Alamak ! Korang Dah Salah Paham Nih :)

Gadis Kidal Berceloteh...
19/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy  . Memang korang salah paham kan . Salah paham sebab tak ikot STEP ! Ehh . Step ? Step Tutorial ke ? HEHE . Alahai . Mana de step tutorial . bukan . Bukan . Step yang Lyssa suruh ikut tuh ler . haaa . kan dah salah paham . Siapa suruh tak ikot step ? Aduiyy . Kesian nyer~


Ingat korang paham bila baca ENTRY INI . Rupa - Rupa nya , tak ! Sedih pun ada . Rasa nak je menangis bertimba - timba .. Biar banjir blog Lyssa nehh haa . Pada muka tak dapat ikot tuto . Werkk :p
Ehh . tak lah . Gurauu . Tiba - tiba rasa kuciwaa lak dan tiba - tiba hati mengetuk dan berkata :


"Haa , tu lah . Aku Suruh ikot step , Tak nak ! Kan dah kompiuss ~
Tak pasal - pasal aku kena maki balik ~hahaha"
 
Lyssa bab perkena orang .. puhhh ! Tak tau nak kata apa lah . HEHE . Nak kena orang , tapi  ,tak betul caranya . Kan orang dah salah paham ! Okeey  , now Lyssa nak buat pengakuan nih.

BLOG yang korang pergi tadi tuh , iaitu BLOG KIDALLIXIOUSE tu kan , memang dan SEMEMANGNYA BLOG LYSSA ! Blog KEDUA Lyssa . Aduhhh . tuh lahh . tak ikot step . kan Lyssa suruh baca Entry tuh kan ? hehehhe  . Nasib lah nak paham kot mana . Tapi , yang sahih nye , itu memang blog Lyssa .



BUKAN ADA YANG MENYAMAR ATAU MENJADI KLON/FAKE LYSSA ?  Maaf buukkk ;)


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 19, 2011 at 11:26 AM delete

mybe sbb tajuk entri yg kak Lyssa gune tu kot..diaowg terus serbu g komen..tanpa bace entri yg akk tulis tu.
btw , blog ke-2 akk Lyssa tu..cantek! ^^

avatar
Lissa
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:30 AM delete

hahahahha.kantoi dah.bace tajuk entry terus komen. tak bace smpai habis... adehhhhhh=.=!

avatar
October 19, 2011 at 11:31 AM delete

laa blog ke-2 lyssa kerw ? ingtkn perwla tdy .. huhu .. btw cntk la blog towh ..

avatar
October 19, 2011 at 11:38 AM delete

hoho bila dah post komen. br belog kedua appear..~ tertipu sudah

avatar
IEQAH
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:39 AM delete

ciss...mmg lyysa yg nk kena panggg ni..HEHEHE..amboii blog kedua yee.. special letweww

avatar
eyda
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:41 AM delete

ceit..naseb x percaya BULAT2..HAHAA

avatar
Aieyn Bf
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:46 AM delete

best pulakk lagu dlm blog tuhh :)

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:50 AM delete

Blog yang satu lagi pown cntik jgak...

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:50 AM delete

Blog yang satu lagi pown cntik jgak...

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
October 19, 2011 at 11:52 AM delete

Belog yng stu lgi pown cute jgak...

avatar
mishnurlin
AUTHOR
October 19, 2011 at 12:19 PM delete

blog yg kedua tu pun comei jgak..:)

avatar
EndyScenes
AUTHOR
October 19, 2011 at 12:46 PM delete

@♪ cik katak ♪

banyaknya blog ~ da famous right (;

avatar
Fiza Diaries
AUTHOR
October 19, 2011 at 2:45 PM delete

hampir terpedaya..btw cantek la blog lyssa yg 2..:D

avatar
October 19, 2011 at 4:38 PM delete

heheh. queen rasa bertuah pulak coz x pernah salah paham tentang blog ke-2 kak lyssa tuh. first time menatap blog LyssaSecret..,queen terus search FB kak lyssa n jumpa link Blog Kidallixiouse.. :)

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 19, 2011 at 5:30 PM delete

nasib gk tracy mmg tau lyssa ada blog yg satu tu :D

avatar
My Life Story
AUTHOR
October 19, 2011 at 10:01 PM delete

ape link blog klon tu???nk nengok juge...

avatar
era kecik
AUTHOR
October 23, 2011 at 10:13 AM delete

oh, era dah lama tau yang kak lisa ade 2 blog.. hehehe,.. tapi masa bace entry ari tu,, terkejut jugaklah.. teringat kes ari tu,, yang ade orang tiru link kak lisa.. hehehe

avatar
October 29, 2011 at 4:36 PM delete

hahaha . . dh tahu dh . .
kak lyssa memang x qeti dowk diam . .
langkawi ngn pulau pinang dekat ja . . langkawi hack pulau pinang baru tau . .
hahahaha

kiding only <3

lap u kak lyssa ^_^v peace
hahaha

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers