Hadiah Tambahan Untuk 1st GA LyssaSecret

Gadis Kidal Berceloteh...
29/07/2011


.Assalamualaikum.

Haii Semua .

Oke , hari ni merupakan hari terakhir Lyssa punya GA !
Esok memang korang boleh join , tapi sebelum 3.00 petang lah ok !

Bagi yang belum join lagi , boleh tengok syarat-syaratnya di sini ok ? :)



Orait . Korang tahu ker Lyssa ada hadiah tambahan yang nak bagi kat korang? hehehe~
 Hope korang sukaa ye ..

Sebab ! Hadiah ni , memang agak speacial sikit lah kan ..
Actually , tak lah speacial ciket ! Special banyakkkkk sangat !


So , Lyssa akan hadiahkan kepada tempat yang pertama lah ye !
Sebab hadiah ni , bernilai RM85 ! Amacamm ? Best kan ? hehehe~


Kalau korang nak tahu apa hadiah nya , lihat di bawah ok ?



Perfume Daisy Marc Jacob ini bernilai RM 85



Rugi ooo , kalau korang takk dapat benda nih .
Kalau Lyssa , Lyssa pun nakk jugakk ! haha .
Lyssa dapat Sponsor dari Perfumess WOW

Ok ! Alang - alang ada yang nak sponsor kat Lyssa kan ..
Atas ucapan terima kasih , Lyssa Promote sedikit lah kat korang !

Sebelum tu , korang tolong tekan LIKE dekat bawah ni kejap !
Bolehh kan ? :) hehehehe ~






Ok ! Sudahh LIKE ? Jom Baca ni pulakk ! :)

Sekarang ni , Perfumess WOW ada buat Promotion !

**1 botol perfume , harganya RM 70 !!

** Kalau 3 botol hanya RM 180 !!

** Kalau korang klik Like Postage , akan dikurangkan RM 1

** Jom ramai - ramai ber-shopping perfume highly gred dari Sephora , Dubai untuk kawan - kawan , boyfie , gurlfie and parents !

Jangan tunggu lama - lama ! Promotion ini hanya untuk Ramadhan yang bakal tiba ! So , masa raya boleh lah wangi - wangi ! HEHE :)


Oke , kalau ada yang berminat , korang just boleh inform Lyssa dekat comment ini ye ! .. Tak pun , Inbox Lyssa dekat Fesbukk ! :)

Chill yea .. Wangi - wangi selaluu ~



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Amira Shahira
AUTHOR
July 29, 2011 at 5:20 PM delete

mira da joinn! mira nakk perfumes tuh!! :D

avatar
~ ESYA ~
AUTHOR
July 29, 2011 at 6:08 PM delete

berdebar rasa nye nak twu spe pemenang nye . Heee~ :D

avatar
July 29, 2011 at 6:12 PM delete

@Amira Shahira

hehehe . doa - doalah dapat tempat pertama , ok ? :)

avatar
July 29, 2011 at 6:13 PM delete

@~ ESYA ~

heheh .rilekss2!
akan ketahui keputusan nya hari ahad , 31-07-2011 ! :)

avatar
July 29, 2011 at 6:20 PM delete

nak nanges ! mestii xmenang ! huaaaa ~~

avatar
ticca anuar
AUTHOR
July 29, 2011 at 6:21 PM delete

perfumes.. love it ;)

avatar
July 29, 2011 at 6:37 PM delete

@l0llip0pz gurls st0riee

hehehe . jgn cakap macam itu ! mana nak tahu , kot kot lah nasibb baik ker? kan ? hik3!

avatar
July 29, 2011 at 6:38 PM delete

@ticca anuar

ehee .doa doa lah dapat perfumes kan? ;)

avatar
Isha Kun
AUTHOR
July 29, 2011 at 7:03 PM delete

fuyoo !! nasib ISha dah lama join.. harap2 dpat perfumes ~~ sebelum nih kebas yg kakak je.. hehee

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
July 29, 2011 at 7:44 PM delete

Waahh! Patut lah blog Lisa bau Wangi semacam je :D

avatar
July 29, 2011 at 7:46 PM delete

@bumbleB

hehehe . memang best kalau dapat perfumes tuh .huhhu .

avatar
July 29, 2011 at 7:46 PM delete

@Isha Kun

heheh . doa lah bebanyakk ok ? ;)

avatar
July 29, 2011 at 7:47 PM delete

@Faqihah Husni

aahhh . btol btol ! maw taw lah . heheheh ^^

avatar
kaizen
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:07 PM delete

alaaa... nk MENANG jer boleh x?? xyah like2.. hehehehe

*byk btol nk kne like nyer....

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban : Camera Paling CANGGIH

avatar
Fazira Misrie
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:42 PM delete

http://girlinfire.blogspot.com/2011/07/giveaway-one-klik-one-present-by.html . nah . New link =D

avatar
Fazira Misrie
AUTHOR
July 29, 2011 at 9:49 PM delete

AHH . TA JADI2 . TUKA BALEK LINK LAME

avatar
July 29, 2011 at 10:00 PM delete

gadis dha join , sys lyssa dha dpt ke belom ?

avatar
Idayu Harun
AUTHOR
July 29, 2011 at 11:12 PM delete

Bila sis ckp psl perfume daisy ni , cpt2 Idayu search kt tenet..

fuh ! sudah terbau wanginya tu ...

harap2 dapat lah kan :)

avatar
mr domo
AUTHOR
July 29, 2011 at 11:35 PM delete

saya join : ini link..
http://ceritastoryepal.blogspot.com/2011/07/hey-budak-comot-3-tadi-aku-bukak-blog.html

avatar
shiny2 star..
AUTHOR
July 30, 2011 at 2:56 AM delete

best best....muga2 bertuahla..aminn.:)

avatar
Kesah Aiman
AUTHOR
July 30, 2011 at 10:13 AM delete

Saya nk beli perfume ni untuk ibu saya tapi saya tak ada duit macam mana ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

avatar
July 30, 2011 at 10:16 AM delete

@Kesah Aiman

hehehh kalau dah tk de duit , nak beli mcm mana plakk ? huhuhk@~

avatar
Luqaz™
AUTHOR
July 30, 2011 at 12:02 PM delete

pmenangnye berapa org nnti? nk bg sponser jgk blh? hehe

avatar
Ummi
AUTHOR
July 30, 2011 at 2:11 PM delete

umi pun dah join taw! hehe risau nih takut nama tak dek... :)

ben ashaari nak tengok surat cinta aku !

avatar
anabanana
AUTHOR
July 30, 2011 at 3:01 PM delete

ana join

http://liyanabtabdrahman-anabanana.blogspot.com/2011/07/assalamualaikum-w.html

avatar
Dyla Adlina
AUTHOR
August 7, 2011 at 9:54 PM delete

Hai kak Lyssa !
Dyla pun ade buat GA .
http://dyla-pico.blogspot.com/2011/08/1st-giveaway-by-dylaadlina_07.html
Kak Lyssa join boleh ?HAHA .

avatar

Google+ Followers