Jadi FULL-TIME Blogger ke PART-TIME Kerja ?

Gadis Kidal Berceloteh...
29/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Tadi petang , kalau korang perasan , dekat FANPAGE Lyssa , Lyssa ada post something about tajuk kali ni . Nak tahu , Lyssa POST pasal apa ? TEKAN SINI dulu . hekhek . 



 


Haaa . Benda ni lah yang Lyssa post tadi . Bagi siapa yang tak nampak sebab terlupa nak tempek contact lens dekat mata korang tu , Lyssa cakap , 


"InsyaAllah , tahun depan Lyssa akan jadi FULL-TIME blogger ."


Chewahh . Betul ke ? Tercapai kah hajatku untuk jadi blogger sepenuh masa nanti ?
Sepenuh masa macam mana lah kan ? 24 jam ? 48 jam ? 1001 malam ? Opss* 

Angan - angankah Lyssa neyy ? Ada hati pulak nak jadi blogger sepenuh masa ? hehe .
Ye lah , kadang - kadang Lyssa terpikir jugak ..  


"Nak Jadi FULL-TIME Blogger ke PART-TIME Kerja ? "


Kerja ? Errr . Bagus jugak bekerja kan . Boleh jugak Lyssa cari pengalaman . Tapi , bagi Lyssa , Lyssa lebih selesa kalau dapat tolong blogger dalam dunia maya niyy . Sambil - sambil tolong orang  , bertambah jugak pengetahuan Lyssa neyy . Ye dak ?

So , Lyssa dah buat keputusan untuk jadi FULL-TIME blogger mulai tahun depan . InsyaAllah ~
Kalau tak de apa - apa halangan :)

Nampak gayanya nanti , makin bertambah lah TUTORIAL/TIPS/INFO/FREEBIES yang akan Lyssa share dengan korang nanti kan ? huhu . InsyaAllah :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

44 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Syafiqah Pika
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:22 PM delete

1st like 1st comment . hohoho . bgus lha klau kak lyssa full time blogger <3

avatar
tiEya_iz0ne
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:25 PM delete

wah , best kalau banyak tuto . hikhik . love u kak lyssa . ;)

avatar
SpidermanHere
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:26 PM delete

Hehe, Lina pulak SPM tahun depan. Harem nak jd full time blogger ;(

avatar
November 29, 2011 at 8:26 PM delete

lpas ni ukak blog jew tgk2 da 10 entry lyssa kt dashboard.. hee.. da full tyme an.. XD

avatar
Hackers
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:26 PM delete

lyssa jadi full time blogger mesti menjadi sebabnya traffik sentiasa ada yang masuk. Income blog pun mesti ribu raban ni.. Kalau hackers setaraf dengan lyssa, Hackers pilih jadi blogger full time aje

avatar
Nabella Ieyla
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:26 PM delete

Full time kak lyssa ? wahh ! hebatnye :) semoga berjaya ye ? makin bertambah lah tuto n freebies .. wahhh , suke - suke!

avatar
sha'a myra
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:27 PM delete

yay,dapat tengok akak hari hari berceloteh xD

avatar
leya
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:29 PM delete

wahh,, smakin brtmbah laa tuto,, ni yg syiok nih, hee~

avatar
leya
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:29 PM delete

wahh,, sonok nya,, smakin byk la tuto,, ngee~

avatar
November 29, 2011 at 8:30 PM delete

wah blogger full time tu..nanti senang lah lau sm ada benda nak tanya boleh refer kat lyssa terus.

avatar
bella_nabila
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:32 PM delete

bole la ylg sy, hehe~ :)

avatar
LaLa
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:34 PM delete

semoga Lyssa berjaya ye =D
bleh ikut tuto Lyssa nanti...

avatar
Are_Rull
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:39 PM delete

bguslah mcm tu dear..
all da best!!

avatar
Mohd Zakwan
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:40 PM delete

Kak Lyssa cakap nak bantu blogger2 ye... ni yang best ni ..hehe
tolong lah zakwan majukan blog :D
Blog Mohd Zakwan :)

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:43 PM delete

Yeah . Ni Yang best ni ^^

avatar
ShalleyaNna
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:43 PM delete

ta smbung study ker lyssa,,??

avatar
Ekkem Spark
AUTHOR
November 29, 2011 at 8:46 PM delete

try la cari part time, carik pengalaman :)

avatar
November 29, 2011 at 8:51 PM delete

makin byuk tuto n freebies...
i likeeeeee ;)

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
November 29, 2011 at 9:41 PM delete

makin masyukk la tahun depan kan..

ching ching > bunyi duit kocek masokk

avatar
Nurul Izzah
AUTHOR
November 29, 2011 at 9:48 PM delete

Ini yang best, boleh godek Lyssa punya doodle, then tepek banyak kat blog :D Haha

avatar
November 29, 2011 at 9:56 PM delete

U SHOULD FOLLOW UR DREAMS IF IT MAKES U HAPPY ;)

avatar
Ash Kyouhei
AUTHOR
November 29, 2011 at 10:26 PM delete

fulamak ! biaq betoi kak :P
nampak gayanya nanti , selalu lahh kita usha blog kak lyssa . haha

avatar
chera
AUTHOR
November 29, 2011 at 10:32 PM delete

yahoo.....suke nye ... <3

avatar
November 29, 2011 at 10:34 PM delete

Yeay..kira okeyh aqh tu! tetiap aqy..leyh bkak bl0g cik Lyssa jer la..=)

avatar
Cik Amyra
AUTHOR
November 29, 2011 at 10:40 PM delete

waaaaaa beshhnye beshnyeee !! hahah

avatar
Lyeanna Wana
AUTHOR
November 30, 2011 at 12:51 AM delete

full time blogger?
wahwah..bestnye !

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
November 30, 2011 at 12:53 AM delete

tak payah buat apa-apa. duduk diam-diam bela kucing. hahaha

avatar
songoku7919
AUTHOR
November 30, 2011 at 4:52 AM delete

Nice Site. Share your favorite link with other Funny Video | Exchange Link | Weird Stuff | Advertise Product(Free) go to http://surfeeds.com/youtube/

avatar
November 30, 2011 at 7:56 AM delete

semoga berjaya ye lyssa...^_^ best ni...:)

avatar
Phat
AUTHOR
November 30, 2011 at 8:37 AM delete

apa jua pilihan lyssa abg phat akan tetap doa kan yang terbaik utk lyssa ya...( ceh abg ke? ) hehehe

avatar
AQiLaH QeYLa
AUTHOR
November 30, 2011 at 10:03 AM delete

lps ni leh laa slalu terjah cnie...
hee..suke.. :))
good luck lyssa *_^

avatar
smilenajah93
AUTHOR
November 30, 2011 at 10:21 AM delete

wahhhhh ! terbaiklahhh sys ! hebat heyy !

avatar
November 30, 2011 at 11:02 AM delete

Akq tgk doodle yg Nurul utk akq... Comel tak ? doodle ni akq pakai contact lens warna biru mcm profile fb akq
http://sisnunufafalixous.blogspot.com/2011/11/doodle-kak-lyssa_29.html

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
November 30, 2011 at 4:10 PM delete

wahh...hebat2...
keep it up lyssa :)

avatar
adeyla
AUTHOR
November 30, 2011 at 4:45 PM delete

waa..bestnyee kak lyssa <3 hek3..selalu la dtg blog kakak nty XD

avatar

Google+ Followers