Alhamdulillah ! Cek dari Churp-Churp Dah Sampai !

06/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HUHU .  Pagi tadi , bangun je dari tidur , tetiba je otak ni terfikir Cek dari Churp-Churp . Hati ni macam tahu-tahu je nak dapat hari ni . Try keluar tengok kat peti surat . Tengok je ada nama Lyssa . Tak tahu lagi lah surat apa kan .

Ehem . Bukak je tengok Cek HSBC . Yahooooo . Cek dari Churp-churp haritu yang cashout dah sampai . Fuhh , Syiok wehh ! Mulalah berangan nak beli macam-macam ! hakhak .

Terlompat terkinja aku bila dapat cek ni . haha . Shopping sakan le kan ? HAHA . Bukti ?




HEHE . Mula lah nak buat muka senyum lebor . hihi . Bukti ni , bukan Lyssa nak menunjuk ke apa tau ? Ini saja Lyssa nak bagitau yang churp-churp tak pernah nak menipu ! Last Lyssa cashout hari tu masa 31 Mei 2012 and 6 Juali 2012 baru sampai depan rumah .

Tak payah lah takot nak letak NO FON ke , ALAMAT ke , NO ACC BANK ke apa . Benda ni semua details untuk kita terima cek atau pun melalui bank -in . Haaa . Amacam ?
Ada yang belum Join lagi CHURP-CHURP ke ? FREE je pun . Tak perlu nak bayar apa-apa

KLIK SINI cepat ! Korang nak sign up guna EMAIL dan PASSWORD boleh , nak sign up guna TWITTER pun boleh . pilih . pilih . hehe .


Lepas dah sign up , boleh lah korang kempenkan iklan korang tu . KLIK SINI DULU . hihi .
Eh , jap ! Sebelum iklan kan kat fesbuk , twitter or blog , korang isilah dulu details nama penuh , alamat semua bagai . Barulah kempen kan ok ? 

Sekarang ni , korang SIGN UP dulu . Kalau ada sebarang pertanyaan , boleh terus PM LYSSA kat LYSSA_SECRET .

Terima kasih . Dan tak lupa jugak , terima kasih CHURP-CHURP ! :P


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

72 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Rara Kirana
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:04 PM delete

wahhh!..tahniah..banyak tuh lysaa :)

avatar
SUFIANA1992
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:05 PM delete

fuhhh...seronoknya banyaknya....

lyssa nak kongsi sikit boleh tak,tak banyak sikit jew pon..hehe

avatar
aliff zulfan
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:07 PM delete

sy pm awak cik lyssa nape x balas yew....please...sy memerlukan cikgu dlm bidang cik lyssa

avatar
#ciksuzlin
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:08 PM delete

Boleh la belanja kita. Huhuhu~

avatar
Suza
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:09 PM delete

omg . wow byk nyer akak dpt nk jgk waaaa

avatar
yayahnasake
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:09 PM delete

tahniah.... banyaknya....
bagilah saya sedikit... hehehehe

sy nak requet tuto cara-cara buat watermark menggunakan adobe photoshop kak lyssa....

harap kak lyssa boleh buatkan tuto nyer :)

avatar
Nur Asyiqin
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:10 PM delete

Wohh Shopping la lepas ni

avatar
Kamsiah
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:10 PM delete

salam
tahniah..alhamdulillah..rezeki nak sambut ramadhan tu..:)

avatar
July 6, 2012 at 2:11 PM delete

Wow ! Seribu lebih ! Best la diaa ,. :(

avatar
July 6, 2012 at 2:12 PM delete

wowww, 1K++ tuu. Rzki nak rya eh Lyssa :)

avatar
majirashid
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:15 PM delete

tekejot kau tgk lyssa beso gedabak kat ctue..ha3

avatar
July 6, 2012 at 2:22 PM delete

Tahniah Lyssa..

Dapat RM seri bu lebih banyak tu..

Lepas ni boleh belanja saya makan.. ;)

18 Dinar Emas dan 10 Dirham Perak untuk dimenangi

avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:26 PM delete

wow..banyaknye sy apuny abru 6.30

avatar
July 6, 2012 at 2:27 PM delete

Apa kegunaan dia ? macam mana boleh dapat banyak macam tuhh

avatar
Ainaa Azlan
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:30 PM delete

wow! bnyknya... huhu yang sy punya churp-churp tak bergerak pun. malas nk tukr2 gmbr n link . huhu guna heartbeat dgn nuffnang je. heartbeat dgn nuffnang boleh cashout jugk kn ?

avatar
July 6, 2012 at 2:35 PM delete

Assalamualaikum...

Tahniah Adik Lyssa....atas usaha selama ini...tak sia-sia usaha selama ini kan....

Usaha lebih dapatlah lebih...tul tak?

avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:38 PM delete

wah, tahniah.. rezeki utk raya la nampak nya yer..

avatar
pocoyo
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:38 PM delete

bez nye tgk amount die..:)

avatar
July 6, 2012 at 2:46 PM delete

huhuuh . nanti Lyssa belanja ! ececeh :P

avatar
AinNadhirah
AUTHOR
July 6, 2012 at 2:58 PM delete

bestnye dapat duit banyak2 cam kak kysa.....

avatar
Nαniє
AUTHOR
July 6, 2012 at 3:00 PM delete

tahniah ! , bestnye , kak lyssa knp churp2 nani takpernah mningkat pun ? :(

avatar
Asep Haryono
AUTHOR
July 6, 2012 at 3:07 PM delete

What is that? A checque from Churp? Is that look alike a google adsense? Is that coming from your affiliate program? Tell me please. Asep haryono.Indonesia

avatar
July 6, 2012 at 3:09 PM delete

hye lysaa.. cumne nak buat bg org byak kik kita pnye iklan ea?? need help..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
July 6, 2012 at 3:12 PM delete

shopping sakan ea ? beli la hadiah birthday sy guna duit lyssa . kikiki ^^,

avatar
Ummi Iman
AUTHOR
July 6, 2012 at 3:22 PM delete

Wah! Tahniah. Rezeki siapa nk bagi kan? Happy Shopping

avatar
KY
AUTHOR
July 6, 2012 at 3:27 PM delete

Alhamdulillah...rezeki

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
July 6, 2012 at 3:37 PM delete

rezeki lyssa melimpah ruah ,.. :) seronok .. boleh beli barang untuk giveaway nihhh ..hehe

avatar
Saya Disini
AUTHOR
July 6, 2012 at 4:08 PM delete

wah..bnyknye..tahniah

avatar
July 6, 2012 at 4:11 PM delete

seronok nye >.< . jeles2x . muweheehe

avatar
July 6, 2012 at 4:31 PM delete

rezeki tu lyssa...
bole shopping2..^_^

avatar
Semut Senyum
AUTHOR
July 6, 2012 at 4:38 PM delete

wah wah.. tahniah lieysa.. teringin jugak la nak buat mcm ni... tapi tak pandai.. nak cuba lah!

avatar
Fatihah
AUTHOR
July 6, 2012 at 4:50 PM delete

shopping sakan la lyssa lepas ni.

avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
July 6, 2012 at 4:52 PM delete

Wahhh, banyaknya. Mieya tak pernah dapat sebanyak tu. Jelesnyaaa

avatar
The Azryll
AUTHOR
July 6, 2012 at 5:19 PM delete

iklan churpchurp saye takde sape2 pun nak klik
sedihnyer......

avatar
kertasrenyuk
AUTHOR
July 6, 2012 at 5:32 PM delete

huntung alrh~~~ lepas nak buat juge

avatar
July 6, 2012 at 5:48 PM delete

Sakan laa dia shopping nty , yana dah sign up daaa , tapi duk RM0 inggit jerr , yana minta tlg klik diorang takmau , punya laaa kede:(

avatar
Hanis Afiqah
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:12 PM delete

woow seribu. nak siket ? hehe hutoonglah !

avatar
arnissa
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:20 PM delete

tahniah lyyssa..

best nyer .. anis xpenah dapat skli pun ag. huhu.. pswrd churp2 and email lupe. hahaa.. bley lak g2 kan.. huhuu..
sob2..

best nyer shopping.. :)

avatar
Fazid Zac
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:26 PM delete

Rezeki2! Untung followers beribu riban. Hehe~

avatar
steffany daph
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:28 PM delete

congrat kak (: rezeki tuuu..

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:36 PM delete

bestnya. churp2 saya baru 11 hengget lebih. hahahahaha

avatar
natasha
AUTHOR
July 6, 2012 at 6:38 PM delete

congrates lyssa...yerlah...samalah kiter The Azryll...sob ...sob..

avatar
Fendy
AUTHOR
July 6, 2012 at 7:15 PM delete

wow....untung2...

avatar
Mierah Halim
AUTHOR
July 6, 2012 at 7:51 PM delete

tahniah2...
boleh shopping sakan ni..

avatar
~AmyLiana86~
AUTHOR
July 6, 2012 at 8:26 PM delete

bestnyer lisa..best..

avatar
Ayiesha Sani
AUTHOR
July 6, 2012 at 10:19 PM delete

xreti lank buat:-(
tahniah dik

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
July 6, 2012 at 10:32 PM delete

lyssa,blanje limaplohsen :P

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 6, 2012 at 10:34 PM delete

Alhamdulillah, murah rezeki Lyssa! Bolehla wat shopping raya.. =)

avatar
Cik Honney
AUTHOR
July 6, 2012 at 10:57 PM delete

wow...1 k lebih tu...cayalah lyssa, tahniah2x..huhu...lyssa byk follower untunglah...huhu,,

sudi2x ler singgah cni ye
http://wadahberbicara.blogspot.com/

avatar
Miss Sue
AUTHOR
July 7, 2012 at 4:46 AM delete

wahhh rezeki tu... :) kalau sue, sue simpan untuk bayar ptptn nanti ..wu3

avatar
HAJAR
AUTHOR
July 7, 2012 at 8:35 AM delete

waahhh..
byknye!bleylah belanje saye?!
hehe..=P

avatar
July 7, 2012 at 10:57 AM delete

wah, byknya! boleh shopping sakan ni..hehe ;)

avatar
daimpressive
AUTHOR
July 7, 2012 at 3:00 PM delete

simpan buat haji... :)

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
July 7, 2012 at 4:05 PM delete

untung lahh ! happy shopping soon ,. :)

avatar
cerita apakah
AUTHOR
July 7, 2012 at 5:11 PM delete

uhh yoooo bestnyaaaaa hahahha

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 7, 2012 at 6:23 PM delete

yeah yeah.. lyssa nak belanja makan sate..hehehe

avatar
Cik Eiyra
AUTHOR
July 8, 2012 at 6:18 PM delete

tudia gila byk . huhu. saya nak dpat 10rggt pun susah

avatar
July 9, 2012 at 5:58 PM delete

wahhh...!!!
seronoknya..heheh..ti singgah la kat blog kita..
@@@...budak baru belajar...@@@

avatar
Mas Michiko
AUTHOR
July 10, 2012 at 8:09 PM delete

Akak tabik spring lar dgn Lyssa!!! tahniah dik... akak teringin nk jd blogger yg hebat mcm Lyssa... tp takde idea nak tulis di smping kekangan masa yg sgt sibuk! semoga Lyssa terus brjaya...

avatar
Mas Michiko
AUTHOR
July 10, 2012 at 8:11 PM delete

Tabik spring lar dgn blogger HEBAT mcm Lyssa ni... akak budak baru belajar! lg pon tak pndai sgt nk berblogging2 ni... takda idea sgt! lgpon kekangan masa yg terlalu sibuk dgn keja... semoga Lyssa terus brjaya!

avatar
HIRNAH
AUTHOR
July 11, 2012 at 12:24 AM delete

wahhh byk nyeee lisa dpt duet....sye penah join churp2 tapi xphm mcm mane nk buat lgie2 mse nk copy link...sy xdpt copy pon

avatar
ProfHariz
AUTHOR
July 11, 2012 at 3:45 AM delete

Lyssa belanja makan nasik kandaq !

avatar
July 26, 2012 at 10:12 AM delete

bestnya :)

http://oh-sembangsembang.blogspot.com/2012/07/cat-ekzos.html

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers