Genap 10 Bulan Berblog ! =)

Gadis Kidal Berceloteh...
1/10/2011


.Assalamualaikum Semua !=) 

(Doodle : From Rayquazstory Untuk Lyssa) Tq =)


Huitt all . Chil yeah .
Hari ni , 1 Oktober 2011 .

Genaplah 10 Bulan Purnama Lyssa Berblog Yeah . Yeppy ~
Hukhukhuk . (Baru 10 Bulan nak berlagak dahh..)
Lekk luuu ~ Orang lain dah bertahun-tahun tak cakap apa pun . 
Ye takk ? hehehehe~ 

Mesti arr . Bukan senang nak menjaga blog nih .
Salute GILA raahh , pada sesiapa yang masih bertahan dalam dunia blog ini 
bertahun - tahun . Tak jemu - jemu pun menatap blog ni lelama kan ?
Tabikk Spring ahh kat korang ~ Lyssa punya blog nih , bila nak sampai 1 tahun pun ntah ler.
Ntah . Ntah . Tak ter-sampai .. (Err , pelik je bunyikk..!) *abaikan ~


Seriously , Lyssa tak puas lagi lah nak menolong korang korang korang semua ni , dalam dunia blog . Betul ! SUMPAH !! <<ishk .. Tak baik main - main sumpah lah ! Ye takk ?
Tapi betul lah . Lyssa pun tak tahu lah , Lyssa akan teruskan dalam dunia blog ni sampai bila pun Lyssa tak tahu ! (Arghh ! Bajet HOT je lah kau Lyssa.!! Padahal Hampehhhh =.= ) 

Takut je ada yang berhati busuk ke , yang berhasad dengki kat Lyssa ker .
Nak hancurkan blog Lyssa nih . Maaf semua , kalau benda tuh , terjadi :'(
Tak dapekk lah Lyssa nak nolong korang dahh :( Hmmmmm ~

Tapi , apa- apa pun , Lyssa nak ucap thanks yeah , pada semua sebab tetap menyokong Lyssa ! Support Lyssa dari dulu sampailah sekarang . Thanks a Lot yeahh ~
Kalau tak de korang , Lyssa pun rasa tak bersemangat dahh haa , stay dalam dunia blog nih  .
Kepada yang banyak buat entry pasal Lyssa . Selalu sebut-sebut nama Lyssa . Terima Kasih banyak - banyak . Lyssa doakan hidup korang semua success selalu ye hendaknya .

Mula dari berblog lah Lyssa kenal erti kehidupan . Dapat banyak kawan . Semua nih , yang selalu jenguk blog Lyssa nih , memang Lyssa anggap macam kawan Lyssa dah pun .
Jangan risau yo . Lyssa tak akan sombong dengan orang yang tak sombong dengan Lyssa.
Itu prinsip Lyssa dari dulu lagii . hehe . Korang tak suka ? Punya sukahh ~

Lastly , korang semua nih , "HAPPY BLOGGING" yeahh .

p/s : Ishk , tak tahu lah Lyssa ni entry sedih ke , happy ke , marah ? Errr ~

SELAMAT MEMBACA DAN MENGOMEN ! 
Byee Semua =)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

49 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ciNdhaDahniEa
AUTHOR
October 1, 2011 at 6:52 PM delete

wah.. baru 10 bulan ke? macam tak caye laa.. gempak kot blog cik lyssa ni.. huhuhu

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
October 1, 2011 at 6:54 PM delete

Macm x caye je Kak Lyssa baru 10 bulan . Followers punya lah ber puluh puluh ribu . Orang yang dari 2009 pun x smpai 1000 lagi .

avatar
Orkid Melur
AUTHOR
October 1, 2011 at 6:55 PM delete

Shantek da tu doodle uh .
Anyway Kak Lyssa, 10 bulan berblog, dah mantap cenggini. caya lah ! hip hip :D

avatar
Aqilah Yazid
AUTHOR
October 1, 2011 at 6:56 PM delete

tahniah la... kak lyssa senior blog.. ahaha

avatar
ALIYAH
AUTHOR
October 1, 2011 at 6:58 PM delete

wargh!
kak lyssa ! doodle tu , bju die DOMO PINK !

