Pagi - Pagi Lagi Dah Aktif !

Gadis Kidal Berceloteh...
26/10/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Aktif ? Err . Aktif apa tuh haaa ? HAHA  . Jangan pikir bebukan  :) Bukan macam semalam , aktif masak sehingga menghasilkan ENTRI YANG INI  . Hari ni tak pasal - pasal Lyssa jadi terlebih aktif kot mana tak tauu . huhu . 

Ini Semua Gara - Gara Qaseh NurManjalara . Tak Kenal ? Boleh je , TEKANSINI ! hehe .
Awal - awal pagi lagi jam tepat pukul 5.30 pagi dah gerak Lyssa . Siap urut - urut lagi badan Lyssa nihh haa . 

Qaseh : "Akak , bangun lah . bangun ! "

Lyssa : "Ishk , Qaseh ni , kaacau lah lahh . Orang nak tidoq ! Dok urut - urut ape tak tau?!!" 

Maarah betul aku dekat dia time tuh . Orang sesedap je dok mimpi Saiful Apek je tadi haa.. Siap boleh mengigau gelak berdekah - dekah lagii tu . Boleh pulak Si Qaseh ni kacau daun ! haihhh . Geram sungguh ! 

Alah , biasa lah tuh . awal pagi , nak ajak Lyssa main dengan dia lah tuh . Tak padan dengan kechikk langsung . haha~ Lepas je solat Subuh .. Lyssa online kejap . Then , pukul 7 pagi macam tuh , baru lah terkedek - kedek main naik turun tangga dengan Si Qaseh tu . Mahu takk turun lemak aku jadi kurus kering macam neyy haa . Dok asyik turun naik tangga main dengan dia nihh lah ~ HAHA . Qasehh .. Qasehh . Macam - macam betul .


Pastu  , mintak pulak nak main tali ! Okeyyy . JOM ! Lari sana - lari sini .. Tu diaa . Laju gila Si Qaseh ni larikkkk . Kalah pelari pecut negare nih . Penat aku layan budak kechik sorang nehh haa. hahahah .  Then , sebelun pukul 8 macam tuh lah . Lyssa dah penat dah haihhh . Malas nak layan budak nehh . Terus je kurung dalam istana dia . Haa . Baru tahu padan muka !

 

Tengok lah tuh ! Buat muka seposen mintak nak keluar !!
Err . Jangan harapp ! kehkeh ~
.
.
.

Tetiba rasa bersalah pulak tengok muka seposen dia tuhh ..
Tak jadi kurungg . Bawak masukk rumahh .
Now , dia tengah tidur . Penat sangat kot larik sana sini . hehehe .
Legaaaa~ Tak de nak ngacau aku happdett entri nih . hik3~ 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

47 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
budak ketot
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:05 AM delete

coemlnye kucing tu~ macam kakak die jugak. :)

avatar
October 26, 2011 at 9:06 AM delete

heheh, kesian die kene kurung..siap buat muke comel lagy tu..geram3..rasa nak picit je pipi die ;)

JOM BACA & KOMEN : Mangsa Fesyen Ala-Ala Lady Gaga

avatar
October 26, 2011 at 9:06 AM delete

Oh ,seriuss Qaseh tu comel Sangatt ! rasa macam nk gigit je diaa ! ;D

avatar
October 26, 2011 at 9:08 AM delete

geram aih tgk Qaseh lyssa 2..

avatar
bella hamzah
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:09 AM delete

alolo comelnya qaseh.. hehehe

avatar
October 26, 2011 at 9:09 AM delete

comel nye..pinjam jap ! hehe ^^

avatar
Syakirah ✿
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:09 AM delete

ahha , comel lah kucing kak lyssa :) Seronok dapat kucing cam tuh ^^

avatar
mishnurlin
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:12 AM delete

Lyssa memang hari-hari aktif.. hehehe,comei nye qaseh,nama pun cantik je.. :)

avatar
myra_2912
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:12 AM delete

lyssa macam mana nak buat perkataan yg x nmpk sgt yang lyssa wat uh "lyssasecret.com"

avatar
October 26, 2011 at 9:14 AM delete

salam kak lysaa...nak kasi komen sikit yer....

pandai si Qaseh tu kejut....tuannya pulak yng marah si Qaseh tu...kesian dia....kena kurung pun buat muka seposen dapat lepas jugak....heheh...tomei la kucing akak lyssa tu....ingatkan manusia nama Qaseh..rupa-rupanya kucing...terkejut saya ha.....

avatar
NSMR
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:21 AM delete

Comel je Qaseh tu :D
Nak pinjam boleh?
Nak main2 juga. Haha

avatar
ahsfantasy24
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:22 AM delete

Hehe..
sungguh comel kucing itu!
btw mownemmm sayangggg!! :)


Karut Marut:
1. Wordless Wednesday #1 | Selamat Pagi Cinta
2. Biar Saya yang Kecewa

avatar
starzieti
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:33 AM delete

comelnye kasih. secomel tuannye. :D

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:36 AM delete

waaa... bila singa dan kucing bergambar... hehehe...

avatar
Totie@Tomy
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:40 AM delete

akak suka kucing tengok kucing adik..teringat kucing2 akak kat kg..tp kucing adik mmg cumel..

avatar
Nur Auni
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:52 AM delete

somel tol miawww-miaww dia..huuu..

avatar
si ngokngek
AUTHOR
October 26, 2011 at 9:53 AM delete

wah~~cutenya..bulu dia..boleh buat baju kowt..kihkihkih

nama pun QASEH,haish ayunya,..hehehe

avatar
October 26, 2011 at 10:05 AM delete

Qasehh secomel tuannye ..
auw, sweet!
shian dye wat muka sedeyh...
comel je lyssa dukung qasehh, :)

avatar
October 26, 2011 at 10:34 AM delete

nak bela kucing gk ah
leh jd kurus kering mcm hmpa :)

avatar
yuyu Zulaikha
AUTHOR
October 26, 2011 at 10:39 AM delete

nak gakkkkk! tapi dia besarrrr! T_T takut!

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
October 26, 2011 at 10:58 AM delete

comeiiii nye kucen tuh..
kucen ana pun ske gerakn dr tdo.. dok kacau2.

avatar
October 26, 2011 at 11:08 AM delete

nakalnye... dush3.. obeh kim slm kat dia hehe.

avatar
m0sHiE~
AUTHOR
October 26, 2011 at 11:20 AM delete

moshie pun ada kucing kat umah. henry name die. rindu nye kat henry :(

avatar
MiSaEi
AUTHOR
October 26, 2011 at 11:47 AM delete

siyus chomell okies...name dah macam retis...

avatar
tieha ismail
AUTHOR
October 26, 2011 at 12:12 PM delete

kucing dengan tuan kucing tuh sama comel lorh...hikhikhik

avatar
Diyana Ali
AUTHOR
October 26, 2011 at 12:16 PM delete

lyssa suka kucing gak. lalalalala

avatar
Ilya Atilia
AUTHOR
October 26, 2011 at 1:31 PM delete

alalalalalala..tomey-3 <3

avatar
October 26, 2011 at 1:37 PM delete

pandainya kucing kak lysssa ckp

avatar
October 26, 2011 at 2:13 PM delete

alalala, so sweet lyssa ngn qaseh. both same tomeyy :)

avatar
October 26, 2011 at 2:13 PM delete

alalala, so sweet lyssa ngn qaseh. both same tomeyy :)

avatar
kak rose
AUTHOR
October 26, 2011 at 4:01 PM delete

larh..igtkan kaseh tu org tdi..kih3x! kucen rupenye... :)

avatar
atien halsen
AUTHOR
October 27, 2011 at 1:01 AM delete

omeyy kucing tu, mcm tuannye :D

avatar
ain dzaya
AUTHOR
October 27, 2011 at 12:21 PM delete

alahai !omel2nyee!!
jelez!jelez! tgok lyssa pgg kucing..
ada kene curi pasnie ;')

LYSSA BOLEH TAK BUAT ENTRI KRONOLOGY BELOG LYSSA..SAMPAI TAHAP SEKARANG NIE...CAM MENARIK JER..EKSAITED NAK TAW!!!

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 6, 2013 at 8:43 PM delete

Waaaaaaaa. Comel sangat Qaseh. Geram gilerr. Huhuhu.

avatar

Google+ Followers