Kau Pehal Beb ? Abad Ke-Berapa Aku Jadi Girl Kau ? Perasan GILA !

Gadis Kidal Berceloteh...
3 Ogos 2011


**Assalamualaikum Semua ! hihokk :)

Bunyi title Lyssa kali ni , agak panas kan ? Yup . Memang panas pun . Panas gila. Bahang. Kemarau. Sesemua ada lah . Berapi-rapi abis telinga aku ni haa . Berapi kenapa pulak eh ? Ye lah . Mana tak nya . Ada pulak hamba Allah ni , berani kata aku ni Ex-Girl dia ? Abad keberapa pun aku tak tahu lah . Memang perasan ! >.< Perasan GILA ! Nak je aku pijak dia sampai lumat.Sampai jadi sambal belacan tuh . Bole jugak buat hidangan untuk berbuka puasa hari ni . haha.

Ok. Sebenarnya aku dah tahu benda ni lama dah. 2 miggu lepas kalau tak silap.Tahu daripada Mr.Apit. Thnx Apit sebab tolong bagitahu :) Dah tahu lama tapi baru nak post sekarang. Sebab aku nak tengok sampai bila dia nak ngaku yang aku ni ex-Gurlfiee dia. Siap letak gambar aku lagi tuh wehh . Argh ! Malu nyer.. Dia ni , tak tahu malu ke haa ? Pelesing kang!
Korang nak tengok ke , gambar malaun tuh ? Nak aku tolong femeskan diri dia? Kejap2x!


Wahh . Siap tulis apa kat atas tuhh ?
"Sweet Love With Lyssa & My Sweet Love Picture".
hahahahaha . Kelakar betul ..
Terguling-guling aku baca benda tuh.haha


 Eeee . Memang perasan ! Nanti , kalau tahu kat Mr.Pritt aku tuh , penyekk kau dia kerjakan . HAHA . Kecik bukan sebarang kecik ok ? Kuat mengalah kan "The Rock" kau tahu ? HAHA . Aku ada jugak certita kat Mr.Pritt aku tuh . Dia tak tengok muka kau tak pe.. Kalau dia tengok.. Haa.. Tahu lah nasib kau . haha .

Tehee =.= Nak tengok tak ayat yang dia kata aku ni Ex - Girl dia ? Kejapp ! 



Siap copy kaw-kaw punya aku nya tutorial . Bukan aku punya saja . Apit , Wan Hazel , and banyak lagi lah . Kalau korang nak tengok , Klik je sini >> Hamba Allah yang perasan jadi boy aku..

Amacam ? Dah tengok ke ? Perasan kan budak tu ? Ntah siapa-siapa lah , aku pun tak kenal . Ada hati pulak nak jadi boy aku . Eeee .. Tak kelapaq aku . ehehehe. Cukup lah Mr.Pritt aku sowang tuh je . Ta mo banyak - banyak . HAHA .

Kepada awak : Tolong delete gambar saya tuh ok ? Saya bukannya Ex-Girl awak pun. So , jangan perasan tak kena tempat oke ? Nanti , saya bagi awak makan penumbuk saya mahu ? And lagi satu , tak payah lah susah-susah nak copy link Tutorial saya tuh . Tak harap pun awak buat macam tu walaupun meningkatkan traffic saya . Tolong sangat ~ K .baiii .

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

167 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 3, 2011 at 5:53 PM delete

memang sengal budak tuh.. sesuka hati jer... aduyaii....

avatar
August 3, 2011 at 5:54 PM delete

@MrsAna Papadom

hahah . tuh lah . nak jadi sengal pun takk kena tempat kan ? haha .

avatar
Nurul Atikah
AUTHOR
August 3, 2011 at 5:54 PM delete

eiii ,kalau adek ken ,kak lyssa .
da lame adek sound je dea tuh ,hak3 !!
blog dea sudah lah letak lagu raya ,raye pun belum ,adehh -.-',
kak lyssa sabor je ,t kak lyssa repot kt b0y akak tu eh ? hee :))
geram adek ,bkn k lyssa jee

avatar
Leeya Amalia
AUTHOR
August 3, 2011 at 5:55 PM delete

teruknya budak tu .. sesuka hati je letak pic org tanpa kebenaran .. -_-
tak sihat mental kot ..

avatar
kyra
AUTHOR
August 3, 2011 at 5:55 PM delete

mak aii ! suma dya p sabotaj ! x malu gyla aih .

avatar
AzzaLifeStory
AUTHOR
August 3, 2011 at 5:56 PM delete

~~ok jua ke llki 2? ? ?hkhkhk

avatar
August 3, 2011 at 5:58 PM delete

@Nurul Atikah

hahaha . tu lah pasall . lagu raya p letakk ? semangat btol dea kan ?hahahah .. terpaksa sabor. HAHA .nnty kena report jugak kt Mr.P :)

avatar
August 3, 2011 at 5:58 PM delete

@Leeya Amalia

Maybe lahh . kurang siuman . haha .

avatar
August 3, 2011 at 5:58 PM delete

peliknya dia tu... hoho...

avatar
August 3, 2011 at 5:58 PM delete

@kyra

memang muka tak tahu malu pun dia nehh . hahaha .

avatar
August 3, 2011 at 5:59 PM delete

@AzzaLifeStory

hahaha . apa yang ok nyer ? sememeh je muka .ahaha .

avatar
Nurul Atikah
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:01 PM delete

@Lyssa Faizureen
hak3!! semangat betuii ,perasan jea dea tuh ,yg akak nii ex-girl dea .
muka tak ensem mane pun kak ,b0y akk lg ensem ,hihikk :)

avatar
leyzajamil
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:05 PM delete

dia bajet muka dia sama dengan mr pritt lyssa la tuh..tak pun dia bergurau je ke? ini lah dugaan jadi org femes dik..sabar ye.

avatar
August 3, 2011 at 6:09 PM delete

@Nurul Atikah

hahaha . hencem ker? hehe . thnxx ;)

avatar
August 3, 2011 at 6:09 PM delete

@leyzajamil

hehehe . mmg bajte lah kot =,=
heeh . ok femes ? mana femes pun .aduyy ;)

avatar
August 3, 2011 at 6:12 PM delete

Akak...nanti abg faiz jeles keerrr?

avatar
August 3, 2011 at 6:14 PM delete

sengalll nye budakk tuhh kaka ! perasaannn gle-2 ! ngeee ~~

avatar
opie anaa
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:15 PM delete

SENGAL TUL DAQ UH . TADE BATANG IDUNG KALI .

avatar
August 3, 2011 at 6:32 PM delete

aiyaa makcik sudah tgk
adui kelakar ja rsa bdk2 syok sndri nie
dia tue mcm layak pnggl adk jer muka

avatar
ninie_azriena
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:38 PM delete

sabar ye lyssa..mgkin dia secret admire lyssa..
tapi, dia tak da hak nak tepek gambar lyssa tanpa kebenaran dari pihak lyssa..
adess..kalau ninie yg kena, konpim bf mengamuk giler..
sabar tau..dugaan bulan ramadhan untuk lyssa =)

avatar
tyra
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:40 PM delete

@leyzajamil

pergh ! mamat tuh otak dye ok ke tak?

avatar
TeAqArH
AUTHOR
August 3, 2011 at 6:45 PM delete

mencapub btol la budak ni...

avatar
August 3, 2011 at 6:49 PM delete

@About si gadiss

haha . ,memang . telebihh sengal lah ^^

avatar
August 3, 2011 at 6:50 PM delete

@opie anaa

idung dia dah tercabutt tuh . hihokk!

avatar
August 3, 2011 at 6:50 PM delete

@Nyamuk Terbang

hhahaha . btoyyy ! si adik kuat perasan ! hahaha ..

avatar
August 3, 2011 at 6:51 PM delete

@ninie_azriena

hehe . yupp . dugaan bulan ramadhan . hehe . :)

avatar
August 3, 2011 at 6:51 PM delete

@tyra

otakk dia dok ada kat pungkoqq . HAHA .

avatar
August 3, 2011 at 7:14 PM delete

melampauu pulakk doh...fontpermulaan dye same gaks ngan kak lyssa..adoiiyaii..

avatar
August 3, 2011 at 7:53 PM delete

HAHAHAHA.. perasan gilerr.

avatar
August 3, 2011 at 8:33 PM delete

@iera_mierapinkys

tahu tk per... tiruu je memanjang.. adess..

avatar
August 3, 2011 at 8:34 PM delete

@ cik | ezatiee

hahah . biasa lah tuh . nakk pemess..

avatar
Pn. Sheila
AUTHOR
August 3, 2011 at 8:44 PM delete

peminat cik lyssa tu... may b dlm diam dia pendam rasa....

