Cishh ! Celaka Punya Kasut !~

Gadis Kidal Berceloteh...
16/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Heyyoo . Lyssa Baru Je Balik Dari Library Nih :)
Seperti yang korang semua tahu kan , Lyssa pergi Libarary tadi !

STUDY !! STUDY !! STUDY !!

 

Kan ? Kan ? Kan ? Korang tahu kann ? ehee~
Mesti lah tahu , sampai 100 orang like ! Huhuhuhu~ 

Oke . Memang kusyuk habess lah nih kan , dok study ! HAHA
Nak tengok takk kekusyukan Lyssa men-study kan diri sampai pecah abis otak nih?
Hancur berkecai ooo . Jenuhh nak sambung balik urat-urat dalam otakk tuh . HAHA

NAHH ! Budakk GILER Study . Bersepah Habess Meja ! hahahahaha~

 Bukti : Aku Budak Kidal ! HAHA ~

Ni Haa . My Besties . CIK NYNNA
 
 
Kusyukk Giler kan , kami STUDY ? Maklumlah . Exam nak Dekat ! HAHAHA
Exam ape ntahhh ~


Tapi kan ! Bukan itu , yang Lyssa nak persoalkan !!!!
Bukaaann ! Bukaaann !

Tengok Tajuk Kali ni pun tak de kena mengena dengan Aku & Cik Nynna study kat library =)
Tajuk nampak kasarr kan ?
Memangg pun . Ahhhh !~
Tukar kepada membahasakan diri aku ! Baru syiokk nak baca kan ?


Oke . oke , aku citer !

" Tadi , time aku dekat library dok study kan , tetiba je aku rasa nak terkucir . haha .
Lepas aku bagitau Nynna , aku pun pergi lah jalan ke toilet dengan lenggang lengguk aku tuh lah kan ? Tuppp . Tuuppp .Tuppp . Flashhh !!!!!


Okee . Time aku on the way nak ke meja study tu kan , tiba-tiba .............


<<<<<<<Pluppp !!>>>>>>>>>
Aku terdengar satu bunyi yang agak pelik lahhh .
Memang pelik ! Tak pernah pulak aku dengar bunyi tu , before nih .
Jalan .. jalan .. jalan .. Bunyik lagii .

Pluppp ... Pluppp .. Pulpppp !!

Ahhh ! Bising je ahhhhh ..
 Time aku dok jalan tuh , Saja lah aku pandang dekat bahagian kaki comel aku tuh kAn .
Tengok - tengok , Mak Aiiiiii ! SEBELAH TAPAK KASUT AKU TERCABUTTT !!

Celaka Punya Kasut ! 
Grrrr . Memang time tuh , rasa nak maki hamun je tahu ! hahahahaha .
Tapi , nak buat macam mana ? Ramai orang time tuh . hihokk . 
Memalukan sungguh ! Cisss ! Memang tak guna .


Aku dengan selamba dekk je kan.Jalan dengan tapak kasut yang hampir nak tertanggal !
HAHAHA . Aku pergi kat Nynna  , memang cerita habess ar apa yang jadi . 
Gelakk punya kuat lahh Cik Nynna tuh . Tak sedaq diri dok ada dalam library ! hahaha~


Haaa . Pasal tapak kasut tuh kan , aku biar je . Biar dia melekat separuh .
Aku tak tahan malu , aku ajak Cik Nynna pergi makan laksa , sebab memang plan kami nak makan lepas study . HAHA . Nak tahu tak , apa yang terjadi semasa Lyssa on the way nak ke kereta Lyssa tuhhh ?

Jalam punya jalan . tiba - tiba kan ...
Dua - dua belah tapak kasut tercabut serentakk ! Errrrr....
Dua - dua belahh tuhh weyhhhh . 
Tercabut dan tapak kasut tertinggal kat atas jalan tar . HAHAHA.
Tak kelakar ke tuh , weyhh ?? 
Serrrr ~ Memang malu SIOT kott ? Dengan orang dok makan - makan dekat area tuhh .
hahahahaahhhaha~ 

Aku dengan cepat - cepat naik terus kereta , betul kan seat , betulkan cermin !
Perghhh.. Malu . Malu . Malu . Tak tau nak letak mana muka nih dahh . haha.
Tapi , dah kesian kan kat Cik Nynna , sebab nak makan jugak laksa , aku pun dengan hati yang ikhlas dah rela , teman jugak dia makan . eheee~


Sampai je sana . buat dekkkk je dengan kasut tak bertapak . haha.
Biaq ah orang nak kata pa . Ada hakuu kesahh ? Kerekk ~ Kerekkk ~ "


=TAMAT= 

Apa tunggu lagi ? Comment CEPAT !!
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

43 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 16, 2011 at 6:24 PM delete

anakk sapo lahh nii . HAHA ~

avatar
Zainina Damia
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:25 PM delete

haha . kasut tuh masa time tuh lak nak tercabut tapak , time lain tanak . hahaha

avatar
October 16, 2011 at 6:25 PM delete

huhu . kesian kak lyssa ~ :)

avatar
cik gayah
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:27 PM delete

hehehe....okies l tu lyssa...ade reason nk li kasut baru...yeah2 dpt kasut baru

avatar
October 16, 2011 at 6:27 PM delete

Hahahaha ! Kesiannye , ini mesti kenangan kaka yang paling manis :D *kidding

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:28 PM delete

Kesian kak Lyssa .
Ina ketawa kuat gila sebb x tahan baca post kak Lyssa kali ni !
hahahah ~

avatar
cahaya
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:28 PM delete

nape x mik pic kasut..nak gak tgok ksut yang memalukan lyssa tu >_<

avatar
shieyra
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:30 PM delete

hehehe ! kelakar larh kak lyssa ni !

avatar
October 16, 2011 at 6:32 PM delete

~sbar3..dugaan betul..(^_^)

avatar
Shaheera
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:34 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Shaheera
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:34 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Syieda_Joy™
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:36 PM delete

wahahhaa...dugaan menuntut ilmu ni..hikhik ^_^

avatar
Shaheera
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:36 PM delete

Kesian akak ..
Kat depan org ramai plak tuh ..
Klu Sheera pon , Sheera malu ..

avatar
Princess Azne
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:38 PM delete

hahahahaha. . lawak toll citer !!! hahahaha. . na pecah pewoott

avatar
October 16, 2011 at 6:45 PM delete

salam,sys lyssa..cian kat sys..saya dpat rse prsaan sys..hehe..laen kali kan,,before keluar jalan2..sys cube lompat2 dlu..if rse cm fa ukeyh,,bru sarung..[langkah berhati-hati]
#if saya jadi sys,,saya TERUS balek!

avatar
October 16, 2011 at 6:46 PM delete

terbaik lhaa akak . dahsyat ni ! haha

avatar
October 16, 2011 at 6:56 PM delete

atototo .. sian ny akq lyssa kitee neyy .. saba lhaa ken ! takdir, huhu ~ buadd selambee jew lhaa kankan :)

avatar
Fiqa
AUTHOR
October 16, 2011 at 6:59 PM delete

haha...kasut cap aper tu kak lyssa???ngehehhehe

avatar
Lissa
AUTHOR
October 16, 2011 at 7:24 PM delete

hahahaha. hanya mampu gelak. :P:P gurau kejam.kehkehkeh. kesian cik lyssa kite ni. beli je kasut baruuuuu.belikan lisa punye skali ekkkk:P

avatar
nurul nadia
AUTHOR
October 16, 2011 at 7:28 PM delete

suruh MR.PRIT belikan kasut baru ! haha

avatar
CikHoneyBee
AUTHOR
October 16, 2011 at 8:15 PM delete

hehehe.. adeq lissa ni lawak. tkpew.. selamber jew.. wt muka tk bersalag :)

avatar
October 16, 2011 at 8:24 PM delete

assalamualaikum saya orang baru dalam bidang belog2 ne heeeeeee,,,,sila tunjuk ajar blog anda sungguh awesome heee i like it :) can be friend

avatar
October 16, 2011 at 8:28 PM delete

hahah library lik lau eyh .penah gak almi .. hee . sabo jela ..
ha sys dmn leh dpt templte cm sys ni

avatar
October 16, 2011 at 8:29 PM delete

hahaha! penah terjadi camtu gaq ... time nak pegi raptai konvo, i2 lagi sadis, hahaha~~

avatar
October 16, 2011 at 8:45 PM delete

haha ,,dugaaan x nk cite kat mr. pritt?

avatar
October 16, 2011 at 8:51 PM delete

wahahah terbaikk ! takpe, lyssa punyer pasal orang sekeliling sanggup tutup mata dan buat-2 tak nampak. heee mesti blushing je muka tadi. ^^

avatar
October 16, 2011 at 8:51 PM delete

wahahah terbaikk ! takpe, lyssa punyer pasal orang sekeliling sanggup tutup mata dan buat-2 tak nampak. heee mesti blushing je muka tadi. ^^

avatar
syanie
AUTHOR
October 16, 2011 at 8:57 PM delete

haha. kasut cap ape tuh ?

avatar
Nur Atikah
AUTHOR
October 16, 2011 at 9:16 PM delete

kasut baru kat kedai tengah memangil2..
lyssa belajar mana eh?

avatar
Bell Purple
AUTHOR
October 16, 2011 at 9:29 PM delete

haha ! besa la t0o kak ! bell pun penah kne !

avatar
October 16, 2011 at 10:53 PM delete

Kesiannya Kak Lyssa.Kalau saya pon malu jgk.

avatar
October 16, 2011 at 11:40 PM delete

ha5.. orng yg mendengarnye pun tergelak....ape lgi orng yg mlihat
pndai akk wat lawak la.. huhu
akk, sye wish akk gudluck, akk lak wish kn sye gudluck untuk exam kli nie ok.. he4.. *kidding*

avatar
Naqib Winx
AUTHOR
October 17, 2011 at 8:44 AM delete

Kesian kak lyssa! =(
tak pe kak lyssa.
Kak lyssa ni kawan yg baek ! =D
sanggup teman kawan yg dalam kelaparan . walaupon kak lyssa punye kasut (seliper . hehehe) putos. ! =D
tak pe la kak. sabar,. tampo jew kasut tu, huhuhu

avatar
miezah
AUTHOR
October 17, 2011 at 9:53 AM delete

memang muka tembok betul lar cik lyssa ni . hahahaha

avatar
era kecik
AUTHOR
October 17, 2011 at 11:30 AM delete

hehehe klakarlah kak lisa nim..

avatar
October 17, 2011 at 2:34 PM delete

hahahaa. mesti tebal 4 inci kn muke cik lyssa ble pkai kasut x bertapak.hahhaaa.

avatar
YASMIN :)
AUTHOR
October 17, 2011 at 4:14 PM delete

tak pe tak pe boley beli baru .. jangan risau :)

avatar
October 17, 2011 at 10:13 PM delete

sian yer . hehe . but klakar . wink2

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
October 21, 2011 at 12:43 PM delete

adess malu tahap gaban la kan.kasut da minx ditukar tuh.he2.xper2..pengalaman manis ..nanti bila lyssa da tua kan,mesti akan tersenyum2 teringat balik.

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
March 12, 2012 at 12:09 AM delete

Kesian akak jadiknya..Sekrng ni dah beli kasut baru kan? So,Xpayah lagik nak risau pasal kasut tu..:) haha..

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 8:20 PM delete

Ish2 anak sapa le ni. Jgn terasa ya. Takpa malu tu sikap mahmudah.

avatar

Google+ Followers