Entry Bergambar | Festival Bunga & Taman , Floria 2012 di Putrajaya

07/07/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HAHA . Hari ni , tarikh feveret Lyssa , 07/07 kalau korang tahu . haha . Actually , Lyssa memang suka no TUJUH pun . Ada yang nak jadi geng Lyssa tak ? #GengLyssa7 :) haha . Tetiba tubuh Geng sendiri . wakaka . Dan Lyssa pilih tarikh ni untuk Lyssa muntahkan gambar-gambar yang Lyssa ambil masa Floria 2012 yang Lyssa pergi hari tu masa 2 July 2012.

Tak nak sembur air liur banyak-banyak kat sini . Cuma Lyssa nak muntahkan gambar je . Bagi yang tak dapat pergi ke Festival Bunga tu , hope korang rasa juga suasana nya lepas tengok gambar-gambar kat bawah ni ye . hihi peace ^^v

**Oh , lupa nak bagitahu , Lyssa pergi festival ni dengan Family Maksu Lyssa :)


 

Macam kat dalam FRAME kan ? Korang pergi lah festival tu . BEST . boleh bergambo cm ni ! hah .Peace.

 

Lyssa SUKA bunga . :P

 

Apa tengok-tengokk ? haha .

 

Tak tahu kenape ... Suka saaangat tengok gambar kat atas ni ! Seronok betul budak-budak tu ..
AUNI_AQIL_AIDIL (3 adik beradik) Miss them so much ! :P




Family maksu Lyssa :P Miss them !

 

Bunga boleh pulak jadi ikan, sotong dengan penyu ! hihi . COMEL !

 

Subhanallah . Memang cantik kan ! UNIK saangat ! :P


 


Gambar-gambar semua kat atas ni , masa petang . Tu pun hujan lebat gilaaa . Terpaksa lah lepak kat dalam tempat yang ada air-cond . huhu . Sangat sedih ! Sebab tak banyak dapat bergambar kat luar punye . sobsob~

Lyssa lepak sampai malam ! Sebelah malamnya pula yang best sebab banyak lampu warne warni ! hihi :P

Jom-jom tengok gambar kat bawah ni laaagi ! HEHE :D



Kalau nak tahu tinggi Lyssa berape CM , pergi kat situ , JANGAN LUPA BAWA PITA UKUR ye ? Haaa . Sukat lah dari bawah sampai kat kaki huruf "R" ! hahaha :P Tinggi kan ? lalala~

 

Tak kira di mana jua aku berada  , memang suka tayang PEACE ! werkk :] kesah hapo :)

 

Majlis Perbandaran Pulau Pinang pun ada ha tersesat kat sini . Actually , semua negeri ada . Dah rumah Lyssa kat Penang , apa salahnya posing maut depan pintu gerbang kan ? HAHA . Warna-warni lagi tuu . Kau hado ? :P lalalalala~ Jangan jellyFISH tau?


 
Cer teka , apa Lyssa buat ni ? kahkah . Saja maw tekan-tekan bijikk buah pinang ni . Ingat ke boleh main tekan macam kat tempat game katok-katok kepala buaya tu , rupanya , keras mak oi . haha . 
 
 

Tinggi tak Lyssa ? HAHA . Boleh laa .Tinggi lah jugak daripada diorang beberapa CM ! wakakak :P Tinggi jugak daripada lampu tu .  lalalala~

 

Persembahkan .... Muka putih akibat flash camera ! haha . Jangan percaya sangat lah putihnya tu . FAKE semata-mata :) Haiyakk ^o^


HUHU . Puas den upload gambo untuk entry ni . Actually , banyak lagi . Tapi takot berat lak kang blog kecintaan Lyssa ni kang . Haaa , dengan gambar-gambar kat atas ni  , hope korang juga rasa ke-happy-yan Lyssa dalam suasana yang penuh dengan bunga-bungaan ni ye .


Korang pun , kalau ada masa , pergi lah jenguk festival Floria tu . kalau tak silap , esok last kot . Ntah lah . Yang tu Lyssa tak SURE . tapi , memang tak rugi nikmati ciptaan Allah yang indah ni . Lyssa memang suka bunga ! hihi . Tambah-tambah lagi bunga orkid yang color2ful gitu . Cantik amat ! huhu :P


Dah baca ? Dah rasa ke-happy-yan dan ke-eksaited-dan Lyssa ? Jemputlah komen :) muax!

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

48 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Cik Ain
AUTHOR
July 7, 2012 at 9:46 PM delete

comel kak lysaa . besttnyee :)

avatar
yaya biela
AUTHOR
July 7, 2012 at 9:48 PM delete

lyssa pegi td eh?akak pn pegi td.dh 2 kali pegi.mse hari pembukaan pegi malam.td pegi petang.hehe=)

avatar
July 7, 2012 at 9:48 PM delete

Ya Allah jelesnyew!!! sgt cantik!!!!! nak pergi juga.. huaaaaaaaaaaaa.... T^T btw, u cute darling with those colorful flowers

avatar
Atirah ★
AUTHOR
July 7, 2012 at 9:49 PM delete

kreatifnya buat haiwan dengan bunga . rugi betul xpegi , tapi jauh sangatttt .

avatar
Izzatie
AUTHOR
July 7, 2012 at 9:49 PM delete

cantik la semua gmbr-II. mcm mne dia buat bunga jadik clown fish and so on tu ea? comel je tgk.

avatar
eyka
AUTHOR
July 7, 2012 at 9:58 PM delete

wwaahh,,bestnya... tapi,,kita tak dapat pergilah pulak.... huhuuh... sadis... :'(

avatar
July 7, 2012 at 10:02 PM delete

Kak Lyssa nih boleh jadi Hantu Bunglah. Hihihihhihih.

avatar
putri=)
AUTHOR
July 7, 2012 at 10:06 PM delete

wah!bestye!bunganya nampak segar2 je ^_^

avatar
shera
AUTHOR
July 7, 2012 at 10:09 PM delete

keciknya kak lyssa . budak2 tu pon dah nak sama tingg denagn kak lyssa . ngeee :)

avatar
Anyss Kariwon
AUTHOR
July 7, 2012 at 10:36 PM delete

Kak lyssa nak jadik geng #GengLyssa7 ^^Y
nice pixa :*

avatar
July 7, 2012 at 10:38 PM delete

Menarik betul festival bunga ni yea Lyssa ? Nanti nak datang Penang lhaa kalau ada festival ni lagi.. ^_~v

avatar
Fatihah
AUTHOR
July 7, 2012 at 10:47 PM delete

bunga pun boleh jadi ikan. Sangat comel!

avatar
Erene Jannah
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:05 PM delete

cantik ! nak pegi jauhlah plakkkk =)

avatar
July 7, 2012 at 11:05 PM delete

myra pun pegi jugak..tp balik petang.
tak sangke bile malam lgi happening la

hiishh,ruginye =(

avatar
July 7, 2012 at 11:07 PM delete

wah!! akak suka nombor tujuh? saya punya befday arini!!!...

avatar
Nur Asyiqin
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:09 PM delete

Dah pi dh , Baru semalam ! rugi x jumpa lyssa

avatar
Ain
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:14 PM delete

Waaa..besnye..sis ni..bukannye nak ajak..haha...anyway..ain tengok..memang bes ! haha ^^

avatar
ked
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:16 PM delete

hai lyssa..
ampa yang jauh kemain pon boleh mai..
kami yang dekat ni ntah bila laa nak pi..
#dah lama tak pektis cakap utagha.. okey dak? hehe

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:20 PM delete

Perhhh, cantiknye. suka! suka! :)

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:22 PM delete

Meriah ar bebunga kat pesta ni.. Cam rugi plak tak dapat pegi.. Kalau still duk KL dah sah2 MM gi.. Ntah2 boleh terserempak ngan Lyssa kat sana time tu.. Sobs! Rugi.. T_T

avatar
ell lina
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:28 PM delete

akak suka bunga kan? mai r g pesta bunga orkid kat kelantan ni..kalau malam2,,sangat2 cantik kak..=)

avatar
Aimi Dyna ✰
AUTHOR
July 7, 2012 at 11:34 PM delete

Wah, comel ! Nak pergi ngan Kak Lyssa boleh ? Jauh-jauh ! Tak boleh :) Aimi duduk Penang ~