avatar
August 3, 2011 at 8:47 PM delete

@Pn. Sheila

hehehe . macam tuh plakk erkk . maybe lah biar je kat dia .. ntah pape2 je . haha :)

avatar
August 3, 2011 at 8:47 PM delete

da jgk ek org y mcm nh . ish3x . xtw malu btol laa .

avatar
August 3, 2011 at 8:51 PM delete

@N'epyfiQah aLzikry

hahaha . mmg ! mmg tk taw malu . haha .

avatar
cik Beskod
AUTHOR
August 3, 2011 at 8:54 PM delete

ksian..
sengal betul dak tu..
kurang kasih sayang agak nya dia tuh huhu,,,

avatar
Farahin Ahmad
AUTHOR
August 3, 2011 at 8:55 PM delete

agak biadap ye dye tuh...ish3

avatar
August 3, 2011 at 8:56 PM delete

@cik Beskod

hahaha . lebihh kurangg ar.. hek3!

avatar
August 3, 2011 at 8:56 PM delete

@Farahin Ahmad

hee. memang !! BIADAP bebenorr..

avatar
August 3, 2011 at 8:57 PM delete

saalm.hai dik..
sabar je..
ala..die memang tergila-gilakan adik la tu....
sabar yek!!
akak sokong adik!!

avatar
August 3, 2011 at 8:59 PM delete

@nasha sanza's blogger

hehehe . yer.. terima kasih . Lyssa akan sentiasa bersabar :)

avatar
kusyi
AUTHOR
August 3, 2011 at 8:59 PM delete

waduh2.. secret admirer yang melebih2 perasan pulak!!!hahahaa...saba kak lysa... dia sje nak naikkan trafik dia je tu...hahahah... sengal punya olang~ ngeeee

avatar
azyhah
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:00 PM delete

akak knl kew dax 2??
ckew aty dy jek amik gmbo org..grrr.xmalu tol

avatar
officially19
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:00 PM delete

erk.secret admirer kot.tak pun ada mental problem kejap.hehe.

avatar
August 3, 2011 at 9:00 PM delete

dear, semoga sabar yup:) gila bayang tol budak tu...

avatar
August 3, 2011 at 9:01 PM delete

@kusyi

hahaha . betul3x!! ramai yg kata dia sengal ! haha . memang pun ;)

avatar
August 3, 2011 at 9:01 PM delete

@azyhah

tak kenal lahh . ntah malaun mana ntah akq un tk thu .. ngenngg jerp !

avatar
August 3, 2011 at 9:02 PM delete

@officially19

ahahaha . a.k.a "KURANG SIUMAN" kan ? hehe.

avatar
August 3, 2011 at 9:03 PM delete

@laskar pelangi

wahh . terbayang lyssa smpai boleh jadi gila tuh.. = "GILA BAYANG" heh .

avatar
Cik Qiqi
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:05 PM delete

HAHAHA . . sengalnya boy tu . . kesian pulak kaaaaannnn ?

avatar
August 3, 2011 at 9:07 PM delete

hahah.. x pasal2 mamat tu femes jap dlm blog je dik..
tp akka tgk dye mcm desperate sgt la..
siap bagi num fon lagi tu..
add kt fb.. euuwww! kesian dia.. :)

avatar
August 3, 2011 at 9:10 PM delete

@Cik Qiqi
hahha . kesian btol .. kan ? kehkehh *L

avatar
tasha ;)
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:10 PM delete

eh , saket nya hati tengok mamat ny . rasa nak sepak je . tak tahu malu betol . tengok muka pon mintak penampar . siap letak no telefon dekat blog bagai . perasan ! please la weyh !~ '=.='

*bulan-bulan puasa ny mengurang kan pahala orang je mengutuk kau .

avatar
August 3, 2011 at 9:11 PM delete

@♥ cik_farah ♥

HEHEHE . desperate terlbih tuh kak ! haha . gila kot. menakotkan btol ! hak#! . Atas cacat otakk ciket kot :)

avatar
ira syahirah
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:12 PM delete

Hhahahahha mcm x matang !serious budak kecik baca pon rasa nak terberak

avatar
August 3, 2011 at 9:15 PM delete

@tasha ;)

HAHHA ! memang ar ! jom kita sepak tampar dia beramai-ramai jom ! memang mnyakitkan ati oooo ...

Pandai pulak tuh p letak no.fon ! kah3! mmg kelakar.

avatar
August 3, 2011 at 9:15 PM delete

@ira syahirah

hahhaha . btol ! tak belyy blahh kan ? kah3! kelakar nak mampuihh ;)

avatar
Shasya
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:16 PM delete

Kesian budak tu , aduii . Gile agak nye . bengong sungguh !!

avatar
August 3, 2011 at 9:17 PM delete

To dia HANDSOMENYA GILA EX BOYFRIEND LYSSA , perasan gila mamat ni . Poyo perhabis --

avatar
August 3, 2011 at 9:18 PM delete

@Shasya

haha . btol ! tgkk muka pun muka kesian jer. kehkhe.. tk pdan ngn keciknya.. sudahh gataii nohh.. haha.

avatar
August 3, 2011 at 9:19 PM delete

@CynthiaShin 欣倪♥

aitt CYN : jaga2! dia BUKAN EX-BOY Lyssa okk ! perasann gila enn =.=

avatar
August 3, 2011 at 9:20 PM delete

haha.. mang lawak la.. dea na publisiti murahan uh.. ta pasal2 traffic blog dea nek ai ni..

avatar
August 3, 2011 at 9:21 PM delete

eiiii~ puhliz la jantan camtu ... da tade harga diri gamaknyer ... report jew pasal die ni

avatar
Ibnu isa
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:21 PM delete

buat malu kaum lah mamat ni...

avatar
August 3, 2011 at 9:21 PM delete

@aRa ❤ aFiq™

hahaha . btol tuh . tk per lah . skali sekala . bukannya selalu . hehe . kan / :)

avatar
August 3, 2011 at 9:22 PM delete

woww admire. HAHA, dia gila bayang lah tu lyysa ;)

avatar
aww lia
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:22 PM delete

huhu..kaka lyssa syg~~ ta mao mrh2 k,,haha biase lah tuh,,mengharap sgd nak jdik boyfiee kaka~~ adek pon tengok gmbar pon ketawe bedekak~~ ish2,,,kesian die,,dah famous tak tentu pasal:)

avatar
dAyAnA. ヅ
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:22 PM delete

==" .. dahsyat btol dax uw ..
sabo ey lisa .. :)

avatar
August 3, 2011 at 9:22 PM delete

@ღ p!nk veLvet ღ

HAAHA . rep0rt ? nak report cm nerr ?:) kehkeh..

avatar
August 3, 2011 at 9:23 PM delete

@Ibnu isa

haaaa.. tahu takk per.. nasihat ciket mamat tuh.. hihhokk..

avatar
IRA
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:24 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Myrul Fitri
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:24 PM delete

: : lepas nie nk buat macam budak nie jugak ahh ' kompem leas tuh macam ributt org masuk belog LOL :D

avatar
August 3, 2011 at 9:25 PM delete

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™

isk.isk.. nak buat mcm mana lah insan macam nih kan ? heheh :

avatar
August 3, 2011 at 9:25 PM delete

@aww lia

HAHAHA . tk per lah.. sekali sekala nak femes.. hambekkk kaw !ahaha ;)

avatar
August 3, 2011 at 9:27 PM delete

@dAyAnA. ヅ

ehee.. memammngggggg dasatt yo ! =.=

avatar
August 3, 2011 at 9:28 PM delete

@IRA

ehee . btol !! JAHAT ! . cehh . sempat lakk nak puji ekk kat entry niyh.. hehe :)

avatar
August 3, 2011 at 9:28 PM delete

mungkin bdk tu ade masalah mental kot kak lyssa ? sbb tu dye tulis camtu .
sian kak lyssa

avatar
August 3, 2011 at 9:28 PM delete

@Myrul Fitri

aippp ! jgan buat hal lak.. hehehe .:) aduyy.... :) cakapp benda baik tk per lah . haha . ;)

avatar
Putry Bee
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:29 PM delete

Eee, tak tauu malu betoi. Lepas tu boleh lagi dia letak no phone diaa. Aiseehhh, hahahaha :D

avatar
FreeGift.Com
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:30 PM delete

alamakkk..!! mcm tu pun ada ke..hehe..
btw..cik lyssa.. mcm mn nak beli dvd tu? :)

avatar
August 3, 2011 at 9:30 PM delete

@*AliFaH ZahIraH*

ehee . kesiann jugakk budakk tuh.. tk pasal2 .. kena ada sakit mental . hehe ;)

avatar
August 3, 2011 at 9:32 PM delete

@Putry Bee

hahaha . kalau berminat , boleh lah ambikk no fon dia uhh. ! kah3!!

