Follower Widget Penting Ke ??

Gadis Kidal Berceloteh...
20/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy . Gendang Gendut Tali Kecapi , Masuk Blog Aku Sure Hepi ! Eh , Betul ke hepi ? hehehe.Tenkiuuu you all sebab sudi jugakk singgah blog yang tak seberapa neyy . Ok . Kalau hepi , for sure lah korang akan terus tekan button follow warna biru yang tulis "Join This Site" , yang ada muka - muka korang tu kan ? Okeyyyy . STOPPP !! 


Follower Widget yang ini kan :

 


Penting sangat ker ? Siapa kata penting , sila angkat ketiak korang cepat ! Errrr . hee~ Okeyy , bagi Lyssa memang lah penting kan . Siapa yang tak nak orang follow blog naif kita kan ? Ye dakk ? Memang semua nakk . Tapi , Lyssa tak suruh pun korang paksa blogger lain untuk follow korang jugak . 


Itu sebenarnya ikut kehendak blogger itu sendiri . Benda ni tak payah paksa - paksa pun . Kalau seseorang blogger tu suka akan blog kita tak kisah lah blog kita tuh cantik ke , banyak informasi ke , entry best best ke kan , terpulang dekat diorang lah nak follow ke takk . Hak individu masing - masing =) Ye dakk ? Baik korang angguk ! Jangan geleng ! >.<


Hee . So , apa yang Lyssa nak ketengahkan nih , now Lyssa nampak ramai jugak yang tak letak follower widget di blog diorang . Ramai jugak , yang hide follower widget diorang dan terus gunakan TUTORIAL YANG INI . 


Bagi Lyssa , tak salah kalau nak ikot tutorial itu sekali pun . Tapi , ye lah kan .. Bukan semua blogger tahu pasal Button Folloe ala~ala Tumblr tu kan ? Nak pulak , bloggers yang mencapai umur 30-50 an . Tak ke diorang akan tercari - cari mana button nak follow ? Punya diorang dah eksaited kemain nak follow blog korang terus je tekan pangkah sebab tak jumpa follower widget . Tak ke rugi korang ? Rezeki tuuuu ~ uishh~


So , bagi korang semua yang tak letak follower widget , Lyssa sarankan ,korang letaklah heh . Lyssa tahu , kengkadang benda tuh , menyemakkan blog korang dengan muka - muka kami yang comel tu kan ? Ishk . Ishk . Terpulang ler . Lyssa tak paksa dan hanya nak nasihat je . Sebab belakangan ini , banyak jugak yang tanya Lyssa macam mana nak nak naikkan follower kan ? HEHE . Kalau nak tahu lebih lanjut , korang boleh TEKAN SINI CEPAT !!!!


=Keep in blogging yeah=


p/s : Kalau ada yang tanya kenapa Lyssa pun letak button follow yang dekat bahagian atas kanan tu , Lyssa jawab awai - awai ehh ? Itu hanya spare je kalau2 blog buat hal follower widget hilang >.< peace ^_^v
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

37 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Siti Aishah
AUTHOR
October 20, 2011 at 9:25 PM delete

macam mana nak add widget follower kalo guna classic template ea ?

avatar
budak ketot
AUTHOR
October 20, 2011 at 9:26 PM delete

ahahha. betul tu! kesian mak cik pok cik sumer.. ;)

avatar
Ain Fadhilah
AUTHOR
October 20, 2011 at 9:27 PM delete

Ain letak widget tu sebab kadang2 button tumblr tak berfungsi

avatar
October 20, 2011 at 9:37 PM delete

bg nabila widget follower tu sgt penting! ^^

avatar
cik kiera
AUTHOR
October 20, 2011 at 9:38 PM delete

betol-2 , sokong kak lyssa :)

avatar
October 20, 2011 at 9:40 PM delete

Assalam, mood ari nie saja blokwalking kat sini... penting gak widget follower to, mana tak nye klu tak de menda tu orang nak 4llow pun ssahkan..huhuhu


http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

avatar
October 20, 2011 at 10:05 PM delete

betul tu lyssa.. kdg2 ayat cm " i dah follow u, follow i balik keyh" rase cam paksaan. tak taulah.. bagi akak agak tekanan sketlah.. entahlah.. masing2 kan.. kang tak balaz kate kite kedekut.. alalala~~

avatar
Derus
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:05 PM delete

ramainya follower di lyssa...:)

avatar
Qienah
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:06 PM delete

btol2.pnting de..klu xssh nk follow..

avatar
P&E
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:06 PM delete

Hello :) Visit/hughs here...check it..Visit/hugh me back :)

avatar
Pqa Smoochies
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:09 PM delete

kak Lysaa..pqa ta bole ltak pun..hampeh tol -_-

avatar
October 20, 2011 at 10:15 PM delete

Tak semua blogger 30an-50an tu buta IT atau rabun mata tau!Kang kecik ati Ben atau Abg Gedek.

avatar
emma
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:17 PM delete

kak lyssa , emma nak minta tolong nihh :'(

avatar
Neesa
AUTHOR
October 20, 2011 at 10:18 PM delete

hee, wokayy. nak mintak tuto letak follower widget kt dlm shoutbox tu bole tak kak lyssa? :3

avatar
October 20, 2011 at 11:04 PM delete

betul3x penting an.. kdang2 folow kt atas tu menyusahkn bile bukak tab lain hihihihi stu lg shoutbox lau xde shoutbox sowi yew kite malas nk jenguk blog hihihihi...

avatar
Lea Reezal
AUTHOR
October 20, 2011 at 11:14 PM delete

hi lyssa...salam perkenalan..ye lah kn, saye pon sblom ni xletak , pasni kne letak lah follower widget tu..heee...

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
October 20, 2011 at 11:24 PM delete

makcik!! kih3..nk request tuto cmne nk tau private pnye follower blh? hehehe

avatar
izamin
AUTHOR
October 20, 2011 at 11:31 PM delete

huhu.. selamat la blog fizah ad widget nie.. huhu.. :) thanks lyssa coz share.. ^_^

avatar
Wany Zaman
AUTHOR
October 20, 2011 at 11:39 PM delete

Sis baru letak balik follower widget kat blog ..

avatar
kesayangan :D
AUTHOR
October 21, 2011 at 1:35 AM delete

hi. saya dpt ilham suma dr blog awak. cantik sgt blog awak. tengkiu yer. :)

avatar
kesayangan :D
AUTHOR
October 21, 2011 at 1:38 AM delete

hi lysa. saya dpt ilham, suma dr ur blog. cantik sgt. saya dpt link awak dr buku remaja. best sgt2! :)

avatar
Phat
AUTHOR
October 21, 2011 at 9:27 AM delete

bagi phat penting sgt...sebab salah satu nya kita leh tau sape follow kita then senang untuk kita terjah balik...

avatar
era kecik
AUTHOR
October 21, 2011 at 11:39 AM delete

follower widget memang penting amat bagi era.. hehehe :)

avatar
jeillabies
AUTHOR
October 21, 2011 at 1:20 PM delete

btul2, penting sgt....tq for the info......sukeeeeee

avatar
aimie
AUTHOR
October 21, 2011 at 1:48 PM delete

nasb kita ltakk widget follower tu mwihihi :P

avatar
October 21, 2011 at 1:50 PM delete

atie pn xthu npa atie letak
kuang~~

avatar
cik zirafah
AUTHOR
October 21, 2011 at 2:10 PM delete

ta beshh lhaa kalau mereka hidekan follower tuhh...
nanti bila nak follow
tak jumpe..
close jewp tab tuh
kalau tak jumpa kan bazir masa
baik tengok blog akak nie lama2 ..
algi baguss...
dapat faedah jugakk

avatar
Mia Ukaishar
AUTHOR
October 26, 2011 at 10:40 PM delete

betul3.. ada sekali Mia cari manalah butang follower, cari punya cari tak jumpa terus klik X. maklumlah tak tahu butang follow kat ats (maklumlah Mia ni budak baru)

avatar
MamaKaisah
AUTHOR
October 27, 2011 at 2:38 PM delete

mungkinkah mama dlm senarai yg akan tekan X kalau x jumpe widget follow tu...hihih

avatar
October 29, 2011 at 4:47 PM delete

bagi saya witget follow memang penting :D
thanks kasi maklumat betapa pentingnya widget follower nih . . kikikikiki . .

mata Aini jadi juling tengok follower kak lyssa <3 <3 <3

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 12:00 AM delete

betul2..
slalu kalo masuk blog org ida carik button follower & shout.hehehee

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 18, 2012 at 11:44 PM delete

x follower....http://anusedtee.blogspot.com/

avatar
nurin qistina
AUTHOR
September 6, 2012 at 9:09 PM delete

camana nx jadikan mouse kita mcm Lyssa?

avatar
January 5, 2014 at 11:39 AM delete

betul lah tu..dlm setiap blog,mesti ada follower widget tu..

avatar
September 4, 2015 at 7:49 AM delete

butang followers ni salah satu cara untuk menambahkan pengunjung :)

avatar

Google+ Followers