Awak .. Awak Follow Saya Sebab Apa ??

Gadis Kidal Berceloteh...
26/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

(Pastikan , Anda Baca Semuanya Sekali Yer?)


Eh , ada tak dekat sini yang tertanya - tanya , kenapa diorang follow aku ? Apa yang hebak nye dengan blog aku neyyy ? .. Ishk ! Ishk ! Pelik betul lahh ~ . ~ Mesti ada kan ? HEHEHEH. Kalau ada , jom hayati lagu ni dulu .  HAHA . 








Haa . Macam mana ? Ada kena mengena takk dengan topik Lyssa hari ni ? hehe~ Saje je lah untuk santapan mata korang yang  tengah ngantok tuh kan , tengahari rembang nehh . ? Bila dengar je lagu tu , jadi happy semacam je kan ? Oke !!! STOPPP ! Berbalik pada tajuk kita hari ni ..

Awak Follow Saya Sebab Apa ????

Adakah Awak Follow Saya Sebab :

  
Saya Comel / Cantik / Cuns / Kachak / Bergaya ?
Hee . Okeyy , ada jugak yang follow disebabkan tak tahan tengok muka bloggers tuh , cuns + kachakk nak mampuihh ! " Perghhh . Gila Cuns , blogger nih . Aku nak Follow dia lahh ! "Errrr ~ Patut ke , someone tu follow sebab bloggers tuh ada rupa ? Itu hak individu masing - masing okeyy ... Tak payah nak memutar belitkan keadaan ^^


Blog Saya GILA Cantikk Omeyy - Omeyy Gitu ?
Ishkk . Ada jugakk yang follow blog disebabkan kecantikan dan keunikan bloggers itu design blognya . Siapa follow sebab neyy ? Angkat ketiakk cepat !! Itu pun terpulang pada individu itu sendiri jugak . Tapi , Lyssa rasa orang banyak follow disebabkan kecantikan blog bloggers itu sendiri . " Kalau blog kau tu cantik , aku follow ! Kalau tak cantik , aku pangkah laju - laju " ! Ishkk ~ Betapa kejam nyer jika ada yang berkata demikian . Cuba korang fikir . Macam mana pulak , kalau blog dia menarik , tapi tak lawa . Orang tak follow . Tak kesian kan dekat orang tuu ? Tak baikk taww!


Gaya Penulisan Saya Yang Kebaabommm Gitu ?
Cer mengaku ! Mengaku cepat . Nak mengaku ape nye ? Ye lah . Mengaku lah , kebanyakan orang akan follow blog yang mempunyai gaya penulisan yang menarik . Menarik macam mana yer ? Apa maksud Lyssa ?! Oke . Macam nih lah . Contoh yer . "Wahh , tadi kan aku pergi kedai tuh , tetiba ntah macam mana , aku tersepak tin kosong tuh , lalu tersungkuq plush terduduk bontot aku nih haa sentuh jalan tar yang hitam legam tu" . Tu diaaa~ Punya panjang ayat kau nyahh ! Menarik bukan kalau dapat buat ayat macam tu , dan akan membuat kan ramai yang tertarik dengan gaya penulisan kita . Tak gituu ? hehe~ Sorry . Lyssa tak reti buat ayat kebaabom !


Awak Kesiankan Tengok Follower Saya Se-Ciput Je ?
Ye . Lyssa tahu ! Ada juga blogger yang sangat prihatin dengan blogger yang lain macam ni kan . "Ishk , kesian nyer tengok follower dia .. Ada 5 follower je ? Meh aku follow ! Sekurang - kurangnya , follower nye bertambah juga jadi 6 "! Haa . serius , memang berhati mulia sungguh ! Keep it up ! I likee lah . Baguslah macam tu kan . Sekurang - kurang nya dia ingat dulu - dulu pun followers blog dia macam tu jugak . Ingat ! Semua blogger , bermula dari bawah . Mana ada yang terus mencacak naikk ! Must be remember that ! =)


Follower Saya GILA Beriban Meletopp ?
Comfirm ada kan ?? Tengok je follower dia tinggi menggunung . Terus je nak follow ! "Makk Aii ! Gila banyak follower budak nih ! Mesti best blog dia . Aku pun nak follow jugak lah !" hehe  . Lyssa macam nih lah dulu . Pantang nampak follower ramai , mesti laju je tangan nak follow . Tapi , sekarang takk ! Follower ramai ke , tak ke , Lyssa tak kisah . Kalau Lyssa rasa nak follow , insyaAllah Lyssa akan follow yer =)


Blog Saya Banyak Tips / Informasi / Tutorial ?
Tak dapat dinafikan lah . Bloggers or pembaca sekarang suka akan tips dan informasi yang menarikkan ? Bila ada je tips ke , tutorial ke . Laju je tangan nak klik link tu kan ? Nak pulakk orang dok ping sana - ping sini .  Pantang nak tips or tutorial terbaru ! kehkeh . "Wahh ! Dia dah keluar dah tutorial terbaru dia . Nak tengok ciket . Best sangat ke semua tutorial dia ? Serius ! Memang best ! Aku follow lah !" Ada kan .. yang sikapnya sedemikian rupa ? Terpulang lah yer ! =)


Saya Follow Awak ??
HEE . Ni kes "I follow you . U follow i balik lah neyy eh?" Banyak jugak yang macam nihh . Terutamanya nyer bagi newbie yang dahagakan followers . Betul jugakk tu . Orang - orang baru kan . Tengok je blog orang lain dah mencacak je followers nya . Terus ternganga mulut sebab terlalu haus dan dahagakan followers . Ingat dik ! Followers ramai pun kalau tak de siapa nak baca pun , tak guna jugak kan ? Followers ramai pun kalau nak menyombong tak tentu pasal pun  , tarakk guna gak en ? So , bersyukur je lah apa yang anda ada sekarang =)


p/s : Psst ... So , macam mana ? Dah habess baca kan .Pendapat korang ? :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

82 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 26, 2011 at 1:52 PM delete

sbb ad byk tips dgn tutorial yg snang nk ikt ^^

avatar
Dyla Adlina
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:52 PM delete

Saya follow blog awak, sebab semua di atas! Tutorial yg sangat berguna :)

avatar
Syieda_Joy™
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:53 PM delete

sebab tuto...^_^ thanks heee

avatar
October 26, 2011 at 1:54 PM delete

SYA PILIH INI "Blog Saya Banyak Tips / Informasi / Tutorial ?"

avatar
SUFIANA1992
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:54 PM delete

Nurul lak akn follow blog seseorng tu klu die kekurangan followers... ha5.. mcm 100 ke bwah... terutamenye yg followers die kurng dri 10..

avatar
... ^^
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:55 PM delete

hye kak lyssa..
klo sy, sy follow akk sbb
belog akk kemas..
comel n pinky..
bnyk tuorials..
suke bace gaye tulisan akk.

yup, jujur dr haty. ahaks2.. :)

avatar
Ibnu isa
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:59 PM delete

follow sebb u my sifu lor dik.. klu xsebb lyssa blog sedar xder lh semeriah skunk.. wlupun xlah semeriah lyssa.. huhuhu

avatar
-✿Ayu✿-
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:00 PM delete

ayu follow lyssa sbb tutorial lyssa...hehehe

avatar
Eira Adiera
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:01 PM delete

follow sebab.........................
xdak sebab,sebab banyak sangat..hehe:)

avatar
October 26, 2011 at 2:02 PM delete

Saye follw awk sebab nak tgk tutorial awk yg best2 ni..^_^..hehe

avatar
tiEya_iz0ne
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:03 PM delete

sebab akak chumil n belog akak best . ngeee ~

avatar
October 26, 2011 at 2:03 PM delete

Saya FOLLOW sebab saya SUPPORT blogger tu..
Tapi, kalau entri blogger tu macam SAMPAH, memang TAK arrr jawabnya..

avatar
ruby sarip
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:05 PM delete

aiyya. tersentuh hati den bace entry adik nie.. huhu

avatar
October 26, 2011 at 2:08 PM delete

Sebab saya suka Blog kamu.. Salam kenal dari Indonesia.. Follow me back dong!! And invite Ur friend please...

avatar
era kecik
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:10 PM delete

saye follow kak lysaa sebab...

saya suka kak lyssa.. hehehe

avatar
A-Mizzle
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:10 PM delete

Kak lyssa, pls follow blog aina yg seberapa nieh..Aina ada 5 saja follower akak..btw, i love reading your blog! http://a-mizzlepunyablog.blogspot.com/

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:12 PM delete

waaa..bila makcik berleter T_T..hehehe..blh ku tau knp Lyssa follow blog ku?

avatar
October 26, 2011 at 2:14 PM delete

yg pertama , kedua , ketiga and yg keenam...itu sebab nye ♥

avatar
aTisH hasHim
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:15 PM delete

saya follow awak sbb awak terbaek !

hahahahaa :)

avatar
*ZaFirAh*
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:19 PM delete

Thank u for sharing!
Fira suka sangat baca entry2 akak,best2 semua!^_^

avatar
Cik Kira
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:19 PM delete

hehe3 . btol laa kak lyssa ! stuju sangad entry ni . haha3 .

avatar
mizz shaa
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:20 PM delete

blog yunk menarek claluw owg ~FOLLOW~ cm sis lyssa

avatar
tyra uyura
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:25 PM delete

wah3.. :D

bagi tyra kan, tyra prefer follow blog yang active .

so, takde la hari2 bukak dashboard semua entry lama.. yedak cik lyssa?

avatar
October 26, 2011 at 2:26 PM delete

Saya follow sys sebab semua sebab.Acik gitu??^^

avatar
WaniZakaria
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:26 PM delete

saya follow sebb lyssa aktif blogging.plus bnyk info dlm blog. :)

avatar
Huda Diaz
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:30 PM delete

"Gaya Penulisan Saya Yang Kebaabommm Gitu ?"
nak kata kebaabommm tu tak lah, tapi comel. haha relaks je baca. takde tekanan nak cepat habis, ataupun tak nak habiskan.
:D

avatar
izamin
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:31 PM delete

wahaha.. setuju gler la... :) blog lyssa ni macam2 ad la... menarik tertarik la...

avatar
Wany Zaman
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:31 PM delete

Blog lysa cantek .. :)

avatar
Farah Azurah
AUTHOR
October 26, 2011 at 2:37 PM delete

fara da follow lysa sblom lisa msuk mjlh remaja lagi..time uw follow lysa sebb nk guna tutorial lysa.. :D

avatar
October 26, 2011 at 2:38 PM delete

bagi mimi pula blog akk lyssa sANgat comel , ada tuto , ada tips yang menarik, ada bagi freebies and akak seorang yang comel , blog akk also kemas , enrty menarik . heeh !

iLIKE ALL FROM U BLOG KAKAK LYSSA

avatar
October 26, 2011 at 2:49 PM delete

sbb tutorial akk mmg bagus dan sng nk phm :)

avatar
October 26, 2011 at 3:11 PM delete

aku follow ko sebab ko famous..haha

boleh jadi kan??

avatar
October 26, 2011 at 3:14 PM delete

blog lyssa banyak tips / informasi / toturial.. nice blog

avatar
azilinda ali
AUTHOR
October 26, 2011 at 3:17 PM delete

sebb blog leysa banyak membantu bloger seperti sye dengan tutorial yg lisa buat...

avatar
MBoyzz
AUTHOR
October 26, 2011 at 3:17 PM delete

aku x follow sbb aku x tau....
knaper aku mesti follow

avatar
nabByla
AUTHOR
October 26, 2011 at 3:31 PM delete

sbb blog awak byk tips dan tutorial. :)

avatar
October 26, 2011 at 3:52 PM delete

masing-masing ada hak tersendiri. depends pada someone larh ;)

JOM BACA & KOMEN : Mangsa Fesyen Ala-Ala Lady Gaga

avatar
nasha sanza
AUTHOR
October 26, 2011 at 3:53 PM delete

saya follow awak sebab awak best!!wink2!

avatar
kak rose
AUTHOR
October 26, 2011 at 3:58 PM delete

sbb dri blog lyssa la kak rose belajar cmner nak cntikkan blog! (^__~) terime kasih byk2x dear! n xlupe... sbb PINK! comey~

avatar
October 26, 2011 at 4:12 PM delete

hehe. sy follow blog kak lyssa sbb tuto, sbb comel, sbb rmai follower, and sbb suka bace entry xD

bukan saje2 :)

avatar
October 26, 2011 at 4:13 PM delete

hehe. sy follow blog kak lyssa sbb tuto, sbb comel, sbb rmai follower, and sbb suka bace entry xD

bukan saje2 :)

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:19 PM delete

follow cni sbb blog ni best!cute ngn pink! (i luv pink too)..
pas 2 lyssa cute & mesra! hihi..

avatar
Farah Lokman
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:20 PM delete

semua sebab di atas kot :D

avatar
smilenajah93
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:22 PM delete

tips n tutor tu best ! heee . mmg akan klik punye lah ~

avatar
Isha
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:31 PM delete

Saya follow awak sebab awak punya blog cantik tambah lagi ada tutorial yang bagus2.

avatar
Diyana
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:41 PM delete

follow akak sebab follower akak beriban.

dan paling sadis kita baru kenal blog akak ni.Nasib baik kenal blog ni

blog ni bestt + cantik

avatar
diny.syazwani
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:42 PM delete

diny follow k.lyssa sebab :-

1 . blog k.lyssa cantik
2 . banyak tuto , dan diny selalu refer kt sini kalau nak ubah blog diny .
3 . k.lyssa punya pst best .
4 . k.lyssa comel :)

kbye ^^.

avatar
October 26, 2011 at 4:57 PM delete

sebab tuto & awsme blog ... keep it up sis ! XD

avatar
October 26, 2011 at 4:57 PM delete

sebab tuto & awsme blog ... keep it up sis ! XD

avatar
October 26, 2011 at 5:03 PM delete

sebab akak cantik dan banyak tuto yg best, mudah fhm ^^

avatar
PeJuAnG CinTa
AUTHOR
October 26, 2011 at 5:15 PM delete

saye pon tak tahu sejak bile saye follow awak =P

avatar
October 26, 2011 at 5:25 PM delete

miss purple follow lyssa sbb byk tutorial yg bagus2 dan blog lyssa yg cantekk
haruss follow :)

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 26, 2011 at 5:56 PM delete

tracy pulak follow lyssa sebab ada tutorial n tips2......

avatar
teh o beng
AUTHOR
October 26, 2011 at 5:58 PM delete

baru je nk tny dah ada entry nih..hehe

i mention ur blog here..kalo sudi singgah la ..hehe :)

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/10/camna-fatin-liyanalyssa-faizureenyuyu.html

avatar
AyiLarimA
AUTHOR
October 26, 2011 at 6:17 PM delete

Nak tahu sebab apa Mira follow blog ni?
Sebab masa tu Mira tgk cri mcm mana nk CENTRE kan HEADER BLOG. Mira tnye sorang teman blogger ni, so dia bagi link url blog Lyssa.
Begitulah cerita nye. hehe.
Nak tahu sbab je kan? Mira melalut bgtau cter pulak. hehe, so paham2 jela nape Mira follow ye :)

avatar
AyiLarimA
AUTHOR
October 26, 2011 at 6:17 PM delete

Nak tahu sebab apa Mira follow blog ni?
Sebab masa tu Mira tgk cri mcm mana nk CENTRE kan HEADER BLOG. Mira tnye sorang teman blogger ni, so dia bagi link url blog Lyssa.
Begitulah cerita nye. hehe.
Nak tahu sbab je kan? Mira melalut bgtau cter pulak. hehe, so paham2 jela nape Mira follow ye :)

avatar
man
AUTHOR
October 26, 2011 at 6:23 PM delete

a lot of good tutorial & tips.

avatar
starzieti
AUTHOR
October 26, 2011 at 6:58 PM delete

saye follow awak sbb bnyak tutorial. i like ! :D

avatar
ShahzCudin
AUTHOR
October 26, 2011 at 7:28 PM delete

follow sbb byh tips n tutorial..tq sbb berkongsi ilmu..

avatar
October 26, 2011 at 8:02 PM delete

sy follow sbb sy suka sume sal blog ni n lyssa.. npew lyssa folo sy lak? :P

avatar
Bella
AUTHOR
October 26, 2011 at 10:51 PM delete

Saya Follow Sebab Saya Suka Segalanya Diblog Akak Nihh . Tuto, Cerita , Best Lah :)

avatar
zaty
AUTHOR
October 26, 2011 at 11:04 PM delete

follow kak lyssa coz byk tutorial yg brguna n mnarik. :)

avatar
QasehCinta
AUTHOR
October 27, 2011 at 2:35 AM delete

follow sebab macam2 ada kat blog lyssa ni...^_^

avatar
October 27, 2011 at 6:21 AM delete

tuto and tips yang terbaik membuatkn org tertarik dengan blog lyssa :)

avatar
Mila Ahmad
AUTHOR
October 27, 2011 at 11:16 AM delete

kak mila dulu follow sebab tutorial dan tips hehe...

avatar
afina rahmat
AUTHOR
October 27, 2011 at 5:02 PM delete

tak suka point yg last tu .. selalu je ada org ckp "follow sy balek eh" err ... kak lyssa folo berpandukan apa?

avatar
aimie amalina
AUTHOR
October 27, 2011 at 6:31 PM delete

kekeke
pendapat sy adik lyssa comei
adalah sama dgn adik comei ni

kikiki
dulu kisah jugaklah nape org polo aku ni
skrg ni cm dah x kesah
tu option org kan
x leh pakse2 ni

nnti kite kene pakse balik =]

avatar
Anasyg
AUTHOR
October 29, 2011 at 2:22 AM delete

serius setuju = kalau ramai FOLLOWER tapi takde org baca buat pe

avatar
October 29, 2011 at 5:56 PM delete

saya follow . . .
kalo sy rasa nak follow sy follow la ..
hahaha . .

tp sy akan terjah blog sy tarik perhatian sy . .

terutama blog kak lyssa <3

kak lyssa comey , penulisan kebabOmm . .
hahaha . .

xde lah . . sy suka baca kak punya story <3

best ~

avatar
Fikeiyka Aida
AUTHOR
November 1, 2011 at 2:21 PM delete

aLAh,...
AdEk fOlLoW AkAk pOwN SbAb aKaK pUnYeH BlOg nIyH JeWp yG DpAt tLoNg aDeK Nk uBaH PaPe yG SeSuAi dGn bLoG AdEk nIy......

KuIkUiKuIkUiKuI..........

avatar
December 4, 2011 at 11:51 AM delete

sebab banyak tepek gambar yang dah edit
super giler putih + kiut

sebab kedua belog comel sanagt2 dan tutorial mmg senang difahami

go lyssa

P/s: sebab lain ...suka org nama lyssa. errr... ini boleh jadi sebab juga tak dear?
=)

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
January 1, 2012 at 1:03 PM delete

Nak tahu nape saya follow blog awak? haa,meh sini nak crite.pertama,Tutorial yang berguna,kedua,blog yg indah,kemas , dan cantik.

avatar
FaFa Remina
AUTHOR
February 1, 2012 at 3:49 AM delete

wah.. nice nie.. sya follow lyssa sbb byk sgt tutorial , lyssa x kudukutt ilmu..ekekeke~~ n yg plg last mmg sya dahaga sgt2..hiihihihi :P

avatar
gustiputri
AUTHOR
April 28, 2012 at 10:05 AM delete

sebab awk bg ilmu yg sgt byk!
akak dah letak gadjet utk folo blog akak,ritu awk ade singgah tapi x leh nak folo.kih2..thanxla ye lyssa.
keep blogging,byk pahale awk..

avatar
saya liea
AUTHOR
August 4, 2012 at 9:30 AM delete

sy suka post ne !!! mg Betoi ne dahagakan Ilmu..;)

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 5, 2013 at 2:38 AM delete

sya follow blog ini sebab bnyk tips hehehe.......
penggunaan bahasa pun senang faham

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 8:47 PM delete

Akak yang no 1,2,3,5,6. :) Jujur.

avatar
January 5, 2014 at 11:54 AM delete

saya follow blog diorang pun sebab entry dorang best menarik..hehe..

avatar
Cindy Raviga
AUTHOR
July 18, 2014 at 9:49 PM delete

heheh, awal2 la saya follow minta la follow balik, tapi saya la follow tengok lok isi, iye tak cik lyssa? hheh, but nice post akak ^^
http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/

avatar
September 4, 2015 at 7:51 AM delete

saya follow kak lyssa sebab kak lyssa cantik :P
blog kak lyssa jugak cantik :P

avatar

Google+ Followers