avatar
August 3, 2011 at 9:32 PM delete

@FreeGift.Com

heheeh . nak beli ehh ? boleh ! send kat emel Lyssa .. nnty , Lyssa bg detail yang perlu diisi .. ok ?

avatar
FreeGift.Com
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:32 PM delete

alamakk..!! macam tu pun ada ke..hehe
btw cik lyssa.. mcm mn nak beli dvd tu?

avatar
ANA
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:35 PM delete

sewel budak nie haha

avatar
August 3, 2011 at 9:36 PM delete

@ANA

hahaah . tahu tk per.. kurang siuman ! heheeh .

avatar
anyss
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:38 PM delete

nak traffic percume kot. HAHA. gile desperate punye orang!

avatar
Capital A ♥
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:39 PM delete

ramainya yang view blog dia. tinggi lah trafik dia jawabnya haha.

@lyssa : ha siapa suruh jadi orang lawa sangat kan dah jadi macam ni. padan muka. hahaha. chill.

avatar
August 3, 2011 at 9:39 PM delete

@anyss

hahaha .thu tk per.. sewel siket org nyer. ahak3!

avatar
Cik Wanyy
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:39 PM delete

giler perasan mamat tu . da terdesak sgt la tu kot .
eh , blog akak sgt cantik dan kemas . same dgn orgnye . hee .
follow my blog yang tak seberapa nie ye sis

URL blog http://blurrywanyy.blogspot.com/

avatar
Putry Bee
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:41 PM delete

@Lyssa FaizureenMaaf, saya tidak berminat dengan mana mana lelaki desperate :P Hahahaha :D

avatar
FreeGift.Com
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:45 PM delete

dear, sis dah send kat email cik lyssa.. dapat tak?

avatar
Cik Wanyy
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:48 PM delete

giler perasan mamat tu . da terdesak sgt la tu kot .
eh , blog akak sgt cantik dan kemas . same dgn orgnye . hee .
follow my blog yang tak seberapa nie ye sis

URL blog http://blurrywanyy.blogspot.com/

avatar
blacky ;D
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:49 PM delete

sakai gila! Eee, bapak tak tau malu! Eww,

avatar
August 3, 2011 at 9:56 PM delete

@Lyssa FaizureenHaha tahu lah Lyssa tak nmpak ke Cyn besarkan ayat to apalah Lyssa ni :D

Btw org mcm ni Lyssa just ignore saja zaman skrang mcm-mcm org ada --

avatar
farah hanim
AUTHOR
August 3, 2011 at 9:57 PM delete

amboihhh
beraninye insan tu bt cmtu
cam da tabur fitnh la pulak kan2
lyssa crefull k
tkut die cam da syok sgt ngn lyssa
n die bt lbh dr tu plak
ape2 pon,be carefull :)

avatar
kaizen
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:09 PM delete

ni kess x cukop kasih sayang la nih... hehehe

*nak backlink biar la ikhlas kn kak??

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

avatar
::fadh::
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:16 PM delete

stupidest!!apela punye orang . .

avatar
eyla elarine
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:35 PM delete

sengal ar die kak lyssa !
siap copy tagline kak lyssa lagi tue . nak jadi Wannabe kot ? haha

avatar
tushii
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:42 PM delete

euww.gila gelinya.dah la blog kucar kacirnya.semua nak letak.siap letak no phone kot,gila taknak bla.wekssss.geli gila

avatar
August 3, 2011 at 10:42 PM delete

tak tahu malu budak tu ! sumpah perasan ! HAHA

avatar
Nanie Eeteuk
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:47 PM delete

Lelaki tu perasan gila..

avatar
Miss Eunice
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:49 PM delete

ahaha..what a joke..guess that guy got some problem in his head..lol..:D

avatar
faranadhira
AUTHOR
August 3, 2011 at 10:49 PM delete

akak, asl blog dia sejibij cam akak ? siap border sama gitu...
yg tak leh blahnya....warna pink di scroll nya... hahha ! *peminat pink kutt * :p

avatar
August 3, 2011 at 11:05 PM delete

eeeiii buruknya perangai . perasan btol larh mamat tuh .
kesian btol la . tak pasal2 mengaku pulak Lyssa EX dia .
apa punya orang larh , kuikuikui :)

avatar
misz aina ♥
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:40 PM delete

alahai owg cm2 pn da yew lyssa..xpa2 sbr jew..bln posa ney kna byk bersbr...toksah lyn..SS 2

avatar
cik Dil
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:47 PM delete

budak tu dah telan air paip byk sgt..
lyssa, dil pon, jd mngsa dia jugak..cuba tgk sidebar dkat blog dia n blog dil..sebijikkk ok.. n paling x boleh blah, dia ikut taruk icon epal kat tepi tajuk sidebar..padahal tu treadmark blog dil..eeeee geramm..

lagi satuu, doodle dil..xde kredit langsung..sesuka ati ambil..x mintak permission lgsung..grrrr tp nasib baek dekat bdan doodle tu still ada perkataan belog kerana manisnya epal..

tapii still geram ok..apaa masalah dia yer???

avatar
Key
AUTHOR
August 3, 2011 at 11:50 PM delete

-.- betul ke tu die? mcm saje nak kene kan lyssa je. sebab ayat sebijik kot. tutor pun still bahasekan diri die lyssa. then, gamba tu mybe die cilok kat mane2 je or gamba budak yg diorang nk kene kan ke. huhu

sabar ye :)

avatar
August 4, 2011 at 12:11 AM delete

sewel pnya owg . hotak tarak pkai ka ? kasi luntut pkai ka ? ==

avatar
Mira Marcello
AUTHOR
August 4, 2011 at 12:12 AM delete

wahh. lyssa ada secret admire lahh haha. kasi bako je budak macam tu :D

lyssa kena tag kat contest ini http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/contest-juadah-berbuka-puasa-paling.html

avatar
August 4, 2011 at 2:33 AM delete

Salam dik,
Lahai tgk ke rupa mcm budak baru form 1..tak mature lagi..so no wonder lah dia bule pi ngaku awek orang x-bf dia..:)xpalah dik..xyah amek port sgt..unless tang copy tutorial tu..that can be a copyright's issue..:)

btw, ape tajuk lagu latar blog adik ni..so nice..I like it..!:)

Salam dr UK..

avatar
ohh ddy
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:56 AM delete

eeeeeeeeeeeeeeee. entah ape2 lah budak tu. hahhahah

avatar
ohh ddy
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:57 AM delete

eeeeeeeeeeeeeeee. entah ape2 lah budak tu. hahhahah

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
August 4, 2011 at 6:45 AM delete

lagu raye ? ces. engatkan, blog sape lha. hadoi !






mengom lha budak 6 jahanam. hadoi. desprate ke hape -_______________-"

avatar
Cik Atika
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:29 AM delete

teruk mamat gila bayang camni..
Lyssa hati2!! Doa byk2 dijauhkn dr org yg prasaan tu...

avatar
eyza ♥
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:43 AM delete

truk lahh dax tu .. da lahh copy ayat2 lyssa .. mgku yang bukan2 .. kemaruk sangat kowt .. p tak sedar diri ..
oppss , terlepas .. huhu ..
sabar ye lyssa

avatar
August 4, 2011 at 9:15 AM delete

blog budak tu mcm syok sendiri kan?
dah la dia ngaku yg adik ney ex gurl dia tetiba ada gmbr boy adik plak kat situ...Mmg bengong...X psl2 lol...

avatar
AkuTetapAku
AUTHOR
August 4, 2011 at 9:26 AM delete

hahaha macam nie punye maknusia pun ade...ade bakat nak jadi lanun cetak rompak..And PERASAN...lalalala

avatar
MiSz ZuE
AUTHOR
August 4, 2011 at 9:28 AM delete

ada gak org macam nih..perasan terlebey....

avatar
August 4, 2011 at 9:59 AM delete

@Lyssa Faizureen gila bayang tu lyssa.. tak yah marah marah dia.. bawak berbincang.. hahahaha :)

avatar
eRa97
AUTHOR
August 4, 2011 at 10:03 AM delete

ish, jahatnye budak tue...
ade ke patut ckp kak lisa nie ex-girl dia.. tak malu (nielah dia namanya org perasan seorang diri)...

tpi yg terkejutnya,, siap ada lagu raye dlam blog dia.. memang terkejut giler lar.. baru 4 hari puasa, dah nak raye... nampak sangat nak raye... papepun kak, sabar ajelah... mungkin nie dugaan untuk kak lisa pade bulan puasa nie kot.... sabar..

avatar
AlyNn NyzAa
AUTHOR
August 4, 2011 at 11:01 AM delete

@Lyssa Faizureen
ad0i...ader gak org camni...desperate k0t...sabar je la lisa....

avatar
AlyNn NyzAa
AUTHOR
August 4, 2011 at 11:05 AM delete

da tgk bl0g bdk tu...mak aiii...sbiji2 tutorial....lao yg die edit pun cuma nama lisa ganti ngn nme die...tah pape...agak2 r....kuang asam tol..

avatar
miss nadhirah
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:49 PM delete

eeii ntah pape la dak sorg tuh.. kak lyssa tumbok jer die tuh.. x tahu malu..

avatar
Nurin Hadirah
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:08 PM delete

Sumpah lawak akak ! Eh , bukan ensem pun mamat tuh .. tak padan dengan akak pun ! dia copy tuto akak, dia cakap akak pulak dia punya hasil kerja . letak pulak tuto yang ada gambar buyfie akak . hahahahahaha .. camgampang je mamat tuh ...

avatar
August 4, 2011 at 2:19 PM delete

waa..gler arh mamat nieh..memalukan diri sndiri jek nak wat mcm tu..haih..sabo je la kak..hahahahax..ape pon x boleyh..

avatar
fiLfiL
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:23 PM delete

dh tgok blog die..
uii.. smpi about me pon die tru bulat2 cume tukr skit2.
adoyy.. ap punyer org lah kn.. ish2..

avatar
Dinie Aainaa
AUTHOR
August 4, 2011 at 2:49 PM delete

ish2..
truk lah..
yg about me tuh pun dya copy..
mmg x mlu sungguh..
hrap besbar lah kak lysaa..

avatar
eydaa ..
AUTHOR
August 4, 2011 at 3:22 PM delete

pheww.. seriously i said his just like a fucking mann ... hahaha ... sebijik2 dye tiru lyssa .. yg taleyh bla tentang about me tu ... eeiii nape ngn jantan tu ... sakai ouhh ~ haha .. *saye pulak emo ;p

avatar
Zaza Zafran
AUTHOR
August 4, 2011 at 3:44 PM delete

ayat kredit tu zaza yang punya.sejibik cuma nama jer tukar..ermm

avatar
August 4, 2011 at 4:08 PM delete

hahaha ! perasan gila mamat tu !

avatar
August 4, 2011 at 4:19 PM delete

hoho..siap ada lagu raya kat blog dia.semangat betul! pelik lar dia tu.kebanyakan dia copy dari blog orang lain.kan3?

avatar
sweet apple
AUTHOR
August 4, 2011 at 4:58 PM delete

sebiji..sejibi..dye tyru ..n akak punye word yg kt header 2 on dye tyru...dye nx update bl0g 2 tpy dye x rety 2 yg dye c0py akak punye tuto..2..hexhexhex(pde pandangan jerk)urm..sab0 je lha kak lisa oiiii

avatar
onie
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:07 PM delete

HAHAHA..tulun lah..x rasa malu ke budak tu?

avatar
lilypelangi
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:53 PM delete

huhu . sabar ye wak.

awk kan cantik , sbb tu dia minat awk . uhuk2

avatar
Lily
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:55 PM delete

Gila tak malu. Gila kot -,-

avatar
August 4, 2011 at 8:30 PM delete

Kak Lyssa , dy tiru ayat kak Lyssa pnya header [ gendanggenduttalikecapi , masuk blog aku sure hepi ] , mmg ta da adab btol , ayoyo , da lha ngaku kak gf dy ! hish !

avatar
August 4, 2011 at 10:21 PM delete

hek eleh.. kerek btol la mamat tuhh.. x dak girl nak dkat ngan dea kowt,, 2 yg jdi mcm tuhh.... dah 2,, tutorial main copy sebijik sebentuk plak tuhh,, x edit lgsung...lyssa sbr jerw la ek...

avatar
ZHIRA
AUTHOR
August 4, 2011 at 11:18 PM delete

ee yucks jijiks nyewww.. hahaha~
kesian kat pkwe lyssa mr pritt tuh ad org ngaku awek dia plak.. adeihh~

avatar
Apple Zara
AUTHOR
August 5, 2011 at 3:41 AM delete

Tak sangka orang macam ni pun ada :)

avatar
Dyla Adlina
AUTHOR
August 5, 2011 at 1:27 PM delete

Ooo .. Ni spupu sy .. Umo dye 15 .. Aritu sy ade nmpk dye ltak .. Sy ckp laa cmni > "Woi! Kalau lyssa tau camne?" Dye ckp "Biarlah" . Kan da kene ... Padan Muke dye .. :D

