Lagu Yang Pernah Lyssa Mainkan Di Blog Lyssa :D

Gadis Kidal Berceloteh...
07/10/2011 




.Assalamualaikum ^^
Peacee ^_^v 



Heyy Babe ! Dah dua hari tak hapdett. hehe .
Mem-busykan b0dy ciket . Sebab tuh , sampai tak dan nak hapdet .

Lyssa belek - belek shoutbox Lyssa ! Belek - belek Facebook Lyssa yang INI dan INI
 Alahaii . Seriously , ramai gila ! Berjuta-juta orang tanya , 


 " Eh , apa lagu dekat blogg Lyssa nih haa ? Sedap je dengar ? "

and ada jugak yang tanya macam ini  

"Eh , Lyssa . Apa tajuk lagu yang Lyssa letak sebelum ni heh ? "

Hehek ! Terbahak-bahak Lyssa keluar air liur meleleh leleh gelak bila dengar je soalan cam gitu . aduhaii . korang sekalian yang Lyssa betul - betul sayang ~
Sodapp benor ke , + syiokk abess ke pun lagu tuh .. ?

Err , sampaikan berjuta-juta orang boleh tanya kat Lyssa ni , 
Apa tajuk lagu tu ? Apa tajuk lagu ni ? Apa tajuk lagu tu ? Apa tajuk lagu ni ?

Kengkadang tu kan , rasa macam nak rakam je suara Lyssa ni , letak je dekat blog .
Bila anda KLIK , dengar lah suara Lyssa yang sumbang tu dok melalak terpekik terlolong bagitahu tajuk lagu yang pernah Lyssa letak di blog Lyssa nih . hehe ~

Kesian pulak kat korang nanti , jenuh nak kena perlahan kan VOLUME PC korang tu . hehe. 
Lyssa tahu , ada yang tak berapa suka Lyssa letak lagu kat blog Lyssa ni kan ?
Alasan diorang ..

"Err ! Kau boleh tak buang je lagu kat blog kau nih ? Bising ahhh !! 
Aku nak FOKUS ikot tutorial kat blog kau pun terbantut , tawukk ????! 

Wahh . Kasar nyer bahasa Cik Kak ! hehe .
Kalau dah rasa membengitkan telinga anda semua , apa kata Lyssa sarankan , korang MUTE je volume dekat PC Comel korang tu . Tak gitu ? Apa yang bising nye ? Tak pun kan .
korang godek - godek PC or Lappy korang tu , ambik playar ke , cabut je wayer mana- mana yang berkaitan dengan volume . Tak ke senang gitu ? Mudah kan ? HAHA . 

STOPP ! Sudah - Sudah . Membebel je kau tahu kan , Cik Lyssa
Haa . Nak tahu kan , apa tajuk lagu yang pernah Lyssa keudarakan ? <<(bajet DJ abes ah !) 

Err. Nak tahu ke , tak nak nih . Okeh . Cepat ! Pergi seacrh dekat Youtube ! Taip :

Pelengkap Hidupku - Eren ( Lagu Sebelum Ni)

Kesepian - Vierra (Lagu Sekarang )



 Dah tahu dah ? PUAS ke ? HAHA . 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

34 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
sufisyahira
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:15 PM delete

lagu pelengkap hidupku tu, siyez,suka gle..frst time dgr pon kat blog kak lyssa..haha..mmg best..=)

avatar
October 7, 2011 at 7:19 PM delete

thank you kak lyssa . akhirnya tau gak tajuk lagu blog kak lyssa ;)best sgt !

avatar
October 7, 2011 at 7:20 PM delete

suka lagu yg pelengkap hidupku :)

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:21 PM delete

i'm the first commenter? Err. Anyway, Bestla lagu kat blog kak Lyssa ni. Kak nak tahu? Kihah demam hari ni. Satu badan. Pastu, tambah pulak dengan pening. Hmmm..

avatar
October 7, 2011 at 7:32 PM delete

haha . sabo lyssa . pening lyssa dbtnyaa

avatar
-syarniey-
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:50 PM delete

yeayy. aina dah tahuu da. aina dah post aituh kat wall kak lyssa kan sal lagu tu? ngee. :)

avatar
Zie
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:51 PM delete

Tapi akak sukalah lagu yg lisa pasang kedua-duanya.. memang best dan tak pernah dengar kat tempat lain..tq coz bagitau

avatar
-syarniey-
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:51 PM delete

yeayy! aina dah tahu awal agy da.. haha. btw, sedap laa lagu kesepian tuu. :)

avatar
Eiqa Nur
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:53 PM delete

ehhe..
mcam mara jerk cik lyssa...
releks sudah..ngeee..~!!
bdw..thanks bgythu..

