Kenapa Lyssa Faizureen Tak Update Hari Ini ?

Gadis Kidal Berceloteh...
31/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy korang .. Ececehh . Mana Lyssa ?? Mana Lyssa ??  Rasa - rasanya , ada takk orang tertanya - tanya ke mana Lyssa pergi nihh ?  Ada kot sorang dua ! hehehe . Nak Bukti ? Siniii !

 


 Haaa . Tu diaa . 2 orang jer . Orang lainn . Tak tahu pulakk . HAHA .
Chehh . Kenapa ? Kenapa ? Rinduww ehh . Thanks sangat ! >.<


Okeyyy , Apa punca @ sebabnya Lyssa tak update ehh hari ni ? Uhmm . Maybe ada yang dah tahu dan maybe jugak ada yang belum tahu . Exam Lyssa dahh nak dekat dahh neyy  . So , Lyssa kena pulun prepare untuk exam ! . Takott !! T_T huhu ~


Exam apa ? Kos apa ? Study mana ? Tak perlu tahu kott ! So , disebabkan itu lah Lyssa tak berapa sangat nak update neyy . Cukup lah minggu lepas dah upadate berbillion entry . Minggu ni , sampai lah bulan 12 kot . Update sesikit je .. Bukan sesemut okeyy ? * hehe .


Bagi peminat atau pun pembaca setia Lyssa , Lyss harap korang paham lah yerk ! Oppss * Macam ye ye jer aku neyy ada pembaca setia ! HAHAHA (Perasan sekejap!) Ehh . Lekk lu ! Kalau ada kelapangan masa , Lyssa akan terus update dan update . Tak pun , Lyssa buat autopublish post je lah senang . Ye dakk ? HAHA . Tapi , kalau buat auto publish , tak ping ping , ada ke yang nak baca ? (Berfikir sejenakk!) hehehh~ =)


Apa - apa pun , thanks eh korangg sebab selalu je support Lyssa ni . Lyssa appreciate sesangat . Kalau tak de korang , tak wujud lah blog Lyssa yang tak seberapa ni ! 
Emuacckkss untuk korangg semua ! <3 huhu ^_^v

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Christina_Tan
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:33 PM delete

Haha...Gud luck for the exam Kak Lyssa ;)

avatar
cik ziekah
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:35 PM delete

waalaikumsalam . guudluck yeaa lyssa ;)

avatar
MiSaEi
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:37 PM delete

hurmmm...gonna miss ur n3 la cik lyssa...tp xpe exam tu lagi penting kn...good luck 4 ur exam dear...chaiyok3!!!

avatar
MiSaEi
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:37 PM delete

hurmmm...gonna miss ur n3 la cik lyssa...tp xpe exam tu lagi penting kn...good luck 4 ur exam dear...chaiyok3!!!

avatar
October 31, 2011 at 6:38 PM delete

Sya pon tertnya-tnya jgk..bkak blog kak Lyssa,tpi x derw entry yg bru..bca tips n ikot tutorial pon kira okey laa...Gud Luck 4 your exmnation Kak Lyssa! ^_^

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:39 PM delete

Wa'alaikumussalam.
Waah! Good Luck for your exam, kak Lyssa! Anyway perenggan ke4 tu kak Lyssa silap eja nama. Jadi "Lyss" hAHA. Sedp juga. LOL

avatar
cik p-naz
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:39 PM delete

gud luck yer lyssa !
pnaz trcari2 gk tp tak de sampai nk tya lyssa kemana menghilang . hehe

avatar
October 31, 2011 at 6:41 PM delete

dah nak exam ye?GOOD LUCK lyssa :)

avatar
noraauliyya
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:47 PM delete

hehe..rindu lyssa membebel.

gud ye lyssa ! do the best! study bebaek.

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:48 PM delete

hehehe...ade pnye org bc..jgn risau la :p

avatar
Erynn Anyssa
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:49 PM delete

hye lyssa.lyssa amik stpm ek?

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:49 PM delete

peminat mesti diutamakan! exam boleh ambil lain kali.

haha XD

good luck :)

avatar
October 31, 2011 at 6:51 PM delete

hehe.. 2 la pelik gak lyssa xdak up8 entry.. rndu meh.. :)

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:53 PM delete

ooo..nk exam ke??patutla..xpe2..fokus study dlu ek.wish u luck!!!

xpe,kalo autopublish pun ida baca.hehe ^__^

avatar
pUtEri_RiAnG
AUTHOR
October 31, 2011 at 6:55 PM delete

Hahaha...mmg rndu ngan sys lyssa pown...bnyk sgt tuto yg akak blh wt...time ksh bnyk kak koz tuto sys nieyy bnyk bntu sya..:)

avatar
October 31, 2011 at 7:09 PM delete

^ syz lyssa gud luck yea for your coming exam :)

avatar
AdliaFarhana
AUTHOR
October 31, 2011 at 7:22 PM delete

good luck kak lyssa.. chayok chayok!!!

avatar
October 31, 2011 at 7:29 PM delete

gud luck kak Lyssa... jngn jdik cm Nurul mniru time exam.. ha3.. exam 2 susah sngadddd...

avatar
October 31, 2011 at 7:36 PM delete

good luck sys lyssa . sys macm mne nak buat tarikh yg atas post title tu ?

avatar
October 31, 2011 at 7:49 PM delete

ha ? sampai bulan 12 ..hemmm..nmpknye Ain x boleh lar bace entry sys lyssa banyak-banyak :( and GUD LUCK for exam sys lyssa..Do the Best <3

avatar
October 31, 2011 at 8:19 PM delete

itula cr sys td , hurr cmbil cr entry sys .ne tau sys ltak g umah kwen mr pritt abg ty ehe ,:)) wendu sys

avatar
Scha-Hira
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:36 PM delete

Gud Luck n , Mesti Sya akn rindu sis Lyssa :)

avatar
Eyfa Nuha
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:41 PM delete

Good luck kak lyssa :DD

avatar
Solihahazahar
AUTHOR
October 31, 2011 at 8:48 PM delete

Good Luck sis :D buat yg terbaik. chaiyokkk :)

avatar
Bella Purple
AUTHOR
October 31, 2011 at 9:28 PM delete

Good Luck sys !
Do the best ! I know you can do it .. :D

avatar
arnissa
AUTHOR
October 31, 2011 at 11:39 PM delete

oughh.. ptup lar senyap jer. huhuuu.. apew2 pun, gud lluck 4 your exam ya lyssa.. caiyok2.. :)

avatar
smilenajah93
AUTHOR
November 1, 2011 at 1:34 PM delete

all the best exam sys :)

avatar
November 3, 2011 at 5:48 PM delete

kak lyssa . . googd luck ea ..

avatar
Bayu Setia
AUTHOR
March 4, 2013 at 2:30 PM delete

Tu Dulu Sekarang ? dah lamer x updatee niii Hermm

avatar

Google+ Followers