Alhamdulillah , Churp~Churp Meningkat Lagi !

Gadis Kidal Berceloteh...
25/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Hai sahabat sekalian yang Lyssa sayang , 

Syukur ke hadrat Ilahi , kerana dengan limpah kurnia-Nya , Lyssa punya churp~churp dah semakin meningkat ... Meninggi ke langit nun jauh di sana haa . kehkeh . Hyperbola pulak dah budak kechik ni ! :D

Stop ! Stop ! Apa pandang - pandang ? Tak percaya ? Ehem .. Ehem .. Nak tengok bukti ? Nak tengok bukti yang sahih depan kaca mata korang ?  HUHU ~ Okey , Lyssa akan tunjukkan . Tapi , sebelum itu , korang kena lah KLIK SINI dan KLIK SINI terlebih sahulu yeah >.< 

Ini dia , bukti yang SAHIH tu . kehkeh ^_^

 

Macam mana ? Masih tak percaya ? Err . Perlukah Lyssa Cashout dan tunjukkan bukti CHEQUE nya pulak ? hehehehe . Nanti dulu . Sabor ! HAHA . Lyssa nak tunggu hasilnya banyak dulu , baru Lyssa akan CASHOUT !! 

Nak tahu tak Lyssa nak buat apa dengan wang yang akan Lyssa CASHOUT nanti ? InsyaAllah , dengan duit itu , Lyssa akan buat satu GIVEAWAY atau CONTEST untuk korang semua join ! Dan  , insyaAllah , akan Lyssa gunakan sebahagian daripada wang tersebut .. Semakin cepat wang itu naik , semakin cepatlah Lyssa akan CASHOUT  ! So , korang semua kenalah tolong Lyssa . Ye dakk ? Kalau Lyssa suruh KLIK LINK ! Korang wajib kena KLIK . hehe .
Untuk korang jugak . Ye takk ? ^_^v Adil maa~

Orait , kepada sesiapa yang belum daftar lagi , korang bolehlah DAFTAR CHURP-CHURP DI SINI :) Jangan tunggu lama - lama .. Pasti korang berpuas hati nanti ! ^^v

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

44 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 25, 2011 at 7:29 PM delete

wah.. best nye tgk wet lyssa.. bla na lanje? hehe

avatar
TiraPengemis
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:33 PM delete

waahhhh....bestnye...fulus...hehehe

avatar
November 25, 2011 at 7:34 PM delete

Kak Lyssa, klau kakak nk buat giveaway, jgn lupe bagi tahu kt pesbuk, sebab MM selalu jenguk-jenguk Lyssa_Secret tuwh, okbyee~

avatar
November 25, 2011 at 7:36 PM delete

tahniah kak lyssa.... apa beza churp churp dgn nuffnang..??

avatar
November 25, 2011 at 7:38 PM delete

Geramnya tgk CC tu...
Saya nyer baru RM12...dah 6 bulan dah...bantulah saya...nak gak banyak cam lyssa

avatar
November 25, 2011 at 7:41 PM delete

banyak tuhh . nak sikit bole ? haha :D

avatar
naf.
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:46 PM delete

whhhh bestnya hehe. nak pinjam gmbar tu income tu bole? nak tunjuk cnth org dpt income byk kat blog:)

avatar
November 25, 2011 at 7:48 PM delete

@naf.

okeyyy . boleh .. ambik jer . hikhik :D

avatar
tyrah SHINee
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:52 PM delete

@Lyssa Faizureen kak lyssa , mcm mna nk bagi duit dlm churp2 tu bertambah ?

avatar
onie
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:58 PM delete

huyooooooo,dah boleh sangat la kalau nak cashout tu,leleh air liur tengok earning,hehe

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
November 25, 2011 at 7:59 PM delete

aku punya RM 10 pun tak sampai. T_T

avatar
November 25, 2011 at 7:59 PM delete

Woooaaaaaaa ! Bestnye , byk tuh ! perghhh ! Btw , gd luck , hope duit churp2 akak bertambah lagi . Biar byk , tk sabo tunggu GA akak ni . hehe (:

avatar
PeJuAnG CinTa
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:00 PM delete

nak amik gambar tu lepas tu nk edit2 skit boleh x ??? hahahaha

avatar
Mohd Zakwan
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:01 PM delete

wow banyak tu.. tak lama lagi beribu la tuh..hehe.. tahniah ye :D
zakwan suka tengok blogger2 yang berjaya dengan blog mereka..ia membakar lagi semangat zakwan supaya terus berblog !!
Blog Mohd Zakwan :)

avatar
Diyana Ali
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:03 PM delete

wah beatnya. cepat nak join contest lyssa. hehe

avatar
November 25, 2011 at 8:13 PM delete

kami pun join gak churp ni.. mmg best bila da tengok income melambung camtu.. hehe. masyukkk.

avatar
Cik Azizah
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:15 PM delete

tahniah dik! lau akak pon nak tunggu banyak2 nak simpan buat kawen..huhuhu

avatar
smilenajah93
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:26 PM delete

bestnye sys ~ kim dh buat , tapi duit x naik2 pun ;'(

avatar
Chocolate
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:29 PM delete

kak macam mne nk dpt banyak sampai tu eh kak? :]

avatar
Chocolate
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:38 PM delete

saya klik banyak2!hehehe

avatar
Syafiq_Elf
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:46 PM delete

Knp adk punya rm 0.00 lagi yea ? Peliknya .. :(

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
November 25, 2011 at 8:58 PM delete

makcik!! hehehe iklan tu bkn utk non muslim ke?

avatar
November 25, 2011 at 9:39 PM delete

kayalaaa nanti..leh blnje kiter..hehe

avatar
MuniRAH Kadir
AUTHOR
November 25, 2011 at 9:42 PM delete

kak lyssa,mcm ne nak letakkan churp2 tu kat sidebar???x fahammmm

avatar
November 25, 2011 at 9:44 PM delete

salam.kak lisa pakai apa ye sampai meningkat..bomoh ye...

avatar
November 25, 2011 at 10:09 PM delete

untunglha akak :') hmm cm mana nak up kan churp2 ya ? hmm zeyra punya asyik mcm tuh ja :')

avatar
shahdiana
AUTHOR
November 25, 2011 at 10:48 PM delete

lyssa..akak tak paham sangat la mendalah ni..cuba lyssa wat entry and share caner nak buat duit cam lyssa tu..tengok followers lyssa pun takut akak...

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
November 25, 2011 at 10:54 PM delete

allhamdullilah rezeki..simpan2 je dulu.guna bila penting nanti k.

avatar
FarahNazurah
AUTHOR
November 26, 2011 at 12:02 AM delete

wahh.. best la Kak Lyssa . fara punye tak sampai RM10 pun . tapi dah ikut dah tips akak macam mane nak tambah duit . bukan rezeki fara lagi agaknye . huhu

tengok nie . ade budak jealous kat akak :D
http://cekfaraa.blogspot.com/2011/11/jealous-kat-kak-lyssa-faizureen.html

avatar
November 26, 2011 at 12:09 AM delete

kak lyssa !!! jeles lew .. sya punya RM 10 pon tak smpai .. hukhuk ..

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 26, 2011 at 12:45 AM delete

banyak nye. untong le haha

avatar
Myza Sam
AUTHOR
November 26, 2011 at 1:29 AM delete

banyaknya :) seronok la . nak join giveaway Lyssa :D

avatar
Nurul Najwa
AUTHOR
November 26, 2011 at 7:20 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
era kecik
AUTHOR
November 26, 2011 at 10:03 AM delete

wah! banyaknye.. hehehe

# share kat era siket. :P

avatar
farah@engoys
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:09 PM delete

Best pulak main klik..klik klik sini... termasuk ni dah 8 page yang dah klik...klik... hehehe... nanti update lgi nak tengok dah up berapa...

avatar
farah@engoys
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:10 PM delete

@zairien azrienaApakata buat entry mcm kak lyssa... cerita itu ini then masukkan link.. nanti boleh klik..klik hehehe

avatar
BisMi Aishah
AUTHOR
December 13, 2011 at 4:55 PM delete

dah penah cash kan ke???
ada problm tak??

avatar
nurul atira
AUTHOR
December 14, 2011 at 3:55 PM delete

saya baru buat... dua posen pon x dapat lagi... =..='

avatar

Google+ Followers