Kenapa Mesti Aku ? :(

Gadis Kidal Berceloteh...
22/09/2011

.Assalamualaikum Semua ^^


Eh  . Eh . Kecik pulak tulisan Lyssa kali ni kan ? Sorry lah .
Hati tengah sedih ler . Tu yang buat tulisan kecik giler ni . huhu :)
Eh , korang nampak tak ni tulisan sebesar kuman ni ? Kalau tak nampak , 
pinjam Spec Cikgu Bedah . Kata macam ni :
"Cikgu Bedah ! Nak pinjam spec kejap ! Nak baca Entry Lyssa nehh.. "
Comfirm nanti dia jawab :
"Boleh ! Tapi jangan lelama sangat , nanti kang power kerabunan Cikgu bertambah" 
huhuhuhu ~ (saya mula merepekk lah ! abaiikann)

huwaaaa ~ Sedih bercampur hiba plus plus kuciwaa saangat nih .
Kuciiwaa dengan someone ! :'( Kenapa mesti aku ? Kenapa mesti Lyssa ?
Kenapa mesti blog lyssasecret.com ? Kenapa ?

Bermacam-macam persoalan yang bermain dalam kotak fikiran aku nih ?
Daripada 4 hari lepas , 3 hari lepas , 2 hari lepas , and semalam lah ~
Why me ,  sayang .. Why ? Serabut otak . Jenuh nak pikir apa puncanya ?
Lyssa ada buat salah eh ? Ada ke ? But , apa salah Lyssa ...?


Because of my blog "POPULAR" / "FAMOUS" ?? << u said lah ..




Because of that  , u nak hack my blog ke ?
Alahh . My blog . tak sepopular + seterkenal blog yang lain .
Blog Lyssa biasa je . Apa yang terkenal nya ? Huwaaa ~


Sedih sangat bila dapat tahu , 7/10/2011 ni ,
my blog kena hack ! Pliss give me other reason !
If i ada buat salah dekat you  , i really mintakk maaf .
Hope you boleh pertimbangkan balik lah ye . Seriously , Lyssa tak tahu kenapa oh :'(

Buntu pikir pasal ni . Lyssa tahu , u nak hack , mesti lama-lama kan . ?
Err . Lyssa ni bukan boleh .. Tak bukak blog 1 minit . Rasa macam nyawa boleh melayang ooo .
(Saje nak ber-hyperbola sekejap!) Ishk . Ishk .
Macam - macam jenis orang sekarang ni . Teknologi makin canggih .
Manusia makin pandai . Manusia yang lemah ni  , ditolak-tolakkan . Apa nak jadi ni ??
Sedihh ooo :(


^
^
^


He's already enter my blog :'(
 
.
.
.

But . Yesterday he said :
.
.
.




Seronok pulak bila dia kata :
"The War has end" !


BUT ~
.
.
.


Today pulak :


Sodehhhh aku datangg balik lah lepas dapat komen dari dia ..
**But nasib baik , password dia kata tak tukar .
Just nak delete my layout je . Aiyoo . Pening pale lahh :*
But , why nak kena hacked my blog ? Nak test power ke ? Err O.o
Tak payah lah nak mengetest semua benda ni .
Kalau nak test , buat lah blog lain (sendiri) . Why must my blog ?  ~ Sad :'(


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

84 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Zainina Damia
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:01 PM delete

jahat kan diorang? kenapa nak hack blog orang ha?

avatar
diaRY hDUpku
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:03 PM delete

saba ea kak..
insyaallah tak jadi paper2..:)

avatar
September 22, 2011 at 8:07 PM delete

derrhhhh... superb ar hacker tu!! bahaya dan menakutkan :)

avatar
Wanie Asri
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:08 PM delete

alarkk,,, macam begitu jer dorang warning... adeh.. buat lisa : sabar ea...=)

avatar
September 22, 2011 at 8:08 PM delete

kesian kak lyssa .. siao(gyle) pnye hacker ..

avatar
September 22, 2011 at 8:11 PM delete

please , don't be afraid ! kak lyssa dyeorg cuma tukar template blog akak saja . ifa cadangkan akak copy semua yg ada dkt EDIT HTML tu . SEMUA !

avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:13 PM delete

lyssa tukarla password baru pun xbole ke ?? tak pun lyssa wat account len then pndah kn blog nie kt account lagi stu...

avatar
Achik Mumui
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:14 PM delete

Alaahh .!! kcian dkat Sis .. jgn sedih2 tau

avatar
budakampung
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:15 PM delete

kesian lyssa~kenapa nak hack blog?? baik diorang hack komputer kerajaan lepastu dedahkan semua rahsia buruk kerajaan lagi bagos kan~sabar eh lyssa

avatar
Nor Ain
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:25 PM delete

cian lyssa..nape orang ni jahat sgt nk hack blog Lyssa..xbek taw..kepada org jahat tu jgn la dengki sgtt..gi wat blog sendiri n cari la follower ramai2..xpyh ggu blog lyssa...sbo yew lysaa..

avatar
Qasrina Qerin
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:26 PM delete

alahaii, mase tu akk buad post utk elakkan hacker.. ni akak sndiri yg kena.. turut bersimpati ='(

cuba laa akak ikot tips yg akak bagi kt kiteorg masetuu..

avatar
Zaf98
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:28 PM delete

mak aii! sape 0rg tu? laki ek? sian akak... saba je la.. eeeiii.. takut plak sy nk bukak bl0g.. x_x

avatar
September 22, 2011 at 8:28 PM delete

Kenapa akak tak tukar pass blog?

avatar
Min Pusheen
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:30 PM delete

lyssa , doang ni yg min bg link haritu ke ? hurmm jahatlah dorang ni . takde life -.-

avatar
Ninie
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:31 PM delete

Kesian Lyssa....sabar ek. Ninie doakan semua ni akan berakhir. Tp, hacker ni buat ape je sbnarnya? Knp dia hack? Dia nk tgk ape? Hmmmm...Lyssa sabar ek!

avatar
Myza Sam
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:32 PM delete

so apa jadi kat blog Lyssa nanti ?

avatar
FiQa
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:33 PM delete

lyssa..


camne dah nak tau yg akaun nak kena hack tu???

;)

ajar ckit..aritu penah tgk yang kawan, list blog dia ade...camne eh cara???

avatar
nuna eiya
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:36 PM delete

hee,,kesian kaq lyssa ..org tuh tade hati perut,limpe,jantung + blablabla ..haha XD

avatar
Fazira Misrie
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:38 PM delete

Dye jeless jewp tu ! Meh kawan kite hack dye balek . =3

avatar
zieyra chomot
AUTHOR
September 22, 2011 at 8:45 PM delete

hye !
cian ye . HUHU . ilek kep !

avatar
September 22, 2011 at 8:45 PM delete

sabar ek lyssa...huhu..manusia ni bkn leh tgk org lebih sket..ada je nk iri hati..huhu

avatar
September 22, 2011 at 8:47 PM delete

die jealous la kak.....
akk tukaw le password blog.. kn boleh??

avatar
September 22, 2011 at 8:57 PM delete

alahai..kesian plak kat Kak Lyssa

bersabar lah ek, saya pown sedih bile dpt taw yg blog akak kene hack :'(

avatar
emy|farid
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:04 PM delete

ada gak ke org gni? sbr ye lyssa

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:06 PM delete

Sabar lah eh Kak Lyssa :) Alhamdulillah, kak dah dapat balik blog ini.

avatar
Wan Maisarah
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:08 PM delete

hah,kesian nyee kak...tabahlah ye.. ~~~

avatar
Wan Maisarah
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:10 PM delete

tp..kenapa kak tak tukar password ea,,mesti dia x dpt hack~~~

avatar
husnazahidi
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:14 PM delete

lar yke k.lyssa..huhu..
sbar ea..tawakal je..
smoga blog k.lyssa nie dlm keadaan slamat..

avatar
miss pocoyo
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:19 PM delete

dun be sad law kak lyssa. dye nk famous cm akq tpy ta bley. psl uh dye nk hackk

avatar
sabrina
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:23 PM delete

aslm,sys Lyssa...mungkin dia cemburu atau pun benci kot dgn sys Lyssa... jgn sedih..dunia akhirat nanti mesti dia akn terima balasan drpd Allah S.W.T...akaun fb saya pun dah kena hack...kesian..

avatar
@in@ kok0
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:27 PM delete

saba ye kak lyssa...sape la dalang sume ni????

avatar
sabrina
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:30 PM delete

aslmkum,Sys Lyssa,jgn bersedih...dunia akhirat nanti pasti ada balasan kar org tu...sabar ye sys...saya cyan gak teng0k sys...akaun fb saya pun dah kena hack...

avatar
Achik SYIDA
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:41 PM delete

lyssa,sabar ok..apa kata kalau lyssa copy kod dari page source lyssa sendiri dan save.kalau kena hack,lyssakan ada kodnya.

avatar
cyma
AUTHOR
September 22, 2011 at 9:59 PM delete

jaat lha itu budak. .jeles lha ue. .

avatar
didi oren ♥
AUTHOR
September 22, 2011 at 10:00 PM delete

hape la nak hack orang nye blog -,-' sendiri nye ade, buad le. @lyssa, sabar ya. orang mmg dengki bila tgk kite kat depan. :)

avatar
haniada
AUTHOR
September 22, 2011 at 10:06 PM delete

Sabar ye kak lyssa..
X mau sedey sedey lg..
senyumlah cket.. :D

avatar
EzrlG
AUTHOR
September 22, 2011 at 10:13 PM delete

Aduh, takutnya kalau jadi macam ni, be strong ya! try buat password 24 characters ke..boleh tak macam tu?

avatar
September 22, 2011 at 10:49 PM delete

tak berapa faham . -,- pening3 :(

avatar
Zatyfariha
AUTHOR
September 22, 2011 at 10:56 PM delete

kesiannya awk...May Allah bless u =)

avatar
oty Mera
AUTHOR
September 22, 2011 at 11:12 PM delete

ala kak lyssa.. dye tu dengki je lebihh la.. nnt dye dapat lahh balasanyerr..

avatar
Sarah Hanim
AUTHOR
September 22, 2011 at 11:34 PM delete

lyssa , jangan risau lah :)
sy rasa die hanya nak main main je dgn awk . erm

avatar
Ienany nurul
AUTHOR
September 23, 2011 at 12:05 AM delete

sian kak lyssa . mybe dye jeles kot blog kak lyssa femes ~
sbar lha kak lyssa . smue nie hnye dgaan .

avatar
September 23, 2011 at 1:52 AM delete

sapa punya kija tuh lyssa ? kejem bebenoorrr !!

avatar
September 23, 2011 at 1:52 AM delete

sapa punya kija tuh lyssa ? kejem bebenoorrr !!

avatar
September 23, 2011 at 1:52 AM delete

sapa punya kija tuh lyssa ? kejem bebenoorrr !!

avatar
September 23, 2011 at 1:52 AM delete

sapa punya kija tuh lyssa ? kejem bebenoorrr !!

avatar
Gulet_Gurlz
AUTHOR
September 23, 2011 at 2:19 AM delete

kesiannya kakak. :( . sabar la kak. :(

avatar
September 23, 2011 at 2:40 AM delete

salam . kak Lyssa , sabar ek . maybe c hacker tuu teramat2 laa jelez ngn kak Lysaa . Pika pown tahu blog kak Lyssa nie famous . Kak biarkan aje c hacker tuu . tp kne hati2 gak mane laa taw die nak kasi virus ke kat blog kak lyssa , bahaye gak tuu . nanti semua orang susah , pe lg akak kn .. sabar ea kak .

avatar
waniey cun
AUTHOR
September 23, 2011 at 7:21 AM delete

kak lyssa , sabar ek ... akak banyakkan doa lah .. kalau orang tu hack jugak ... Allah akan balas balik ...

avatar
Aqilah Yazid
AUTHOR
September 23, 2011 at 8:30 AM delete

kcian nye kak lyssa.... moga2 die yg mengehack tu bertobat la... aminn...

avatar
Hwang Hyun Ah
AUTHOR
September 23, 2011 at 11:05 AM delete

adess~ kesian kak lyssa...
kalau sayelah,, dh lame saye cari budak tuh... bagi pengajaran sikit.. eh bukan sikitlah banyak!!

avatar
E'an
AUTHOR
September 23, 2011 at 11:06 AM delete

kesian kak lisa , tembak jea orang mcm tuh

avatar
Yunn Sarah
AUTHOR
September 23, 2011 at 12:16 PM delete

cian dye ... beliau tuh dengki kot

avatar
Yunn Sarah
AUTHOR
September 23, 2011 at 12:16 PM delete

cian dye ... beliau tuh dengki kot

avatar
era97
AUTHOR
September 23, 2011 at 12:54 PM delete

sabo jelah.. sebelum dia buat apa2, baik kak lisa tukar password, diar dia takleh bukak blog kak lisa.. ha ha ha(aura jahat = =)

avatar
September 23, 2011 at 1:11 PM delete

hacker memang ramai sekarang ni. teruk betoi laa..gunakan ilmu kepakaran IT ke jalan yg salah..sabar kak lysa :)

avatar
MYUN!!
AUTHOR
September 23, 2011 at 3:15 PM delete

hey cik lyssa...
sye pon hacker...
tp hacker untok kenekan hacker yang buat kacau sahaja...(untuk makluman la)mcm yang t'jadi kt cik lyssa nie...

actually bnde nie leh d'selesaikan...
hacker nie nk blok pon x leh...
soo..kite kene hack dye blek...tp not a simple hack...

what u think??(bende nie salah n' jgn nk cube2 try...)

avatar
September 23, 2011 at 5:32 PM delete

kak lisa kerap la tukar pw kak lisa..

avatar
September 23, 2011 at 6:21 PM delete

kak lyssa..sabar je lah..maybe dia jealous blog kak lyssa famous..n maybe blog dia x berapa nk famous..kalau queen jdi kak lyssa mesti sedihhhhh sangat

avatar
aiNa eiNa
AUTHOR
September 23, 2011 at 6:57 PM delete

dya pown teringin na rsa famous. huhu saba jea la kak lysaa .
Smilee ;')

avatar
Ezzaty
AUTHOR
September 23, 2011 at 7:18 PM delete

kesian akak.. mmg jahatla dia ni..

avatar
Eyra Arezmie
AUTHOR
September 23, 2011 at 9:03 PM delete

Yoyo'o jex dye x tukar password. Hackers yg bodo x tuka r. Lw yg pndai dye tukar. Mse bulan pose ari 2 blog akk sy yg kene hack. Mmg ciba* r hackers ni!

avatar
Annisa' Najah
AUTHOR
September 24, 2011 at 11:14 AM delete

Ish... dengki lah tu punya org, nak hack2 lak. Biar dia dpt balasan nnt, sabar yew akk :)

avatar
Wan_hazel
AUTHOR
September 24, 2011 at 4:59 PM delete

lyssa..tuka pasword lagi lepas tu berhati hati kalau ade link yg pelik jgn masuk guna tu..jgn dedahkn email...jgn sibuk nak memandai verify acc yg dekat email ,walaupun email tu tulis Blogspot..yang tu teknik fishing....septutnya lyssa wat email utk fb lain dan email untk blog lain..so email tak terdedah..lagi satu log in blog hnya dari blog kita je k...

jgn log in dari link yg lain..cek link dulu baru sign in..kalau ade link yg tulis ripway or ape2 tu jgn log in dr situ...

keselamatan pasword tak kira pjg or pendek.Yang penting jgn cuai dgn teknik2 hack..ade yang menyamar "power of social engineering"..Lyssa sendri yg terdedah email or pasword lyssa dlm tak sedar..

cara terbaik tukar email blog kalau boleh..mungkin ada cara nak tuka email utk blog...

why we share..because we care..
so take it serius

DoTaNanG Cr3w
http://www.facebook.com/pages/DoTaNanG-Cr3w/153330794745313

avatar
fRyNcEsZ raRA
AUTHOR
September 24, 2011 at 11:13 PM delete

sabor dear..akak na adek pegang kata nie pai bile2..
"when life puts ue in tough situation,dont say WHY ME? just say TRY ME.! ;)
Kuat an semangat ye.?ue can do it.. (:

avatar
April 12, 2012 at 10:42 PM delete

cian akak.. ;'( tumpang sedihh gakkkkkk. huwaaaaaa TT_TT

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 7:45 PM delete

Kalau adik jpa org tu dh lama adik patah2kan jari dia tu. Menggatal nak hack blog org. Hiss. Sabar jelah akak.

avatar

Google+ Followers