avatar
Cik Rose Cute
AUTHOR
October 7, 2011 at 7:58 PM delete

Akak suka jugak lagu nie tau hihihihi...

avatar
budak freak
AUTHOR
October 7, 2011 at 8:06 PM delete

wah :) !! hebatnya kak lyssa !! akhirnya dpat pun .. Kak lyssa memang terbaekkkk !! u are my doll kak !

avatar
MiSh F
AUTHOR
October 7, 2011 at 8:41 PM delete

0whh..ni ke..tajuk die..pnat mish cari..btw thnxx kak lyssa..<3..jgn luper singgah bel0g sye yekk !

avatar
AkuTracy
AUTHOR
October 7, 2011 at 8:42 PM delete

dua jer lagu yg pernah lyssa letak kat blog..suka..suka..:D

avatar
Ikah Jafri
AUTHOR
October 7, 2011 at 8:45 PM delete

salam lysaa . kalo saya bagi akaun sya swuh lysaa background blog saya bole??saya dah tak thu nak wt cmner dah . *xleh tkar layout .

avatar
October 7, 2011 at 9:07 PM delete

Suka lagu Pelengkap Hidupku.thanks akk! :)

avatar
October 7, 2011 at 9:27 PM delete

memula Qai rase nk tanya kak lyssa apa tajuk lagu kesepian tu(dulu)...tp bila Qai tertekan kat player tu dia tetiba sampai kat youtube and tunjuk tajuk lagu tu...tk tau lh cane jadik gituw..hahaks..

avatar
~dya-ayda~
AUTHOR
October 7, 2011 at 9:59 PM delete

salam..hye lyssa...dya nk tny ckit boleh x???mcm mn nk tambah followers yg ramai ke blog erk???

avatar
Miss Natasha
AUTHOR
October 7, 2011 at 11:28 PM delete

lyssa, camne nak center kan post title n entry?

avatar
October 7, 2011 at 11:38 PM delete

nisa kalau nak tahu lagu ap , nisa just zoom in ja . So, nisa bole tahu la lagu akk lyssa , hee :D

avatar
October 7, 2011 at 11:39 PM delete

i love vierra...
lagu die lain pun bez

avatar
fyda_QNK
AUTHOR
October 8, 2011 at 12:13 AM delete

best..x gnggu tutorial pun..yg ada mkin smngt..cewah..hehehe nice song^^

avatar
October 8, 2011 at 1:20 AM delete

lagu plengkap hidupku 2 suka sgt.. dgr kt blog lyssa la lagu 2.. hehe

avatar
INTAN NURHANA
AUTHOR
October 8, 2011 at 1:24 AM delete

btw , thanx lyssa ~ akhirnya tau jugak lagu at blog leysaa neh :)

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
October 8, 2011 at 7:41 AM delete

Yeah !! Lagu Pelangkap Hidupku tu Ina suka :) . Thx gi tau Kak Lyssa .

avatar
October 8, 2011 at 7:55 AM delete

sye guna lagu blog akak leh x?

avatar
October 8, 2011 at 8:49 AM delete

@NiGhTiNaNgLe_FARA

betul, lagunya Vierra memang bagus2...Wah, Band Vierra dah terkenal sampai di negri tetangga yah :).

Salam from Indonesia ^^

avatar
Bella Purple
AUTHOR
October 8, 2011 at 11:23 AM delete

Saya suka lagu kesepian... :D .. pandai kak Lyssa pilih lagu...

avatar
October 9, 2011 at 10:12 PM delete

best2.. try lak lgu nie... xkan pernah ada by geisha.. lambang cinta by richardo n yohanna.. penghujung cintaku by pasha n adelia.... aku punya kamu by rajawali... mesti best :)

avatar
SHA
AUTHOR
October 11, 2011 at 2:48 AM delete

OUHH tajuk dia kesepian ekk ouhh ehehe best lagu dia..sha suke sgt2 kadang nyanyi sorng2 dpn pc nie hehe. kak lyssa follow blog adik boley http://farishaadrinna.blogspot.com thanks :)

avatar
October 11, 2011 at 5:40 PM delete

hee...beshlhaa lagu vierra-kesepian nie...nak letak jugak dkt belOg kite..hee...maceh sys lyssa share2 lagu nih...=)

avatar
qeinah
AUTHOR
October 16, 2011 at 12:22 PM delete

thank sbb bgtaw..hehehe...nice song

avatar
era kecik
AUTHOR
October 23, 2011 at 11:36 AM delete

era suka dua-dua lagu tu.. hihihi :)

avatar
kiss'es
AUTHOR
November 4, 2011 at 4:26 PM delete

kak lyssa .. qis nak lagu YOU-NUR JANNAH ALIA .. :)

avatar

Google+ Followers