Daddy Qhaliff Nak Pakai Pun Apa Salahnye :)

24/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Oh , nampaknya barang yang aku simpan selama sebulan kat rumah sebab posmen kasi balik barang tu ke aku dan aku pos balik dah sampai ke rumah BEN ASHAARI . (sifu aku) .hewhew .

Sebenarnya saja-saja teringin gatai tangan nak beli something kat anak dia tu .. Muhammad Qhaliff Iman .. Kalau nak tengok gambar baby tu ada belambak kat blog daddy dia . hekhek . Barang yang aku belikan tu pun tak bermaksud apa-apa . Dah ada duit lebih , apa salahnya kalau aku nak kasi hadiah kat baby comel tu . hihi . (eh,kang ramai plak yang melutut kat aku mintak hadiah . Waa . TIDAKK . Kalau anda rasa anda comel , boleh lah mintak . huahua )


Benda yang tak seberapa pun . Tak tahu nak kasi ape , last-last beli je bib yang ada muka Qhaliff tu . hekhek . Muka comel , tak pe lah nak tepek pun . Nak tengok ? Nahhhhh ...



 


Ada muka dia , siap ada nama dia lagi tawwww . Jangan jelly yeaa. hikhik*


Lyssa mati-mati ingat benda ni kecik untuk Qhaliff , rupa-rupanya ... Makkk oiiii ! Boleh tutup satu badan terus . wkwkwkw .


 


Besaqqqq gilaa . HAHA . Tengok kat ENTRI BEN YANG INI ... Ada dia kata :

Kena tunggu Qhaliff pandai makan sendiri , baru kasi dia bib ni .. Buat masa skang , dok menyusu .. Ke nak suruh ayah dia je yang pakai ? Haha ..
Eh , daddy dia nak pakai pun apa salahnya ? HAHAHA..

p/s : Bagi sesiapa yang teringin nak order benda-benda pakaian ke or present apa-apa ke yang nak taruk muka , tulisan bagai boleh terus KLIK je banner kat bawah ni :


 
 
 
Macam-macam adooo . haha . peace ^^
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

22 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Xiao Xandria
AUTHOR
July 24, 2012 at 6:40 PM delete

Comel bebenor khalif ni ahahah

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
July 24, 2012 at 6:51 PM delete

Ya Allah. HAHAHHA! Pun boleh! haha

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
July 24, 2012 at 6:54 PM delete

kak lyssa x nk bgi sye jgk ke?
sye ngaku sye chumel ni :D
lempangkan sje

avatar
BEN ASHAARI
AUTHOR
July 24, 2012 at 7:04 PM delete

tqqqq antieee licaaaa .. hahaha

avatar
haz
AUTHOR
July 24, 2012 at 7:27 PM delete

hahaha. comel jee. nak hadiah gak lyssa~ akak ni comel kan? LOL xD

avatar
July 24, 2012 at 9:17 PM delete

hehehe comel gilaaa :) siap ade muke qhaliff. wiwiwiwi

avatar
Fatihah
AUTHOR
July 24, 2012 at 9:49 PM delete

haha. tak salah kalau daddy dia nak pakai pun :D

avatar
milopurple
AUTHOR
July 24, 2012 at 10:16 PM delete

beknye lisa...nak jugak..=P

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
July 24, 2012 at 10:21 PM delete

memang cute lah bendealah tu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/visit-to-taiping-taman-tasik-taiping.html

avatar
ain dzaya
AUTHOR
July 24, 2012 at 10:31 PM delete

nampaknya daddy qhalif kene simpan bip tu sehingga dia dah besar sikit kot..lepas nie baby qhaliff mimpi lyssa la..adeyy!!
pinjam nama lyssa utk entri nie Entri Bergambar | 6 Tips Blogging Awesome Nuffnang Blogopolis

avatar
Maiyah
AUTHOR
July 24, 2012 at 10:36 PM delete

salam..

bleh simpan, jap lg dah besar hehe

avatar
July 24, 2012 at 10:48 PM delete

comelnyaaaaa.... geram tengok baby khalif... heheh

avatar
Remy hazza
AUTHOR
July 24, 2012 at 11:50 PM delete

kalau besar pun takpe........ leh pakai lama.... baby kan cepat membesar......
hadiah abg remy bila pulak nak dapat....he3...

http://www.duniashida.com/2012/07/happy-2nd-anniversary-dunia-sebenar.html

avatar
Boni Kacak
AUTHOR
July 25, 2012 at 9:06 AM delete

tu apa lyssa ye?? sapu tangan ke?

avatar
piko pink
AUTHOR
July 25, 2012 at 4:22 PM delete

tembam nye pipi budak nie

avatar

Google+ Followers