Jom Order | DVD Tutorial Photoshop !! Murah !!

Gadis Kidal Berceloteh...
20/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v



Ada takk yang brminat nak tempah kat Lyssa , DVD Tutorial Photoshop??

Ada takk ? Ada takk ? Ada takk ? hehe :)

Alar , murah je lah korangg . Lyssa tahu , dekat sini ramai yang tak tahu nak edit guna photoshop kan ?? Kejap kejap tanya Lyssa nak buat itu lahh .. ini lah .. HEHE .
Sekarang dunia sudahh moden mehh . Cikalang , ada olang jual itu DVD oo.
Lugi kalau lu olang tak beli mehh . hehe (apek mana tersesat nih??!) huu~ 


Ok . Ok. Dengan hanya RM40 (sekali dengan kos penghantaran) ,
RM40 (ada 5 DVD tuuu)...
korang boleh dapat macam - macam ilmu oo kat sana . Tambah2 lagi pada yang meminati gila dalam bidang photography nih. Korang boleh belajar edit segala bagai ! Best giler wokk ! hehe . Rugi ooo kalau tak beli..


Kalau korang nak tahu lah kan , kalau DVD Original harganya lebih kurang RM379 .. Tak ke mahal tuh ? Kalau korang tempah kat Lyssa.. RM40 pun boleh dapat dahh :) Kalau yang ori tu , nak order pun dari luar negara ? Sanggup kah korang ? hehee . Alar.. Cepat2 beli sementara stok masih ada ! :) JOM !!

Nak tengok takk , apa yang ada dalam DVD tu ? Lihat Bawah ye ! :)


DVD 1


 
 
 
 DVD 2



 
 
 
 DVD 3




 
 
 
DVD 4






DVD 5

 
 
 
DVD kat atas ni semua BUKAN DVD Adobe Photoshop taw?
Kangg ada pulak yang salah paham ..
Semua DVD ni , dia ajar mcm mana nak edit gambar segala bagai ..
Mudah difahami .. sebab akan diajar dari basic sampai ke expert tuh..
 
Nak ulang sekali lagi ni .. :
"Rugi ooo kalau korang takk beli ! Ter-saangat lah rugi ^^"
 
 
So , bagi sesiapa yang nak tempah , boleh emel Lyssa di :
lyss_ryn@yahoo.com

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nur Atikah
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:26 PM delete

lyssa, kitew nk.. tapi not now.. nanti leh oder lg x..

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:26 PM delete

sesangat berminat tapi duit pokai nie .

avatar
Zaf98
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:28 PM delete

huhuhuuu~ sy minat dgn edit mengedit ni~ nk sgt blaja~ tapi...yela~ budakbudak lagi~ takkan nk beli mende tu~

avatar
December 20, 2011 at 10:29 PM delete

mmg nak tapi duet takde . kalau tempah next year ke boleh tak kak Lyssa ?

avatar
AmirahSM
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:30 PM delete

heee, rajin tol dik lysa nie

avatar
Ah Long
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:30 PM delete

orang tue , same cam apit la en? :3

avatar
J. Hass
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:31 PM delete

nak 1.. camne nak tempah?

avatar
RusDi
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:35 PM delete

urm...minat giler arr..tpi pulus xde laa pulak...huhuhu.. :(

avatar
lieya syaira
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:40 PM delete

kak lyssa.. klu kak lyssa antar ke oversea bleh x? hukhuk.

avatar
syafi
AUTHOR
December 20, 2011 at 10:48 PM delete

nak beli tapi poket kempis = ="

avatar
Ieyra
AUTHOR
December 20, 2011 at 11:05 PM delete

nak-2 boleh? inbox la sye ye kak. nk sgd

avatar
Encek Rizaira
AUTHOR
December 20, 2011 at 11:16 PM delete

wah..lyssa nk order DVD ni...

avatar
December 20, 2011 at 11:19 PM delete

lysaa, offer ni sampai bila...?
hujung2 bulan skit boley x?? ahaks..

avatar
Fauzan Himmi
AUTHOR
December 20, 2011 at 11:21 PM delete

kak lyssa. kte dah anta email!

avatar
MalIqmal
AUTHOR
December 20, 2011 at 11:22 PM delete

Nak beli :( Tapi pokai. Haha.
Tunggu duit 100 hengget dari sekolah jelah. Wahahah

avatar
Nurul ain
AUTHOR
December 20, 2011 at 11:58 PM delete

menarik2... lyssa lepas ni kasi share tuto AE la yerk

avatar
syikin halim
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:30 AM delete

wah menarik .
teringin nak beli .
sampai bila jualan nie kak lysaa???
akhr bulan ( pokai sikit ) hehe

avatar
syikin halim
AUTHOR
December 21, 2011 at 12:32 AM delete

sampai bila jualan nie ??
wah , menarik .
nak nak

avatar
December 21, 2011 at 1:25 AM delete

ktew nk bli tp tada det la sys lyssa . hee .. s0rry ,,,

avatar
Tyyra Lambert
AUTHOR
December 21, 2011 at 7:19 AM delete

best haha nak beli tapi tak reti bank in tu semua , LOL

avatar
Alysha
AUTHOR
December 21, 2011 at 9:49 AM delete

bestlah..tp mcm mana nak buat payment ya? nk tempah 1.. ;)

avatar
Ieka Hassan
AUTHOR
December 21, 2011 at 1:52 PM delete

Quick interest

Kalau nak saya order yee Lyssa :)

avatar
Ieka Hassan
AUTHOR
December 21, 2011 at 1:52 PM delete

Quick interest

Kalau nak saya order yee Lyssa :)

avatar
chubbygirlz
AUTHOR
January 5, 2012 at 2:10 PM delete

akak ! saya nak ! :))) nak bayar macam ne??

avatar
Syuhada
AUTHOR
May 24, 2012 at 3:42 PM delete

Waahh , menariklahh.. Tapi sye takde adobe photoshop.. Cmne mau edit?? Heehee ,

avatar
Lula An-Nada
AUTHOR
May 24, 2012 at 5:39 PM delete

lyssa, ada lagi x dvd ni? berminat lah....

avatar
Simon Reyes
AUTHOR
May 24, 2012 at 5:40 PM delete

just google if want to learn using photoshop..

avatar
May 24, 2012 at 5:49 PM delete

nampak menarik....ade lg tak??

avatar
WaRNa PeLaNGi
AUTHOR
May 27, 2012 at 12:38 PM delete

cam best... ade lg x??

avatar
mien™
AUTHOR
May 27, 2012 at 4:14 PM delete

salam kak lysa :) kita nak tempah boleh tak? urgent sgt2 ni..I need that DVD.

avatar
May 28, 2012 at 2:03 PM delete

ohhhhhoooooo
*poket kepis-kempus .haha ,dan saya masih 12 tahunn . tak tau langsung nak bank in ni semuaaa ,,,hayoyoyoyoo =,=''

avatar
Elmo Kechik
AUTHOR
May 28, 2012 at 7:15 PM delete

klo kaka jual buku die lih ta.. hehe

avatar
Sky Maker
AUTHOR
May 28, 2012 at 10:02 PM delete

Kak lyssa , saya nakk .

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 5, 2012 at 3:00 PM delete

DVD pirate... Original sampai beratus-ratus USD... Nak cari ilmu biarlah halal....

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers