Home
tutorial
Tips-Tips

12 July 2011

Adakah Aku Ini Manusia Yang Kejam ??

Gadis Kidal Berceloteh ..
12/07/2011
.Assalamualaikum.

hAI , morning semua .


Shrettt... Shrettt.... Alahaii ..
Hari ni Lyssa tak berapa nak sihat lah .
Selsema gila nih . Dengan cuaca yang tak berapa nak elok nih ..
Haiyaa.. dari pukul 5.17 pagi tadi hujan jer.
Lebat pulak tuh .. Guruh berdentum - dentam ah .
Memang geram sebab tak dapat pergi ***** :( hmm~


Tapi tak pe .. Dok rumah boleh jugak online .. hapdett Entry ~ hehe


Lyssa nak tanya ni ..
Lyssa nih kejam ke ? Or whATttt O.o
hmm~


Kenapa Lyssa tanya macam tu ? Tengok dekat bawah ni haa..




Message inbox FB Lyssa sekarang ni ada 187 Message .

Friends Request pulak ada 977 orang yang tak diapprove lagi.

Bagi korang , Lyssa KEJAM ke ? KEJAM kan ?
Baca dua - dua benda dalam kotak nih ~

OK ! 1st of all , Lyssa nak mintakk maaf sangat-sangat kat korang yang hantar message kat inbox Lyssa tuh . Sorry sebab Lyssa tak reply message korang . Lyssa tahu , semua message tu datang nya dari Blog Lyssa nih . Sebab nak tanya itu ini kan ? Lyssa tahu . And ada yang Lyssa dah baca . And ada jugak Lyssa tak baca and tak reply lagi . Lyssa harap korang sabar menunggu reply dari Lyssa ok ? Bukan Lyssa tak nak reply pon message korang tu . Lately , Lyssa agak busy and kurang sihat . Hope , korang tak marah ok ?

Bagi yang telah ADD Lyssa pulak tuh . Hope korang paham lah ehh .Lyssa pun tak boleh nakk approve korang dah . Lyssa pun pelikk . Maybe dah fulled lah kot . Bagi yang memang tak boleh ADD Lyssa dah tuh. korang jangan lah sedih-sedih yer. Ramai jugak yang anta kat inbox suruh ADD korang , tapi Lyssa memang tak boleh . bukan Lyssa tak nak . Memang dah fulled and tak boleh nak ADD dah . Sory taw ? Kalau nak tanya apa-apa ke , terus tanya dekat inbox ok ? Trimass ~

~Assalamualaikum~ Bye :) 

46 000 orang Pengomen Terhebat !!:

! ✿nellyQyuhyun✿ ! said...

patutla nelly request lyssa x app,,huhu cedih tau

Kuchiki EnnaMoon said...

hehehe.. top sangat!! :)
ala, diaorang paham la keadaan lyssa...
dun wurry :)

Cik.Tedy said...

hek2...banyak nya rq lyssa..x sempat laa yanaa nk add gk cm nie..uhukss..

~sHaR!Na~ said...

salam...wow bnyak nya peminat lyssa..heheh~ xpa wa kami fhm gak tu...amboi klh artis hahahaha

eddydannieal said...

sabor je la.. wat la accout fb lg 1. kn snang .

Hazwani Hazhari said...

kak lyssa x kejam pun,,sebab kak lyssa dh mintax maaf....
kesian kak lyssa......

dAyAnA. ヅ said...

waa...rmai sgt pmnat lisa :))

Lyssa Dollixious said...

@! ✿nellyQyuhyun✿ !
hee .tuh lah . sorry sgt2x taww ?:)

Lyssa Dollixious said...

@Kuchiki EnnaMoon

hee . tiap2 org berbeza lah ;(

Lyssa Dollixious said...

@~sHaR!Na~

hahha .retiss cm nih ka ? kehkeh ~

Lyssa Dollixious said...

@eddydannieal

hhu . kalau buat lagi satu pon . kompom takk kan bukak nye .;p

Lyssa Dollixious said...

@Hazwani Hazhari


hee. thnxx yer~

Lyssa Dollixious said...

@dAyAnA. ヅ

kehkeh . mana de peminat lah .

OP Shahfieq Daniel said...

wah...better wat fan page jela kat facebook

cik najihah said...

pewit..lyssa pun da nak jadi artis da hihi

Lyssa Dollixious said...

@OP Shahfieq Daniel

hahaha .kalau buat fan page kan , boleh ker org send message ehh ? huhu . Lyssa dah ada fan page dah .. tak kan nak ada dua kot . mcm tamak je. huhu.

Lyssa Dollixious said...

@cik najihah

hahaha .artis lah sgt .!

LINDAHERY said...

buat acc lagi 1..akak pon nak add gak kat fb tu :)

nway, ape tajuk lagu ni..best je dgr..:)

follow lah akak...;P

aiman fanboy k-pop said...

hehehehe..ini menunjukkan kak lissa hot n popular..hehehehehehe.......aiman dah adew 1000 lbih friend lam list..tuh pon ada yg tak approve lagi..tapi,bnyak kak lissa lagi lew...eerrrmm.....balas mesej diorg tau.....kesian diorg....

