Budak - Budak Zaman Sekarang . Ishk ! Ketagih Facebook ?

Gadis Kidal Berceloteh...
01/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Heyy korang ~ Apa pulak tuh , isu kali ini ? HEHE . Okenggg . Lyssa nak cite lah pasal bebudak zaman sekarang yang ketagih sangat lah dengan facebook . hehe . Maaf yea , bagi siapa yang terasa . huhu >.<


"Eh , Biar lantak aku lah , nak online ke ? Nak Ketagih dengan apa - apa pun , ada aku kacau hidup kau ker ? " 


Errr ~ Eh . Eh . Sapa kata kacau hidup awak ? Ada ker saya kata salah nak online or ketagih ape2 pun .hehe . Ikut suka korang lah nak buat apa pun . Lyssa hanya nak bagitahu jer , yang bebudak zaman sekarang terlalu ketagih dengan asyikk nak online sehingga kan :



HEHE . Sehinggakan , nak pergi sekolah pun haaa. tu diaaaaa , boleh lagii online noh . kehkeh . Alahaii . ketagih , sampai tahap tuh yer . Sorry dik . Sebab print screen ayat adik tu . huhu :) Tapi tak pe , dah sembunyikk kan nama ngan muka ;)


HUHU ~ Biasa lah tuh kan . Zaman dah maju . Dah makin canggih . Facebooking , Oniling lah nampak gayanya setiap masa ? Tak gitu . hehe ~ Cakap orang , Lyssa pun sama jaa . 2 x 5 = 10 . hahahahaha~


BTW , nak ketagih pun ada had nya . Ingat tuh yerr . Bubyee ~ =) 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

48 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 2, 2011 at 8:53 AM delete

aktif kemain dorang fb..:D, smpai nak pergi sekolah pun sempat lagi..^^

avatar
November 2, 2011 at 8:54 AM delete

ha'ahh..zaman sekarang dah maju..online guna handphone pun sempat.ada tu malam berjaga sampai lewat pagi *mcm sy :)*

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
November 2, 2011 at 8:56 AM delete

hehehe..ketagih teruk! :P

avatar
shiema sufian
AUTHOR
November 2, 2011 at 8:58 AM delete

macm macm lah degan facebookers sekarang nieyh :)

avatar
November 2, 2011 at 9:00 AM delete

adoii..nk pegi skola tu pun on9 lgi..adu nye pun !

avatar
Haniada
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:00 AM delete

wah.. rajen nye diorang online pagi pagi eh ?? hehe.. dah maju :)

avatar
cik ainisha
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:01 AM delete

HAHAHA kdg FB tuh on je tuk smbil2 buat kerja kan lyssa.. :)
ayuh http://realitipink.blogspot.com/ :)

avatar
November 2, 2011 at 9:03 AM delete

bkan aper kak Lyssa..
snang nak komferm ngan kwan jadual ari ni..
hahaha..ye x??

avatar
SyazMira
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:07 AM delete

Syaza ternampak d komen tuh kat fb . Hahahh . Syaza pon same laa cmtuh :PP Hee ~

avatar
cerita best
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:08 AM delete

btl2..kul 3pagi pun ada org on9 lg mmg ketagih facebook btl la org zaman sekarang nie pening2 hehehe

avatar
farahroslan
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:12 AM delete

budak budak zaman sekarang. maju je semua. teknologi di hujung jari :)

avatar
munirah
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:13 AM delete

haha kira dasyat jugak lah kalo nak g sekolah pon nak online ! haha

avatar
Lea Isnawi
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:35 AM delete

zaman dulu, sebelum g skul bace Quran. ngeh3

avatar
mishnurlin
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:39 AM delete

awainya semua online.. hehehe,kite pernah jugak online sampai pagi tapi tyme asemen berlambak-lambak la.. :)

avatar
November 2, 2011 at 9:48 AM delete

haha dasyat tol budak zaman skunk ni kan...tapi tu lah realitinya...tol x? kikiki ^_^

avatar
era kecik
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:50 AM delete

era pon ketagih gak dulu2, tapi skang ni dah kureng siket.. hehehe :)

avatar
Budak Kuching
AUTHOR
November 2, 2011 at 9:55 AM delete

bese lah tu..sy pun..hehehe..

avatar
domo
AUTHOR
November 2, 2011 at 10:17 AM delete

huhhuhu klo tk der facebook cm ner nk jmper kwn lmer hhuhuuu
sory bg yg traser <3

avatar
Rai
AUTHOR
November 2, 2011 at 10:26 AM delete

sebagai mak budak..akak tak berani nak menketagihkan diri.. abisla rumah tak termanage nanti.. hahaha..

