10 Blogger Terawal Yang Menjerit Di Shoutbox !!

16/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


haha . Terasa macam kelakar la pulak tajuk entry ni . Menjerit di Shoutbox ? err +_+
hihi . Rasanya , ramai yang tak tahu kot apa yang dorang jeritkan . And macam mana diorang boleh terjerit kat shoutbox blog Lyssa . Bagi sesiapa yang ter-ONLINE petang tadi , akan terperasan lah satu status kat --->> FANPAGE FACEBOOK LYSSA .  


 


Lepas je update status tu , maka ramai lah yang serbu blog budak kecik tu kan . Dan tak sangka-sangka , memang penuh blogger yang dah terjerit2 kat shoutbox Lyssa tu haa . 
Bukti ?


 KLIK untuk nampak lebih jelas ! Actually , banyak lagi ada dalam 2 3 page kot . Kalau nak printscreen semua sekali , jenuhh . hihi . Yang Lyssa petakkan warna merah tu je SEPULUH (10) yang terawal ! Yang Lyssa garis warna biru tu , sebab tak bagi link blog dia . Rugi betul T_T . Ada pulak yang cuba untuk post banyak kali . lekk lekk laaa . Sekali pun cukup dah aih . hihi . Dahh . Puas takk ? =)


Haa . Malam ni FREE kan ? Jom kita ramai-ramai saling berblogwalking ke blog diorang jom !
Bagi 10 yang terawal tu pun , jangan sombong-sombong lak nak BW balik . ekekeke . 
Peace ! Jom BW sama-sama ekk . KLIK LINK di bawah ! ;D


**Teruja sebab korang TERLEBIH ALERT , PANTAS dan EFISIEN betul . :O LOL


 Jom serbuuuuuuuuuuuu~












 


Fuhhh . Cukup 10 orang dah . Kepada yang lain , jangan sedih .. Lain kali , Lyssa buat macam ni lagi . Apa yang penting , korang kena lah lebih alert apa yang Lyssa cuba postkan dekat Fanpage Lyssa tu .. Bagi yang tak LIKE lagi , boleh lah like sekarang -->> SINI !

Terima kasih , dan SELAMAT MENERJAH :P
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Atirah ★
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:33 PM delete

alaa , taksempat nak check kt page lyssa td . sobsob :'(

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:34 PM delete

untung laa bukan nak ckp haha
klo x sya mesej cxbox hahah

avatar
polovin
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:34 PM delete

alaa... kecewanya tak dpt masuk list :(

avatar
Fazid Zac
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:34 PM delete

Untung la 10 orang blogger nie.. Tahniah! Kalau boleh, Lyssa buat event camni tiap2 hari.. Hahaha! :D

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:36 PM delete

cis!!! tak sempat nak tgok... tak sempat nak join... nak merajuk lah mcm ni....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/visit-to-taiping-hotel-flemington.html

avatar
Muhamad Azam
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:36 PM delete

Krooohh Kroohh eh blog gua pon ada ek huhu.. THANKS kak ^_^

avatar
July 16, 2012 at 8:39 PM delete

Tak de pown ! huahuahua ! Nanges !

avatar
Syafiq Ajis
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:46 PM delete

xpasan plak.. hahaha, len kli letak www.manokelpase.com eh..hewhew

avatar
boboiy
AUTHOR
July 16, 2012 at 8:53 PM delete

http://akimyussof.blogspot.com/ terjah blog baru kita plk :')

avatar
cikeyrah
AUTHOR
July 16, 2012 at 9:02 PM delete

yeahhh..tersenarai!! hee

avatar
keli menari
AUTHOR
July 16, 2012 at 9:18 PM delete

Wahh sume teruja.Kita tak taw la pulak , jadi takde , nah amek link ni jugak http://kelimenari.blogspot.com/

avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 16, 2012 at 9:19 PM delete

pergh,, macam mana saya boleh terlepas detik2 bermakna ni??!!! hadoi

avatar
iznawzi
AUTHOR
July 16, 2012 at 9:45 PM delete

wahhhh....sempat juga aku akhirnya...hehehehe....

avatar
July 16, 2012 at 10:13 PM delete

http://sesaat-aieen.blogspot.com

avatar
July 16, 2012 at 10:22 PM delete

alooo..tk sempat..
tkpe2..jom la lawat COOL fm
http://mhzmc.blogspot.com

avatar
July 16, 2012 at 10:33 PM delete

huahhh ramainye yang join.nak join ptg td,tapi tergeliat tangan ni nak taip laju2.semua taip laju mcm keretapi jepun..haha :D

avatar
hairy
AUTHOR
July 16, 2012 at 10:56 PM delete

sobsob...hahah....

avatar
Eira Shamiera
AUTHOR
July 16, 2012 at 11:02 PM delete

alarh..tak sompat nak join..mesty wat petang kan..btw..tahniah yew kepada pemenana bertuah tu..:)

avatar
July 17, 2012 at 12:41 AM delete

time kasih lyssa...ehhe...:) ingt x dpt msuk list td sbb yg like status lyssa wktu tuh da 35...papepon sy doakan lyssa siht selalu dan murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik..so leh la update selalu

avatar
Anis lolis
AUTHOR
July 17, 2012 at 4:25 AM delete

whooohaaa ,, best nye ,, top 10 ,, nnti buat top 20 pulak ehh ,, tak sempat nk tgk aritu :/ sobsobb

avatar
Phat
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:04 AM delete

ingat x sempat haha..tq lyssa

avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:19 AM delete

alahai ruginya saya tak dapat join. huhuhuhuhuhu. Tahniah buat sapa2 yang ada kat list di atas tu.. (^_^)

avatar
KorN
AUTHOR
July 17, 2012 at 9:41 AM delete

wah kau jajam.. kemain pantas lagik kau nah....

avatar
natashalymie
AUTHOR
July 17, 2012 at 10:27 AM delete

aiiih...x sempat you...

avatar
July 17, 2012 at 10:51 AM delete

org kalau dah cantik..
bersepah org kerumun tinggal link dia yer
dunia oh dunia..

avatar
Mia Liana
AUTHOR
July 17, 2012 at 11:10 AM delete

tahniahhhh kepada yang tersenarai...

avatar
Una Yeollie
AUTHOR
July 18, 2012 at 9:00 PM delete

Thanx Kak Lyssa Blog BudakCam tu pon termasuk sekali ^_^'
Terharu XD hahahahaha..kebetulan je tu keluar kat home una
cepat2 la..mengambil tindakan ^_^' hewhew

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers