 :)
juz letak kat blog jer . hehe :)
dapat bnyk . mybe sebab ramai yang dtg blog Lyssa kot . hehe ^^

avatar
June 2, 2011 at 6:34 PM delete

@Miss Xyz =)

hee . tak rasa rugi ke . kalau cashout sekarang ?:)

avatar
shafmechy
AUTHOR
June 2, 2011 at 6:46 PM delete

klu sy, cukup je sy akan trus cashout...xsuka taruh..takut2 something happen..benda virtual cmtu mcm2 bleh jadi,akaun kena hack ke, mana nk tau kn...huhu

avatar
Twilleries
AUTHOR
June 2, 2011 at 6:48 PM delete

Dasyatla!! Betul ke x yah klik, kiranya org enter blog kite pun dah dikira?? nak wat gakla.. Anyway lysaa, biarlah cukup 200 dulu.. hehehe

avatar
sarah cika's
AUTHOR
June 2, 2011 at 6:56 PM delete

nanti2 la baru sikit tuu kumpul la beriban-riban ngehh`

avatar
Twilleries
AUTHOR
June 2, 2011 at 7:03 PM delete

sya dah sign up. dya pun dah hantar confirmation dn sya dah klik link confirmation kat email. tapi bila nak login x ley pula. kenapa?? tlong balas ye

avatar
June 2, 2011 at 7:18 PM delete

@shafmechy

yupp . cakap kamu memang btol . :)
hehe . tkot sumthink happen kan .?
Tapi , mcm tak berbaloi jer . kalau keluar awai2 . huk3~

avatar
June 2, 2011 at 7:19 PM delete

@Twilleries

lol.. tk boleh pulak ? takkan kott ?

avatar
June 2, 2011 at 7:19 PM delete

@sarah cika's

kalau hilang macam mana pulakk? :)

avatar
June 2, 2011 at 7:28 PM delete

wah!! kalau ambik rasa sayang, kalau tak ambik takut hilang.. bek lyssa ambik.. hahaa.. sayang daripada hilang yg mana lebih teruk?? hehe :)

avatar
June 2, 2011 at 7:34 PM delete

@Kuchiki EnnaMoon

wahh . kata-kata tuh . membuat kan Lyssa rasa nak cash out . tapi . tggu dulu . ... Lyssa fikirkan . huhu .~

avatar
ern elyna
AUTHOR
June 2, 2011 at 7:37 PM delete

la boleh nk login la .
nak wat camne erk ?

avatar
bibirmerah
AUTHOR
June 2, 2011 at 7:40 PM delete

Lysa: knpa bila saya nak daftar dia ckp ade virus page tu...huhuhu

saya guna anti virus avast...

x dapt masuk..huhuhuhu...knp yer?

lawat blog sy gak..:D

http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/

avatar
Kak Sal
AUTHOR
June 2, 2011 at 7:46 PM delete

cashout utk kali nie..biar merasa dulu kan..pastu lain kali baru simpan...

avatar
June 2, 2011 at 7:47 PM delete

@ern elyna

alamakk ! tk boleh log in . username tuh .. btol ke bila masukkan ?

avatar
June 2, 2011 at 7:51 PM delete

@bibirmerah

dah bukak dahh .tp , tk de VIRUS punn. adess.. kalau ada. tk payah letak lah ehh .

avatar
Fahmi Mahat
AUTHOR
June 2, 2011 at 8:31 PM delete

cashkan je terus, then terus simpan kat accoutn bank yang betul~

=)

yg tumpang suka,
FahmiMahat

avatar
June 2, 2011 at 8:41 PM delete

Cash out saja..!! Then beli emas terus. Jgn smpan2 dalam bank, nilai makin lama makin susut. Beli emas, makin lama makin meningkat nilai tuh. Hahahaha!! ^^

avatar
June 2, 2011 at 8:53 PM delete

dear..bnde ni x ggu nuff kte ke?

avatar
June 2, 2011 at 9:23 PM delete

nnty2 lhaa . . if buat ckunx , rugy pulakk an !

avatar
June 2, 2011 at 10:07 PM delete

Semua ::

Oke , Lyssa dah buat keputusan . yang Lyssa akan CASHOUT , and masukkan dalam account bank Lyssa ^^

avatar
June 3, 2011 at 2:08 AM delete

bagus! next time buat camtu je! simpan dalam bank!

sementara tuh
baca ni

avatar
Amalina
AUTHOR
June 4, 2011 at 5:40 PM delete

Kak Lyssa, cik nuff tak marah ke ea?

avatar
fizx fiza
AUTHOR
September 25, 2011 at 12:55 PM delete

hebat la lyssa nihh#bleh jd jutwan*

avatar
Mowmoy
AUTHOR
December 16, 2011 at 3:12 PM delete

benda tu mcm churp-2 jugak ke kak lyssa???

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers