Wahh . Memang Laku Betul Jualan Aku Hari Ini :)

Gadis Kidal Berceloteh...
21/08/2011



.Assalamualaikum.! ^^
(Jawab.. Jawabb .. Tak Jawab Dosa!:) 

Hai kawan - kawan ! 

Perghh . Kehkeh .

Title tuh ...
Apa yang aku dok merepek makan kerepek nih ? Hihokk . 
Jualan apa pulakk yang laku tuh , Cik Lyssa oiy .
Kau Tak tahu , DIAM ! haha . << joke ! :)

Alah , pagi tadi , Lyssa ada "JUAL KUIH" a.k.a Tempek Tutorial Terkini Lyssa !:) 
Haa . Kau orang tak tahu ke , "KUIH" apa yang Lyssa jualkan tuh .

Boleh lah baca ENTRY INI !

Memang betul - betul dapat sambutan hangat giler .
Kau tak percaya ? Tengokk je lah komen entry tuh .
Belambakk kan ? huhu ~

Dalam seminit dua , masuk 7 comment .
Tak ke laku tu ? Korang yang baca ni pun nak try jugakk ke "KUIH" yang Lyssa jual tu ?
Boleh boleh . Hambekk je . Lyssa kasik FREE . ahaa ~ 
Sodaapppp ooo . Macam - Macam jenis "KUIH FREE" lagi ada :) 

 HAHA . Bagi yangg dah tengokk . buat "KUIH" tu  , tak menjadi , jangan lah sodehh-sodehh .
Cuba try perlahan-lahan okee ? :)
Chilll beb ! ^^

Taaaapiii .....
Hmmm . Yang menjadi masalah nye , kenapa pulak Followers Lyssa tiba-tiba hilang ? :(
Tadi ada . Kejap nih haa.. Bila tengokk balik  , terus tak de terus .
Aiyooo . Macam - macam hal pulakk blog ni . Tak pe lah .
Pada sesiapa yang nak follow tu , tekan je lah button Follow kat atas sekali tuh lah ehh .

Pada yang buat tuto "KUIH" tu , kalau Follower ada masalah ker , try tekan Refresh . InsyaAllah akan ada balik Friends korang tuh . 
Apa ? Tak tahu nak tekan Refresh ? Tekan je F5 dekat keyboard korang tuh ok ?

Chill ~ Chill ~ :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

17 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ninie_azriena
AUTHOR
August 21, 2011 at 2:17 PM delete

ninie pun ada problem cmtu lah lyssa..naper yer ??
ke sebab letak welcome note ni ??
paper pun, mmg laku tau..
ramai kawan2 blog tanya cmner nak wat, dan ninie bg link tuto lyssa kat diorang tok try sesamer (n_n)

avatar
August 21, 2011 at 2:17 PM delete

kak lisa....berat tak jadinya blog kalo ltak bnda tuh???sebab aiman bukak blog kak lisa td,berat semacam je...

avatar
August 21, 2011 at 2:21 PM delete

@ninie_azriena

ohhoo . bukan sebab tuto tuh follower tk de.. Lyssa tengokk blog yang takk guna tutorial tuh pun , tk de follower2 . semua orang , follower sudahh hilang... !
blog buat hal lagii :(

avatar
August 21, 2011 at 2:22 PM delete

@aiman fanboy k-pop

eh , tak lahh , mn de makin berat . makin lajuuu lagii ada lahh ;)

avatar
ninie_azriena
AUTHOR
August 21, 2011 at 2:24 PM delete

wee...owh..tanks lyssa..tuto yang perfect sesangat (n_n)

avatar
August 21, 2011 at 2:26 PM delete

@ninie_azriena

hee. no hal lahh . u r almost welcome :)

avatar
isyam mirah
AUTHOR
August 21, 2011 at 2:37 PM delete

lyssa...mirah da sllu dtg sini..n ikut tuto kt sini..hihi..tq sgt3..

cme nk tny..knp blog mirah jd mcm ni ek??..rse ny da lme jd mcm ni..nk kte xrefresh da byk kali..huhu..xth la pe mslah ny ni..huu..

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/08/tolong-lah-saya-tt.html

avatar
August 21, 2011 at 2:40 PM delete

mmg laku jualan kuih lyssa t0 .. huhu .. cam karipap panas laku die .. neway tanx ya tut0 .. senang nk phm .. byk2kan lgi bt tut0 k .. (^_^)

avatar
Rynelmo
AUTHOR
August 21, 2011 at 3:06 PM delete

Thanks Kak Lyssa . Tutor Kak Lyssa amat berguna sangat . Thanks :]

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
August 21, 2011 at 3:13 PM delete

murtabak daging satu..ayaq tebu satu..

avatar
August 21, 2011 at 3:43 PM delete

siannye...xpe belog cantek.jemput bce entry bru je kua dr ladang...hehe


http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/cerita-santai-manja-di-hujung-minggu.html


tq

avatar
Yanaa
AUTHOR
August 21, 2011 at 4:28 PM delete

huhuu..btul2..blogger prob plak kot..follower yanaa pm dh muncul balik dhh..ihiks...:)

avatar
Dalila Diela
AUTHOR
August 21, 2011 at 9:25 PM delete

blog nie mmg superb la...

avatar
Akito Boron
AUTHOR
August 22, 2011 at 1:10 PM delete

waa.. bole jd cikgu ni!

avatar
Yaya Maisarah
AUTHOR
August 22, 2011 at 4:18 PM delete

thx kak.. tapi kann, nantii slide chatbox tu terkeluar! erm, kenape ekk? akak pon mule2 mcm tu jugak kan?

avatar
August 24, 2011 at 8:13 PM delete

ambek satu wane perple :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers