Home
tutorial
Tips-Tips

19 October 2011

OH NO ! Klon Blog Aku ? Siapa Yang Menyamar Jadi Aku Tu ?

Gadis Kidal Berceloteh...
19/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v



  

Klon ? Apa itu klon ? Errrr . Penyamaran ? Sama ke maksud tu ? Eh . lain lah . Klon tuh , klon lahh . Menyamar tu , menyamar lahh . Tapi , lebih kurang samalah ~ huhu ~ 

Untuk isu hari ni ! Ada orang menyamar jadi Lyssa ? Jadi Lyssa dan buat blog lain . Err . Betul ker ? OH TIDAAAKKK ! Siap letak gambar Lyssa lagi tu . Dekat About Me ? Dekat Header ? Amboihh .. Amboih .. Amboihh . Senang lenang je eh ambik picture orang tanpa mintak izin dulu . Nak kena >>PANGGG<< lah ni kan ?

Tapi , yang lain nye dari blog Lyssa ni , blog dia agak BRUTAL lah . Ishk . Ishk . Ishk . Konon , ada kelainan lah tu erkk ? HEE~ Tak pe . Sabar je lah . Dugaan hidup . =)
Konon nak menyamar ! Tapi , tak reti . hahahahaha~~

Kalau nak tahu cerita lebih lanjut , dan nak tahu siapakan gerangan perempuan yang menyamar tu kan , korag boleh KLIK SINI !! >> Jangan lupa follow taw ?
INGAT !! Korang WAJIB BACA ENTRY hari ni blog tuh . Ada UPDATE pasal Lyssa ciket ! :)

Oke , korang ! Jom gerakkk . PEACE ^_^v

52 000 orang Pengomen Terhebat !!:

iena luviey (: said...

da agak da mst blog yg 1 lg, hehehe :)

Phat said...

nape la nk klon2..bdk tu x de idung kot..nk gune2 pic orang..adoi yai

kunci locker said...

hahaha...cis..terkena plak saya...slalu sy pekena org...hahaha

Eiqa Nur said...

series ker tu blog kak lyssa??
susah nak percaya

era kecik said...

oohh..

orang yang serupa jugak sebenarnya.. hehehe.. iaitu kak lisa :)

nurul nabila bt medan said...

mane ada owg berani jadik klon akk Lyssa..hehe ^^

Tara Asrar said...

brutal gilaa blog uh =='

emeliena said...
This comment has been removed by the author.
Rabiatul Adawiyah said...

jahatnya orang uth.

cik Beskod said...

wah2 kemain ayat klon lyssa tu huhu.. mcm lyssa betul2... jadi keliru pulak.. eyh betul2 lyssa ke tu huhhuhu... =="

Red Rosse said...

wat suspen jer..==!
hehehehe....

nurathirah sallehudin said...

itu memang betul2 klon ker sys ?

aien azman said...

Esh..Kenapa sampai cm tuh..sabar je lah lysaa

Mizfantagiro said...

lyssa..dh terjah blog tu..errrr betul ke fake?

... ^^ said...

another nice page. :)
ktne button follow kak? xjmpe lak..

Cik Deqt Zainal Abidin said...

hahahaha kesian..desperate nk follower agaknye lyssa die 2...

nuhara said...

adeh blog pun nak meyamar ke igt fb jer hurm

♪ cik katak ♪ said...

sabar eh lysa

FiQa said...

betul ke bukan lyssa??



tapi header dia cantik jugak tu...hihihi

asalkan dia tak wat perangai tak baik dah la kan

IEQAH said...

kalau da jadi retisss mcmni laa jadi nyee lssyaa.. jom kita pang KLON itu beramai ramai

Aku Budak Geografi said...

ada jgk yg nk menyamr ek...yela..lysaa kan org femes..hehehe

ツlala genie IIღ said...

wah...hbatnya gurl 2....mmg brutal giler dy wat belog 2...klo owg x twu msti deowg ingt 2 mmg belog kdua lyssa hehe

||EzzaTy AriFfiN|| said...

KIRENYE BLOG 2 BUKAN BLOG LYSSA LA?

Chenta Qaseh said...

erk..tu memang blog lyssa kan?
gaya penulisan same je..hee~btw, sy suke blog tu lg ..hehe..gaye penulisan lg santaiiiiiiiii~ :)

blogciknyonya said...

ish... kurang ajar gila dy .. akak dapat tau dr mne psal bnde ni ? sabo je lah kak .. myb sbab akak da famous dkalangan blogger kot dy nak mnyamar jd akak biar org rmai follow dy . Macam artis la pulok .. hikhokkk :D

YOUsoF said...

;D

Cuaco said...

sis, betul ke tuu blog sis ??

Nur Nabihah said...

xgna tOl bdax 2 an lyssa ?

Miss Nadya said...

ingat tadi betol2 org tiru lyssa..:)

new entry :: Rabu Tanpa Kata ツ

Nyamuk Terbang said...

hahha ngeng

Gulet_Gurlz said...

hahaha. wat kejot ja lisa ni. btw. rock la blog lisa tu yg satu tu. suka2. lagu pun memang best. :)

gardislolipop said...

@Nur Nabihah betul ke ni kak? macam tak caya je...

marmaryen:) said...

kelakar tgok blog klon tuh ..ahhaa ..mcm dy bebetol lysaa

Fara Farhani Fitri said...

Kak lyssa suka main acah2! :P
saya suka. haha! apapun memang sakit mata ah tengok blog akak yang kedua 2...pening! x leh tahan dok lama2 :)
sini pon dah santaii...hahaha..:P

Fara Farhani Fitri said...

@ツlala genie IIღ itu memang blog kak lyssa lah! :)hahaha

Atin Tory said...

@Phat

Atin Tory said...

kak lyssa ce citer sikit..mcm mn kak lyssa bole terjumpe blog KLON 2?? and..terbace jugk kat comen sne..ad yg ckp ni 'mmg blog LYSSA la'???

Izyan Yan Cinnamon said...

larh blog klon kak lyssa rupanya..saya siap folo..ingt blog kedua kak lyssa...

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

kak lyssa nak kena ni . . ish . . .
hahaha .. :P

Twinkle Lent said...

yang blog nih,pinky and sweet.yang 1 lagi tuh,aduiyai....brutal gilerrr..

Nurul Hamizah Kefli said...

mati2 miza ingt tu kak lyssa

schen elona said...

ingatkan mmng blog lyssa laa..lama dh tgk blog tu..x prasan pula ad juga klon2 ni..huhuu

syarafana said...

kak lyssa yg kak lyssa kate klik sini tu blog org yg menyamar kak lyssa ek??

zana =) said...

esh , betol ke bukan blog kak lyssa , matimati ingat tu blog kak lyssa yg kedue?

Niena Sofea said...

i thought da gurl were so obsessed bout u ..

juz my thought .. ^-^

PUMPKIN wawa said...

kak lyssa, blog lgy stu tuh bkan kak lyssa kn??? tak thu malu larh dy tuh... mngaku dri sbgai kak lyssa...

CIK BULLET TRAIN said...

haha , chantek laa .. akk xfollow kew ?

mira haemee said...

ya allah.. matimati ingt blog kak lyssa kedua.. rpanya klon akak.. eish penjahat tu org.. sabar je lah akak..

Fieqa Momel ^_^ said...

Dia da tukar link! Dia da tukar semua!! Tu dia.. Saya pon xkenal die.. Blog Die Berat lerrr

Fieqa Momel ^_^ said...

Dia da tukar link! Dia da tukar semua!! Tu dia.. Saya pon xkenal die.. Blog Die Berat lerrr

ziera ramli said...

kita mesti ada identity sendiri kan sis ? huuu , x patot ~ wat malu ja. :/ hmm

Anonymous said...

aduhai...cian kat lyssa...