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
July 8, 2012 at 12:16 AM delete

mak ai.. dr siang sampai malam duk lepak kat festival tu... serious cantik...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

avatar
Cik Atin
AUTHOR
July 8, 2012 at 12:37 AM delete

Kalau dpt pegi , best nie . Byk sgt bunga2 cantik =)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
July 8, 2012 at 1:18 AM delete

tak tau mana satu lyssan mana satu bunga.. sama je comelnya.hahaha

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
July 8, 2012 at 1:19 AM delete

Wahh cantiknya bunga..Kak Lyssa pun cantik juga

avatar
Azielah Rahim
AUTHOR
July 8, 2012 at 1:53 AM delete

Eksaited kemain Kak Lyssa ^_^

avatar
Nur-nba
AUTHOR
July 8, 2012 at 2:41 AM delete

Baru je lepas baca entri Saudara AkuBiomed pasal Festival Flora ni.. Suka sebab cantik..

Jika Lyssa letak gambar2 banyak2 pun takpe, kami suka melihatnya.. TQ :)

avatar
cweet pinky
AUTHOR
July 8, 2012 at 2:43 AM delete

besnyerr , tema bunga kertas kan ...

avatar
shida'R
AUTHOR
July 8, 2012 at 4:45 AM delete

lyssa tinggi berapa? habakk sattt hik2 :p

avatar
Ummi Iman
AUTHOR
July 8, 2012 at 6:01 AM delete

Dah pergi. Tp gambar tak secantik gambar lyssa ;)

avatar
ikaa
AUTHOR
July 8, 2012 at 6:47 AM delete

wahhhhh lawa siott kot bunga2 tuee...stiap ngri erkk ada

psstt: 18sx, kurang jgn baca lak

avatar
amal
AUTHOR
July 8, 2012 at 8:16 AM delete

muka anak2 maksu lyssa pun ada iras2 lyssa sikit :)

avatar
Kaki Wayang
AUTHOR
July 8, 2012 at 8:27 AM delete

Amboiiiiii..melaram sakan nooooo...tak penah pegi..cantiklaaaaaaa

avatar
NAL
AUTHOR
July 8, 2012 at 11:49 AM delete

sakan betul berposing..gadis camera kot..hehe

avatar
nini
AUTHOR
July 8, 2012 at 2:44 PM delete

bestnya dapat jenjalan dengan family....=D

avatar
ZaL
AUTHOR
July 8, 2012 at 9:18 PM delete

sama la kita suka no 7. actually , birthday sy 7 julai. sebab tu la suka no 7. hehehehe

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
July 8, 2012 at 10:38 PM delete

alahai.....cantiknya!!!!

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
July 9, 2012 at 11:47 AM delete

akak dah pergi lyssa..ari first tau..hehe..cantik2 gmbr lyssa kat sini..thanks folow akak yer..especially for u ;-) http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/lyssa-faizureen-disini.html

avatar
July 9, 2012 at 3:06 PM delete

wah pandainye lyssa posing.mak sy nk g,tp xdpt sbb jauh sgt :)

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
July 9, 2012 at 6:33 PM delete

Eh, kak !!! Yg ank buah akk tu bukan yg akak pkaikan tudung tu ke? Cute le. Kirim slm kat die ek?

avatar
ProfHariz
AUTHOR
July 11, 2012 at 3:43 AM delete

Yang haritu pi kl. Kiranya nak bergambar kat sini la erk :P
Dah balik penang belom? Bila nak lepak ?

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 18, 2013 at 4:25 PM delete

cantik bunga-bunga tue :)

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 18, 2013 at 4:26 PM delete

cantik bunga-bunga tue :)

avatar

Google+ Followers