Peringatan ! Perhatian ! Perhatikan ! Perlihatkan ! Renung - Renungkanlah Ye !

Gadis Kidal Bercelotehh..

.Assalamualaikum.

Entry Ini Dikhaskan Kepada :

Pengguna @ Pengamal @ Pengikut @ Peminat @ Pe-Apa2 je lah 

Tutorial di Blog lyssasecret.com
 

Ok..
Di sini , Lyssa nak beri peringatan kepada korang supaya korang beri perhatian... perhatikan betul-betul...perlihatkan molek-molek dan akhir sekali renung-renungkanlah beramai-ramai ye~

Lyssa agakk KUCIIWAA lah kan.. sebab.. hmm.. sebab...
.
.
.
.

Ye ! Sebab ada di antara korang yang masih menanyakan kepada Lyssa tutorial yang sudah ada di dalam blog Lyssa . Tak paham apa yang Lyssa celotehkan ke ? Oke .. Lyssa bagi contoh ayat + pertanyaan diorang~

"Eh , Lyssa . Macam mana nak letak radio kat blog ni?"

"Eh , sis .. Lawa header tu .. Macam mana nak buat? Buat guna apa?"

"Cik Lyssa , macam mana nak buat hide shoutbox macam Lyssa tu..Bila nak chat dekat shoutmix .. dia akan keluar kat tepi tu..
Macam mana ehh ?" 

Aduyyy.. Bermacam-macam soalan yang Lyssa terima daripada korang di Shoutbox mahupun Inbox Facebook or dekat Fan Page Lyssa..
Ok.. Kalau korang perhatikan PAGE TUTORIAL Lyssa tuh..
Ada banyak yang Lyssa selitkan tuto-tuto yang Lyssa buatkan ?
Tak mustahil lah korang akan feninnggg (plus) juling mata korang tengok tutorial tuh kan ? Memang akan ada yang juling punya kan ? 

Hmm . sebelum ni , tulisan dekat page tu. terlampau kecik .. sehinggakan ada orang suruh besarkan..Then , Lyssa pun besarkan lah...
Oke .. sekarang dah besar.. tak kan korang tak boleh cari sendiri Tutorial yang korang mahukan.. Ok , Kalau susah sangat nak cari ..
Pergi dekat PAGE tutorial tuh.. Tekan Ctrl F serentak.. dan carilah apa yang korang nak .. kalau nak HideShoutbox.. Just taip lahh ye..Kalau nasib baik.. adalah tu..
Lyssa mengaku , lately , Lyssa amat busy sampai tak ter-reply komen korang dengan apa yang korang tanyakan di shoutbox.. Yang itu , Lyssa minta maaf sangat-sangat .. Hope , korang boleh berdikari sendiri ye ? Ok ? boleh kann? boleh !! Yeah !! Korang boleh !! Malaysia boleh !! hehe :))


Apa-Apa yang korang tak puas hati apa ke , boleh hantar komen di entry ini !
Terima Kasih <3

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

22 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
kiela
AUTHOR
June 9, 2011 at 9:21 PM delete

akak , tuto buat header guna picnick ada x ?

avatar
K O R I E
AUTHOR
June 9, 2011 at 9:30 PM delete

lyysa nak tutorial ni
cm mana nak jadi comel mcm nisa???

hahahaha. xda lg kan??
so....
jeng jeng jeng

avatar
June 9, 2011 at 9:31 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
June 9, 2011 at 9:34 PM delete

salammm...sis may i ask you something...hope you not angry...just nk tahu mcm mana sis buat bahagian background yg warna putih utk post entri jd mcm sis buat tu ?? dia punya putih x sampai ats pun...can you teach me ?? i really like your blog...hope you want share we me some tips.... :)

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
June 9, 2011 at 10:19 PM delete

lyssa,,apit nak tnya,,cmna nak daftar buat belog??
kah..kah..kah..mesti xdak org tnya lagi kan..kih3..

avatar
June 9, 2011 at 10:26 PM delete

hahaha . .. . akak lyssa camne nak buat itu, ini, bla bla bla bla . . .
:P
jgn marah . .. juz kidding. . . weeeeeeeeeeeeee . . . .

avatar
June 9, 2011 at 11:30 PM delete

mayb dyorg xphm tjuk . xpon malas nk pegy tgk list tutorial tu .

avatar
Miss Bintang
AUTHOR
June 10, 2011 at 3:21 AM delete

sokong megatnazrizalhaikaldaniel , macam mane ye kak ?

avatar
June 10, 2011 at 5:11 AM delete

@kiela

hahhaa . nope nope. mana de lah buat header guna picik . hohoh ~

avatar
June 10, 2011 at 5:12 AM delete

@K O R I E


hahahah .eleyh..ADA! ADA !cari sendiri ! hahahhaXD

avatar
June 10, 2011 at 5:12 AM delete

@megatnazrizalhaikaldaniel

ohh .sebab akk guna template watermark ;)

avatar
June 10, 2011 at 5:13 AM delete

@Hafizzi Aziz

hahahaha .apit terlambat . ada orang tanya dahh semalam :) kah3!

avatar
June 10, 2011 at 5:13 AM delete

@Muhammad Izzuddin

hahaha . nak marahh jugakk! >.<
ngee~

avatar
June 10, 2011 at 5:14 AM delete

@Nurhafizah p i j a

hahaha. maybe.. maybe.. maybe. haha~

avatar
June 10, 2011 at 5:14 AM delete

@Miss Bintang

hee. guna template watermark ;))

avatar
mariahoQson
AUTHOR
June 10, 2011 at 3:46 PM delete

eh! bestnya.. mcm mne nk buat ehh??:))

avatar
June 10, 2011 at 6:15 PM delete

template watermark? cane? cane?

avatar
yahna
AUTHOR
February 7, 2012 at 7:55 PM delete

akak saya baru buat blog tpi x tau nak cantik kan mcm mne blog akak cantik sangt lah

avatar
yahna
AUTHOR
February 7, 2012 at 7:55 PM delete

akak saya baru buat blog tpi x tau nak cantik kan mcm mne blog akak cantik sangt lah

avatar
sigir
AUTHOR
October 19, 2013 at 2:46 AM delete

terima kasih lyssaa,, cakep,, semoga harimu menyenangkan

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers