Blog Lyssa Faizureen Dalam Majalah Remaja ?

Gadis Kidal Berceloteh...
29/09/2011


.Assalamualaikum ^^

Haiiy , Cik Kak Sekalian . Chewahh . hehe .
Abang - abang kachak ! Kakak - kakak yang cuns ! Adik - adik yang comel !

Lai... Lai ... Lai ...
Singgah sebentar ke blog naif Lyssa ni .
huhuhuhu . 

Blog Lyssa Faizureen Dalam Majalah Remaja ?

Eh , betul ke hape ni ? Tipu lah . Percaya atau tidakk ?
HAHA , Lyssa pun tak percayalah . Masa bila pulak Blog Lyssa ni masuk Majalah Remaja ?
Masa Zaman Abad ke berapa ntah . Tak tahu ! Tak tahu ! . walawehh .

Ok . Lyssa cte ni  . Dalam 2 hari lepas ada lah rakan - rakan blogger Lyssa post kat comment cakap macam ni :

Lyssa ! Tahniah , your blog masuk Majalah Remaja !

OMG ! Betul ke nih ? Serius tak percaya .
Semalam Ajak My BestFriend , Cik Nynna pergi Popular yang fofularr tuu kan .
Try ahh belek - belek , kot kot ada Majalah REMAJA kat situ . HAHA .
Memang rezeki ! Syukur alhamdulillah . Tinggal satu je Majalah Remaja dekat situ !
Memang rezeki Lyssa betul semalam . kehkeh . Nasib ada . Kalau tak jenuh nak pusing SATU Pulau Pinang cari Majalah Remaja tuh . ahaha ( saja hyperbola:)

Eh ! Remaja keluaran 1 OKT 2011 taw . 
Ini , cover that Magazine . Alahai ! Muka Stacy . Aduh . Peminat setia STACY ni *

 
*Tengok tu ! Siap ada pelekat kuning harga popular lagi . kehkeh~ 


Buktinya :

Nak baca apa yang tertulis ?
Cepat beli Majalah Remaja Keluaran 1 Okt 2011 . 


 ** Muka SELEKEH saya ! ter-buat muka eksaited sebab blog Lyssa masuk MAJALAH REMAJA !
kuikuikuikh . Nampak tak muka eksiated yang GILER JUJO tu ? hehe .
Apa - apa pun , thanks eh , REMAJA ! Muahxx . You are the BEST lah .
**Ikhlas from ; Peminat Setia Majalah Remaja :)

You all semua jangan lupa beli pulak Majalah Remaja ni . The best magazine in the world ** 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

240 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini «Oldest   ‹Older   201 – 240 of 240   Newer›   Newest»
yudee
AUTHOR
October 12, 2011 at 10:24 PM delete

salut buat cik lissa...memang blognya cantik secantik orangnya..kasi poin 100 lah buat kamu..selamat..

avatar
October 13, 2011 at 11:45 AM delete

tahniah lysaa .. blog lysaa emg meletop laa .. shuke sgt2 .. :)

avatar
October 15, 2011 at 4:16 PM delete

congrate walaupun lamabt >.< daripada x dew

avatar
Totie@Tomy
AUTHOR
October 15, 2011 at 7:10 PM delete

blog ni mmg btul2 cantik akak suka kaler pink..

avatar
halidaRahman
AUTHOR
October 16, 2011 at 10:29 AM delete

untung lah awak lyssaaa. :)

avatar
mEk jOh :)
AUTHOR
October 16, 2011 at 12:06 PM delete

memag cntek un blog ni bap urw diiktiraf . hihi .
serius ckp ! tuan punyer blog powm cumill la . lpas ni ringan ringankn lah tolg kita semua yg na cntik kn blog nirh :)

avatar
October 16, 2011 at 6:37 PM delete

wahhhhh..tahniah2..hehe..thumbs up!!

avatar
October 17, 2011 at 5:15 PM delete

waw!!!kemas giler...klu jdi cmni kn bes

avatar
Michada
AUTHOR
October 17, 2011 at 11:29 PM delete

tahniah....anda mmg LAYAK... ;D

avatar
SyazriQ ^^
AUTHOR
October 18, 2011 at 12:39 AM delete

Untungg lahh, blog sys dapat masok magazine. Hiihi, :D

avatar
October 18, 2011 at 1:16 AM delete

c0ngrats larlink. ur blog mmg C A N T I I K ! l0ve it s0 much! n_n

avatar
October 23, 2011 at 9:07 AM delete

tahniah k. luck btol.. terus an menulis k. hana support u.

avatar
October 24, 2011 at 9:38 PM delete

Woahh kak Lyssa :'> Best nyerr .
Congrats yaa kak ^________^

avatar
October 25, 2011 at 10:47 AM delete

dulu dah kenal lysaa ni..dh folow lame blog lysa..then beli remaje ni pon jrg2 ..mase skul2 dlu jek rajen beli....pastu ary tu rse macam rjen nak beli..tgk2 ade blog lysa..eh mcm penah tgk blog bdk ni..kah2 dalam aty..pastu start tu ah acu rse nak tumpu kan pd blog yg dh tgl lme hihi...btw tenks ea lysa flow acu..rse mcm lysa surihani lak yg folow......tahniah...ur the best!~ dh byk bljar tuto kat sini ;)

avatar
EEKIN
AUTHOR
October 27, 2011 at 10:18 AM delete

tu lah semalam baru lepas selak2 majalah remaja tu.. tengok2 mcm kenal je ini orang kan.. ghupernye blogger yg ai follow tetiap hari.. BTW, congrats dear =)

avatar
EEKIN
AUTHOR
October 27, 2011 at 10:20 AM delete

semalam baru lepas selak2 majalah remaja tu.. tengok punye tengok mcm kenal je itew orang, oh ghupernye itew la blogger yg ai follow tetiap hari.. BTW, congrats dear =)

avatar
PU3
AUTHOR
October 28, 2011 at 7:33 PM delete

wow....tahniah.....suke...suke..sukenye....hehehe

avatar
PU3
AUTHOR
October 28, 2011 at 7:33 PM delete

wow....tahniah.....suke...suke..sukenye....hehehe

avatar
orange_gurl
AUTHOR
October 29, 2011 at 1:46 PM delete

wah kak lyssa!
Hebat3! Femez dah lyssa pasni :)

avatar
October 30, 2011 at 3:06 AM delete

congrat lyssa.... memg patt diiktirafkan.. coz sgt cntik..

avatar
Ziha KitKat
AUTHOR
November 3, 2011 at 5:19 PM delete

woaa ! mesti best kan dpt masuk majalah tuuhh =) hehe

avatar
Nad Ezrin
AUTHOR
November 7, 2011 at 1:04 PM delete

gambar mr. pritt dye pun ada meyhh. haha (: tahniah kak lyssa (:

avatar
November 9, 2011 at 5:05 AM delete

congrats kak lyssa!mmg blog kak lyssa patot msk dlm majalah ni sbb blog kak lyssa mmg da bomb!:D

avatar
Bella :)
AUTHOR
November 19, 2011 at 12:30 PM delete

Kak Lyssa comel sangat :'D Nak jadi macam kak lyssa ahh . Famous gilerr ! :'D

avatar
shaiful azmi
AUTHOR
November 29, 2011 at 5:40 PM delete

Tahniah lah Lyssa harap lepas ne blog lyssa jadi lagi canti lagi...hehehe... BestLuck From Shaiful Azmi

avatar
December 11, 2011 at 12:23 PM delete

tahniah lyssa :) memang layak pun msuk remaja sbb blog awk cntik & best sgt . suke bace :)

avatar
Aien Evita
AUTHOR
December 16, 2011 at 6:40 PM delete

wahh proud lah jadi follower akak congrate's yaa !

avatar
December 17, 2011 at 10:27 PM delete

wahhhh ! untungnye kak lyssa :P kalau jadi macam ni kan bagus , haih .. angan angan je lah :'(

avatar
adeyba azmi
AUTHOR
April 7, 2012 at 1:57 PM delete

wahh..tahniah yer sis :)

avatar
adeyba azmi
AUTHOR
April 7, 2012 at 1:58 PM delete

wahh..tahniah yer sis :)

avatar
«Oldest   ‹Older   201 – 240 of 240   Newer›   Newest»

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers