Home
tutorial
Tips-Tips

31 October 2011

Kenapa Lyssa Faizureen Tak Update Hari Ini ?

Gadis Kidal Berceloteh...
31/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy korang .. Ececehh . Mana Lyssa ?? Mana Lyssa ??  Rasa - rasanya , ada takk orang tertanya - tanya ke mana Lyssa pergi nihh ?  Ada kot sorang dua ! hehehe . Nak Bukti ? Siniii !

 


 Haaa . Tu diaa . 2 orang jer . Orang lainn . Tak tahu pulakk . HAHA .
Chehh . Kenapa ? Kenapa ? Rinduww ehh . Thanks sangat ! >.<


Okeyyy , Apa punca @ sebabnya Lyssa tak update ehh hari ni ? Uhmm . Maybe ada yang dah tahu dan maybe jugak ada yang belum tahu . Exam Lyssa dahh nak dekat dahh neyy  . So , Lyssa kena pulun prepare untuk exam ! . Takott !! T_T huhu ~


Exam apa ? Kos apa ? Study mana ? Tak perlu tahu kott ! So , disebabkan itu lah Lyssa tak berapa sangat nak update neyy . Cukup lah minggu lepas dah upadate berbillion entry . Minggu ni , sampai lah bulan 12 kot . Update sesikit je .. Bukan sesemut okeyy ? * hehe .


Bagi peminat atau pun pembaca setia Lyssa , Lyss harap korang paham lah yerk ! Oppss * Macam ye ye jer aku neyy ada pembaca setia ! HAHAHA (Perasan sekejap!) Ehh . Lekk lu ! Kalau ada kelapangan masa , Lyssa akan terus update dan update . Tak pun , Lyssa buat autopublish post je lah senang . Ye dakk ? HAHA . Tapi , kalau buat auto publish , tak ping ping , ada ke yang nak baca ? (Berfikir sejenakk!) hehehh~ =)


Apa - apa pun , thanks eh korangg sebab selalu je support Lyssa ni . Lyssa appreciate sesangat . Kalau tak de korang , tak wujud lah blog Lyssa yang tak seberapa ni ! 
Emuacckkss untuk korangg semua ! <3 huhu ^_^v


32 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Christina_Tan said...

Haha...Gud luck for the exam Kak Lyssa ;)

cik ziekah said...

waalaikumsalam . guudluck yeaa lyssa ;)

MiSaEi said...

hurmmm...gonna miss ur n3 la cik lyssa...tp xpe exam tu lagi penting kn...good luck 4 ur exam dear...chaiyok3!!!

MiSaEi said...

hurmmm...gonna miss ur n3 la cik lyssa...tp xpe exam tu lagi penting kn...good luck 4 ur exam dear...chaiyok3!!!

Nurul Amirah Anis said...

Sya pon tertnya-tnya jgk..bkak blog kak Lyssa,tpi x derw entry yg bru..bca tips n ikot tutorial pon kira okey laa...Gud Luck 4 your exmnation Kak Lyssa! ^_^

Faqihah Husni said...

Wa'alaikumussalam.
Waah! Good Luck for your exam, kak Lyssa! Anyway perenggan ke4 tu kak Lyssa silap eja nama. Jadi "Lyss" hAHA. Sedp juga. LOL

cik p-naz said...

gud luck yer lyssa !
pnaz trcari2 gk tp tak de sampai nk tya lyssa kemana menghilang . hehe

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

dah nak exam ye?GOOD LUCK lyssa :)

noraauliyya said...

hehe..rindu lyssa membebel.

gud ye lyssa ! do the best! study bebaek.

Ku Azhar said...

hehehe...ade pnye org bc..jgn risau la :p

Erynn Anyssa said...

hye lyssa.lyssa amik stpm ek?

NZ Diaz said...

peminat mesti diutamakan! exam boleh ambil lain kali.

haha XD

good luck :)

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. 2 la pelik gak lyssa xdak up8 entry.. rndu meh.. :)

Norlida Ramli said...

ooo..nk exam ke??patutla..xpe2..fokus study dlu ek.wish u luck!!!

xpe,kalo autopublish pun ida baca.hehe ^__^

pUtEri_RiAnG said...

Hahaha...mmg rndu ngan sys lyssa pown...bnyk sgt tuto yg akak blh wt...time ksh bnyk kak koz tuto sys nieyy bnyk bntu sya..:)

Cik LiLieY Ayien said...

^ syz lyssa gud luck yea for your coming exam :)

AdliaFarhana said...

good luck kak lyssa.. chayok chayok!!!

Nurul CLumsy Gurl said...

gud luck kak Lyssa... jngn jdik cm Nurul mniru time exam.. ha3.. exam 2 susah sngadddd...

fatin athirah kamal said...

good luck sys lyssa . sys macm mne nak buat tarikh yg atas post title tu ?

FarHANa aZwA said...

gudluck 4 ur exam !!

era kecik said...

caiyok..

gud luck ek!

Gadis Serba Serbi Pink said...

ha ? sampai bulan 12 ..hemmm..nmpknye Ain x boleh lar bace entry sys lyssa banyak-banyak :( and GUD LUCK for exam sys lyssa..Do the Best <3

d0liieschubbiesnil said...

itula cr sys td , hurr cmbil cr entry sys .ne tau sys ltak g umah kwen mr pritt abg ty ehe ,:)) wendu sys

Scha-Hira said...

Gud Luck n , Mesti Sya akn rindu sis Lyssa :)

Eyfa Nuha said...

Good luck kak lyssa :DD

Solihahazahar said...

Good Luck sis :D buat yg terbaik. chaiyokkk :)

Bella Purple said...

Good Luck sys !
Do the best ! I know you can do it .. :D

arnissa said...

oughh.. ptup lar senyap jer. huhuuu.. apew2 pun, gud lluck 4 your exam ya lyssa.. caiyok2.. :)

smilenajah93 said...

all the best exam sys :)

ain dzaya said...

gud luck lyssa ;)

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

kak lyssa . . googd luck ea ..

Bayu Setia said...

Tu Dulu Sekarang ? dah lamer x updatee niii Hermm