Home
tutorial
Tips-Tips

22 July 2011

Hidup Tak Senang Kalau Tak Buka Blog Dalam Sehari .. Bye Semua~

Gadis Kidal Berceloteh...
22/7/2011


.Assalamualaikum.

Haiii korangg . kehkeh. 

Hari ni hari jumaat kan ? 

Alamakkk ! Cepat nya masa ..

Lepas nih , habis lah blog Lyssa bersarang dengan comment-comment..
Shoutbox Lyssa nanti , bersawang-sawang dengan message korang ..
Waduhh..Waduhh...Waduh.. huhuhuuhu~

Nak tahu kenapa ? 

Kalau korang nak tahu lah kan , hari ni .. kejap lagi dalam pukul 2.30 petang , Lyssa ada satu Kem Seminar Jejak Menara ! Kem apa tu ? HAHA . Tak perlu tahu.. Rahsia ~ hukhuk .

Kem tuh berlangsung hari jumaat sampai hari ahad .

Sedih nye , cuti - cuti ni tak dapat pulak nak hapdett entry panjang-panjang..Tak dapat nak balas komen korang , Tak dapat nak BW , tak dapat nak share tutorial dengan korang , tak dapat nak edit blog korang .. Aiyoo . Sedih tak terkata lah ! SERIUS ! Tak tipu punya mehh ~

Lagi penting , nanti , Lyssa mesti rindu kat korang kan .. Tak lupa jugak ! For sure lah , Lyssa akan rinduu pada Mr.Pritt Lyssa tu . Gila wehh . 2 hari tak dapat jumpa.. Tak tahu lah macam mana Lyssa dekat kem tuh nanti . huhuhu~

** Nasihat Lyssa kat korang , rajin-rajin lah BW kat blog Lysa nih ehh .?
** Kalau Lyssa tak dapat nak reply komen korang tuh , Lyssa mintakk maaf bnyk2 ye ! hehe :))
** Jangan rindu-rindu Lyssa.Lyssa pergi tak lama ! <<(Macam lah ada orang nak rindu kat aku)..
** Korang tolong jaga blog Lyssa nih taww ? Jaga lek lok .
** Kalau ada penceroboh tak bertauliah , bagitau Lyssa ! hehe ..

Itu sahaja . Terima Kasih . Kbaii ! :)



19 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Mut Ohio said...

HAHA :) take care yea kak

cik fadh said...

alorhhh lyssa nk g kem ker ? mst sonokkk..lyssa, fadh ade pm lyssa kt FB tuk tempahan banner . t lyssa da free, bg feedback yer..;)TQ

ani rahmat said...

jga dirin ye sis.. tata..

Fanessia Ivy Tera said...

Mesti rindu giler ngan Lyssa....woooooooo.....

eintan nurfuzie said...

hye...jom join bloglist cik en plak..sempat lagi ini
PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

= d = said...

balik dr kem nanti,
boleh la update panjang2 ye..
:)

Dinie Aainaa said...

pegi elok2 yer akak..
tc (:

Syaz Liyana said...

bye..bye..bye Lyssa

ikanmass_oren said...

hehe.. ok mcm best jerr kem 2..!! huhu take care ea..!! naty uat citerr laa pglmn g kem 2 ok..!! ehehe tatata

Ainie Sempoy said...

lyssa..aq da follower ko..please follow aq blek ye..thank!!walaupon blog aq x best,,hehe

Cityiklan said...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

*KiTtY*....Minnie Me...^^ said...

x pe akak lyssa jgn risau
sy tolong jagekan blog akak....^^

Acik said...

bes lar pegi kem. kite suka ...
selamat berkemping

Ummi said...

haha kelakar lah...2 hari je lyssa...pergi baik-baik ye jangan nakal-nakal...nanti gambar post lah boleh share dengan kami :)

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

take care :)

kaizen said...

cemane nk taw ade yg ceroboh blog akak??

damha said...

moga2 lisa dpt masuk study kat menara gading...

sara aryna said...

Lysaa ! Hott tu ! Hehe ! Comeeeel <3