Bilalah Nak Cashout Churp - Churp Ni ?

Gadis Kidal Berceloteh...
08/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Tadi kan , Lyssa try lah belek - belek Churp - Churp Lyssa yoo . HAHA . Terbeliak mata Lyssa rasa macam nak terjojol dah haaa bijik mata neyy bila tengok berapa earning yang Lyssa dapat . Tu diaa . Macam mana boleh jadi sampai macam tu ? perghh . haha . Nak tengok berapa ?

 

hehe . 

TAPI !!!!!

Tak sehebat korang lah kan . Lyssa baru je lagi buat benda alah nih . Korang sudah tentu dah beriban kan ? Lyssa terpikir - pikir .. bila lah pulak Lyssa nak cashout ni . Nak tunggu beriban macam korang ke ? Or .. Nak cashout sekarang ? lalalalala~

Nanti lah Lyssa buat keputusan . Cuba korang KLIK SINI dan SINI . Keluar apa ?? huhu :D

Menarik kan ? Kalau menarikk , korang boleh DAFTAR DI SINI :D 

 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

48 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
coklatberapi
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:20 AM delete

Waa untungla..aq bru buat churp chirp ni..huhu

avatar
RazFiRa
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:21 AM delete

lyssa blanje sket klu cash out.. hehehehee

avatar
November 8, 2011 at 10:21 AM delete

wah..best nya..baru je buat tau:)

avatar
kusyi
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:21 AM delete

kak lyssa.. kusyi dulu ada gak daftar kat nuffnang.. mcm mne nk gune bnde alah tu eak? haha.. budak baru belajar nih. :)

avatar
Phat
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:27 AM delete

wah banyak tu lyssa..leh banje

avatar
ciksyieda
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:33 AM delete

Lyssa, ape mksud kalau dy soh authorize fb kite ble nak connect to fb.. ta faham lar.. :)

avatar
November 8, 2011 at 10:43 AM delete

waa , byk t0o akk lyssa >.<

avatar
Misz Azney
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:45 AM delete

lyssa. . sy ta reti lha nak gune churp churp nie. . bru je buat tp satu pon tak tau. . terangkan plezz

avatar
November 8, 2011 at 10:52 AM delete

dear lyssa..boleh x ajar mcm mana nak guna churp churp ni ^,^

avatar
LaLa
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:55 AM delete

lyssa, nak tanya..
churp2 ni camne?
x paham la, hehehe

avatar
November 8, 2011 at 10:58 AM delete

wahhh best nye.. kita punya tak gerak2 rm2.60 je hehe :)

avatar
November 8, 2011 at 10:58 AM delete

Assalam, waaaaa, untunglah koe Lyssa. Lanun tak gerak2 langsung churp2 tu... bikin panas jak... congratulationlah... huhuhu

avatar
November 8, 2011 at 11:07 AM delete

nak tanya sikit , kalo daftar ni kna bayar ke??

avatar
waney vanness
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:09 AM delete

hihiii .tak paham langsung ape function dy ^____________^

avatar
November 8, 2011 at 11:13 AM delete

kak lysaa , yaya baru buad nih haa tp satu ape pon tak tahu , cmne nak guna ? nanti buad entry bru yee , thanks kak ! :)

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:16 AM delete

T_T aku satu sen pun tak de. cheist. brrrr

avatar
November 8, 2011 at 11:23 AM delete

akq,camne nux wat
kte x reti lha

avatar
wK
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:10 PM delete

pergh....
masyuk..masyuk..masyuk ! hehehe

boleh belanja nie... kihkih

*terus aku rase nak buat churp².. huhu

avatar
November 8, 2011 at 12:23 PM delete

nnt kasi la tips nk bg earning meningkat

avatar
Ibnu isa
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:23 PM delete

wahhh lyysa.. ape lagi.. kontest r,, besar hadiah bleh bg.. hee

avatar
naf.
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:28 PM delete

wahh bestnyaa dapat duittt huhu.nak buat gak la

avatar
Izz
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:32 PM delete

lyssa buat tutorial cmne nak naikkan earning churp churp ni. macam tak reti je.. huhu

avatar
naf.
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:34 PM delete

nanti share2 la tips mcm mana nk tgkatkan earning. sy memang bodoh hina gila taktau pape pasal churp2 ni hehe

avatar
FiHa
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:40 PM delete

banyak le 2 !
ad bpe hengget jek niy huhu

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:44 PM delete

untong la lyssa , along baru rm1.80 lyssa ada rm1.80 ? x de en? lyssa ade 180.00 jew . along 1.80 XP

haha. along baru nak jinak-2 ;D

avatar
Lissa
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:47 PM delete

pehhhh!lisa da lame buat ni singgit pun tak cecah lagi. hohohoho

avatar
xie_arf
AUTHOR
November 8, 2011 at 12:55 PM delete

xphm la kak..ape neyh?

avatar
November 8, 2011 at 12:56 PM delete

InsyaAllah..nanti lyssa try ajar mcm mana naik tingkat or nk gunakan churp2 ni oke ???? hehe :)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
November 8, 2011 at 1:07 PM delete

wah beznya lisa...tahniah2..hehehe

avatar
cik Beskod
AUTHOR
November 8, 2011 at 2:04 PM delete

wah best huhu dah tiga angka dah huhu kite baru je satu angka huhuhu

avatar
diela munches
AUTHOR
November 8, 2011 at 2:13 PM delete

kak lisa . ade tak tuto macam mane nak ubah scroll tu jadi warne pink .

avatar
November 8, 2011 at 2:27 PM delete

yeay.. lyssa lanje t.. :P

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
November 8, 2011 at 2:37 PM delete

ikut keperluan lyssa..kalau penting,cash out.kalau tak de nak digunakan dulu,just simpan je dulu.bior kumpul lagi banyak.k

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
November 8, 2011 at 2:45 PM delete

baguihhhhh..berjaya sudah..
kan dah gtaw..peace..
jangan cash out lagi..tunggu 1K baru kuarkan..
kejap ja..

avatar
Cik Wanyy
AUTHOR
November 8, 2011 at 2:57 PM delete

kak lyssa , kita tak faham lah churp churp nie mcm mne .

avatar
xie_arf
AUTHOR
November 8, 2011 at 3:00 PM delete

aka, sowy tp xtau nk tnya kat mana da..
cemana nk tuka scroller? bkn tuk scroll box tp tuk window..tau x?

avatar
shiela munir
AUTHOR
November 8, 2011 at 4:12 PM delete

lyssa,shiela da daftar,
tpi xreti nk share,please ajar tau

avatar
November 8, 2011 at 4:12 PM delete

UNTUNGLAH,,... nurrul punya tak berganjak dari 0.00 :(

avatar
starzieti
AUTHOR
November 8, 2011 at 4:25 PM delete

dulu penah daftar churp2 tapi da lupe password. ehe. -.-

avatar
ain dzaya
AUTHOR
November 8, 2011 at 4:44 PM delete

LEY LA BLNJE AISKEM..HEHEW

avatar
misTeaRed
AUTHOR
November 8, 2011 at 6:14 PM delete

nk buat jgk tp cm xberani...hihihi...

avatar
ryn
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:07 PM delete

kak lyssa bnde bie untuk ape?

avatar
November 9, 2011 at 1:22 AM delete

bestnye.. dpt duet,.. hehe

avatar
November 13, 2012 at 2:02 PM delete

aka,ni x kne tipu ke?x brani nk buad..I/C no. tu no.kad pengenalan ke??

avatar

Google+ Followers