Maybe Lyssa Akan Privatekan Blog Ini Esok Atau Lusa :)

Gadis Kidal Berceloteh...
26/08/2011 



.Assalamualaikum ^^ 
(Jawab..Jawab..Tak Jawab Dosa~:)

Apa habaqq semua ?? kehkeh . Hampaa semua sehadd ka ? Kalau sapa yang tak sehad tuh , bawak-bawak lah pi jumpa doktor ya. Ghaya dah nakk dekat nih . Kaghang sakit-sakit tak syiokk pulak nak berghaya kan ? (mulalah nak berspeaking ala-ala oghang utaghaa gitu..!haha)


HAHA . Menggedikk kejap . Asal dari Perak , ada hati nak cakap utara nohh . hahahaa~
Oke . Oke . Udah udah lah tuh . kang nak cerita pasal lain kangg .. Penuh pulakk satu entry ni aku dokk speaking utara... hahahaa . 


Ok . Korangg korangg semua yang Lyssa sayangi , rindui , dan seumpamanya (chewahhh..)  
Lyssa nak buat satu pengumuman nih !! (buat pengumuman lagakk ala ala pakcik tua yang nak umumkan "Esok Hari Raya" dengan songkok disengetkan ke tepi) ehee~~<<Masa bila pulak aku pakai songkok??)


 Songkok DiGantikan Dengan Makhota Ajaib ! Nak Pinjamm ? :)


Dengan ini , saya , Lyssa Faizureen , ingin mengumumkan bahawa , blog ini akan "di-privatekan" mulai hari esok ataupun lusa . So , kepada pengikut setia Lyssa yang takk pernah curang-curang tuh .. Korangg pulun lahh cantikkan blog korang dalam masa yang singkat nih okehh ? kehkeh . Kesian korangg .

Mesti korang tertanya-tanya kan , kenapa pulak tibatiba je Lyssa nak privatekan blog ? Ye lah , Lyssa nak tukar segala-gala nya yang ada kat blog Lyssa nehh lahh . So , korang nantikan ye , blog terbaru Lyssa akan datangg nih :)

Ok . Terima Kasih Sudi Baca . Jom Comment ! ^^
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
KeLLY
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:23 PM delete

npa lyssa ? ... ? :(

avatar
Qama Rina
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:24 PM delete

alahai rindu akak nty...*eceh*
ok nty saya tnggu prubhn yer..
x sabau la cm ny...msty cntik kan...
^__^

SELAMAT HARI RAYA KAK LYSSA...*tetibe jek..heheheh!!*

avatar
August 26, 2011 at 9:25 PM delete

memang pulun la kalau camtu ... T____T

avatar
August 26, 2011 at 9:26 PM delete

lepas nee tk bleh lh tengk blog kak lyssa yg comel loteh nee ):
ala !

avatar
AreFiSya Aien
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:27 PM delete

ala..erm..nnty klu da cntik kasi le tips2/tuto..hehe..(just kidding)

avatar
Sha Nabila!
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:28 PM delete

akq lyssa...akq nak private kan blog nie knape e'a??

avatar
eiyra
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:28 PM delete

alaa , kite baru jee nak try tuto-2 kadd blog ni ..

avatar
nonyy
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:28 PM delete

wahhh , lagi lawa lah blog sis nanti !mcam mna laa na buat blog mcm sis neyy . femes gilaa :D

avatar
August 26, 2011 at 9:29 PM delete

perak bkan sblah utaqa juga kahh ? hee , xD

avatar
Cik Azizah
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:29 PM delete

wah lyssa pasti meletoopp punya blog lyssa pasti kan...berwajah baru la tu. tp sebenarnya yg ni dah terlebih ok..hikhik


ape2 pon kak jijah still setia gan lyssa!!

avatar
Wawa Haikal
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:30 PM delete

Nanti mesti rindu kt blog kak Lyssa yang ni (: Hahaha

avatar
August 26, 2011 at 9:32 PM delete

alaa hani tak wt lg..byk tak perfect..bru jea jumpa blog lyssa taw smlm..wahh sedeyh nyaa :(

avatar
Eyfa Zalifa
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:32 PM delete

owh iya ke..xpe,xpe..nak tukar kulit YA?hahah!:)
jgn lama2..cpt bukak lek:)

avatar
DsCaRNiA
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:34 PM delete

Waalaikumusalam..
Serius??
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avatar
budak kecik
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:34 PM delete

okei kk lyssa .. nnty wt yg cute2 mcm kak lyssa taw !! n tuto skly k .. hehe ..

avatar
August 26, 2011 at 9:35 PM delete

kak lyssa ;D , akk nak private kan blog akk yeh ? hurm .. uzma akan tunggu blog akk yang baru nanti .. heheh .. mesti cantik kan ? hahaha .. ;D

avatar
farahd101
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:38 PM delete

ala..fara selalu tengok tips n tutorial lyssa kalau apa2 kaitan dgn blog :(

avatar
ShalleyaNna
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:40 PM delete

pasti blog lyssa akan menjadi bertambah comey kan,,??hehe

avatar
August 26, 2011 at 9:42 PM delete

wah lyssa yeke..hm..mcm ni nmpknye akak kene wt cpt2 la ni..huhu..btw tq for ur help tntg blog nie..akak ade follow gk..i wait ur new blog k..hehe..ok selmat hr rye k..huahua..

avatar
Cik Suheela
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:43 PM delete

rajin adik lisa..hee..slamat hari raya dik ;)

avatar
August 26, 2011 at 9:47 PM delete

owh,, oke,, xsbar nk tgok blog trbaru kak lyssa,, confirm! ,, cnteek pnye,, =)

avatar
alepridz
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:52 PM delete

alorh.... tak buleh la nak tgk tutorial lyssa yang comel2 tu lagi... sob sob....

:P

avatar
ayuiffah
AUTHOR
August 26, 2011 at 10:12 PM delete

K.lyssa ! tunggu tunggu . sebelom private kan blog ni , nak tanya --> macam mana nak buat photo slide (automatik) . Tahu tak ? tahu tak ? Mueheheheh :)) sorry menyusahkan :)

avatar
Yanaa
AUTHOR
August 26, 2011 at 10:16 PM delete

waduh..sedey laa mcm nie..lau cm tuu awal2 ag nk ucap selamat ai raya laa lisa...:)

avatar
Syarafana ❤
AUTHOR
August 26, 2011 at 10:39 PM delete

Aloooo T_T It's okayy laa. So, Happy Raya Sys Lyssa :)

avatar
Cik Eyqa
AUTHOR
August 26, 2011 at 10:39 PM delete

hm, agk'2 lme x lisa private kn tuh??? hehehe..

avatar
August 26, 2011 at 10:40 PM delete

Alaa , mesti lepas ni dasboard balqis tak meriah sebab takde entry pasal lyssa . Sob Sob . anway , edit comel comel tau . nanti sukalah balqis nak blogwalking sini :3

avatar
Miss Blurr
AUTHOR
August 26, 2011 at 10:47 PM delete

Alaa , kite baru jea nak ikut tuto akq nie !

avatar
AQILAH ALIAS
AUTHOR
August 26, 2011 at 11:05 PM delete

ouh.ngatkan nak private utk slme2nye td.Hehe ! lps ni msti comey lg blog kak lisa.jgn la private lme2 sngt eerr.Hehe :)

avatar
dHila
AUTHOR
August 26, 2011 at 11:13 PM delete

allaaaaaa... tak syok la akak ... salu gune tuto akak ! .. btw~ jngan lame yer ...

avatar
aimi adilah
AUTHOR
August 27, 2011 at 12:06 AM delete

ala cm ner nk skodeng gamabr lysa nie :P

avatar
August 27, 2011 at 12:20 AM delete

lyssa... aja kite wat header.... please3.. heheh

avatar
short saje
AUTHOR
August 27, 2011 at 12:50 AM delete

lyssa,jgn lelme sgt..baru je nk mengedit guna tutorial lyssa nie :)

avatar
f!Eyn cHo0itT
AUTHOR
August 27, 2011 at 12:56 AM delete

alaaaa ... npe nk private ~
suke skodeng blog k.lyssa ! hehehehe !pepe pon , x saba nk tgk blog dye nnti !

avatar
HaNa HaNi
AUTHOR
August 27, 2011 at 2:24 AM delete

wah...nanty lagi chantek la blog cik lyssa neyhh....
>_<

avatar
Min Pusheen
AUTHOR
August 27, 2011 at 4:03 AM delete

nanti lagi comel lah blog lysa :P

avatar
August 27, 2011 at 4:05 AM delete

Alahh ==' Nanti tk dpt nk guna tuto akak. Dh lh blog saya tk siap lg na. Haissh, bila akak nk tutup private tu balik?

avatar
August 27, 2011 at 5:19 AM delete

wahh..msty blog Lyssa lg cun melecun mcm tuan dy..hehe..im waiting...

avatar
PijaH J0keR
AUTHOR
August 27, 2011 at 5:38 AM delete

alaaa.. kenapa k.lyssa??
x bezz laa kalau dalam sehari x tengok blog k.lyssa,,

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
August 27, 2011 at 12:17 PM delete

saje en wat fya berdebar2 ngn blog baru lyssa. haha.

avatar
August 27, 2011 at 3:35 PM delete

ala kk lyssa...akk lyssa cpat2 la yer buang private tuh... x besh aa klo cari tuto lain...

avatar
dAyAnA. ヅ
AUTHOR
August 27, 2011 at 8:01 PM delete

ta sbar nk tgk blog baru . hee .

avatar
Miss Syaaa
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:46 AM delete

Okay kak lyssa , tapi jangan lupa buka private tuu balek , hehe . I'll miss youu :)

avatar

Google+ Followers