Orang Gila & Doktor

Gadis Kidal Berceloteh...
1/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v



:>>>> Jom Relaks Kejap Dekat Sini . hehe :)


Ada dua orang gila , sedang berbual - bual dekat Hospital Bahagia , Tampoi !


Orang Gila 1 : Kau Tahu takk ? (sambil berdiri di atas meja)

Orang Gila 2 : Tahuu apa ?

Orang Gila 1 : Aku ni matahari ! ( sambil mengangkat tangannya tinggi-tinggi). Lihatlah ! Dunia yang terang ini semua disebabkan oleh aku !

Orang Gila 2 : (dalam hati!) Jangan - jangan dia nih bertambah gila apa ?! Aku mesti lapor pada doktor nih . Biasa dia diperiksa !


Sambil berlari , orang gila tuh pun mencari doktor dan menceritakan apa yang berlaku !


Orang Gila 2 : Doktor ! Kawan saya tuh , mungkin bertambahlah gilanya .

Doktor : Kenapa ?

Orang Gila 2 : Benar doktor , dia naik ke atas meja sambil mengangkat tangannya dan menyatakannya dia adalah matahari ! Dunia ini terang disebabkan olehnya !

Doktor : Jika begitu , suruhlah kawan kamu tuh , turun .

Orang Gila 2 : Jangan doktor , nanti , kalau dia turun , gelap dunia nihhh .... 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ku Azhar
AUTHOR
November 1, 2011 at 8:53 PM delete

hehehe blh gila den mcm nie T_T

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
November 1, 2011 at 8:54 PM delete

Wa'alaikumussalam. Hahaha, Terbaik punya oranggg! Jomlah join Giveaway adik kk :']. Ada shawl, HANDBAG, Keychain ANGRY BIRD, Coklat n banyak agi.

avatar
November 1, 2011 at 8:55 PM delete

haiah...mcm2.. tapi dialog die mmg terbaekk la..

avatar
November 1, 2011 at 8:56 PM delete

lawak k0ot cite nie ! huhu !

avatar
NONIEY
AUTHOR
November 1, 2011 at 8:59 PM delete

wahaha !! die lg lha gila.. haha!

avatar
Princess
AUTHOR
November 1, 2011 at 8:59 PM delete

huhuhu..lawaknya..dya kata kt org gla..dya pon sama gila..

avatar
Princess
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:00 PM delete

huhuhu...dya kata kat org gila dya pon sama gak gila...

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:01 PM delete

hahaha..kalau dh gila tu gila jugak.haha

p/s: cantiknya pic lyssa yg letak kt sidebar tu! cute! <3

avatar
husnazahidi
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:01 PM delete

ahaha..elok dah lar 2..kwan sma2..XD

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:01 PM delete

tension sebab exam ke? haha, jangan tension jadi gila macam ni sudah XD

avatar
Azizah
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:02 PM delete

hahaha . Gila la tu orang gila 2 tu

avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:11 PM delete

logik tapi sayang betul..dua2 ada masalah psychiatric..hehe

avatar
lia
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:12 PM delete

ada maksud yang tersirat tuh .

avatar
mishnurlin
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:16 PM delete

hahaha.. dua-dua pun gilak jugak.. :)

avatar
diaRY hDUpku
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:22 PM delete

hahaha.. kelakar laa...

avatar
ShahzCudin
AUTHOR
November 1, 2011 at 9:55 PM delete

haha..klo da gila tu mmg xleh nak wat ape..

avatar
starzieti
AUTHOR
November 1, 2011 at 10:41 PM delete

haha. giler same giler. kelakar giler. hahaha ! :D

avatar
cik Atiera
AUTHOR
November 1, 2011 at 10:53 PM delete

gila btoii 2 org org giler tue =="

http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/11/memang-tak-ada-gadis-seperti-aku.html

"awak tahu kenapa?
sebab saya dah cukup muak dengan segala janji2 kosong lelaki..
bilang mahu menanti, alih2 ada pengganti!"

avatar
arnissa
AUTHOR
November 1, 2011 at 11:36 PM delete

hahahaaaa... mmg terbaek. adew kew patut. haha.. :)

avatar
IraBungaMelor
AUTHOR
November 2, 2011 at 12:35 AM delete

HAHAHA! dua dua gila boleh buat yang baca pun gila jugak nanti. xD

avatar
IraBungaMelor
AUTHOR
November 2, 2011 at 12:35 AM delete

HAHAHA! dua dua gila boleh buat yang baca pun gila jugak nanti. xD

avatar
NadyaBubble
AUTHOR
November 2, 2011 at 11:48 PM delete

aiyoo, same je gilanye -.-'

avatar
November 3, 2011 at 2:36 AM delete

Haha , dua2 sama gila . Kata orang dia pun sama , haha ;D

avatar
November 3, 2011 at 5:52 PM delete

hahaha . . . sama naik ja . .

avatar
November 4, 2011 at 12:21 AM delete

dua2 pun same gila.. hehehe.. klu tak tak derlah masuk hospital bahagia.. :)

avatar
aqilah
AUTHOR
November 7, 2011 at 2:51 PM delete

hha~ lawak ...
dua2 gile ...

avatar
damiazafirah
AUTHOR
March 31, 2012 at 11:09 PM delete

Kak Lyssa lawak lah entry kali ni...

avatar
damiazafirah
AUTHOR
March 31, 2012 at 11:11 PM delete

Kak Lyssa lawak lah entry kali ni...

avatar

Google+ Followers