Doodle Lyssa From Bro Apit ! :)

Gadis Kidal Berceloteh...
6/8/2011


.Assalamualaikum ! :)


Haii korangg ~ 


Sempana pagi yang indah lagi mulia ini , hehe.. dengan berbesar hati , Lyssa nak hapdett entry yang pertama untuk hari ni . Entry ini mengenai Doodle ! Korang tahu ke apa itu doodle ? Ada yang tahu ,  dan ada jugak yang tak tahu kan , ecspeacially blogger-blogger baru yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog ini .


Bagi Lyssa , doodle tu merupakan gelaran bagi kartun - kartun yang comel ! hee. Tambah-tambah kalau muka doodle tuh , ditempekk dengan blusher . Perghh , memang nampak lagi CUTE lah . Selalu nya , doodle direka sendiri oleh orang yang kreatif . Kebanyakan apa yang kita nampak sekarang , para blogger kita sekarang ni dah ter-gila gila kan doodles . hehe. Betul ke ? =,= 
Penuh dah rasa nya dashboard Lyssa korang hapdett pasal doodles. Kengkadang tu , Lyssa sendiri terasa agak jeles sebab Lyssa tak reti lah nak buat doodle yang gila cantik !:)


Tapi , tak pe . Ada jugak orang nak buat doodle kat Lyssa kan ? Siapa lagi kalau bukan Hafizi Aziz ! Lyssa panggil Bro Apit .  Kononnya , abang Lyssa lah tuh . Cehh . Pakar dalam edit-edit gambar guna photoshop ! Jeles sehhh :)


Nak tengok takk , hasil kerja Bro Apit ni ? :) Lihat bawah ye . hehe :)




Kalau nak tengok ENTRYpasal ni , just KLIK SINI !!


Cantik kan ? Ada sebijik macam muka Lyssa takk ? hehe . Baik korang cakap YA! Kalau takk , Lyssa sumbat selipar "Flipper" merah Lyssa dalam mulut korang tu . hehe .
Korang semua nih , jangan jeles ok ? Doodle ni , Lyssa punya , siap ada nama Lyssa lagi . 
Korang curik , korang dosa ! kahkah :) 


Apa-apa pun dalam entry ni , Lyssa nak ucapkan lah bebanyak terima kasih dekat Bro Apit .Sebab sanggup bersengkang mata untuk buat doodle ni kat Lyssa . TERHARU ni .. =)
Actually , Lyssa gurau je pun , tengok-tengok , memang dia buat sungguh . Memang tak percaya . HAHA ! thanks a lot :)


Nota Kaki : Malu sebab aku tak reti nak buat doodle . Ajarkan ! :) Please =.=

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Xyz =)
AUTHOR
August 6, 2011 at 9:29 AM delete

practise byk2 maka jdilah puff, coco cruchh.. ^^

avatar
kaizen
AUTHOR
August 6, 2011 at 9:33 AM delete

wahh.. sonok la ade org buatkn free... nk tuju lagu boleh?? hehehe

latest entry Apa Yang BLOGGER PERLU ADA?? [PART 2]

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
August 6, 2011 at 9:49 AM delete

pergh ! dpt komen terawal ! bangge fya cik lyssa uit :)








haa. apit. dy mmg hbat maen ps ni :)
comel comel :D

avatar
Ain Fadhilah
AUTHOR
August 6, 2011 at 10:06 AM delete

alolo Ain pun tak pandai but doodle ==
Klik!My second doodle

avatar
August 6, 2011 at 10:10 AM delete

haahaa...comel doodle yg bro apit buat tuh...sebijik cam kak lissa.......terpaksa cakap cam tuh sebab tak nak mulut knew sumbat ngan selipar kak lissa..heeheehee...gurau jewe......!!lbih kurang samalah.....heeheehee....

avatar
Mirul
AUTHOR
August 6, 2011 at 10:14 AM delete

ala doodle yang mirul buatkan dulu xde entry un...
sentap.. hehe

avatar
August 6, 2011 at 10:35 AM delete

@Miss Xyz =)

hahaahah . Tak pe kan . ini second doodle yang apit buat :)

avatar
August 6, 2011 at 10:35 AM delete

@kaizen

ehekkxx.. jangan jeles yaww :)

avatar
August 6, 2011 at 10:35 AM delete

@GULEGULECOKLAT .

ehee. nasebb cakap comel ! kalau takk .. huhu . kena lah makan selipar Lyssa.:)

avatar
August 6, 2011 at 10:36 AM delete

@FYA PELANG!

hehe.. memang takk dinafikan . ro Apit memang teror :)

avatar
August 6, 2011 at 10:37 AM delete

@aiman fanboy k-pop

ahaa . tak ikhlas lahh nih. ! Nak kena sumbat gakk sebab tak ikhlas . Lawa pe.. :) akk suka !

avatar
August 6, 2011 at 10:37 AM delete

@Mirul

ehee . doodles yang ritu , Lyssa tk pakai tudung.. malu pulakk . sorry . ! Tapi, jgan risaw ! . Lyssa tetap simpan lagii doodle tuh ^^

avatar
eRa97
AUTHOR
August 6, 2011 at 10:41 AM delete

Cantik doodle tue kak lisa...
saye suker ^^

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
August 6, 2011 at 12:24 PM delete

hihi..apit pown testing2 ja lyssa..
nak bagi lembut jari jemari kat touch pad..
nanti dah pandai cket,buat lagi utk lyssa k..
peace2..

:: amai tnya lyssa adik apit ke? adik angkat ke? kah3..

avatar
August 6, 2011 at 12:56 PM delete

Kak Lyssa, nak mntak tuto buat wishlist bleyh tak?

avatar
AQILAH ALIAS
AUTHOR
August 6, 2011 at 1:03 PM delete

Comelnye kak lysa. :) Nak doodle cmni gak.Hehe !

avatar
diyan
AUTHOR
August 6, 2011 at 2:42 PM delete

comel nya lyssa di doodlekan hehe

avatar
August 6, 2011 at 3:59 PM delete

tskpe, kalau dah slalu buat mesti lag perfect...yg penting lysaa mmg dah comel dah...(^____^)

avatar
August 6, 2011 at 10:34 PM delete

doodle tuh sebiji macam Lyssa la , hee , myra pn pernah jugak try buat doodle ny tapi kurang menjadi larh :)

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:37 PM delete

Terbaik ;D

comelll laaa :3

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers