Tak Suka Bila Jadi Benda Nih ! Apa Perlu Aku Buat ?

Gadis Kidal Berceloteh...
18/09/2011


.Assalamualaikum ^^

Hai Semua . Dah Dinner ke ? Blurpp ... Alhamdulillah Lyssa dah kenyang ni . Baru perkena bihun sup yang Lyssa buat semalam . Ada lagi hari ni . Perhabess .Sedappp ooo ..  lalalalala~
Hekhek . Korang amacam ? Makan pe ? kehkeh . makan tuh leklok . Jangan tercekik lak . Parah kangg.

Berbalik pada tajuk Lyssa kali ni kan . Ehem.Ehem. 
" Tak Suka Bila Jadi Benda Nih ! Apa Perlu Aku Buat ? "

Grr .. ! Nak tahu ke jadi apa ? Memang menggeramkan taw takk ?? Korang pun Lyssa rasa pernah alami benda ni . Bukak je dashboard konon-konon nak lah tengok korang semua ni hapdett apa . Tengok-tengok keluar benda nih ! Tak ke sakit hati ?

 

Argh ! Menyakitkan hati betul . Baru je bersemangat nak BW blog korang . Nak Comment-Comment Entry korangg . Tapi , apa Lyssa dapat ? Ishk . Asal bukak dashboard je jadi macam ni . Kengkadang tu mencikk sungguh bila jadi macam taw ?

Bagi yang PRO + PAKAR dalam blog ni kan ? Tolong Lyssa boleh ?

HELP ME ! Macam mana Lyssa nak baca entry yang korang hapdett nih ? Hmm :'(
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

69 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Cik Anis
AUTHOR
September 17, 2011 at 8:58 PM delete

Slalu ker jdi cam tu? Saya prnh lh jugak skali .. tension gila kowt !

avatar
Cik Anis
AUTHOR
September 17, 2011 at 8:58 PM delete

adakh saya org prtma komen ?

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
September 17, 2011 at 8:58 PM delete

eyqa biasa terkena tapi just refresh page . okay laa jadinya :)

avatar
September 17, 2011 at 9:02 PM delete

Jd cm blog kmii gak ---> padahai bru buad .. xD

avatar
September 17, 2011 at 9:02 PM delete

fizah nye blog pown selalu macam tu . x tau nape . hmm .

avatar
CikHoneyBee
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:05 PM delete

cik lyssa, cikhoneybee pun kdg2 jd cmtu.. mybe technical problem blogger kot.. hehehe

avatar
KeLLY
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:08 PM delete

eee ,,, sya pon pernah mengalami keadaan cm begitu lah , tapi aku relond blik , ok jak pon ! mayyB cara 2 blh m'nolong . ^^

avatar
September 17, 2011 at 9:08 PM delete

refresh je ..
ataupun log out , pastu login balik :)

avatar
haniada
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:08 PM delete

saye pernah kena jugak..
cuma saye try refresh atau logout lepastu sign in balik..

avatar
September 17, 2011 at 9:09 PM delete

@Cik Anis

aahh . mmg selaluu . gila tension !!

avatar
September 17, 2011 at 9:10 PM delete

@Eyqa Hasnan

refresh bnykk kali dahh .tak jadi2 jugak lah :(

avatar
September 17, 2011 at 9:10 PM delete

@Saia tak chumill

aah . tuh lah pasal . germa btoii oh .

avatar
September 17, 2011 at 9:11 PM delete

@Zue

Dah refresh banyakk kali dahh . tak menjadi jugak le :(

avatar
September 17, 2011 at 9:11 PM delete

@CikHoneyBee

mybe lah kot.. tapi , tak kan hari2 mcm tuh . Lyssa hari2 ooo . setiap masa :(

avatar
September 17, 2011 at 9:12 PM delete

@Fatin Nabila ♥
uhuu.. dah buat bnda tuh dahh . tetap jadi mcm kt atas nehh :(

avatar
Cik Anis
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:16 PM delete

Mungkin k.lyysa jdi cam tu, *tiap2 ary lak* sbb k.lyssa follow bnyk sgt blog kowt..

avatar
PokCik BoTak
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:17 PM delete

refresh je... biasenye line lembab jd camtu

avatar
September 17, 2011 at 9:18 PM delete

@Cik Anis

HAHA . ye ehh ? aduhh . so nak buat mcm mana nehh . sedihh nyer~

avatar
budakampung
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:19 PM delete

gua pon slalu kena..tapi lepas reload ok baliklaa..lyssa langsung tak boleh ke??

avatar
September 17, 2011 at 9:19 PM delete

@PokCik BoTak

OHH , betul ker ? line sini tak de lah lembab saangat. Dah berjuta kali refrsh dahh .tak jadi ape .tetap sama la. ~

avatar
September 17, 2011 at 9:20 PM delete

@budakampung


aahh .langsung tak bolehh . tuh yg pelik tuh ~

avatar
RaiHana Rai
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:23 PM delete

Ya Allah,mmg kerap jd mcm 2,sumpah sakit hati..tapi nasib baek ad lg ble da refresh.. :D
sabar ea kak lyssa.. :)

avatar
nadieya
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:24 PM delete

@Cik Anis

cube lyssa click learn more

avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:28 PM delete

ieyza pun selalu jadi mcm nie.. rasa geram jer..

hpir beberapa minggu gak la jadi mcm nie.
tapi ieyza bw guna google reader kan ade..
cuba la.. ^^

avatar
Amalina
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:31 PM delete

SIS, Lina dah 3 bulan kena macam ni. Taktahu nak buat macam mana dah :(

avatar
September 17, 2011 at 9:36 PM delete

Lat'z pun pernah kena hari tu...refresh punya refresh..log out n log in..dapat juga..

avatar
iqwanroslanni
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:36 PM delete

saya pernah jadik saye buat bodo jerk ek esok dah ade balik

avatar
September 17, 2011 at 9:40 PM delete

@nadieya

dah click . keluaq binatang apa ntahh .

avatar
September 17, 2011 at 9:41 PM delete

@RaiHana Rai

huhu. Lyssa reresh pun tetap takk mnjadii ooo ;)

avatar
September 17, 2011 at 9:41 PM delete

@ieyza afieyna

aah . btol jugakk . google reader . hampir terlupa . thnx yer :)

avatar
UmmiSyuhada'
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:41 PM delete

sy pun slalu jgak kna tp klau sy...refresh je dah baik ~~~

avatar
September 17, 2011 at 9:42 PM delete

@Lady Diana @ Lat'z

huhu . untung lah boleh dapat cm tuh . Lyssa tak dapat~

avatar
September 17, 2011 at 9:44 PM delete

dah selalu dapat macam tu..
tapi bila refresh page , dia elok balek..biase la..dia nak gurau2 kan..hehe

avatar
Anna Leopard
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:47 PM delete

Same laa, dah refresh pon same je kan. dah lame macam ni.. geramm. wuwuu

avatar
September 17, 2011 at 9:48 PM delete

leen pun manyak kali jadi , tpie lepas refresh dia oke dah :)

avatar
anyss
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:54 PM delete

sign out. habis citer :) HAHA

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
September 17, 2011 at 10:02 PM delete

@Lyssa Faizureen lol ! macam tu pulak . masalah dalaman lettew kak lyssa oi :XDD

avatar
Hwang Hyun Ah
AUTHOR
September 17, 2011 at 10:53 PM delete

kak lyssa,, tekan refresh jew..
kalau x jadi jugak,, kak lyssa log out pastu log in balik...
Kalau dua2 tuh x boleh jugak,, follow jew sesape,, nanti diye keluar blog2 yg kak lyssa ikut tuh...
saye akan buat cam ni lah bile berlaku macam tu kat blog...
Kalau ketiga-tiga care tuh x leh jugak,, entahlah...
Just nak membantu jew...

avatar
SyUhAdA
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:04 PM delete

sme laa..slalu jgk jd cmnie..
refresh byk kali..bru ok..

avatar
Ivy Wong
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:07 PM delete

kak lyssa refresh page..
qalo ta ley gk...
kak lyssa g fb jap..
o g wt benda lain jp..
pastuh refresh alek home page blogger ni...
knfem ok alek...
ite pun kena...><

avatar
Cik Pelangi
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:10 PM delete

blog sy pown da jdi cmtu..huhuhu :'(

avatar
September 17, 2011 at 11:13 PM delete

pernah gk jd byk kali
tpi lpas dh sign out
lma dlm berjam jgk la
pastue sign in blik
bru ok

avatar
September 17, 2011 at 11:15 PM delete

pernah jadi camtu gakk..saya just reload/refresh beberapa kali pastu dah ok=)

avatar
September 17, 2011 at 11:27 PM delete

kadang2 da refresh banyak kali pon still xkluar2 ,
mmg tension , nak xnk ,
kene add balek , 2 pon kalau igt laa .
leceh kan ?

avatar
September 17, 2011 at 11:34 PM delete

kak lyssa,
sy pun kdg-2 jd mcm uh. cube pegi kt mane-2 then pegi dashboard balek. mesti ade

avatar
September 18, 2011 at 12:13 AM delete

sy pnah juga jadi mcm 2...tapi after refresh , ok balik pun ...

avatar
September 18, 2011 at 12:14 AM delete

penah bace satu tip dri satu blog nih...dia kte klau jd camni kene tkn refresh je...nnti dier kuar blk....harap kak lyssa sabar menghadapi dugaan...hehehe

avatar
coklatberapi
AUTHOR
September 18, 2011 at 12:35 AM delete

hehe selalu gak jadi macam tu..grrr!!

avatar
Adi Aziz
AUTHOR
September 18, 2011 at 12:40 AM delete

refresh jer...tekan F5...okay balik...kan? ^^

avatar
Eyfa Zalifa
AUTHOR
September 18, 2011 at 1:14 AM delete

akak reload je..kalau dh reload tu dia dh ok balik..saya slalu kena..but after reload,ok:)Hope works 4 u:)

avatar
Mrs.A~
AUTHOR
September 18, 2011 at 2:13 AM delete

blog ara pown slalu jdik cmni.. p ble refresh blik ok la :)

avatar
Ah Long
AUTHOR
September 18, 2011 at 2:33 AM delete

tah la lyssa. along x penah jd lagi. (T_T)

avatar
Ninie
AUTHOR
September 18, 2011 at 3:24 AM delete

Lyssa...ada masalah ni. Tgk blog Ninie rosak ada tulisan amenda kat atas tu gara2 paste code utk wat blockquote....nak nangis rasa ni. Dh la x menjadi, pastu rosak blog...waaaa....dh try delete semula, tp x jd dh. Tolong ajar ye Lyssa, bg scrpting asal biar ada navbar dashboard semula...hehe....merayu neh!

avatar
erna syazwana
AUTHOR
September 18, 2011 at 7:47 AM delete

Pernah jadi jugak once.tetibe cam cuak, apahal nih?haha..tapi cam dorang cakap lah.after sign out, sign in balik.baru ok.huhu.

avatar
FAUZIAHAHMAD
AUTHOR
September 18, 2011 at 10:20 AM delete

baru je jadi cam tu tadi....:(
refresh je balik dah ok...

avatar
atien auburn
AUTHOR
September 18, 2011 at 3:03 PM delete

refresh jaa, elok la dia :D

avatar
Qienah
AUTHOR
September 18, 2011 at 8:02 PM delete

btol 2..biasa qienah refresh je..pastu jd ok..:)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?86fbcbfed752e3b41e4a8ccd212b1a10

avatar
September 19, 2011 at 12:12 PM delete

saya jugak ada dulu..pernah kene..sakit hati gak..tapi syaa refresh je..lelame dah ok balik..boleh dah bw kawan2..hikhk

avatar
December 29, 2011 at 6:20 PM delete

saya sedang alaminya..
sedih tau.

avatar

Google+ Followers