Wow ! Dasyatnya Kemalangan Ni ... Area Rumah Lyssa ...

Gadis Kidal Berceloteh...
11/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Tadi , mama Lyssa ada tanya Lyssa , tahu tak ada eksiden dekat area - area balik pulau ni . Dekat depan SMK Pondok Upeh . Lyssa terus cakap :


"Hahh ? ada eksiden ? Terukk ke ?"


A'ah . Teruk lah . Ada orang TAG kat mama kat fesbuk tu haa.. 


"Lahh , betul ke ? Nak tengokk ! ...


Lyssa tengok - tengok je kan ,

"Astagfirullahala'zim .. MasyaAllah .. Teruknya ! Macam mana boleh jadi macam ni?"


Korang nak tengok tak ? Ishkkk . Meh nak tunjuk gambarnya .



 



Tengok tu haaa . Macam mana motor tuh , boleh masuk dalam kereta ? Aiyoo . Macam mana lah orang yang kat dalam kereta tu dengan yang pembawa motor tuh . haihhh . Tak dapat nak bayang kan .. =.=


 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

38 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Anis Syafiqah
AUTHOR
December 11, 2011 at 8:40 PM delete

Fuhh kak lyssa... dasyatnye !
klaw sy , dh lame sy trauman kak.. huhhu..

avatar
Misz_Choki
AUTHOR
December 11, 2011 at 8:42 PM delete

ada yang meninggal ke Lyssa ??

avatar
AFINA
AUTHOR
December 11, 2011 at 8:43 PM delete

erk . seram !
macam mane dgn mangse tue ?

avatar
December 11, 2011 at 8:43 PM delete

betul ker lysa??
dasyat tue...
macm mana lah kan...nasib nya...

avatar
Kyra Shakira
AUTHOR
December 11, 2011 at 8:43 PM delete

woww . hebat la .tapi persoalannya ? mana pemandu kereta dengan motor tu ??

avatar
Ieyra SuRaYaA
AUTHOR
December 11, 2011 at 8:49 PM delete

Allah! cmne bleh jdi cmtu tu ? kalau lyssa ade time tu agak2 lyssa nangis tgk ? hihi ^_^

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
December 11, 2011 at 8:52 PM delete

ALLAHUAKBAR..
terok tue..

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:01 PM delete

teruk nye,, nasib baik lyssa tak terlibat,, hati-hati di jalan raya k sume :D

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:27 PM delete

erkk, macam mana?? :O

avatar
yaya
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:30 PM delete

teruknyer .. kesian diowg ..

avatar
December 11, 2011 at 9:33 PM delete

o.O YA ALLAH... TERUKNYER... tkut itew..

avatar
December 11, 2011 at 9:39 PM delete

Masyallah ! Tu Rumah Kak Lyssa ?? HAAH ! Sbb My Dad Bagita Jugaa !

avatar
LyNdA Aziz
AUTHOR
December 11, 2011 at 9:59 PM delete

ehhh ! lyssa orang balik pulau ekk . kita sekampung .

anyway tadi adik lynda balik n gtaw benda yang sama . dahsyat! macam mana la kan moto boleh masuk dalam kereta kan .

avatar
December 11, 2011 at 10:15 PM delete

ya allah teruknya ,macam manalah jadi camtu.

avatar
tunz
AUTHOR
December 11, 2011 at 11:16 PM delete

moga mangsa tak de apa2 ..kan?

avatar
December 11, 2011 at 11:24 PM delete

kemalangan yg sangattt ngeri

avatar
haasyaa
AUTHOR
December 11, 2011 at 11:32 PM delete

Teruknya. Astaghfirullahalazim .__.

avatar
Prince
AUTHOR
December 12, 2011 at 1:39 AM delete

Ni moto Yamaha 125z.
Teringat sejarah moto nih ",

avatar
Fatin Hafizah
AUTHOR
December 12, 2011 at 8:37 AM delete

innalillah wa innalillahirojiun.

avatar
Fatin Hafizah
AUTHOR
December 12, 2011 at 8:37 AM delete

innalillah wa innalillahirojiun.

avatar
eyka
AUTHOR
December 13, 2011 at 3:33 PM delete

astaghfirullahalazim ,, teruk nya ...
tu semua kuasa tuhan kan ....
terkejut gak bila tengok motor tu terhumban masuk kat dalam kereta tu ...

avatar
Hamizah
AUTHOR
December 15, 2011 at 1:18 AM delete

Ngeri.. tak sanggup nak tengok gambar.

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 7, 2013 at 3:15 PM delete

2 dalam 1. Hahaha. Eksiden teruk mcm ni pun smpat buat lawak. Hmmm.

avatar

Google+ Followers