avatar
November 2, 2011 at 10:52 AM delete

bukan budak je..kakak abg budak pon sama =,=

avatar
November 2, 2011 at 10:58 AM delete

lyssa pn ketagih
kta nk exam
hehe

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:21 AM delete

Kak Lyssa , Ina terasa lah plak sebb Ina pun ketagih jugk leps abis exam . hikhok ^^

avatar
noraauliyya
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:21 AM delete

haha memanfaatkan wifi kot lyssa..hhaha

avatar
erleena
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:32 AM delete

haha tu ah psal , adel el pon cenggitu -.-

avatar
IraBungaMelor
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:42 AM delete

Cinta Muka buku katanyaa. :D

avatar
budakampung
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:47 AM delete

gua kalau x on9 pon selalu lambat..kalau on9?? hahaha..tak sekolah la jwabnya~

avatar
November 2, 2011 at 11:54 AM delete

haha..nk g sekolah,mnyempat lg 2..tggu bas sek la tu..hihi..

avatar
November 2, 2011 at 12:20 PM delete

Assalam, ish3x, nak pi skull pun sempat lagi nak on9 fb... ganas btul sudah nie...

avatar
November 2, 2011 at 12:21 PM delete

zaman dah berubah skang ni...

erm..kiter wt entry pasal kamu...yang banyak membantu...jom tengok..

tutorial kamu banyak membantu

http://missaresheqyien.blogspot.com/2011/10/belog-berwajah-baru.html

avatar
starzieti
AUTHOR
November 2, 2011 at 12:45 PM delete

kemain budak2 skunk. mntang2 da moden. kite dulu takde pun nak fb2 sblom g skola. -.-

avatar
Princess Lena
AUTHOR
November 2, 2011 at 12:49 PM delete

waaa...sblom g skolah pon sempat online lg tuh...mmg power la..he3..^_^

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
November 2, 2011 at 12:52 PM delete

hehe..betul2 ketagih tuu...

ketagih pun biar berpada2..jgn smpai abaikan sekolah!hehe

avatar
Syieda_Joy™
AUTHOR
November 2, 2011 at 1:11 PM delete

sempat punye lyssa...hihihi ^_^

avatar
November 2, 2011 at 2:01 PM delete

assalamualaikum kak lyssa .

bbudak zaman skrg tlalu moden .

eiyza pun kdang2 on9 dri mlm smpai ke

pagi gak . tapi fb ja on9 , tuan

punya fb tito layan mimpi indah .

hehe !

avatar
November 2, 2011 at 2:37 PM delete

zaman da berubah , dunia da maju.. bdak2 skunk pown da maju.. hehe..kew dowg ta tdow dr smlm twus p skola.. hehe

avatar
syieqa mieka
AUTHOR
November 2, 2011 at 2:44 PM delete

amboi adik2 sekarang , sempat lagi online yee . HAHA

avatar
November 2, 2011 at 3:29 PM delete

alaaaaa........kak lyssa niyhh.......sye on9 kat skolah lgi......yelaa,bdak dah abess UPSR lahh katekan.....mmg cikgu ponn dah xkesahh.....bawakk ajelahh lappy.......xponn gne komputer skola.........ape xnye,skolah pon ade internet,xyah sesusah berbroadband bagai......(mintakk maaf yea kak lyssa sye bercelotehh kt blog akak......)

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
November 2, 2011 at 3:58 PM delete

haha, yang buat publish post ni macam mana pula? XD

avatar
ShahzCudin
AUTHOR
November 2, 2011 at 4:04 PM delete

bdk2 skolah zaman skrg mmbesar dgn FB..mmg ni la hasil die..

avatar
Izzul Amir
AUTHOR
November 2, 2011 at 4:04 PM delete

haha macam dah overwhelming tu :P skrg dah takda fb sebab nak exam, lepas habis exam nnti baru on balik ;D

avatar
November 2, 2011 at 6:45 PM delete

hahah kak lyssa miza pon dh ketagih on9 pesbukk tappi..miza ad had la..kalo kol 6.50 pagy tu..miza bru nk gosok gigi hape sume hehehe

avatar
NadyaBubble
AUTHOR
November 3, 2011 at 12:15 AM delete

melampau benor dah tuh -.-

avatar
November 4, 2011 at 3:26 PM delete

ni dah terlebih main ni...fb mestilah dimanfaatkan...

avatar
nurul adlina
AUTHOR
November 5, 2011 at 9:46 PM delete

budak zaman FB
budak zaman blogging
budak ketagih.. FB..an hhe..
sokong k.lyssa... FB ada benefit dan keburukan

avatar
aqilah
AUTHOR
November 7, 2011 at 6:28 PM delete

hha` skrang rmai yg ber-fb je keje .. smpi nk mndi pun nk bgithu .. hhe~

avatar
shemasinbei
AUTHOR
January 27, 2012 at 5:12 PM delete

sangat ketagih dh kalo mcm gnie.. ade yang tak pegi skolah smata2 nak ber-chat dgn boipren.. adeh~

avatar

Google+ Followers