AnAk dEneSor said...

alo lisa cpt sembuh tau..mane de u nie kejam..xlah dear=p

Cik Purple Pinkypuff said...

hikhikhik~~ same la cam cp..takat nih ada 500 ++ tak approve lg.. last2 wat 2nd account.. tp tak ramai lak yg nak add kat situ.. tak paham la~~~ =..='

Mr.Thinker@Ali said...

Hello. ^^

Lyssa, Thinker rasa guna FB Fan Page lg better. Lyssa x perlu approve apa2 pn, just fan saja yg perlu like. By the way, depa lg sng nak tanya apa2 and easy for you to replay. Kalau ada fan yg terbaca solusi yg dikemukakan lg bagus, x akan ada pertanyaan untuk kali kelapan belas pula. Hehehe. ^^

aretea said...

tu dia ! frens punya la bnyk 977 tu !! ;)

adeqq's izz said...

apee kate kaklyssa buad pesbukk agykk > hehe ^^

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..
lysa yg comey..ihihihih
2la awk femes sgt...
smp full dh ye fb..
papun thniah...

yayaconan said...

naseb baek da add lyssa awal-awal . ;)
so , tade larh cdeyh2 cam dorang . hehehe .

Lyssa Dollixious said...

@LINDAHERY

hehehe . kalau nak buat lagi 1 fb , tkot tak terbukak pulakk ;)

Lyssa Dollixious said...

@aiman fanboy k-pop

hehehe . kesian mmg kesian . . tp rasa mcm terketawq2 plakk nak reply.. adess :(

Lyssa Dollixious said...

@AnAk dEneSor

hehehe . yerpp . thnxx yer ^^

Lyssa Dollixious said...

@Cik Purple Pinkypuff

tuh lah pasal . and malas nak buat FB baru .. sebab tuh lah . orgg tk kan add and malas nak bukak .1 hehe .

Lyssa Dollixious said...

@Mr.Thinker@Ali

Yupp , Lyssa tahu yang tuh . tapi kan . macam mana pulak, kalau dorg nak kasi password ngn emel dorg .. untuk Lyssa editkan blog dorg ? ye lah .. kan Lyssa ada ambekk tempahan untuk edit blog , header ngn lain2.. mcm mana plak tuh yer ? lagi pun kan , kalau fan page kan , boleh ke anta message ? Lyssa rasa macam tak boleh jer .. :(

Lyssa Dollixious said...

@aretea

hahaha . memang bnykk .! amcam ? nak Lyssa dermakan takk ? hek2~

Lyssa Dollixious said...

@adeqq's izz

hahha . kalau buat lagi pun . kompom tak kan bukak punya . haha .stakt nih , Lyssa dah ada 3 FB dah ler. hik3!

Lyssa Dollixious said...

@Pure Mahabbah Fillah

hahaha . pemes ? mana de lah . keh#!~

shida'R said...

bila la org tu nk add kiter ..kalo kite add dia mst dia xapprve lg hehehe :P

Lyssa Dollixious said...

@shida'R

hehehe . nak approve mcm mana . sudahh fulled sygg.. haha .

honey smile said...

huhu..honey da buat friend request kat lyssa aritoo..mybe fb lyssa da pnuh friend kot...bkak la fb kdua cik lyssa...honey suke tgok cik lyssa..cute sgt2..

IZZATI SYAZWANI BLOGGERLIXIOUS said...

Haha..xpe..Zatiphmsituasi lyssa mcm mane skunk ni :)
Yelah..lysaa kan dah jadi blogger yg popular buat masa ni..mmg itu perkara yg normallah bagi blogger mcm akak..
sy doakan yg terbaik utk lyssa key ? :)

Luqaz™ said...

femesnye dyeeeeeeee!! hehehe.. btw wt la 2nd fb.. mcm benashaari.. dh 3 account fb..haha..org femes kene bnyk fb tau.. nk jaga hati pminat la katakn..hehe :)

aku najiha said...

akak lysaa buat fb baru

♥ cik_farah ♥ said...

lyssa,mcm mne nak printscreen jadi size kecik ye?
akak buat jadi besar giler.. huhuhuh

Aliah Dluvers said...

sys lissa . .
buat lh fb bru . .

aien sempoi said...

kak lyssa buad lha fb bru ;P bru aien bole add pulak ;)

cik grrr said...

kenapa x like fanpage lyssa je? lgi ramai...
lyssa pun bleh komen c2..hehe..

Jamalina said...

Kak Lyssa tak kejam la .. Maybe diaorang paham kenapa akak tak reply n tak app dia .. Mesej sy pun , akak tak reply .. Tp , sy phm . Akak busy ..

Nurul Nabila Husna said...

Tu lah pasal . Kita pun ada jugak app akak kat fb ni . Tapi , tak di appp . last - last kita add akak kat fb lagi satu .


# soorrry , komen di entry yang lepas .