Home
tutorial
Tips-Tips

03 April 2012

" Cara Untuk Suruh Orang Like Status .. "

Gadis Kidal Berceloteh...
03/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Heh -.-  Baru kejap ni Lyssa belek keywords yang 'orang Bumi' ni sedang tercari-cari jawapan yang masih menggangu kepala otak fikiran mereka . muahaha . Terpandang satu ayat yang dia cari ...


 


Tuhh haaa . Yang Lyssa kotakkan merah tu . ahaa . "Cara Untuk Suruh Orang Like Status" ? Err . Boleh pulak korang terfikir nak cari mende tu ye ? hehe . 

Meh ceq nak habaq meh . haha . Tetiba loghat utaqha keluaq dah . 

Korang nak cara pantas sepantas kilat ke ,  nak cara lambat selambat ciput babeeh? haha . 

Kalau nak cara yang sepantas KILAT , begini caranya :

Lepas dah buat satu penyataan yang logik dek akal , jangan lupa buat ayat ni .
"Saya PAKSA korang ni ! Cepat LIKE ! Kalau tak , jari korang akan putus saya kerjakan !"
  
haha . Kejam tak kejam cara tuu . Nak pantas sangat . HAHA . Kan dah ada orang like tu :)


Ni pulak , kalau korang nak cara lambat selambat ciput babehh ..  


Senang je . Korang just post mengenai ayat-2 yang sempoi , menarik , tertarekk kau memang kebooommmm kebaaaabommmm . Lagi-2 mengenai lelaki dan perempuan . Pasti ramai yang tertarek untuk like .  


Ahaks . Nasiblah tak de button dislike . Kalau tak , nak masuk sekali pakej dalam entry ni . HAHA  . Suka atau tak suka , korang LIKE cepat entry ni . HAHA . (cara paksaan) .

p/s : Komen jangan dilupa . lalala~


36 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Nurul Amanina said...

hahaha, keywords memang pelik2. nak like status pun ada.. haha :D

shahrazali said...

haha....cmtu pun ada org nk tau ek..msti budak2 kecik lg tu cari cmtu.. xyh paksa2..kejam cik lyssa ni..

suruh jek org like....msti akan ada kwn2 yg like..bukan luak pape pun klu like...klu kita sllu klik like utk org,,org akan rajin like utk kita..

EYJA MASLIZA said...

memang sempoi ah kak lyssa . haha ^^,x

Little Ah Moi tembam said...

hebat tuh ..
:)

Haruno Hana 하나 said...

haha.. ada ke nk paksa org like status.. XD

Lina Kah said...

apa lagi kalau status yg melibatkan semua pihak&masuk akal. tentu banyak yg support! :D

Datu Jebat said...

hahahaha..
sungguh kejam org itu..
tapi salah satu cara terbaekkk laa :)

http://belogdatujebat.blogspot.com/

Mitsu Kizu Zie said...

like x10000000000000000000000000000 haha

Mohd Ridwan said...

Kejam betol!

kay_are said...

buat status berbentuk sinis contoh "saya respek isteri PM" atau "idola sy ialah DDR" mesti banyak orang like =P

*nurul ashikin* said...

hehe,,,paksaan style comel lysa faizureen..

♥ Nur Syhida ♥ said...

hahahaha ,kena paksa ke kak lyssa ,ehee ,

KakLangMia said...

hehehe... btol2 ape yg Cik Lyssa ckp..wat ayat kejam sikit..hehe..cik Lyssa sudi2 la komen entry KakLang :)

zainatul abu bakar said...

Huhu..kejam mmg kejam la. Tp biasanya kawan2 kite like je ape yg kite post.die mmg suke like org laen punya status,haha

Abdul Walid Ali said...

hahahaha...banyak giler like kalau macam tu

http://abdulwalidali/blogspot.com

Phat said...

bagi duit je sape yg like tu kompm ramai like buat ala2 churp2 hahaha

Faizz's Jamil said...

kikih2 . tips yg bergna kot . maceh Lyssa

=..=

NAL said...

gempak kowt..

ary_lee said...

Hahahaha!
Bukan senang nak buat orang LIKE^^

Cik Yana said...

Memang kadang2 nak tergelak kalau cek keyword untuk belog sendiri kan. Entah pape yang dorang carik :P

Nak Handphone case comel?

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

very annoying paksa org like..aiseyh gila like ke apa ni..=)

FAZREENNUERASYIQIN said...

Jadi HOT dapat ape? Pelik betul orang zaman sekarang ni -.-

!~ Dolly Auliya ~! said...

dulu ada button dislike... tapi sekarang dah tak guna lagi, nak LIKE jekk... huhuhu :)

Atirah ★ said...

Haha , kalau la ad button dislike . Haahaha . Ramai dah yang tkn klau kita pksa .

deno said...

hehe.. kejam sungguh,, hehe,, kalau deno pulak deno buat entry sbb nak berkongsi, xde like2.. :)

cik.blogger. sengal said...

hahahahah...memacam si sifu den nih...heheheh

Udinz.com said...

pegi IM kawan2..
'tolong like status saya'

uncHa said...

haha mcam mcam :p

O CIKTEDDY said...

kwn cik penah bg tips psal ni..carenye rajinkan diri like status org lain..bhs senangnya like smpai lebam/giler..mcm tu la..haha

Boni JLL3 said...

hahahaha..ada gak orang macam ni??hahaha

MaYa MustWany said...

ada gak yang search macam tuh..huhu..

NadyaBubble said...

Haha, kelakar lah keyword tu.

syafa wani said...

nanti nak cari "cara2 nak jd comel mcm kak lisa " haha ^^

NJihe.am said...

salam* huhu..lepas ni suruh 'fb developers' buat butang 'dislike' pulak mcm kat youtube..amacam? Mesti TERBAIK punya. http://studioous.blogspot.com/

nour jawahir azmi said...

sangat2 suka =)

miera said...

:: bhaahaa ! macam tu pun ada jugak erk ? ini lah budak zaman sekarang |