Lyssa Di Kem Jejak Menara USM 2011

Gadis Kidal Berceloteh...
26/07/2011


.Assalamualaikum.

Haiii semuaaa . yo .yo ! hekhek ! :)

Tengok lah Lyssa ni haa . Hepy semacam je nak hapdett entry baru nih . hehe !
Ye lah , mana tak nye , dah dua hari Lyssa tak hapdett kan ? Cian kat korang..

Lately , Lyssa agak busy lah . Kali ni , Lyssa nak hapdett pasal pengalaman Lyssa waktu kem Jejak Menara yang Lyssa pergi 4 hari lepas tu !
HEHE , Tahu kan ? Eh , ada yang tak tahu ke ?
Kesian .. Kesian .. =)


...............................................................................


Ok . Lyssa start nih .. hehe . Best taw time Lyssa pergi kem hari tuh . hehe .
Dapat jumpa kawan - kawan baru ! . hehehe.. Syiokk sangat !
Tapi , ada perkara yang agak memalukanlah ..
Nak tahu apa dia ? Haaa...

Before pergi ke USM tu kan , semua orang kena berkumpul dekat Masjid Negeri , Pulau Pinang . Tahu takk ? Tak tahuu ? Kesian bangat ! hahahaha ..
Apa - Apa lah ~~~

Waktu pergi tuh , ada jugakk perasaan berdebar- debar . Sebab apa ?
Sebab Lyssa tak tahu nak kena pakai baju apa . Member Lyssa pun tak tahu .
Lyssa pergi dengan Nynna & Wati ! (BestFriend ok?!)

Lyssa dengan Nynna pakai seluar jeans tau masa berkumpul tuh !
Tunggu je kat Masjid tuh kan , tengok-tengokk ...

Tu dia haaaa.. Semua orang pakai baju kurungg beb ! Gila malu waktu tuh oooo ... Memang malu gila .. Dengan lelaki ada time tuhh . hahaha .
Yang Lyssa nih , dengan muka tak malu nye , pakai jeans . Adoii .
Orang lain dokk tengok semacam jeerrr. hehehe~ Grr  .. hahhahaah..

Tapi , apa yang dorang boleh kata kan ? Biar lantak lah diorang nak kata apa pun . Bukan nya Lyssa tak pakai baju kan ? kan ? hahahha .

Ok . Habis cerita pasal tuh . Tuppp.. Tuppp... Tuppp..  Naik bas , sampai pun USM . Memang lega gila lah kann . hahaaa . Sampaii je , terus daftar .. and hambekkk kunci bilik (dorm) ..

Perghh... gila kot ! Lyssa dapat tingkat atas sekali ooo !
Sekali dengan Nynna . Bilik tu  2 orang je boleh masukk . kehkeh ..

Memang penat gila ahh nak naik ! Tingkatt 40 oooo ! 
Dengan tak de LIFT nyer. hehehe ..
Korang percayakan ? Tingkat 40 ?

40 - 36 = ?? (test IQ)

Itu lah jawapan nyer. hehehe .

Masuk je bilik . waahh  BEST !!
Dapat me-rilekskan pungkuq Lyssa yang hampir nak tercabut dah skrew nya segala bagai . Nasib ada masa jugak nak rest kan .. Kalau tak  , pungkuq hilang ke mana , badan pun ke mana . hahahaahahha .

Lepas tuh , diorang teruskan dengan aktiviti suai kenai !
Waarghh. masuk je Dewan kuliah tu .. gila beb ! Ramai kott !
Malu dahh Lyssa ! HAHAHA . Ada lah dalam 350 orang . ramai kan ? hehehe .

Kami pun dibahagikan kumpulan , sebab kena buat persembahan apa ntah ! HAHA . Tak suka bab - bab nih semua . Kami bukan diberi masa untuk bincang pun . pandai- pandai lah sendiri cari masa nak bincang .
Nama kumpulan kami nak tahu takk apa ? XXX-Tream ! Lyssa yang pilih ! haha.
X-Treamm lah sangat ! HAHAHAAHHAHA..

Macam - macam aktiviti ada  . Ceramah lah , itu lah ini lah .
Paling best part makan lah ! HAHA .. Sodapp Sodapp belaka yaww ! hekhek .

Tupp..Tupp..Tupp..

Masa yang dinantikan !
Hari membuat persembahan . hehehe .
Kami buat undian . Group kami pilih Prosa Moden ! Wahh ..
Nak tahu dapat tajukk apa ??
"3..2..1.. Cinta" beb!!

Best takk terkata lah kan ! hehe . Macam best je ! kalau lah dapat berlakon , jadi budakk tomboyy .. perghh.. memang gempakk abiss lahh kan ?
HAHHAA . Nak je Lyssa kalau orang tawarkan Lyssa berlakon !
(membodekk sesapa saje!) 
hehe . Memang minat sejak kecikk kalau bab - bab berlakon nih haaa. haha....

Opsss ! Balik pada cerita . HAHA . 
Hee , ok ! Tapi , group Lyssa pilih nak buat nyanyian + berlakon ! :)
Tapi bukan cerita pasal tuh . Kami cadang nak buat macam video klip 
"Cinta Tiga Segi" !

HEHE . Korang nak tahu takk ? Lyssa lahh ketua menyanyi nye !
Tak pasal - pasal Lyssa yang kena pegang Microphone tuh haaa..
Malu tak terkata edenn . HAHA .

Suara Lyssa je haaa , yang bergema dalam dewan tuh !
Nak kata malu tuh , tak de lah kan .. Best pun ada gakkk .. Best dapat pengalaman cenggitu ! Syiokkk abisss wokk :) hahaa.

Tapi , malang nyer , Lyssa tak dapat nak snap pic banyak-banyak . Terutamanya time Lyssa nyanyi tuh.. tak de sape pun tolong snap ! Sodihhh gilaa... waaaaa.~ :( Kalau tak , boleh share kat korang pic Lyssa nyanyi . ehehe. Tapi , pic yang lain  - lain ada lah .. Nak tengokk !??

Lihat bawah ye .. heheheh :*

(semua pic ini , dipaksa berbaju kurung.. huhu :(
Huduss . haahah . *abaikan :)






Comment taw ! Like kalau suka ! HAHA :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 26, 2011 at 9:07 PM delete

aww , comel jee lyssa :D

avatar
misz aina ♥
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:10 PM delete

eh aina pn pegi kem 2..lyssa yg mna stu erh?xbpa prasan..ptutla da 2 3 org muka cm familiar...

avatar
July 26, 2011 at 9:15 PM delete

@misz aina ♥

hhahaha . pergi jugakk ? aiyoo .
Rugi takk snap snap .HAAHA! .

ak kan tak prasan Lyssa ? haha . Malu dah :)

avatar
Mish Apple
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:17 PM delete

rase nak hack blog ni . . sebab owner die comel sagat . *kes jeles*

avatar
July 26, 2011 at 9:19 PM delete

@Mish Apple

eh ! jgan .. jgan buat pasal. haha . nanti , ada yang kena hack balik kang nih . hukhuk :*

avatar
misz aina ♥
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:22 PM delete

@Lyssa Faizureen

hhehe lyssa yg mna stu erh?yg brlakon 3 2 1 cnta..tp yg mna..adeh!rugi kn..

avatar
Ummi
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:24 PM delete

macam budak tadika je lyssa dalam gmbar nih...haha~! comel

avatar
kaizen
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:24 PM delete

nmpk sket muke terpaksa tuh....

avatar
kaseh suchi
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:25 PM delete

eh2 lisa pegi usm?

sempat jalan2 kat tasek biawak x? hahaha..
tu la..jangan masuk usm..ostel xda lift...

kalo nak ostel ada lift kena dok atas bukit ;p

avatar
July 26, 2011 at 9:29 PM delete

@misz aina ♥

hahaha . Lyssa menyorok kat belakang lah . kecik kecik jer! HAHA :)

avatar
July 26, 2011 at 9:30 PM delete

@Ummi

hehehe . mcm dak tadika ? Tak nampakk macam makcik2 ker ? hak3!

