Selamat Hari Jadi BEN ASHAARI !

Gadis Kidal Berceloteh...

30/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Huwarghhh .. Hari ni dah 30 November 2011 lah . Ecehh ... dan hari ini juga merupakan Birthday BEN ASHAARI yang ke-35 tahun . uhukkk . (kata dia , dia tua dahh) Ehemm . Ehemm .. Tua ke hapoo 35 tahun tuh ? HAHA . Muda lagi teww . 


Dan sempena dengan hari kelarihannya hari ni , Lyssa nak wish ..

HAPPY BIRTHDAY TO BEN ASHAARI !!

Semoga ben panjang umur dan murah rezeki lah hendaknya . hekhek . Dan selalu bahagia di samping isteri tercinta dan bakal anak yang akan dilahirkan tak lama lagii ! wink *

Oleh itu , jom ramai - ramai dengan lagu Happy Birthday To BEN ASHAARI :

Lyssa pilih lagu yang dinyanyikan oleh kucing comel ni , sebab Lyssa PENCINTA KUCING ! hehe . Hayatilah yer. huhu . emuacks !

 







To Ben Ashaari : Sorry sebab tak dapekk nak wish pukul 12.00 a.m . hukhuk :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

17 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
laila
AUTHOR
November 30, 2011 at 11:23 AM delete

alahai comey nyer kucing tu , lyssa. :)

avatar
November 30, 2011 at 11:28 AM delete

@laila

heheh . kuceng tuhh , memang comel :)

avatar
FiHa
AUTHOR
November 30, 2011 at 11:39 AM delete

epy besday BEN ASHAARI !
lyssa pandai pileh kucen.. hikhikhik

avatar
Aini_styl3
AUTHOR
November 30, 2011 at 2:00 PM delete

Epy bezday...Abg Ben..semoga appy slalu n bahgia..follow la blog sy yg baru buat ni..^^
ainistyl3g4.blogspot.com..
kak Lyssa p0wn follow taw..tq..

avatar
Nur Najihah
AUTHOR
November 30, 2011 at 2:16 PM delete

Uwah cute nye kucing tue! suke sesgt! hikhikhik... Eppy Besday Ben Ashaari...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.... :{D

avatar
November 30, 2011 at 2:46 PM delete

hepy besday abg ben ashaari..semoga panjang umur dan dilimpahkan rezki yg berkat..dan..semoga..mendapat lindungan rahmat ilahai senantiasa...

avatar
Fiena + Qiena
AUTHOR
November 30, 2011 at 2:51 PM delete

wahh , caya lahh ^^ happy birthday to ben ashaari :)

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 30, 2011 at 3:34 PM delete

Selamat hari lahir Abe Ben ~ ;)

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
November 30, 2011 at 4:08 PM delete

hepi besday to abg ben :)

avatar
Cik Bhulat
AUTHOR
November 30, 2011 at 5:30 PM delete

wah, ntry kas untuk abg ben ni..nway, hb bufday abg ben..moga sentiasa diberkatinya

avatar
November 30, 2011 at 5:43 PM delete

wah epy birthday abg ben ..:)

avatar
Raisya Haris
AUTHOR
November 30, 2011 at 7:12 PM delete

Happy birthday abang ben ^^

avatar
fredd
AUTHOR
February 3, 2013 at 5:17 PM delete

first time tengok lyssa ni igtkan baru tingkatan bape je. rupanya dh 20 . dah remaja

avatar

Google+ Followers