Problem ... Problem ...

Gadis Kidal Berceloteh...
21/08/2011


.Assalamualaikum. ^^

Oke . Lyssa baru je ONLINE . 
And baru je Log in Blog Lyssa nii ..

Bukak - bukak je dashboard tu , tu diaa..
Kemain lagii comment Lyssa terus mencecah 100++
Ye lah , Lyssa dah agak dahh , benda nih , mesti akan berlaku punya .
Kebanyakan comment tu semua datangnya daripada ENTRY INI .

Apa yang mereka comment ?
Korangg lihat lah sendiri ekk ..

Ada yang ada masalah .. problem sungguh !~
Ada yang Chill je ~ Seronokk kemain lagii dapat "KUIH" Lyssa tuh :)

Alahaii . Bagi yang comment macam nihh ..


"Kak Lyssa !! Kenapa saya buat tak jadi pun? "

"Lyssa , bila saya buat je tuto nih , kenapa navbar saya ada kat bawah ?"

"Akak , kenapa followers saya hilang?" 

"Kak Lyssa , tolong lah , dekat template designer tu , asyik error je .!"
"Akak , macam mana nak remove NavBar tuh balik ?"


Macam - macam persoalan pulak yang korang kemukakan kat Lyssa kan ?
Haiyaa.. kalau nak reply satu persatu tuh , memang jenohh lah kan ?
Tu lah , Lyssa dah bagitawu awai dahh . Lyssa tak berani nak buat tutorial ini..
Sebab Lyssa tahu , akan jadi macam nih punya lahh ..
Tak jadi itu lahh .. Tak jadi ini lah .. 
Tapi , dah korangg "tergegeh-gegeh" sangat nak , (joke je ye) Lyssa pun apa lagii . Bertungkus-lumus lah buat kat korangg...

Kesian pulakk Lyssa tengokk korangg nihh . 
Senang- senang , korang tak payah lah buat benda tu..
Abaikan je lah ..

Korang guna balik blog korang yang sebelum ni punya..
Korang ada Download Full Template kan ?
Ada Lyssa suruh dekat tutorial tu . Suruh download ..
Kalau ada download , change balik hmtl korang tu ok ?
Bagi siapa yang tak download tu , Lyssa tak tahu lah nak tolong mcm mana..
Sebab Lyssa dah bagitahu awal2 dah suruh download kan ?
Masih berdegil ? >> Sorry To Say .. I don't know . Not my fault =)


Dan kepada yang menjadi tu , syabas !!
Tahniah , sebab anda berjaya jugakk guna tutorial itu sebaik mungkin .
Mungkin , itu rezeki korang kan ?


Bagi yang tak jadi , jangan bersedih !
Don't be sad ok .
Cuba lah tengok tutorial orang lain , kot-kot lah menjadi ..
Lyssa sekadar nak share dekat korang ye..

Lyssa minta maaf kalau Lyssa ada salah dengan korang ^^
Chill yea ~ Baii :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ieyra Suraya
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:10 PM delete

ha'ah navbar ada kt bawah :(( nak buang balik .. alaaaa dah comel2 dah buat .. navbar pulak buat hal . :((

avatar
SuzuMint
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:10 PM delete

kak lisa :D sye buat jdik :) follower pon x hilang lnsong :D

avatar
Nur Izzati
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:16 PM delete

ohyeah , nsib balik boleh buang balik
dah hilang dah . whee :D

avatar
Biela ^^
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:18 PM delete

sys Lyssa , benda 2 utk mozilla je ke ?

avatar
Biela ^^
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:19 PM delete

sys lyssa , benda 2 utk mozilla je ke

avatar
August 21, 2011 at 6:30 PM delete

lyssa pon see kn xleyh view ..uwaaaaa

avatar
August 21, 2011 at 6:33 PM delete

Takpelah...Lagipun sya x kisah psl follower tu..lagipun menyemak je dlm blog,,,huhuhu

avatar
August 21, 2011 at 6:33 PM delete

alhamdulillah ok x lyssa...erin dh betul kan setting

avatar
pakjoe
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:38 PM delete

kkk pakjoe akn cuba cri tgk tuto org len

avatar
nuna eiya
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:41 PM delete

hehe..sian kaq lyssa ..next time ta payah buat tuto la,,haha..

avatar
August 21, 2011 at 6:42 PM delete

dah jdi tpi navbar saya ada kat bawah

avatar
August 21, 2011 at 6:43 PM delete

dah jdi tapi navbar saya ada kat bawah ... knpe ye?

avatar
August 21, 2011 at 6:44 PM delete

Sabo lahh Kak Lyssa.. Nanti InsyaAllah blog diorang okay balik :)

avatar
August 21, 2011 at 8:06 PM delete

ahahahahaha ... !!! aku wt trus ok je .... hahahaha !!!! anyway thks byk !!!!

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
August 21, 2011 at 8:18 PM delete

aah. ms masuk blog lyssa awal2 tu, xnmpak da folower lyssa. tp, dlm hati ckp, mate aku kot rabon :P rpe2nye, mmg effct mnde 2 ehh ? tp, xksah lha en. lyssa pakar :DD btw, thanx sbb sudi share sgle hal yg lyssa tw utk kami smua ni :)

avatar
cancer gurlz
AUTHOR
August 21, 2011 at 8:21 PM delete

mesti ade masalah KEEP WIDGET or DELETE WIDGET...lau klik KEEP WIDGET..memg blog x ley bukak...so kene KLIK kat DELETE WIDGET!!!!!

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
August 21, 2011 at 8:28 PM delete

hihi..its okay lyssa..
apit nak buat td..habeh semua lari..
nanti kena pikirkan code lain..
eyh lyssa..apit nak directkan tuto tue ke lyssa eyh..
malas nak buat..takot banyak soalan yg ditnya nanti..
xbranie nak jawab..hahaha..
boleh kan direct ke tuto lyssa?

avatar
Lailatul Hawa
AUTHOR
August 21, 2011 at 8:48 PM delete

kak lyssa, akak comel lah. heheheh. saje nak memenuhi RULES akak tuh .

avatar
Yanaa
AUTHOR
August 21, 2011 at 8:51 PM delete

hehee..sabau yew lyssa..dugaan di bulan puase tuuu...:)

avatar
August 21, 2011 at 9:02 PM delete

huks. sy wat oke je ^^ again tenks too lyssa :)jgn pasang banyak sgt widget kt blog ^^

avatar
Yeen Sam
AUTHOR
August 21, 2011 at 9:11 PM delete

awak ! awak tahu tak yg welcome image tomato comel sangat ! dah la blog saya bertemakan tomato . tapi sayang, saya buat tak jadi. hurrmm ~ takpelah , lain kali saya cuba lagi .


but ni haa ... ade orang mengumpat awak


http://yinshirin.blogspot.com/2011/08/orang-kata-blog-aku-hodoh-dan-serabut.html

avatar
August 21, 2011 at 10:40 PM delete

meh nak tlg lyssa ..
bagi sapa yang guna template blogger , time letak code tu , then nak save , akan keluar keep the navbar1 tu kan ? so delete je benda tu .. so tak kan jadi ..

bagi yang guna template lama . bukak html tu , ctrl + f , cari code navbar .. then delete bahagian tu ..

kalau tak boleh jugak .. cheq tak tau macam mana nak habaq la .. =P

p/s = masih mencari macam mana nak bagi welcome note ni hanya utk home page je .. study study .. ^^,

avatar
putry arisa
AUTHOR
August 22, 2011 at 12:35 AM delete

help me... semua yang i wat xmenjadi.. erk.. plik la.. tuto awk bes.. tp.. saya yg xpndai nak edit..

avatar
kaizen
AUTHOR
August 22, 2011 at 2:37 AM delete

pesan kat dorg tu bahawasenya segala kerosakkan pd blog masing2 adalah tanggungjawab sendiri...

avatar
miZz_nizZ
AUTHOR
August 22, 2011 at 3:21 AM delete

byknye komen!hehe.glmor2=)

avatar
diyan
AUTHOR
August 22, 2011 at 5:59 AM delete

hee tu yg dyan takut nk cuba tkut hilang .tpi apa pon lyssa mmg tak salah :')

avatar
Qama Rina
AUTHOR
August 22, 2011 at 9:40 AM delete

akak first buat da jadi la...suke-2..
xd masalah navbar or follower...
semua ok bah...

lau nak wat image welcome tu sndri kan guna photoscape blh x???
heheh!!! BTWay thanx banget kak...:)
jgn mara-2

avatar
August 22, 2011 at 12:49 PM delete

tu laa siapa suruh tak download full template dulu. ni main save je terus. ish ish tak patot.

entry tentang cik lyssa yang kononya comel tu. hahaha :P

http://chemeyowns.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum_21.html

avatar
Cik Kasut
AUTHOR
August 22, 2011 at 1:10 PM delete

huhu ayat tadi tu agak sentap tapi betul ler klu tak baca betul2 punyer memang tak dapat....

avatar
afina rahmat
AUTHOR
August 22, 2011 at 3:54 PM delete

baru jea nk tanye .. tetibe jd rase bersalah pulak ..=,="

masih berbelah bahagi..nk tanye ke tak ..

avatar
syunk kamo
AUTHOR
August 22, 2011 at 5:26 PM delete

thanx sys lyssa.. adek buat jdi.. :)

avatar
izni
AUTHOR
August 22, 2011 at 11:18 PM delete

tak kesah lah ape pon yang jadik .
yang penting adee .
tak menyesal langsung guna welcome tu .
:)

avatar
ica
AUTHOR
August 22, 2011 at 11:23 PM delete

tapi kak lyssa..saye dah banyak kali dah try nak download bende tuh tapi tetap tak boleh jugak...saye tak tahu nak buat ape dah...HELP ME!!!

avatar
PinkGorgeOus
AUTHOR
August 23, 2011 at 10:09 PM delete

@Biela ^^ haha,. jadi pn.. thnxx lyssaa.... sgt memuaskn ne..

avatar
March 7, 2012 at 4:32 PM delete

@Ieyra Suraya KALAU TAK JADI~ G TGK WIDTH UNTUK MAIN MUNGKIN WIDTH KECIK~ ATAU PERGUNAAN AYAT DALAM TU TERLALU MAKAN SPACE~

http://shinetourism-academy.blogspot.com

avatar

Google+ Followers