Mulutku Tersenyum Lebar Bila .....

Gadis Kidal Berceloteh....

Assalamualaikum .!
Hai korang semua .. 
Adik-adik manis .. jejaka-jejaka kachakk .. hehehee ..

Sumber : Google


How's your life today ? Good ? Oh ! GREAT !! GREAT !! GREAT !!

Lyssa pun baikk aje beb . Hari ni sangat FREE ..FREE .. and FREE..

Bukan PERCUMA ye . Hari ni Lyssa sangat happy sebab dapat relakx se-relax relakss nya. Kenapa ?

Mana tak nya. Esok kan Public Holiday ! Sempena Heritage Pulau Pinang ape ntah . Lyssa pun tak tahu . HAHA . Nak Update Entry untuk hari ni pun rasa tenang + senang lenang je. Tak payah lah nak pikir itu ini . Feninkk jep . haha

Tadi petang , balik je rumah .. Mandi-mandi . Terus turun bawah . Membusy-kan diri tengok abah dok belek Set DVD yang baru dibelinya semalam ! Wah , abah .. lepas ni , keje tgk DVD je lah ehh . Sebab dah beli Set DVD baru .. haha . Melekat lah abah kat rumah lepas ni :)

HAHA . Lepas Lyssa menghempaskan pungkok Lyssa kat atas sofa tu , tetiba je haa mama cakap , tu Isi Borang yang kat atas meja tu .

Lyssa pun apa lagi .. belek - belek lah kertas warna putih + kuning tu . Pelik jep ! Kertas apa tu ? Rupa- Rupa nya , Borang TMnet lah . Makna nya , abah  ngan mama dah rancang nak pasang WIFI Streamyx dekat rumah .Biar betul ??

Aiyokk . Macam tak percaya je lah . Hari tu , mama cakap bulan 12 baru nak pasang . Apsal cepat pulak ! Ngehh2x! Tak kisah lah .. Apa -apa pun , lepas ni , tak de lah Lyssa , mama , abah ngan adik nak berebut Berokkband Celcom tuh. After dah letak WIFI . Gunalah korang sepuas hati dengan Lappy korang masing - masing . Tak payah nak berebut - rebut dah . Macam budak2 jep ! haha.

Waah . Gembira tak terkata oooo . Akhirnya hasrat nak guna Streamyx tuh tercapai jugak .Suka nya ! hehe :) 


HAHA . Lyssa rasa macam ketinggalan pulak .
Korang dah guna . Yang Lyssa ni.. baru tergedik-gedik nak guna Streamyx !Tak kesah lah korang nak kata apa pun . huhu .Janji , Lyssa Happy :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
miszatie
AUTHOR
July 6, 2011 at 7:27 PM delete

huhu ske la tuh..huk3...bagus2...

avatar
July 6, 2011 at 7:30 PM delete

@NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA

haah . shahira mcm tak de streamyx lah ;)

avatar
AkuTracy
AUTHOR
July 6, 2011 at 7:31 PM delete

wah. . .mesti best tue. .suke dia yer. .hehe. . .^_^

avatar
July 6, 2011 at 7:31 PM delete

hehe bagus pas nie byklah totur yg blh lyssa ajarkan yek

avatar
July 6, 2011 at 7:32 PM delete

@AkuTracy

ahahaha .sudahh semesti nya Lyssa sukakkk !! :)

avatar
July 6, 2011 at 7:32 PM delete

@hasniza hamzah

yupp .! itu semestinya ! Lyssa akan banyak kan buat tutorial lepas ni .. jangan risaww yer yunkk ;)

avatar
July 6, 2011 at 7:46 PM delete

sonok le tuh . heheh . akak pon dulu cam tuh gak, skang dh xyah rebut2 . heaven ja rsa bla ada WiFi nih :)

yeahh ! sok penang cutik !!btw , lisa org penang ek ? dok mana ? sama laa ngan akak , oghang penang gak :D

avatar
Nur Batrisyia
AUTHOR
July 6, 2011 at 8:03 PM delete

Wah, best lah Kak Lyssa kan?

avatar
husin
AUTHOR
July 6, 2011 at 8:07 PM delete

bleh internet... lagi cpat update....

avatar
July 6, 2011 at 8:35 PM delete

mama kak lyssa memang baik ...

avatar
July 6, 2011 at 8:38 PM delete

hehehe same la kt dik lyssa... akak pon baru je pasang steamyx... gumbira x terkata.... heheeh ^^,,

avatar
July 6, 2011 at 8:40 PM delete

caya la lisa...hehe..syana jer yg x mmpu nk gne streamyx..mcm mbzir jer psg kt umh...adik2 syana sume kecik2 ag...x reti ag nk gne...hahaha...

avatar
Ummi
AUTHOR
July 6, 2011 at 8:44 PM delete

ecece~~tahniah ea....

avatar
shiema sufian
AUTHOR
July 6, 2011 at 8:57 PM delete

have a happy life -.-'

avatar
July 6, 2011 at 9:06 PM delete

@c u m u h a m a

hahaha .yup. yup ! memang beshh yokk. AHHA! . Lyssa memang org penang . HAHA . Stay at lik law ! tahu ke ? HAHA

avatar
July 6, 2011 at 9:06 PM delete

@husin

haaa . itu memang tepAt !!

avatar
July 6, 2011 at 9:07 PM delete

@Miss fanthagiro

hehe . besh . itu membuatkan Lyssa tak sabar- sabar nakk pasang WIFI nih ;)

avatar
July 6, 2011 at 9:08 PM delete

@syana mizwateva

hehe . tak per.. untuk permulaan . guna berokkband pun dah memadai ;)

avatar
July 6, 2011 at 9:10 PM delete

salam kenala dr gadis butterfly.. wau, bestnyer dia... apasang stremix.. apa2 pun, ceria2 selalu k :)

avatar
July 6, 2011 at 9:12 PM delete

@GaDis BuTtErFLy

hehehe .yupp .thnxx darl . thnx komen entry ni . hehe :)

avatar
belog amiyo
AUTHOR
July 6, 2011 at 9:25 PM delete

jumpa blog yang comel ini. haha. baby tu senyum pon comel gak. :D

avatar
July 6, 2011 at 9:26 PM delete

@belog amiyo

hahaha .yang ini , kira tgk gambar je ker... baca entry skali . hahaha :)

avatar
July 6, 2011 at 11:44 PM delete

lik law a.k.a Balik Pulau . hihih . tau sgttt laa dek oii . nanti busan2 ley laa jumpe . :D

avatar
M@M@ SH@RIDZ
AUTHOR
July 6, 2011 at 11:44 PM delete

bestnyer.... MS pun kalu kat umah sendiri nanti pasang streamyx jugaklah

avatar
kaizen
AUTHOR
July 7, 2011 at 12:30 AM delete

agak2 ktorg leh tumpang skali x wi-fi tuh?? hehehehe

*nape x amek unifi jer trus?? laju brooo.....

avatar
July 7, 2011 at 6:34 AM delete

@c u m u h a m a

HAHA . no hal kalau nakk meet pun , boleh sajew . haha . sis stay area mana lakk ?

avatar
July 7, 2011 at 6:34 AM delete

@M@M@ SH@RIDZ

ohh , sabar yer . skunk MS guna berokband yer ?

avatar
July 7, 2011 at 6:35 AM delete

@kaizen

HHAHA . boleh je kalau nak tumpang sekaki ! HAHA . unifi ? mahal takk ?

avatar
kaizen
AUTHOR
July 7, 2011 at 11:21 AM delete

unifi mahal sikit tp berbaloi2....

*kalau family lyssa suke mendonlod2 smpi ber-giga2 baik langgan unifi

avatar
July 7, 2011 at 11:40 AM delete

@kaizen

ohhoo . ok . kalau yang unifi tuh kan . kena daftar kat TMnet dulu ke ? lyssa tak tahu sgt pasal benda-benda nih :) Hrap boleh bantu :)

avatar
July 10, 2011 at 8:46 AM delete

wahh..ader stremix...best tuh..da la laju....blog sampai lebam la..

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 9, 2013 at 8:01 PM delete

Streamyx tu ape eh ? sy ni jauh ketinggalan daa ~

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers