# Aku Di Hari Raya - Raya Kedua

Gadis Kidal Berceloteh...
03/09/2011


.Assalamualaikum ^^
(Jawab .. Jawab .. Tak Jawab Dosa :) 


Haii . Lyssa kembali lagii .
Maaf yea . Ini bukan Entry Tutorial .
Pasti korang tertunggu Tutorial Lyssa kan ?
Soorrry bangatt . Sudahh kemalasan buat tutorial mbakk. haha.
Nak share ciket .. Gambar - Gambar Time Hari Raya Kedua :)
Best time nih . Dapat makan - makan dekat rumah mak cek Lyssa .  
(panggil "Nyah" je.. BUKAN "Mak Nyah" taw ?? eheehee. Marah dia kangg ~)ehee~

Ok . Nyah ada buat rumah terbuka . Semua adik beradik sebelah mama berkumpul kat rumah tu . Makangg - Makangg . Sodaappp oo .
Tambah - tambah yang Lyssa pegang nih,, Lagii sodaapp ! HAHA .

 Korang makan ke "BENDA HIJAU" yang Lyssa pegang kat atas tuh ?
Siapa tak tahu apa benda tuhh ? huhu .
Ok adik - adik , itu lah "PETAI" namanya . 
Pernah makan takk ? ehee . Pahit oo . Lyssa tak makan ! Bau busuk .
Tencingg . Kentot pun bau buchukk . yucks ! haha~ 

 Sebelum nak tunggu makang-makang tuh , dan lagii ber-SNAP~SNAP picture.
Lyssa pantangg.  Tahu keje nak Snap Gambo je ! Tunggu masa ada DSLR je . 24 jam t bergambo . haha. :)


 Ini dia Kezen Lyssa .
Just call her Mia :) Omeyy~ Omeyy ark ? kehkeh .
Paling raaapat dengan dia lah :)
Dia tak de Blog ! Fesbukk ada lar..
Nak ADD ? KLIKSINI . eheee~


 Ini dia , Anak Sulung Lyssa ! :)
Panggil je , "Baby Qais" ~
Comeyy takk ? Muka cam Mummy dia takk ? hekhek ** 


p/s : Nantikan , Entry Istimewa pukul 12.00 malam nanti . InsyaAllah :) 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ain Fadhilah
AUTHOR
September 3, 2011 at 9:53 PM delete

http://ainfadhilahblogger.blogspot.com/2011/09/contest-wishlist-saya-tercapai.html

Sesiapa?Hantu? Boleh join T_T aduish pasrah tak ada nak join ada nak sponsor? T_T

avatar
September 3, 2011 at 10:01 PM delete

lyssa posing ja ngn petai p ta mkn eh? ara suka.. best.. hehe

avatar
miszatie
AUTHOR
September 3, 2011 at 10:06 PM delete

wahh beraya sakan jugak ye cik lyssa comel nih!!..:D

avatar
September 3, 2011 at 10:10 PM delete

lyssa comell + budak ciut !
*selamat hari raya lyssa ! <3

avatar
September 3, 2011 at 10:13 PM delete

comel la kak lyssa :) fisrt time jadi orang pertame komen nie :)

avatar
September 3, 2011 at 10:15 PM delete

comel la kak lyssa :) first time komen2 kat blog kak lyssa ni.. selalu kat tutorial.

avatar
September 3, 2011 at 10:19 PM delete

Lat'z suka makan petai..petai sambal gulai dengan udang..nyam..nyam..

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
September 3, 2011 at 10:25 PM delete

apit nanak petai tue leh?
huhu..
eh tapi yang hijau terang tue petai jenis apa?
wah3..sodap tue..busuk pown busuk lah..
ada aku kisah..hihihi..janji sodap!

avatar
September 3, 2011 at 10:41 PM delete

You dah ada anakk? :O muka sama je~

avatar
Ieyra Suraya
AUTHOR
September 3, 2011 at 10:45 PM delete

lyssa kaler tudong kite sme !!! hahahhahahaha

avatar
ArfaHanani
AUTHOR
September 3, 2011 at 10:48 PM delete

comell ;) suka la . eheh

avatar
nasha sanza
AUTHOR
September 3, 2011 at 10:53 PM delete

selamat hari raya lyssa! sedap tu kalo buat sambal petai!!

avatar
September 3, 2011 at 10:53 PM delete

chOmelL !! sUkE tEngOk (: ..
ingatkn k.lyssa mkn petai tdi .. hehe

avatar
YASMIN :)
AUTHOR
September 3, 2011 at 10:54 PM delete

kak lyssa dah kahwin ke ?!

avatar
Difi
AUTHOR
September 3, 2011 at 11:26 PM delete

btol ke kak lyssa ade anak ?

avatar
Syaqirah
AUTHOR
September 3, 2011 at 11:35 PM delete

Semenjak bile Kak Lyssa berumah tannge ?

avatar
er fan
AUTHOR
September 4, 2011 at 12:38 AM delete

lyssa jadi model ke ape
HAHA
kelabu !same {:

avatar
September 4, 2011 at 1:26 AM delete

Pergh , ulam yang seksi lagi mengiurkan....nice..haha..

avatar
cik hani
AUTHOR
September 4, 2011 at 10:27 AM delete

lyssa..sakan bergambar dengan petai..
hihihi..

avatar
September 4, 2011 at 12:22 PM delete

comel je gambar last tu (:

avatar
September 5, 2011 at 12:46 AM delete

mcm tak percaya kak lisa dah berkahwin dan ada anak....btw comell lah anak kak lisa...

avatar
September 5, 2011 at 4:16 PM delete

petai la sedap
eh makcik nmpk muka kamu mkin matang
lawa!!

avatar
Unna
AUTHOR
September 7, 2011 at 2:34 AM delete

yeye je lyssa ada anak. takkan lah. hehe umur baru 19 kan.

avatar
Miss Oh!
AUTHOR
September 7, 2011 at 3:20 PM delete

kak lyssa ada anak ke? tak tahu pulak saya

avatar
afina rahmat
AUTHOR
September 20, 2011 at 5:14 PM delete

akk kahwin lepas spm ke? 19 tahun .. baby qais tu macam dah 3/4 tahun .. hihi jgn mara!

avatar
Tia
AUTHOR
August 26, 2012 at 3:18 PM delete

comel nye anak kak lyssa tu . mmg mcm Mummy dia pun . Comel sangat . Sangat Sangat oke . Kak Lyssa kawin ngan sapa ?

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 7:56 PM delete

Comel bangat Kak Lyssa kita ni.(terkedu sampai ckp mcm indon :p.)

avatar

Google+ Followers