avatar
Nurul Atikah
AUTHOR
October 1, 2011 at 6:59 PM delete

kak lyssa.kite sama 10 bulan berblogging (: hihi.followers akak dah 20,000 +++ .btw,adek stil 800 jer followers :/ hee.

avatar
ALIYAH
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:01 PM delete

ni entry mixed ! bhaha !~

avatar
fatiniathirah
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:04 PM delete

wahh ! 10 tahun da !,, igtkn kak lyssa da lme da dlm bidang blog2 nih,, ;) upnyer bru 10 tahun,, tp cam da lme,, hee,, tniah2 ! =)

avatar
Fiqa Fia
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:05 PM delete

congrats kak ! sempena genap 10 bulan , buat la contest ,heheheeeeeeeeeeee

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:08 PM delete

Wa'alikumussalam. Waaah! Biar betul baru 10 bulan? Follower pulak dah ada 20k. WAAAAAH!

avatar
nurdani
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:13 PM delete

10 bulan? tengok blog macam dah bertahun2 berblogging.tahniah lyssa :)

avatar
... ^^
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:13 PM delete

salam, hye kak lisa.. yeay. dpt jd first commenter :) erm, akk. na tny.. cne nk wt scrollbox kt sidebar?.. ritu de bace, tp cari td dah xjmpe plak..

avatar
budak ketot
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:23 PM delete

usia blog kite seminggu lagi genap 10 bulan.. tapi tak se terror akak lyssa. :)

avatar
Ain Fadhilah
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:28 PM delete

Ain baru 8 bulan hehehe

avatar
milo
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:38 PM delete

congrats lyssa! keep it up..milo banyak belajar from blog lyssa..thanxxx :)

avatar
man
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:55 PM delete

hope successful...
a lot of good information in your blog.

avatar
cik p-naz
AUTHOR
October 1, 2011 at 8:08 PM delete

mcm sedih pn ada . tapi x kot . hee :D

avatar
bErRy^BeAr
AUTHOR
October 1, 2011 at 8:09 PM delete

lysa nak tny cikit mcm mne nak buat cntoh mcm kt menu tab bile kita clik menu tu dlm 2 ade link2.cnth mcm lysa pny laa dlm tutorial 2 ade tjuk2 yg lain.

avatar
eLlyNas,.~
AUTHOR
October 1, 2011 at 8:39 PM delete

huhu
TAHNIAH !! lyssa ~
Selamat Berblogging ~ :)

avatar
Zainina Damia
AUTHOR
October 1, 2011 at 9:00 PM delete

Hebat ! Baru 10 bulan dah aku beribu-ribu followers !! :)

avatar
Nur Izzati
AUTHOR
October 1, 2011 at 9:36 PM delete

Izzati,Izzati,Izzati :(
baru 4 bulan :(

avatar
amirah anis
AUTHOR
October 1, 2011 at 9:42 PM delete

tahniah!!! teruskan berblogging..bg input kat kwn2.. :)

avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
October 1, 2011 at 10:33 PM delete

wah.. best nye..

dah sepuluh bulan..
t dah sthun buat gathering tau.. hee

teringin nak jumpe lyssa ;)

tadikan baru je pas bli majalah remaja.. hee

avatar
October 1, 2011 at 10:41 PM delete

baru 10 bulan kak lyssa dah berjaya cam nie..kak lyssa memang the best lah..ross ade wat entry tuk kak lyssa.. http://cilik-life.blogspot.com/2011/10/tahniah-kak-lyssa.html

avatar
October 1, 2011 at 10:45 PM delete

baru 10 bulan..?wah..tabik kat awk, sbb walaupn bru 10 bln dah mcm btahun2 berbloging..
truskn blogging ye, smoga sukses selalu..

avatar
MAYA_mustwany
AUTHOR
October 1, 2011 at 10:48 PM delete

wahh da 10 bulan da riban 4lower.hebat2.taniah.

cik must da 3thn,this year la rasa blog tuh idop sikit coz da makin rajin.kih3.

selamat berblog~

avatar
Wanita2u
AUTHOR
October 1, 2011 at 11:45 PM delete

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

avatar
October 2, 2011 at 12:22 AM delete

atie bru ckup 4 bulan
huhu

avatar
Cik Anis
AUTHOR
October 2, 2011 at 3:32 AM delete

sronok la k.lyssa ..
bru 10 bln... tpi follower..
FUH !

avatar
Azura
AUTHOR
October 2, 2011 at 8:57 AM delete

mengagumkan cik lyssa.. 10 bulan berjaya membina empayar blog :) wish u all the best :)

avatar
Cik Lin
AUTHOR
October 2, 2011 at 9:42 AM delete

slmt kekal blogging! hehe. btw... pe nme lagu kt blog ni ye? can u send the link of this song to my blog? really appreciate it :)

avatar
Cik tikah
AUTHOR
October 2, 2011 at 10:03 AM delete

dahsyatlah. baru 10 bulan tpi follower dah 20K! dahsyat! tahniah :)

avatar
October 2, 2011 at 12:10 PM delete

wahh ~ bru 10 bln upenyerr ~ dh mcm 10 thn ^^.

avatar
Lynda Arof
AUTHOR
October 2, 2011 at 4:58 PM delete

Tahniah!!!! :) keep it up and teruskan meng'create' blog yang cantik :) akan selalu kungjung sini :D

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
October 2, 2011 at 5:34 PM delete

makin lama ...makin cntek la blog cik lyssa..

avatar
Cik Pieja
AUTHOR
October 2, 2011 at 5:37 PM delete

wow..lyssa memng hebak..ehhehehe..

avatar
October 2, 2011 at 6:54 PM delete

Wah blog lyssa baru 10 bulan tapi lyssa pndai mengedit blog ni.Saya dah setahun hmm hampeh edit pon x pndai lg.

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 2, 2011 at 7:10 PM delete

selamat berblogging lyssa ! :D

avatar
Neko-chan
AUTHOR
October 2, 2011 at 7:21 PM delete

Kak...gambar di header tu.. akak ambik dari sini dan edit sikit kan? Saya tau sebab saya suka lukisan Nayzak...

avatar
A.I.N.S.Y.A.H
AUTHOR
October 2, 2011 at 8:00 PM delete

good job..
happy blogging too.. ;)

avatar
ShuhADAh
AUTHOR
October 2, 2011 at 8:59 PM delete

wah~ 10 buln la.. smoge success hek3 :)

avatar
RayQuaz
AUTHOR
October 2, 2011 at 9:03 PM delete

maseh kak lyssa sbb publish :)

avatar
N U R A L Y N
AUTHOR
October 3, 2011 at 7:57 AM delete

10 bulan ke lyssa?? fans bnyak betol..cm ta caye jew..huhhu
pape pown,tahniah!like ur belog..

avatar
Jaa
AUTHOR
October 3, 2011 at 8:37 AM delete

biar betik lyssa... baru 10 bulan? fuh, salut la... kna banyak belajar dari lyssa nih...hehe....

avatar
NanaLicious
AUTHOR
October 3, 2011 at 11:46 AM delete

salam lyssa...i need ur help..nape bila saya bkak my blog dye jadik terbukak dua kali..kew ada salah kt html...???

avatar
IBU GEBU
AUTHOR
October 15, 2011 at 2:13 AM delete

tahniah lyssa... pencapaian blog ini sungguh WOW!!!

terkasima sekejap sebab blog kita sebaya... (blog je, tuan dah kertu...hehehe)

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 8:10 PM delete

Blog akak coollah kitaorang suka. :)

avatar

Google+ Followers