Adakah Aku Ini Manusia Yang Kejam ??

Gadis Kidal Berceloteh ..
12/07/2011
.Assalamualaikum.

hAI , morning semua .


Shrettt... Shrettt.... Alahaii ..
Hari ni Lyssa tak berapa nak sihat lah .
Selsema gila nih . Dengan cuaca yang tak berapa nak elok nih ..
Haiyaa.. dari pukul 5.17 pagi tadi hujan jer.
Lebat pulak tuh .. Guruh berdentum - dentam ah .
Memang geram sebab tak dapat pergi ***** :( hmm~


Tapi tak pe .. Dok rumah boleh jugak online .. hapdett Entry ~ hehe


Lyssa nak tanya ni ..
Lyssa nih kejam ke ? Or whATttt O.o
hmm~


Kenapa Lyssa tanya macam tu ? Tengok dekat bawah ni haa..




Message inbox FB Lyssa sekarang ni ada 187 Message .

Friends Request pulak ada 977 orang yang tak diapprove lagi.

Bagi korang , Lyssa KEJAM ke ? KEJAM kan ?
Baca dua - dua benda dalam kotak nih ~

OK ! 1st of all , Lyssa nak mintakk maaf sangat-sangat kat korang yang hantar message kat inbox Lyssa tuh . Sorry sebab Lyssa tak reply message korang . Lyssa tahu , semua message tu datang nya dari Blog Lyssa nih . Sebab nak tanya itu ini kan ? Lyssa tahu . And ada yang Lyssa dah baca . And ada jugak Lyssa tak baca and tak reply lagi . Lyssa harap korang sabar menunggu reply dari Lyssa ok ? Bukan Lyssa tak nak reply pon message korang tu . Lately , Lyssa agak busy and kurang sihat . Hope , korang tak marah ok ?

Bagi yang telah ADD Lyssa pulak tuh . Hope korang paham lah ehh .Lyssa pun tak boleh nakk approve korang dah . Lyssa pun pelikk . Maybe dah fulled lah kot . Bagi yang memang tak boleh ADD Lyssa dah tuh. korang jangan lah sedih-sedih yer. Ramai jugak yang anta kat inbox suruh ADD korang , tapi Lyssa memang tak boleh . bukan Lyssa tak nak . Memang dah fulled and tak boleh nak ADD dah . Sory taw ? Kalau nak tanya apa-apa ke , terus tanya dekat inbox ok ? Trimass ~

~Assalamualaikum~ Bye :) 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

46 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 12, 2011 at 9:46 AM delete

patutla nelly request lyssa x app,,huhu cedih tau

avatar
July 12, 2011 at 10:12 AM delete

hehehe.. top sangat!! :)
ala, diaorang paham la keadaan lyssa...
dun wurry :)

avatar
Cik.Tedy
AUTHOR
July 12, 2011 at 10:14 AM delete

hek2...banyak nya rq lyssa..x sempat laa yanaa nk add gk cm nie..uhukss..

avatar
~sHaR!Na~
AUTHOR
July 12, 2011 at 10:15 AM delete

salam...wow bnyak nya peminat lyssa..heheh~ xpa wa kami fhm gak tu...amboi klh artis hahahaha

avatar
eddydannieal
AUTHOR
July 12, 2011 at 10:21 AM delete

sabor je la.. wat la accout fb lg 1. kn snang .

avatar
July 12, 2011 at 10:55 AM delete

kak lyssa x kejam pun,,sebab kak lyssa dh mintax maaf....
kesian kak lyssa......

avatar
dAyAnA. ヅ
AUTHOR
July 12, 2011 at 11:34 AM delete

waa...rmai sgt pmnat lisa :))

avatar
July 12, 2011 at 11:57 AM delete

@~sHaR!Na~

hahha .retiss cm nih ka ? kehkeh ~

avatar
July 12, 2011 at 11:58 AM delete

@eddydannieal

hhu . kalau buat lagi satu pon . kompom takk kan bukak nye .;p

avatar
July 12, 2011 at 12:07 PM delete

wah...better wat fan page jela kat facebook

avatar
cik najihah
AUTHOR
July 12, 2011 at 12:09 PM delete

pewit..lyssa pun da nak jadi artis da hihi

avatar
July 12, 2011 at 12:11 PM delete

@OP Shahfieq Daniel

hahaha .kalau buat fan page kan , boleh ker org send message ehh ? huhu . Lyssa dah ada fan page dah .. tak kan nak ada dua kot . mcm tamak je. huhu.

avatar
LINDAHERY
AUTHOR
July 12, 2011 at 12:29 PM delete

buat acc lagi 1..akak pon nak add gak kat fb tu :)

nway, ape tajuk lagu ni..best je dgr..:)

follow lah akak...;P

avatar
July 12, 2011 at 1:13 PM delete

hehehehe..ini menunjukkan kak lissa hot n popular..hehehehehehe.......aiman dah adew 1000 lbih friend lam list..tuh pon ada yg tak approve lagi..tapi,bnyak kak lissa lagi lew...eerrrmm.....balas mesej diorg tau.....kesian diorg....

avatar
AnAk dEneSor
AUTHOR
July 12, 2011 at 1:30 PM delete

alo lisa cpt sembuh tau..mane de u nie kejam..xlah dear=p

avatar
July 12, 2011 at 1:49 PM delete

hikhikhik~~ same la cam cp..takat nih ada 500 ++ tak approve lg.. last2 wat 2nd account.. tp tak ramai lak yg nak add kat situ.. tak paham la~~~ =..='

avatar
July 12, 2011 at 2:24 PM delete

Hello. ^^

Lyssa, Thinker rasa guna FB Fan Page lg better. Lyssa x perlu approve apa2 pn, just fan saja yg perlu like. By the way, depa lg sng nak tanya apa2 and easy for you to replay. Kalau ada fan yg terbaca solusi yg dikemukakan lg bagus, x akan ada pertanyaan untuk kali kelapan belas pula. Hehehe. ^^

avatar
aretea
AUTHOR
July 12, 2011 at 2:51 PM delete

tu dia ! frens punya la bnyk 977 tu !! ;)

avatar
adeqq's izz
AUTHOR
July 12, 2011 at 3:56 PM delete

apee kate kaklyssa buad pesbukk agykk > hehe ^^

avatar
July 12, 2011 at 6:21 PM delete

assalam..
lysa yg comey..ihihihih
2la awk femes sgt...
smp full dh ye fb..
papun thniah...

avatar
yayaconan
AUTHOR
July 12, 2011 at 7:53 PM delete

naseb baek da add lyssa awal-awal . ;)
so , tade larh cdeyh2 cam dorang . hehehe .

avatar
July 12, 2011 at 8:36 PM delete

@LINDAHERY

hehehe . kalau nak buat lagi 1 fb , tkot tak terbukak pulakk ;)

avatar
July 12, 2011 at 8:37 PM delete

@aiman fanboy k-pop

hehehe . kesian mmg kesian . . tp rasa mcm terketawq2 plakk nak reply.. adess :(

avatar
July 12, 2011 at 8:38 PM delete

@Cik Purple Pinkypuff

tuh lah pasal . and malas nak buat FB baru .. sebab tuh lah . orgg tk kan add and malas nak bukak .1 hehe .

avatar
July 12, 2011 at 8:39 PM delete

@Mr.Thinker@Ali

Yupp , Lyssa tahu yang tuh . tapi kan . macam mana pulak, kalau dorg nak kasi password ngn emel dorg .. untuk Lyssa editkan blog dorg ? ye lah .. kan Lyssa ada ambekk tempahan untuk edit blog , header ngn lain2.. mcm mana plak tuh yer ? lagi pun kan , kalau fan page kan , boleh ke anta message ? Lyssa rasa macam tak boleh jer .. :(

avatar
July 12, 2011 at 8:40 PM delete

@aretea

hahaha . memang bnykk .! amcam ? nak Lyssa dermakan takk ? hek2~

avatar
July 12, 2011 at 8:41 PM delete

@adeqq's izz

hahha . kalau buat lagi pun . kompom tak kan bukak punya . haha .stakt nih , Lyssa dah ada 3 FB dah ler. hik3!

avatar
July 12, 2011 at 8:41 PM delete

@Pure Mahabbah Fillah

hahaha . pemes ? mana de lah . keh#!~

avatar
shida'R
AUTHOR
July 12, 2011 at 8:42 PM delete

bila la org tu nk add kiter ..kalo kite add dia mst dia xapprve lg hehehe :P

avatar
July 12, 2011 at 9:28 PM delete

@shida'R

hehehe . nak approve mcm mana . sudahh fulled sygg.. haha .

avatar
honey smile
AUTHOR
July 13, 2011 at 12:08 AM delete

huhu..honey da buat friend request kat lyssa aritoo..mybe fb lyssa da pnuh friend kot...bkak la fb kdua cik lyssa...honey suke tgok cik lyssa..cute sgt2..

avatar
July 13, 2011 at 12:12 AM delete

Haha..xpe..Zatiphmsituasi lyssa mcm mane skunk ni :)
Yelah..lysaa kan dah jadi blogger yg popular buat masa ni..mmg itu perkara yg normallah bagi blogger mcm akak..
sy doakan yg terbaik utk lyssa key ? :)

avatar
Luqaz™
AUTHOR
July 13, 2011 at 12:42 PM delete

femesnye dyeeeeeeee!! hehehe.. btw wt la 2nd fb.. mcm benashaari.. dh 3 account fb..haha..org femes kene bnyk fb tau.. nk jaga hati pminat la katakn..hehe :)

avatar
aku najiha
AUTHOR
July 13, 2011 at 3:38 PM delete

akak lysaa buat fb baru

avatar
July 14, 2011 at 2:36 PM delete

lyssa,mcm mne nak printscreen jadi size kecik ye?
akak buat jadi besar giler.. huhuhuh

avatar
Aliah Dluvers
AUTHOR
July 14, 2011 at 6:56 PM delete

sys lissa . .
buat lh fb bru . .

avatar
aien sempoi
AUTHOR
July 16, 2011 at 2:32 AM delete

kak lyssa buad lha fb bru ;P bru aien bole add pulak ;)

avatar
cik grrr
AUTHOR
November 24, 2011 at 4:26 PM delete

kenapa x like fanpage lyssa je? lgi ramai...
lyssa pun bleh komen c2..hehe..

avatar
Jamalina
AUTHOR
February 1, 2012 at 9:24 PM delete

Kak Lyssa tak kejam la .. Maybe diaorang paham kenapa akak tak reply n tak app dia .. Mesej sy pun , akak tak reply .. Tp , sy phm . Akak busy ..

avatar
March 13, 2012 at 9:11 AM delete

Tu lah pasal . Kita pun ada jugak app akak kat fb ni . Tapi , tak di appp . last - last kita add akak kat fb lagi satu .


# soorrry , komen di entry yang lepas .

avatar

Google+ Followers