avatar
July 26, 2011 at 9:30 PM delete

@kaizen

haaa. tahu tak pe yaw. HAHA

avatar
July 26, 2011 at 9:31 PM delete

@kaseh suchi

HAHA .tak sempat pun lah . hahahaha ..
tuh lah . dok atas bukit lagii best ! kahkha ^^

avatar
July 26, 2011 at 9:42 PM delete

mesti best kan ?
macam best je ... kak lyssa comey

avatar
damha
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:43 PM delete

pic paling tomey yg dok pegang beg merah....he3333

avatar
edy Allah luv
AUTHOR
July 26, 2011 at 9:53 PM delete

gmbr first je comel :) hehe

avatar
July 26, 2011 at 9:59 PM delete

@♥mylifeismine♥

aahh . best . best . best ! hehehe :)

avatar
July 26, 2011 at 9:59 PM delete

@damha

hahaha . tengok gmbar jer ? kompom tak baca ! hahaha ^^

avatar
July 26, 2011 at 10:00 PM delete

@edy Allah luv

ahahaha . tgk gmbar je heh ? HAHA!

avatar
e i y k a
AUTHOR
July 26, 2011 at 10:09 PM delete

sis pnye beg same lah ngan sye . huhu . menang ke nyanyi ?

avatar
Cahaya Fajar
AUTHOR
July 26, 2011 at 10:21 PM delete

baca post lysa,tak sbr nak balik bljr kt sana..and rndu sgt2 bilik kuliah..>.<

btw,lysa dpt desa mana?:)

avatar
Amira Shahira
AUTHOR
July 26, 2011 at 11:32 PM delete

molek ehh sys lyssa nih! asl hng nih omeiii?? meh,, pinjam sat omeii sys lyssa! hehe

avatar
aienn nieaa
AUTHOR
July 27, 2011 at 1:15 AM delete

salam, kak lisa, nk tnye skit buley? hehehe, tjuk lgu yg kak lisa pkai kt bl0g kak lisa apew ea? sdap laa lgu die.. huhu^^

avatar
Yanaa
AUTHOR
July 27, 2011 at 9:01 AM delete

wah mesty besz sngt2 kn..huhuu..:D

avatar
MiSz ZuE
AUTHOR
July 27, 2011 at 9:14 AM delete

hehehe..comel jew...mmg xleh blah ,bila semua org pakai bj kurung then kiter jew yg pakai seluar...

avatar
cik hani
AUTHOR
July 27, 2011 at 9:21 AM delete

biasa la tu.. kalu tak tahu aturan kod pemakaian,cik hani pun kdg2 rembat pakai jeans jugak..hahahha..
pun penah malu macam tu. haha

avatar
nadia yussof
AUTHOR
July 27, 2011 at 2:33 PM delete

kak lyssa comel la. :)

avatar
EzMantexiose
AUTHOR
July 27, 2011 at 3:08 PM delete

muka kak lyssa lagi comel dari blog nya :) hehe

avatar
mysara
AUTHOR
July 27, 2011 at 4:33 PM delete

comel lah kak lyssa :) snap jea lah mcm mane pun , mesti comel ^^

avatar
honey smile
AUTHOR
July 27, 2011 at 4:50 PM delete

NNTI CIK LYSSA JGN LUPE BUKA BLOG HONEY TAW..
HONEY NAK AJK CIK LYSSA JOIN GIVEAWAY...
HDIAHNYE LUMAYAN...
JUM2...

avatar
eja
AUTHOR
July 27, 2011 at 7:07 PM delete

kiut kecik cumil molek je lyssa nih..=)

avatar
dayahgurls
AUTHOR
July 29, 2011 at 10:00 PM delete

salam....best pe!!!.....raajinnyer update bl0g.....

avatar
ShalleyanNa
AUTHOR
August 1, 2011 at 2:46 AM delete

waaa,,cam sonok jex,,hehe,,comeyL lak ai kamu,,

avatar
August 7, 2011 at 1:07 PM delete

lyssa.. !! fira pun ade pegi kem 2 gak.. huhu.. rasanya mcm prasan kot tp segan nk usha lama2. . huahua ;D
Salam ukhwah yea !

avatar
December 2, 2011 at 10:19 PM delete

Comell . Walaupun Kak Lyssa niyh kaki bl0gger , tapi pandai gak ! teringin nak masuk USM! :)

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
June 23, 2012 at 10:37 PM delete

Kak Lyssa saya penah pergi lawatan alah ni masa dekat dewan tuh memang best sangat2 ! uhuk :D

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 5:32 PM delete

Hebatlah akak. Adik kalau ada kem nak masuk sbb adik minat aktiviti luar rumah. Grrr...

avatar

Google+ Followers