avatar
Baqya Muhamad
AUTHOR
August 5, 2011 at 7:25 PM delete

haha :D memang 'menangis' aku bace . kahkah :D

aku bace blog budak tu , dia cakap dia mintak maaf ... :)

avatar
August 5, 2011 at 9:52 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
August 5, 2011 at 9:52 PM delete

haha , ciannyer akk , haha , aduyy(!)
2 lha , chummel sgt arr akk neyh ,
haha , siyes -,-' , akk chummel giler arr , hehehe :))

avatar
AzzaLifeStory
AUTHOR
August 6, 2011 at 8:03 PM delete

konpom x da owg nak msuk kat blog dya, , ,

avatar
M!sz Zuhayra
AUTHOR
August 7, 2011 at 12:34 PM delete

gile perasan lhaa mamat tu kan . eeeiii .

avatar
August 7, 2011 at 5:10 PM delete

boleh pulak die copy n paste sebijik2 ayat awk lpas tue ckp tutorial tue dia punya n tak bagi org lain tiru..ish3..org mcm nie pun ade..sabar jelah k Lyssa..

avatar
fatin najwa
AUTHOR
August 7, 2011 at 10:01 PM delete

ooheemmmgggeee!! desperado abis mamat ney ? tak de keje ke nak copy mengopy hak orang lain ?

avatar
Arie94
AUTHOR
August 10, 2011 at 10:01 PM delete

@Lyssa Faizureen alaa..akaq...dye minat kt akaq laa tuw..... akaq kn comel.... mst bf akak berapi nan dye an????

avatar
August 10, 2011 at 10:38 PM delete

wahh!banyak gile tuto dye curik...dh lhaa 2 about me pun sebijik cm sys lyssa!!juz tkar nme jew!!aduyaii,,,tak sngke llaki pun ade prangai buruk mcm nih!!aduhh!!=,=

avatar
Luqaz™
AUTHOR
August 11, 2011 at 12:25 AM delete

wooo.. mncapap gile soit budak nie.. bajet hot la konon..haha.. siap bg nk fon lg tuuu..haha.. ade jgk org mcm nie kt dunia blogging nie yek.. gelak guling2 aku...HAHA

avatar
fifipinky
AUTHOR
August 12, 2011 at 2:49 PM delete

sgguh x malu....
emm..x pe dik...bwk b'sbar...Allah kan der..(^_^)..
adat ler tu org nk curik2 idea org len....
"sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga"

lastly salam perkenalan..n thank u byk2 coz lyssa wat tuto niey...dpt gak ckit2 tau psal blog niey...

ok,good luck babe...

avatar
Yaya Maisarah
AUTHOR
September 17, 2011 at 1:41 AM delete

moral utk desperate guy nih:
jangan copy tuto dpd blog femes. konfem kantoi punye..
xD

avatar
afina rahmat
AUTHOR
September 20, 2011 at 5:39 PM delete

wah! dah wat entry khas tok dy .dah la follower lyssa ramai so yg bace lagilahh ramai ! ish .. maruah3 .. mane nak taruk muke tuhh ..

avatar
Sweet Story
AUTHOR
October 15, 2011 at 7:07 PM delete

akak sye tawu fb dye ..

avatar
QisH EyDi
AUTHOR
October 23, 2011 at 11:54 AM delete

Ish , koya gile lha mamat nie , sis . . tgok muke dia , aiyoyo .. ;P tak taw malu sungguh . =)

avatar
Afiqa Oky
AUTHOR
December 19, 2011 at 4:41 PM delete

Wahai Cik Lyssa tengah geram sini sana, Blog budak tuh dimana ?

avatar
Afiqa Oky
AUTHOR
December 19, 2011 at 4:42 PM delete

Wahai cik Lyssa tengah geram sini sana , blog budak tuh dimana ?

avatar
December 20, 2011 at 12:14 PM delete

budak tuh da remove blog dyer, hahaha kemaruk punya jantan,hahaha biar abang pritt bagi jer baru padan muka mamat sewel uh.. hahahaha

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
December 6, 2012 at 5:02 PM delete

adui ! mcm2 je bnda yg trjadi kat sis lyssa seblom Effa blogging kan..

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 5:38 PM delete

Adik pun nak tergelak dengan ayat My sweet love & bagai2lah. Sian akak. Mr.Pritt marh ke?

avatar

Google+ Followers