Hidup Tak Senang Kalau Tak Buka Blog Dalam Sehari .. Bye Semua~

Gadis Kidal Berceloteh...
22/7/2011


.Assalamualaikum.

Haiii korangg . kehkeh. 

Hari ni hari jumaat kan ? 

Alamakkk ! Cepat nya masa ..

Lepas nih , habis lah blog Lyssa bersarang dengan comment-comment..
Shoutbox Lyssa nanti , bersawang-sawang dengan message korang ..
Waduhh..Waduhh...Waduh.. huhuhuuhu~

Nak tahu kenapa ? 

Kalau korang nak tahu lah kan , hari ni .. kejap lagi dalam pukul 2.30 petang , Lyssa ada satu Kem Seminar Jejak Menara ! Kem apa tu ? HAHA . Tak perlu tahu.. Rahsia ~ hukhuk .

Kem tuh berlangsung hari jumaat sampai hari ahad .

Sedih nye , cuti - cuti ni tak dapat pulak nak hapdett entry panjang-panjang..Tak dapat nak balas komen korang , Tak dapat nak BW , tak dapat nak share tutorial dengan korang , tak dapat nak edit blog korang .. Aiyoo . Sedih tak terkata lah ! SERIUS ! Tak tipu punya mehh ~

Lagi penting , nanti , Lyssa mesti rindu kat korang kan .. Tak lupa jugak ! For sure lah , Lyssa akan rinduu pada Mr.Pritt Lyssa tu . Gila wehh . 2 hari tak dapat jumpa.. Tak tahu lah macam mana Lyssa dekat kem tuh nanti . huhuhu~

** Nasihat Lyssa kat korang , rajin-rajin lah BW kat blog Lysa nih ehh .?
** Kalau Lyssa tak dapat nak reply komen korang tuh , Lyssa mintakk maaf bnyk2 ye ! hehe :))
** Jangan rindu-rindu Lyssa.Lyssa pergi tak lama ! <<(Macam lah ada orang nak rindu kat aku)..
** Korang tolong jaga blog Lyssa nih taww ? Jaga lek lok .
** Kalau ada penceroboh tak bertauliah , bagitau Lyssa ! hehe ..

Itu sahaja . Terima Kasih . Kbaii ! :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

19 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mut Ohio
AUTHOR
July 22, 2011 at 9:34 AM delete

HAHA :) take care yea kak

Reply
avatar
cik fadh
AUTHOR
July 22, 2011 at 9:48 AM delete

alorhhh lyssa nk g kem ker ? mst sonokkk..lyssa, fadh ade pm lyssa kt FB tuk tempahan banner . t lyssa da free, bg feedback yer..;)TQ

Reply
avatar
ani rahmat
AUTHOR
July 22, 2011 at 9:48 AM delete

jga dirin ye sis.. tata..

Reply
avatar
July 22, 2011 at 9:54 AM delete

Mesti rindu giler ngan Lyssa....woooooooo.....

Reply
avatar
July 22, 2011 at 10:21 AM delete

hye...jom join bloglist cik en plak..sempat lagi ini
PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

Reply
avatar
= d =
AUTHOR
July 22, 2011 at 12:09 PM delete

balik dr kem nanti,
boleh la update panjang2 ye..
:)

Reply
avatar
Dinie Aainaa
AUTHOR
July 22, 2011 at 12:32 PM delete

pegi elok2 yer akak..
tc (:

Reply
avatar
ikanmass_oren
AUTHOR
July 22, 2011 at 2:21 PM delete

hehe.. ok mcm best jerr kem 2..!! huhu take care ea..!! naty uat citerr laa pglmn g kem 2 ok..!! ehehe tatata

Reply
avatar
Ainie Sempoy
AUTHOR
July 22, 2011 at 4:52 PM delete

lyssa..aq da follower ko..please follow aq blek ye..thank!!walaupon blog aq x best,,hehe

Reply
avatar
July 23, 2011 at 1:20 AM delete

x pe akak lyssa jgn risau
sy tolong jagekan blog akak....^^

Reply
avatar
Acik
AUTHOR
July 23, 2011 at 12:01 PM delete

bes lar pegi kem. kite suka ...
selamat berkemping

Reply
avatar
Ummi
AUTHOR
July 23, 2011 at 11:39 PM delete

haha kelakar lah...2 hari je lyssa...pergi baik-baik ye jangan nakal-nakal...nanti gambar post lah boleh share dengan kami :)

Reply
avatar
abazilah
AUTHOR
July 24, 2011 at 1:10 AM delete

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Reply
avatar
kaizen
AUTHOR
July 25, 2011 at 12:08 PM delete

cemane nk taw ade yg ceroboh blog akak??

Reply
avatar
damha
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:52 PM delete

moga2 lisa dpt masuk study kat menara gading...

Reply
avatar
sara aryna
AUTHOR
July 14, 2012 at 1:26 PM delete

Lysaa ! Hott tu ! Hehe ! Comeeeel <3

Reply
avatar