Maaf

Gadis Kidal Berceloteh...
06/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v







Memang pun . Setiap manusia memang berbeza . Ada je yang tak puas hati ke apa kan . Yang itu tak kena lah  . Yang ini tak kena lah . Biasa lah tu , manusiakan tak PERFECT . Macam tu jugaklah Lyssa . Lyssa tak perfect macam malaikat . Lyssa hanyalah manusia biasa yang tahu tidur , krohh~krohh~ bangun tidur .. Bukak lappy .. Update blog ! err -.-'
 
 
Tapi memang semenjak dua menjak ni lah Lyssa jarang update blog . Update blog pun sehari sekali dah sekarang ni . Kadang tu sampai dua tiga hari baru ley update . Now Lyssa berada di KL mungkin sampai pertengahan bulan . Dah jatuh hati dah Lyssa kat KL ni . Dah tak nampak dah jalan nak balik Penang . haha . Opss*  Lupa daratan ke hape ni ? Masya-Allah ..
 
 
Paling tak tahan Lyssa tak dapat balas request and soalan korang kat shoutbox Lyssa tu . Dah lama tak blogwalking .. Dah lama tak terjah blog-blog korang . Argh ! Ni lah tujuan Lyssa buat entry ni . Lyssa nak minta maaf kat korang lah . Sebab tak balas balik apa yang korang tanya kat shoutbox Lyssa . Susah sebab Lyssa tak banyak masa and lagi satu Lyssa tak selesa sangat online kat rumah orang  . Tu yang rasa tersekat je nak online or update ke apa .
 
 
Hanya mampu approve comment korang je melalui BB . Sorry ! Ada masa and kesempatan , Lyssa akan reply semua soalan korang tu balik . Lysssa harap sangat korang faham tau ? :(
 
 
Sabar . Sabar . Lyssa akan cuba sedaya upaya Lyssa untuk balas semua soalan korang tu . Pening dah aih otak pale ni . <<<------- (terbalik ke?) .. Semalam jalan seharian suntuk dengan dua orang jejaka blogger sampai sakit dah ha satu badan . Argh !
 
Kalau nak tahu siapa gerangan dua orang blogger tu , tunggukan entry yang seteusnya ya . Petang or malam ni . hekk :)
 
 
Sekali lagi , Lyssa minta maaf yach !

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Iza Zaty
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:13 PM delete

bile kak Lyssa nk masuk tv9 jugak? pgi tadi ade sorang akak blogger masuk tv9 nasi lemak kopi o , ingat kan Kak Lyssa ! hihi :)

avatar
May 6, 2012 at 2:17 PM delete

hurm :( kak lyssa tk reply msg sy kt page akk .. but takpe lah , sy fhm .. xD

avatar
Pirate giRl
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:21 PM delete

huhu, its okay kak lyssa... take your time!

avatar
May 6, 2012 at 2:24 PM delete

since jadi follower kak Lyssa , tak pernah lagi terlepas baca entry .

chill kak Lyssa =)

avatar
May 6, 2012 at 2:25 PM delete

Tak sabar nak baca entry seterusnya :)

avatar
May 6, 2012 at 2:25 PM delete

lyssa kembali sibuk...=) ape pn jnji lyssa heppy k

avatar
Atirah ★
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:57 PM delete

Tak rindu ke kat Penang ? Mama&Papa lyssa sape jaga ? Tak baik tauuu . Hehehehe ><

avatar
farah hanim
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:58 PM delete

amboi lyssa
seronoknye berjalan2 kat kl eh
siap dating dengan dua blogger lelaki lak tu :P.ehhee

avatar
shera
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:09 PM delete

akan ku tunggu entry itu .. huhu

avatar
May 6, 2012 at 3:19 PM delete

It's okay Kak Lyssa. Kitaorang paham,takkan Kak Lyssa asyik nak terperuk je dekat Penang tu.

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:20 PM delete

It's okay,sis..Janji akak bahagia..

avatar
zubect
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:44 PM delete

takpe, kteorg faham akak busy :)

avatar
zubect
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:44 PM delete

takpe, kteorg faham akak busy :)

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
May 6, 2012 at 4:09 PM delete

sape lyssa sape sape?! update cecepat tau.. hekhek

avatar
keli menari
AUTHOR
May 6, 2012 at 4:15 PM delete

balek penang cepat ..haha

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
May 6, 2012 at 5:25 PM delete

menanti entri seterusnya , moga akak tabah utk post entri itu ..

moga Allah bagi kekuatan..

love,
admin blog muazfaris.com

avatar
May 6, 2012 at 6:13 PM delete

tak selesa online kat umah org?Haaa... inilah tanda2 anak dara yg elok dibuat menantu.Ada anak dara tu, harta org dibuat mcm harta sendiri.Tak pe, lambat pun akak tunggu.

avatar
May 6, 2012 at 6:42 PM delete

xsabar nak tunggu entry lyssa yg seterusnya.heee~

avatar
May 6, 2012 at 6:54 PM delete

Lyssa, kalau free nanti, boleh x Lyssa watkan tuto bagaimana nak setkan kedudukan blog mengikut masa update entry seperti bloglist Rakan Blogger : May 2012 - milik Abg BenAshaari? Terima kasih ye.

avatar
Nora Talib
AUTHOR
May 6, 2012 at 7:13 PM delete

salam. ok la tu jnji akan on9 blk.....(",).

avatar
Kazen
AUTHOR
May 6, 2012 at 7:16 PM delete

untunglah leh jalan2 nga blogger kan...haha selamat bercuti di KL :)

Entri terkini Kazen >>> "Segmen: Kau Blogger Ku Blogger"

avatar
A F A
AUTHOR
May 6, 2012 at 7:30 PM delete

tak sabar nak tggu entry sterusnya . cepat-cepatlah update ye ?

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 6, 2012 at 8:42 PM delete

tak sabar nak tunggu next entry..siapakah gerangan dua orang jejaka blogger tu ye???

avatar
dyabunga
AUTHOR
May 6, 2012 at 9:22 PM delete

tak nk jln2 ngn dya ke??hihi

avatar
May 6, 2012 at 10:42 PM delete

kefahaman ku mengerti kesukaran mu.....aduiiiyaaaaaaa fening sudaaaaa...pe pn, slmt berholiday di kolumpo

avatar
May 7, 2012 at 10:31 AM delete

takpe..lagipun saye baru je join blog nie..and memang harap sangat dapat belajar banyak mende kat sini.
thanks for the tutorial :)

avatar
May 11, 2012 at 3:23 PM delete

thanks for the tutorial :). sangat berguna! hehehe. ^-^.

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers